benımde midemde gaz var sadece.gık gık bütün gün
normalde midem çok hassastır olur diyordum ama belkıde daha erken kiminin 8. haftada başlarmışinş olmaz tabi de.
senın de inşallah geçer cnm kısa zamanda, çok zormuş bu durum
ahh canım bulantın olmuyorsa yat kalk allaha şükret bence... benım çok erken başladı 4+5 lerde öncesınde mıde yanmasıda başlamıştı.. öncelerı azdı günden güne artıyor.. hele ıkı gundur surunuyom resmen sureklı bulantı ve öğürtü var çok fazla kusmuyorum.. ama öğürmekten karın kaslarım ağrıyor artıkiştahımda ıyıce kesıldı ekmek leblebı krakerle ıdare edıyorum
sanırım normal canım çünkü benımde ole oluyor.. sıyah grı püre gibi valla tıksındım bu jelden ama faydalarını düşündükçe sesım çıkmıyor :)
dıkkat et yedıgıne içtiğine şimdiden canım baharatlı acı çok ekşi çok tatlı yeme tetıklemesın.. benımde mıdem hassastı o yuzden erken başladı ve bole oldu napalım katlancaz artık.. ama su içmeye hasret kaldım doğrusu içim yanıyo ama içemiyorumçarşamba doktor kontrolümde solıcem bakalım belkı bulantı hapı verır bıraz rahatlatım... çok yıyorum dıye şikayetçi olma valla tadını çıkar..
bende keske.bulantim olsa diyorum :)
sanki bulanti falan olmayinca korkuyorum :) gaz kasik batmasi vr adet agrim var ara ara ama.biz daha cok kucuguz galiba erken dimi bulanti icin :) pazqrtesi ogrendim hamile oldugumu
bende keske.bulantim olsa diyorum :)
sanki bulanti falan olmayinca korkuyorum :) gaz kasik batmasi vr adet agrim var ara ara ama.biz daha cok kucuguz galiba erken dimi bulanti icin :) pazqrtesi ogrendim hamile oldugumu
saol cnm dedıklerını uygulamaya çalışırım.
bulantı hapı kullananlar var hamilelikte. inş işe yarar. yememek de çok zor hele çalışıyorsan ayakta duramazsın.
su da lazım şu anda vcuda , inşallah bi an önce geçer cnm
inşş canım.. çalışmıyorum Allahtan evde bıle kendımı çekemıyom çalışsam ne olurdu bılmem
ben çalışıyorum bankacıyım düşün müşterilerin önünde öğürdüğümü ayyy inşallah olmaz
şuanda mesaideyiz ve benım çoook uykum var
evde olmanın tadını çıkar sende iyi tarafından düşün cnm
selam kızlar ben de tup bebekle hamile kaldım Allahın izniyle, dün öğrendik sonucu..geçen hafta birkaç gün göğüslerime dokunamıyodum acıdan bi de şiştiler ama 1 haftadır o acı kalmadı normale döndüler sizin de böle mi olmuştu acaba diyorum hcg ilk salgılanırken mı oluyo bu göğüs uçlarında acıma :44::44::44: yarın yine kan testi yap dedi dr korkuom bhcg degerim düştümü diye ???
bugün testim vardıtebrik ederim canım allah tamamına erdirir inşşş
hiç panik yapma çok normal öyle olması canım vücut kendini hamileliğe alıştırıyor ben dr sormuştum senin gibi panik yapmıştım sorun yok yani
bugün testim vardı
12. gün 237 idi
14. gün 386moralim bozuldu dış gebelikten korkuyorum
olumlu-olumsuz düşünceleriniz neler???
değerin artmış canım niye korkuyosunki???
tebrik ederim canım allah tamamına erdirir inşşş
hiç panik yapma çok normal öyle olması canım vücut kendini hamileliğe alıştırıyor ben dr sormuştum senin gibi panik yapmıştım sorun yok yani
bugün testim vardı
12. gün 237 idi
bugün testim vardı
12. gün 237 idi
bugün testim vardı
12. gün 237 idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?