2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

dıkkat et yedıgıne içtiğine şimdiden canım baharatlı acı çok ekşi çok tatlı yeme tetıklemesın.. benımde mıdem hassastı o yuzden erken başladı ve bole oldu napalım katlancaz artık.. ama su içmeye hasret kaldım doğrusu içim yanıyo ama içemiyorum çarşamba doktor kontrolümde solıcem bakalım belkı bulantı hapı verır bıraz rahatlatım... çok yıyorum dıye şikayetçi olma valla tadını çıkar..

bende keske.bulantim olsa diyorum :)
sanki bulanti falan olmayinca korkuyorum :) gaz kasik batmasi vr adet agrim var ara ara ama.biz daha cok kucuguz galiba erken dimi bulanti icin :) pazqrtesi ogrendim hamile oldugumu

saol cnm dedıklerını uygulamaya çalışırım.
bulantı hapı kullananlar var hamilelikte. inş işe yarar. yememek de çok zor hele çalışıyorsan ayakta duramazsın.
su da lazım şu anda vcuda , inşallah bi an önce geçer cnm

sanki bulanti falan olmayinca korkuyorum :) gaz kasik batmasi vr adet agrim var ara ara ama.biz daha cok kucuguz galiba erken dimi bulanti icin :) pazqrtesi ogrendim hamile oldugumu

Benim senın kadarken başlamıştı canım ama azdı artıyo gun geçtikçe ıkı üç gündür fenalardayım allahım dayanma gücümü versin.. kasık ağrısı çok normal hala bende de var.. bulantım olmuyo dıe sakın uzulme hatta zil takıp oynamanı tavsıye edıyorum umarım bole gecırırsın gebelığını :) bebeğinin tadını çıkar :)

bende yeni öğrendiğimde rahimin tam ortasında batmalarım olmuştu çok da canımı acıtıyordu resmen rahmımın delindiğini hissediyordum çok tuhaf bişey
aynen bende korkuyorum bişeyler olsun da hissediyım bebeğimi istiyorum sanırım bu korku herkeste oluyor benımkı de normal

inşş canım.. çalışmıyorum Allahtan evde bıle kendımı çekemıyom çalışsam ne olurdu bılmem

inşş canım.. çalışmıyorum Allahtan evde bıle kendımı çekemıyom çalışsam ne olurdu bılmem

ben çalışıyorum bankacıyım düşün müşterilerin önünde öğürdüğümü ayyy inşallah olmaz
şuanda mesaideyiz ve benım çoook uykum var
evde olmanın tadını çıkar sende iyi tarafından düşün cnm

ayyy canım benım allah korusun işte inşş bole devam eder gebeliğin çünkü öğğ öğğ lerin nerede geleceği hiç belli olmuyo eve dönünce bol bol uyursun annesı dınlenırsınız :)

selam kızlar ben de tup bebekle hamile kaldım Allahın izniyle, dün öğrendik sonucu..geçen hafta birkaç gün göğüslerime dokunamıyodum acıdan bi de şiştiler ama 1 haftadır o acı kalmadı normale döndüler sizin de böle mi olmuştu acaba diyorum hcg ilk salgılanırken mı oluyo bu göğüs uçlarında acıma :44::44::44: yarın yine kan testi yap dedi dr korkuom bhcg degerim düştümü diye ???

transferden sonra 21 gün bugün yine adet ağrısı gibi bel karın ağrıyor normalmi ya yarın keseyi göreceğim acaba kesenin içinide görürlermi yoksa erkenmi

tebrik ederim canım allah tamamına erdirir inşşş
hiç panik yapma çok normal öyle olması canım vücut kendini hamileliğe alıştırıyor ben dr sormuştum senin gibi panik yapmıştım sorun yok yani

bugün testim vardı
12. gün 237 idi
14. gün 386 moralim bozuldu dış gebelikten korkuyorum
olumlu-olumsuz düşünceleriniz neler???

bende korkuyorum canım ya cumartesiye kadar şişkinliğim vardı şimdi yok
mide bulantım yok gerçi dün yemekten sonra midemden ağzıma acı su ekşi ekşi geldi inş bebeklerimiz iyidir perşembe kese görücem bende korkuyorum ama
bugün test yaptırıcam hatta rahatlamak için
kızlar bi sorun olsa kan değeri artmaz 2 katı dimi ben geçen pazartesi 142,38 di çarşamba 352,02 çıkmıştı 2,5 kat arttı

bugün testim vardı
12. gün 237 idi
14. gün 386 moralim bozuldu dış gebelikten korkuyorum
olumlu-olumsuz düşünceleriniz neler???

kuzummmm kötü düşünmeyelim iyi olacak inşallah
bende bugün test yaptırıcam bi hep endişe içindeyiz
bence maşallah bebişko iyi inşallah annesiii yerim siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…