kızlar selam bende 6 yıl aradan sonra ilk kez pozitif gördüm şükür ama degerlerim nasıl yorumlarmısınız
7 gün 98
12 gün 400
16 gün 1224 kese ya baktı görünmedi salı günü gel görünür dedi
bebegimi görsem kalp atışını duysam içim den oh diyecegim birdr tüp bebekde dr lar neye göre hesaplıyor hamileligi
:)) peki senin doktorunda yürüyüş yapmani soylemismiydi.
kızlar selam bende 6 yıl aradan sonra ilk kez pozitif gördüm şükür ama degerlerim nasıl yorumlarmısınız
7 gün 98
12 gün 400
bebegimi görsem kalp atışını duysam içim den oh diyecegim birdr tüp bebekde dr lar neye göre hesaplıyor hamileligi
gözünaydın canım çok şükür görmüşsün bebeğinirabbim tamamına da erdirir inşş
tebrikler canım gözünaydın allah kucağına da almayı da nasip eder 8 yıl sonra mucizene kavuşmuşun
ben çalıştığım için tam öğle arasından önce yapıp çıkıyorum yemeğe, gidiş dönüş yürüyüş oluyor. yoksa dakika tutmuyorum cnm ya.
saOLUN KIZLAR ama ne bileyim tam %100 katlanmıyor ya korkuyorum iki tane transfer etmişlerdi tabi bir iki aklımda yok rabbim bağışlasaydı keseden sonra birde dolu boşmu sıkıntısıvar[/QUOT
stres hiç bitmiyorki sende göreceksin kalp atışı olacak mı sonra devam edecek mi acaba duruyor mu ben 13.haftadayım hala acabalarla boğuşuyoruz:)allahın izniyle sende keseyide görürsün kalp atışınıda duyarsın iyi düşün dua et bolca
aynen canım benim sadece 3 gündü ama yetti fazla bile geldiamin canımmmm, canım seninki dahada azmış ne güzel, ben ikişer ikişer yaptırıyorum yarın 30 olucak sonra pazartesi doktor bırak dedi ama tekrardan sorucam gerçekten dayanımıyorum zaten halim yok iyce kötü oluyorum gerçi bebeğim için herşey ama çok zor Rabbim yardımcımız olsun...
canım ben kullanırken sadece 3 yada 4 dk yürüyodum :44:senin hemşire biraz abartmış galibaBen sizlere birşey danisicagim. Hemşire transfer sonrası ilaçları anlatırken crinone jel sonrası ilk 3 gun evde 10ar dk sonra da 45 er dk yürüyüş yapmam gerektiğini söyledi. Ama bu yürüyüşler artık beni çok yoruyor. Sizde böyle yürüyüş yapıyor musunuz?
maşallah canım ne güzel kalp atışı da duyulmuş inşş diğer bebişe de nasip olur canımSelam...Bugün kalp atışlarımız için kontrolümüz vardı,ufaklıklardan birininkini duyduk ve kendisini de gördük :) Diğeri biraz tembel daha yavaş gelişiyor,onu göremedik ve duyamadık...onun keyfini 15 gün daha bekliycez :) Hayırlısı bakalım...Progestanı başından beri fitil olarak kullanıyorum ve devam edicem daha,clexane iğneme de
çok tebrik ederim canım rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşşkızlar selam bende 6 yıl aradan sonra ilk kez pozitif gördüm şükür ama degerlerim nasıl yorumlarmısınız
7 gün 98
12 gün 400
benim de öyle oluyodu kuzum geriye topaklanmış siyak koyu renkte geliyodu çok rahatsız edici bişeydi ben çok şükür kurtuldumkizlar jel kullaniyorum ama. jel ciktigi zaman siyahimsi oluyor azcik kotu.bisey degildir dimii beyaz olarak akiyor ama icerde siyahlasiyor normalmidir
tskler tatlim amin keseyide kalp atisinida gorsem rahatlicam ister istemez korkuyoruz :) Allah im.yavrularimizi bizlere bagislasin ins
nasılsın canım nasıl geçiyor pazar günün
pek iyi değilim kuzum ya burnum akıyo başım ağrıyo hasta gibiyimevde otururken hasta oldum bi dışarıya çıksam kimbilir ne olacaktı
sen bebiş nasıl iyisinizdir inşşbende salı günü kısmetse göreceğim yavrumu çok özledim onu çok
aynen bende senin gibiyim dışarı çıksanda aynı çıkmasanda benimde baş ağrım hiç geçmiyor
iyiyiz bizde evde pinekliyoz sıkılıyoruz bolca:)ohh ne güzel cinsiyeti net belli olur artık ne güzelnazar:
valla canım ben bu baş ağrısından bıktım usandım zaten migrenim var şimdi hamilelikten de ağrısı arttı çekilcek gibi değilbenim eşim çalışıyo kuzum ben tek başıma pinekliyorum işte can sıkıntısı
ahh inşş canım ya artık belli olsun da bişeyler alayı bende bebişimedr geçen sefer kız gibi dedi ama inş belli olur
Ben sizlere birşey danisicagim. Hemşire transfer sonrası ilaçları anlatırken crinone jel sonrası ilk 3 gun evde 10ar dk sonra da 45 er dk yürüyüş yapmam gerektiğini söyledi. Ama bu yürüyüşler artık beni çok yoruyor. Sizde böyle yürüyüş yapıyor musunuz?
kizlar jel kullaniyorum ama. jel ciktigi zaman siyahimsi oluyor azcik kotu.bisey degildir dimii beyaz olarak akiyor ama icerde siyahlasiyor normalmidir
canım bana da hemşire sabah kullanıcaksın jelı çünkü gun içindekı hareketlerınle emilecek dedı ama özellılle yuruyuş demedı.. bıde ben sureklı yatıyom once kanamam oldu bır sure o yüzden yattım şimdide bulantılarımdan ayağa kalkacak halım yok.. ama bu şekildede kullanmaya devam edıyorum...kendını bu kadar yorma şimdiden..
CNM senın bulantıların ne zaman başladı. ben şuan 6+1 im. bulantıdan eser yok ve iştahım baya açıldıbu gidişle nolurum bilmiyorum
ahh canım bulantın olmuyorsa yat kalk allaha şükret bence... benım çok erken başladı 4+5 lerde öncesınde mıde yanmasıda başlamıştı.. öncelerı azdı günden güne artıyor.. hele ıkı gundur surunuyom resmen sureklı bulantı ve öğürtü var çok fazla kusmuyorum.. ama öğürmekten karın kaslarım ağrıyor artıkiştahımda ıyıce kesıldı ekmek leblebı krakerle ıdare edıyorum
aynen canım benim sadece 3 gündü ama yetti fazla bile geldiinşş sen de bi an önce kurtulursun canım herşey bebişler için
canım ben kullanırken sadece 3 yada 4 dk yürüyodum :44:senin hemşire biraz abartmış galiba
maşallah canım ne güzel kalp atışı da duyulmuş inşş diğer bebişe de nasip olur canım
çok tebrik ederim canım rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşşbenim de bebişim 5 yıl sonra işk denemem de oldu çok şükür dr son adet tarihine göre hesaplıyo benim tüp bebek dr öyle yapmıştı
benim de öyle oluyodu kuzum geriye topaklanmış siyak koyu renkte geliyodu çok rahatsız edici bişeydi ben çok şükür kurtuldum
amiiiiiiiiin canım rabbim inşş o günleri de gösterir nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?