2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin canım kese 1500ve üzerinde görünüyor internetten sende hesaplayabilirsin tüp bebek doğum tarihi yaz çıkıyor ve aşağı yukarı aynı oluyor

Kese betahcg 1500 üstü olunca görünüyor. Inşallah hayırlısıyla bebisini görürsün. Hayırlı olsUn Allah tamamına erdirsin inşallah.

tskler tatlim amin keseyide kalp atisinida gorsem rahatlicam ister istemez korkuyoruz :) Allah im.yavrularimizi bizlere bagislasin ins

ben çalıştığım için tam öğle arasından önce yapıp çıkıyorum yemeğe, gidiş dönüş yürüyüş oluyor. yoksa dakika tutmuyorum cnm ya.

Anladım canım benim sagol. Ama sanada doktor yaptıktan sonra yürüyüş verdi yani değil mi?[/QUOTE]

evet cnm yarım saat yuru dedıler.

saOLUN KIZLAR ama ne bileyim tam %100 katlanmıyor ya korkuyorum iki tane transfer etmişlerdi tabi bir iki aklımda yok rabbim bağışlasaydı keseden sonra birde dolu boşmu sıkıntısıvar

aynen canım benim sadece 3 gündü ama yetti fazla bile geldi inşş sen de bi an önce kurtulursun canım herşey bebişler için
canım ben kullanırken sadece 3 yada 4 dk yürüyodum :44:senin hemşire biraz abartmış galiba
maşallah canım ne güzel kalp atışı da duyulmuş inşş diğer bebişe de nasip olur canım
çok tebrik ederim canım rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşş benim de bebişim 5 yıl sonra işk denemem de oldu çok şükür dr son adet tarihine göre hesaplıyo benim tüp bebek dr öyle yapmıştı
kizlar jel kullaniyorum ama. jel ciktigi zaman siyahimsi oluyor azcik kotu.bisey degildir dimii beyaz olarak akiyor ama icerde siyahlasiyor normalmidir
benim de öyle oluyodu kuzum geriye topaklanmış siyak koyu renkte geliyodu çok rahatsız edici bişeydi ben çok şükür kurtuldum
tskler tatlim amin keseyide kalp atisinida gorsem rahatlicam ister istemez korkuyoruz :) Allah im.yavrularimizi bizlere bagislasin ins

amiiiiiiiiin canım rabbim inşş o günleri de gösterir nasip eder

nasılsın canım nasıl geçiyor pazar günün

pek iyi değilim kuzum ya burnum akıyo başım ağrıyo hasta gibiyim evde otururken hasta oldum bi dışarıya çıksam kimbilir ne olacaktı

sen bebiş nasıl iyisinizdir inşş bende salı günü kısmetse göreceğim yavrumu çok özledim onu çok

aynen bende senin gibiyim dışarı çıksanda aynı çıkmasanda benimde baş ağrım hiç geçmiyor
iyiyiz bizde evde pinekliyoz sıkılıyoruz bolca:)ohh ne güzel cinsiyeti net belli olur artık ne güzelnazar:

valla canım ben bu baş ağrısından bıktım usandım zaten migrenim var şimdi hamilelikten de ağrısı arttı çekilcek gibi değil benim eşim çalışıyo kuzum ben tek başıma pinekliyorum işte can sıkıntısı

ahh inşş canım ya artık belli olsun da bişeyler alayı bende bebişime dr geçen sefer kız gibi dedi ama inş belli olur

aynen bende yaa hem almak istiyorum hem korkuyorum patik falan örmek istiyorum internetten bakıyorum ama beceremedimhep beraber kız annesi olacaz galibabanada kız gibi dedi ama kesinleşse

canım bana da hemşire sabah kullanıcaksın jelı çünkü gun içindekı hareketlerınle emilecek dedı ama özellılle yuruyuş demedı.. bıde ben sureklı yatıyom once kanamam oldu bır sure o yüzden yattım şimdide bulantılarımdan ayağa kalkacak halım yok.. ama bu şekildede kullanmaya devam edıyorum...kendını bu kadar yorma şimdiden..

kizlar jel kullaniyorum ama. jel ciktigi zaman siyahimsi oluyor azcik kotu.bisey degildir dimii beyaz olarak akiyor ama icerde siyahlasiyor normalmidir

sanırım normal canım çünkü benımde ole oluyor.. sıyah grı püre gibi valla tıksındım bu jelden ama faydalarını düşündükçe sesım çıkmıyor :)

CNM senın bulantıların ne zaman başladı. ben şuan 6+1 im. bulantıdan eser yok ve iştahım baya açıldı bu gidişle nolurum bilmiyorum

CNM senın bulantıların ne zaman başladı. ben şuan 6+1 im. bulantıdan eser yok ve iştahım baya açıldı bu gidişle nolurum bilmiyorum

ahh canım bulantın olmuyorsa yat kalk allaha şükret bence... benım çok erken başladı 4+5 lerde öncesınde mıde yanmasıda başlamıştı.. öncelerı azdı günden güne artıyor.. hele ıkı gundur surunuyom resmen sureklı bulantı ve öğürtü var çok fazla kusmuyorum.. ama öğürmekten karın kaslarım ağrıyor artık iştahımda ıyıce kesıldı ekmek leblebı krakerle ıdare edıyorum

benımde midemde gaz var sadece.gık gık bütün gün
normalde midem çok hassastır olur diyordum ama belkıde daha erken kiminin 8. haftada başlarmış inş olmaz tabi de.
senın de inşallah geçer cnm kısa zamanda, çok zormuş bu durum

tsk ederim.canim.ya korktum bende neden boyle oluyo diyee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…