canım değerlerin çok iyi çıkmış hiç kafanı bunlara takma canım bebişinin keyfini çıkar bencebugün testim vardı
12. gün 237 idi
14. gün 386moralim bozuldu dış gebelikten korkuyorum
olumlu-olumsuz düşünceleriniz neler???
bende korkuyorum canım ya cumartesiye kadar şişkinliğim vardı şimdi yok
mide bulantım yokgerçi dün yemekten sonra midemden ağzıma acı su ekşi ekşi geldi inş bebeklerimiz iyidir perşembe kese görücem bende korkuyorum ama
bugün test yaptırıcam hattarahatlamak için
kızlar bi sorun olsa kan değeri artmaz 2 katı dimi ben geçen pazartesi 142,38 di çarşamba 352,02 çıkmıştı 2,5 kat arttı
Ya kizlar inanilmaz belim agriyor bacagimi cekiyor resmen uzaninca zor kalkiyorum sizde de vari boyle nirsey
Bugün kontrole gittim kesemiz hala orada cok sukur henüz kalp atışı ile ilgili bir şey soylemedi. Benim transfer tarihim 4 aralik son adet tarihi 15 kasim sizce kalp atışı ne zaman duyulur. Herhalde duymadan bu sıkıntı içimden hic gitmeyecek. Cok korkuyorum cok.
Canim daha erken kalp atisi icin merak etme haftaya ancak duyabilirsin oda belki
kızlar bende bugün kalçadan yaptığım inelerimin sonuncusunu yaptırdım çok şükür bitti, yinede bebeğime bişey olucakmış gibi endişeleniyorum
1 yada 2 hafta için de inşş allahın izniyle duyarsın canımBugün kontrole gittim kesemiz hala orada cok sukur henüz kalp atışı ile ilgili bir şey soylemedi. Benim transfer tarihim 4 aralik son adet tarihi 15 kasim sizce kalp atışı ne zaman duyulur. Herhalde duymadan bu sıkıntı içimden hic gitmeyecek. Cok korkuyorum cok.
kızlar bende bugün kalçadan yaptığım inelerimin sonuncusunu yaptırdım çok şükür bitti, yinede bebeğime bişey olucakmış gibi endişeleniyorum
Bugün kontrole gittim kesemiz hala orada cok sukur henüz kalp atışı ile ilgili bir şey soylemedi. Benim transfer tarihim 4 aralik son adet tarihi 15 kasim sizce kalp atışı ne zaman duyulur. Herhalde duymadan bu sıkıntı içimden hic gitmeyecek. Cok korkuyorum cok.
yarınnnnn allahın izniyle bebişimi göreceğim inşş çok çook iyidir rabbim iyi sonuçlar almayı nasip etsin
Inşallah iyidir canim bu aksam kanamam oldu benim cok korkum sanirim fazla gezdim tozdum hemen dogum evine gittik mutlak istirahat dedi dr yatiyorum galiba baya bisure yatcam oof allahim kimseye yasatmasin
Iyi gozunaydin korkma canim bebegini koruyan o igne degil ben cok az yaptirdim birsey ilnadi binkerce sukur sanada birsey olmaz insallah
1 yada 2 hafta için de inşş allahın izniyle duyarsın canım
gözünaydın canım kurtulmulsun iğnelerdenhiçbişey olmaz canım iğne sadece ek destek amaçlı sen rahat ol
Inşallah iyidir canim bu aksam kanamam oldu benim cok korkum sanirim fazla gezdim tozdum hemen dogum evine gittik mutlak istirahat dedi dr yatiyorum galiba baya bisure yatcam oof allahim kimseye yasatmasin
slm kızlar 2 aralık transfer ve bugün kese göründü 5.6mm birde yolk sac kesesi mevcuttur azıyor kan sonucumu almadım bakalım nasıl pazartesi tekrar gideceğim kesenin içi dolumu boşmu diye allah yardım etsin çok zor bel karın bacak ağrılarım dünden beri agrıyor
Ya kizlar inanilmaz belim agriyor bacagimi cekiyor resmen uzaninca zor kalkiyorum sizde de vari boyle nirsey
kan sonucumda çıkmış cuma 1244 di bugün ise3410 niye %100 katlamıyor hep benim böyle gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?