2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

bugün testim vardı
12. gün 237 idi
14. gün 386 moralim bozuldu dış gebelikten korkuyorum
olumlu-olumsuz düşünceleriniz neler???
canım değerlerin çok iyi çıkmış hiç kafanı bunlara takma canım bebişinin keyfini çıkar bence
bende canım dış gebelik geçirmiştim çok fena bişeydi kuzum benim değerlerim 1000 1500 arasıydı

benim de ne bulantım nede kusmam oldu canım çok şükür çok rahat geçiyo hamişliğim inşş keseyi de görünce kalp atışını duyunca daha bi rahat edersin allahın izniyle

Bugün kontrole gittim kesemiz hala orada cok sukur henüz kalp atışı ile ilgili bir şey soylemedi. Benim transfer tarihim 4 aralik son adet tarihi 15 kasim sizce kalp atışı ne zaman duyulur. Herhalde duymadan bu sıkıntı içimden hic gitmeyecek. Cok korkuyorum cok.

Canim daha erken kalp atisi icin merak etme haftaya ancak duyabilirsin oda belki

kızlar bende bugün kalçadan yaptığım inelerimin sonuncusunu yaptırdım çok şükür bitti, yinede bebeğime bişey olucakmış gibi endişeleniyorum

kızlar bende bugün kalçadan yaptığım inelerimin sonuncusunu yaptırdım çok şükür bitti, yinede bebeğime bişey olucakmış gibi endişeleniyorum

Iyi gozunaydin korkma canim bebegini koruyan o igne degil ben cok az yaptirdim birsey ilnadi binkerce sukur sanada birsey olmaz insallah

1 yada 2 hafta için de inşş allahın izniyle duyarsın canım

gözünaydın canım kurtulmulsun iğnelerden hiçbişey olmaz canım iğne sadece ek destek amaçlı sen rahat ol

yarınnnnn allahın izniyle bebişimi göreceğim inşş çok çook iyidir rabbim iyi sonuçlar almayı nasip etsin

ay canımmaşallah ya benim de 2 aralık dı transferim değerlerin nasıldı acaba bende yarın gidecgeg.kese için kaçml olmuşkese

yarınnnnn allahın izniyle bebişimi göreceğim inşş çok çook iyidir rabbim iyi sonuçlar almayı nasip etsin

Inşallah iyidir canim bu aksam kanamam oldu benim cok korkum sanirim fazla gezdim tozdum hemen dogum evine gittik mutlak istirahat dedi dr yatiyorum galiba baya bisure yatcam oof allahim kimseye yasatmasin

Inşallah iyidir canim bu aksam kanamam oldu benim cok korkum sanirim fazla gezdim tozdum hemen dogum evine gittik mutlak istirahat dedi dr yatiyorum galiba baya bisure yatcam oof allahim kimseye yasatmasin

amin canım inşallah bende 5,5 haftada yaşamıştım sonra toplam 50 gün rapor aldım ama pazartesi sanırım başlıyorum ulun bey de gereksiz fazla rapor almışın dedi ama tabi korku işte bide şuan etrafımda normal hamile olan 6 kişi daha var hepsi ufaktefek yaşadılar burda da hemen hepimiz yaşadık olan bir şey demekki diyorum inşallah sıkıntısız tamamlarız bakalım

Iyi gozunaydin korkma canim bebegini koruyan o igne degil ben cok az yaptirdim birsey ilnadi binkerce sukur sanada birsey olmaz insallah

1 yada 2 hafta için de inşş allahın izniyle duyarsın canım

gözünaydın canım kurtulmulsun iğnelerden hiçbişey olmaz canım iğne sadece ek destek amaçlı sen rahat ol

sağolun kızlar çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Allah razı olsun sizden

slm kızlar 2 aralık transfer ve bugün kese göründü 5.6mm birde yolk sac kesesi mevcuttur azıyor kan sonucumu almadım bakalım nasıl pazartesi tekrar gideceğim kesenin içi dolumu boşmu diye allah yardım etsin çok zor bel karın bacak ağrılarım dünden beri agrıyor

ayyy canım çok geçmiş olsun.....bol bol dinlen....

kan sonucumda çıkmış cuma 1244 di bugün ise3410 niye %100 katlamıyor hep benim böyle gidiyor

Ya kizlar inanilmaz belim agriyor bacagimi cekiyor resmen uzaninca zor kalkiyorum sizde de vari boyle nirsey

Canım o bel ağrısını 3 haftadır ben de yaşıyorum, geçen hafta raporluydum dinlenince geçti sandım. bugün sabah zor kalktım yataktan ve topallayarak hazırlanıp işe geldim..ne olacak bu halimiz normal mi acaba..bi de benim bebiş henüz yıkarı çıkmamış düşük tahdidi var gibi dedi doktor...sizlerin bebişler ne durumda

Aramıza katılan yeni hamiş arkadaşlar var hepiniz hoşgeldiniz
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…