2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

canım ben pkostan cok cektim 3 tane düşük oldu o yüzden ben 35 yaşındayım gec evlendim ama sizi duyuncea cok sevindim bir umut işte canım sen protestan yada proton iğne kullandınmi bu pkos yenimi öncedende varmıydı cok sağol

iyiyim canım şükürler olsun ağrıyorda azaldı gün içinde eğilip kalkmazsam az ağrıyor ama eğilip kalkmamakda mümkün değil ki
aman çok şükür iyi olmanıza çoook sevindim canım sen yine de çok dikkat et
sen böyle yazınca şükrediyorum canım ama işte ama benim canım cok sıkılıyo bazen gün bitsin artık diye dua ediyorum
bende tekrar gidip netleştirmek istiyorum bebişimin cinsiyetini ciciler alabilmek için
inşş senin de bebişinin cicilerini görürüz canım

ben de çok çektim canım 5 yıl önce bi dış gebelik yaşadım ameliyatla alındı ondan sonra tedavim başladı işte bitmek bilmeyen tedaviler sorunlar birbirini kovaladı gerçekten çok yıpratıcı bi süreçben genel de yumurta tedavi sırasın da çeşitli iğneler kullanmıştım ama pek hatırlayamadım 3 aşılama da meogon+ovitrelle iğne olmuştum
inşş sen de bebeğine en yakın zaman da allahın izniyle kavuşursun

kızlar bişey sorucam kese görmeye gidince muayene ücreti ödüyomusunuz....

Kız yok gir cık sen aa, ben valla gidiyorum kontrol randevusu diyorum girip cikiyorum.. sana 15 gu. Sonra gel diyecek zaten ozmn brlki odersin ben olsam sömürürüm tupcüyü,,,yetti sömurdukleri sana daha yeni cevap verecek, evet bebis burda diyecek, surecin sonuclanmadı ki askım benim, kontrol randevusuna geldim de gir tmmmı cnm benim,,sen onları basarıda +1 yaptın cnm veli nimetsin simdi Gor yawrularııı ve bzee gell cnm

canımıniçi onlar çok fena ya.. ama evet bende öyle tahmin ediyorum buda şuana kadar ödediğimiz ücretin içinde olmalı...yerim seni ben ya

canımıniçi onlar çok fena ya.. ama evet bende öyle tahmin ediyorum buda şuana kadar ödediğimiz ücretin içinde olmalı...yerim seni ben ya

Amaan be yavrum kontrol randevusu dedin miydi temamdır, deli yapıcan kendini , vvalla beni ozel sigorta ariyordu asilama donemimde, drnuz neden bu igneyi veriyor diye, valla yumurtaligimda sanci var regl olamiyorum diodum karsilansin die aman hn efendi bu bebek tedavisinde veriliyor dedikerinde, ben bilemem kardesi dru arayn diyodum Tepelerine bineceksin valla,kac kere kont.randevusu die gittim ne olur ki ztn, senin ki gercek hemm, bebisleri gorucez daha yeniii, hiii cokk heyecanlii bebegimm Ya... senin hcg kactii acaba kalp atisi seviyesini gectin mi cnmm???

Son düzenleme:
Gecenin bu saati olmus halen oturuyorum.. tam kapatıyorken forumu baktım ki kimmseler yok.. Sonra dua etmeden ayrılmayayım dedim..Geceni bu sessizliginde goge hızlıca ulassın sesim..
Rabbim yarın doktor kapısını calacak olan tum kardeslerime,guzel yanıt almayı nasip etsin..
Mutlu bir gun olsun yarın yine hepimiz icin..
İyi uykular,yarın anneligi tadacaklara..

kodal82 nicin değiştirmek istiyorsun dr ?

Doktorum kese görmek için bile 300 tl aldı ve kalp atışı için yine cagirdilar ve ondada 300 tl istiyor.sonra ayda 1 kere cagiracagim diyor.
ama ben kalp atışını gördüm başka bir hastanede ama duyamadim.
benim tüp bebek doktorumda da yokmuş kalp atışını dinletecek doppler ultrason. ..
eee ozaman ne diye gidicem. Vallahi kafam cok karıştı

günaydınlar bende zekai tahirde yani yapt. yere gidiyorum kese kalp atışı için gebe olduğumuz için öncelik tanıyorlar arım saate hastaneden çıkıyorum

canım sen bilirsin ama ben derim ki ayda bir sefer dr yine git o seni tanıyor tedavini biliyor ayda 1 sefer gitmen iyi biliyorum cooook para ama olumsuzluklardan ben cooooooooooooooooook cektim oyüzden diyorum ama sen bilirsin başka dr git ama yine kendi rd gözetiminde olmanı tavsile ederim

ben halen hem tüp bebek hem de diğer dr devam ediyorum sanki tüp bebek dr gittiğim de emin ellerdeyim tek sorun biraz pahalı olması bizi 2 dr baya bi zorluyo:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…