2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

hayırlı uğurlu olsun canım ilk aşınız....ohhh maşallah bebişinin kalbinide duymuşsun .... kiloda almayın ha hiç....biz alırız... :)))
kıskandım valla...ne güzel.... :))

Ohh ne guzel doplerle mi dinledin ben hic gitmiyorum saglik ocagina falan bende hic kilo almadim hatta dort bucuk kilo verdim:)boyle giderse ideallerimdeki kiloya hamilelikte ulasacagim

sen hele ayşegül hiç konuşma....kilo almadığın gibi kilo bile vermişsin.... ne güzel....

aynen valla....çok yiyoruz herhalde....bir de ben bugünlere akşam yemeğinde de ekmeğe başladım...doymak bilmiyorum sanki....kusmalar da geçince.... ((

ben çok ekmek yemiyorum dikkat ediyorum yani çok tıka basa da yemiyorum sağlıklı besleniyorum bebiş için...benim kilo evde oturmaktan oldu.hiç hareketli değilim işe de gitmiyorum eee haliyle şiştim...

Kizlar galiba ben bebegimin hareketlerini hissetmeye basladim yavastan yavastan o seyirme gibi dedikleri sey olmaya basladi bir kac gundur

Kizlar galiba ben bebegimin hareketlerini hissetmeye basladim yavastan yavastan o seyirme gibi dedikleri sey olmaya basladi bir kac gundur

Gunaydin canim bana da ozellikle sabahlari sırtüstü yatarken hareket hissediyorum gibi geliyo ama emin degililm:)

aynen valla....çok yiyoruz herhalde....bir de ben bugünlere akşam yemeğinde de ekmeğe başladım...doymak bilmiyorum sanki....kusmalar da geçince.... ((
Valla canim ben hic kusmadim yemekten de zevk alirim ne yalan soyliyim ivir zivirda seviyorum ee bi de dediğiniz gibi evdeyiz ise filan gitmiyorum hep yatis daha da alirim baya heralde bu ara biskuviye sardim biraz

Benim fazlam cok almayim ben mumkunse yoksa normal dogum hayal olur ben kuculuyorum bebegim buyuyor ne guzel:))

Ya ben dr a sordum da oncelik sezeryan ama kendiliğinden acilma olursa normal doguma aliriz dedi zaten ikisinden de korkuyorum nolcak bakalim

Masallah sana hamileligin basindan beri mi hic kilo almadin 2, 5-3 kilo aldim bile ben bi de ne aşısı oldun tetanoz mu? Bana da soylediler gel diye kolun agriyomu cok agri oluyomus diye duydum da
yok bitanem almadım 54 kiloyla hamile kaldım yine aynı kilodayımtetanoz oldum canım ilk vurulduktan sonra olmadı ama gece uyuyamadım ağrısından kolumu tutarak uyudum:26: aklın da bulunsun canım aşını sol koluna yaptır daha rahat edersin
Denicem bakalim biseyler yapmiyi guzel olursa resim eklerim yoksa yok :)) elbiseye bende bayildim ama kendim korkuyorum hala bi biraksam kendimi çoşacam
sen yap bakalım bakalım kuzum burda bizimle de paylaşırsın bizde beğeniriz cicileri valla bende kendimi zor tutuyorum hepsini gidip bir günde alasım var
Ne güzel kilo almamak hoş olsa gerek...benim bünye su içsem kiloya çeviriyor ayrıca sen nerdesin yani sağlık ocağında ultrason olduğunu bilmiyordum
Neyse bebisin iyimiş maşallah
ben hiç öyle olmadım canım ama yine de çok dikkat ediyorum şimdi bebiş var diyede çok fazla yemiyorum sonra o kilolar bana hediye kalacak
yok kuzum ultrason değil dopler cihazı sadece kalp atımını dinledik bebişimin
Ohh ne guzel doplerle mi dinledin ben hic gitmiyorum saglik ocagina falan bende hic kilo almadim hatta dort bucuk kilo verdim:)boyle giderse ideallerimdeki kiloya hamilelikte ulasacagim
niye gitmiyosun canım aşı falan olman lazım senin :44:sen ne güzel aksine kilo veriyosun canım buda çok iyi bişey
ben şimdiden 4 kilo aldım bile rekor ben de ne yazıkki((((((
amann canım canım dikkat daha çok erken kilo almak için
ay demek minnoşonun harektlerini hissdediyosun ya kim bilir ne kadar güzel bi duygudur bende daha tık yok canım
Gunaydin canim bana da ozellikle sabahlari sırtüstü yatarken hareket hissediyorum gibi geliyo ama emin degililm:)

ya canım inan sabah uyandığım da 15 dk bekliyorum oynayacak mı diye

hayırlı uğurlu olsun canım ilk aşınız....ohhh maşallah bebişinin kalbinide duymuşsun .... kiloda almayın ha hiç....biz alırız... :)))
kıskandım valla...ne güzel.... :))

sağol bitanem evet ilk aşıyı oldum ama dün gece ağrısından zor uyudum duydum canım o kadar çok rahat ettim ki ne zamandır görmüyorum bebişimi sanki diken üstündeydim çok şükür rabbime cuma günü kısmetse gidip göreceğim

Darısı başımıza canım bizde o günleri görürüz inşş :) bende hiç kilo almadım hıhhhh hatta 3 4 kılo verdim... ama bulantılarım geçsin bi yicem bi yicemmmm kılo almak umrumda olmicak innşş bu arda olduğun tetanoz aşışımı ? kol ağrısının dışında ateşte yaptımı ?

amiin canım inşşş valla bence kilo almaman daha iyi canım doğumdan sonra vermek gibi derdin olmayacak evet canım tetanoz aşımı oldum ağrım dün gece çok oldu ama çok şükür ateş olmadı yarına bişeyim kalmaz
ben daha kalp atısını duyamadım 20 ocakta insallh günler gecmiyor... ölücem meraktan

inşş allahın izniye duyasın canım az kalmış son 5

tabi doğru hissediyorsam:)minişim bende duydum kalp atışını bebeğimin dopplerden:)ya sağlık ocağına gitmeye fırsatım yok aşı zamanı giderim bi ara nasıl olsa arıyolar aşı için:)

Ya ben dr a sordum da oncelik sezeryan ama kendiliğinden acilma olursa normal doguma aliriz dedi zaten ikisinden de korkuyorum nolcak bakalim

ben henüz doktorumla konuşmadım ama mümkün olduğunca normal istiyorum hemen kalkıp bebeğimle ilgilenmek istiyorum :)sen gittin mi sağlık ocağında bugün bende hastanede doplerden duydum bebişimin kalp atımını

Masallah sana fit anne olacaksin sen en son Düğünumde 52 kiloydum evlenince uc yilda 65oldum :)) masallah desem mi kendime bilemedim )

tabi doğru hissediyorsam:)minişim bende duydum kalp atışını bebeğimin dopplerden:)ya sağlık ocağına gitmeye fırsatım yok aşı zamanı giderim bi ara nasıl olsa arıyolar aşı için:)
erkek bebişler erken kendini hissettirirmiş canım belki de doğru benim de allahın izniyle 1 yada 2 haftam var hissetmem için aman canım aşını ihmal etme bak bebişinin pıt pıtlarını da duymuşsun herşey onlar için
ne güzel canım sizin normal yapma şansınız var iyi ki de var keşke benim de olsa bende normal isterdim ama maalesef ben normal asla doğum yapamam yasak
Masallah sana fit anne olacaksin sen en son Düğünumde 52 kiloydum evlenince uc yilda 65oldum :)) masallah desem mi kendime bilemedim )

inşş öyle olurum kuzum tabi ileri aylarda kilo artışı olmazsa bende işk bebeğimi kaybettikten sonra 62 kg çıktım tanınmaz haldeydim yuvarlak bişey olmuştum bana dr glifor diye bi ilaç vermişti çoook işime yaradı acayip kilo verdirdi ve hala da gliforu kullanıyorum belki de ondan kilo almıyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…