Aaaa dovecem sizi hee niye ben aliyorum o zaman ya cok mu yiyorum acaba :))
benim de bugün sabah sağlık ocağın da kont vardı kan alındı hiç kilo almamışım ebe çok iyi dedivee ilk aşımızı da olduk bebişimin de kalp atışlarını dinledim geldim çok şükür rabbime :119::118:
Ohh ne guzel doplerle mi dinledin ben hic gitmiyorum saglik ocagina falan bende hic kilo almadim hatta dort bucuk kilo verdim:)boyle giderse ideallerimdeki kiloya hamilelikte ulasacagim
sen hele ayşegül hiç konuşma....kilo almadığın gibi kilo bile vermişsin....ne güzel....
aynen valla....çok yiyoruz herhalde....bir de ben bugünlere akşam yemeğinde de ekmeğe başladım...doymak bilmiyorum sanki....kusmalar da geçince....((
Kizlar galiba ben bebegimin hareketlerini hissetmeye basladim yavastan yavastan o seyirme gibi dedikleri sey olmaya basladi bir kac gundur
Valla canim ben hic kusmadim yemekten de zevk alirim ne yalan soyliyim ivir zivirda seviyorum ee bi de dediğiniz gibi evdeyiz ise filan gitmiyorum hep yatis daha da alirim baya heralde bu ara biskuviye sardim birazaynen valla....çok yiyoruz herhalde....bir de ben bugünlere akşam yemeğinde de ekmeğe başladım...doymak bilmiyorum sanki....kusmalar da geçince....((
Benim fazlam cok almayim ben mumkunse yoksa normal dogum hayal olur ben kuculuyorum bebegim buyuyor ne guzel:))
yok bitanem almadım 54 kiloyla hamile kaldım yine aynı kilodayımMasallah sana hamileligin basindan beri mi hic kilo almadin 2, 5-3 kilo aldim bile ben bi de ne aşısı oldun tetanoz mu? Bana da soylediler gel diye kolun agriyomu cok agri oluyomus diye duydum da
sen yap bakalım bakalım kuzum burda bizimle de paylaşırsın bizde beğeniriz cicileriDenicem bakalim biseyler yapmiyi guzel olursa resim eklerim yoksa yok :)) elbiseye bende bayildim ama kendim korkuyorum hala bi biraksam kendimi çoşacam
ben hiç öyle olmadım canım ama yine de çok dikkat ediyorum şimdi bebiş var diyede çok fazla yemiyorum sonra o kilolar bana hediye kalacakNe güzel kilo almamak hoş olsa gerek...benim bünye su içsem kiloya çeviriyorayrıca sen nerdesin yani sağlık ocağında ultrason olduğunu bilmiyordum
Neyse bebisin iyimiş maşallah
niye gitmiyosun canım aşı falan olman lazım senin :44:sen ne güzel aksine kilo veriyosun canım buda çok iyi bişeyOhh ne guzel doplerle mi dinledin ben hic gitmiyorum saglik ocagina falan bende hic kilo almadim hatta dort bucuk kilo verdim:)boyle giderse ideallerimdeki kiloya hamilelikte ulasacagim
amann canım canım dikkat daha çok erken kilo almak içinben şimdiden 4 kilo aldım bile rekor ben de ne yazıkki((((((
Kizlar galiba ben bebegimin hareketlerini hissetmeye basladim yavastan yavastan o seyirme gibi dedikleri sey olmaya basladi bir kac gundur
Gunaydin canim bana da ozellikle sabahlari sırtüstü yatarken hareket hissediyorum gibi geliyo ama emin degililm:)
hayırlı uğurlu olsun canım ilk aşınız....ohhh maşallah bebişinin kalbinide duymuşsun .... kiloda almayın ha hiç....biz alırız... :)))
kıskandım valla...ne güzel.... :))
benim de bugün sabah sağlık ocağın da kont vardı kan alındı hiç kilo almamışım ebe çok iyi dedivee ilk aşımızı da olduk bebişimin de kalp atışlarını dinledim geldim çok şükür rabbime :119::118:
amiin canım inşşşDarısı başımıza canım bizde o günleri görürüz inşş :) bende hiç kilo almadım hıhhhhhatta 3 4 kılo verdim... ama bulantılarım geçsin bi yicem bi yicemmmm kılo almak umrumda olmicak innşş bu arda olduğun tetanoz aşışımı ? kol ağrısının dışında ateşte yaptımı ?
ben daha kalp atısını duyamadım 20 ocakta insallh günler gecmiyor... ölücem meraktan
Gunaydin canim bana da ozellikle sabahlari sırtüstü yatarken hareket hissediyorum gibi geliyo ama emin degililm:)
yok bitanem almadım 54 kiloyla hamile kaldım yine aynı kilodayımtetanoz oldum canım ilk vurulduktan sonra olmadı ama gece uyuyamadım ağrısından kolumu tutarak uyudum:26: aklın da bulunsun canım aşını sol koluna yaptır daha rahat edersin
sen yap bakalım bakalım kuzum burda bizimle de paylaşırsın bizde beğeniriz cicilerivalla bende kendimi zor tutuyorum hepsini gidip bir günde alasım var
ben hiç öyle olmadım canım ama yine de çok dikkat ediyorum şimdi bebiş var diyede çok fazla yemiyorum sonra o kilolar bana hediye kalacak
yok kuzum ultrason değil dopler cihazı sadece kalp atımını dinledik bebişimin
niye gitmiyosun canım aşı falan olman lazım senin :44:sen ne güzel aksine kilo veriyosun canım buda çok iyi bişey
amann canım canım dikkat daha çok erken kilo almak için
ay demek minnoşonun harektlerini hissdediyosun ya kim bilir ne kadar güzel bi duygudur bende daha tık yok canım
ya canım inan sabah uyandığım da 15 dk bekliyorum oynayacak mı diye
Bekleyelim bakalim hakkimizda hayirlisiaynen canım benimkiside öyle sanırım bebek herkesin anlattığına göre önce öyle hissediliyormuş:)
Ya ben dr a sordum da oncelik sezeryan ama kendiliğinden acilma olursa normal doguma aliriz dedi zaten ikisinden de korkuyorum nolcak bakalim
yok bitanem almadım 54 kiloyla hamile kaldım yine aynı kilodayımtetanoz oldum canım ilk vurulduktan sonra olmadı ama gece uyuyamadım ağrısından kolumu tutarak uyudum:26: aklın da bulunsun canım aşını sol koluna yaptır daha rahat edersin
sen yap bakalım bakalım kuzum burda bizimle de paylaşırsın bizde beğeniriz cicilerivalla bende kendimi zor tutuyorum hepsini gidip bir günde alasım var
ben hiç öyle olmadım canım ama yine de çok dikkat ediyorum şimdi bebiş var diyede çok fazla yemiyorum sonra o kilolar bana hediye kalacak
yok kuzum ultrason değil dopler cihazı sadece kalp atımını dinledik bebişimin
niye gitmiyosun canım aşı falan olman lazım senin :44:sen ne güzel aksine kilo veriyosun canım buda çok iyi bişey
amann canım canım dikkat daha çok erken kilo almak için
ay demek minnoşonun harektlerini hissdediyosun ya kim bilir ne kadar güzel bi duygudur bende daha tık yok canım
ya canım inan sabah uyandığım da 15 dk bekliyorum oynayacak mı diye
erkek bebişler erken kendini hissettirirmiş canım belki de doğrutabi doğru hissediyorsam:)minişimbende duydum kalp atışını bebeğimin dopplerden:)ya sağlık ocağına gitmeye fırsatım yok aşı zamanı giderim bi ara nasıl olsa arıyolar aşı için:)
ne güzel canım sizin normal yapma şansınız var iyi ki de var keşke benim de olsa bende normal isterdimben henüz doktorumla konuşmadım ama mümkün olduğunca normal istiyorum hemen kalkıp bebeğimle ilgilenmek istiyorum :)sen gittin mi sağlık ocağında bugün bende hastanede doplerden duydum bebişimin kalp atımını
Masallah sana fit anne olacaksin sen en son Düğünumde 52 kiloydum evlenince uc yilda 65oldum :)) masallah desem mi kendime bilemedim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?