2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Canim ikizdi ama 9. Haftaa birini kalbi durdu zaten kanamam da ondan oldu 13. Haftada onun kesesini dusurdum simdi allahin izniyle tek bebisim var allah ayirmasin ) estrofemi keseyi görür görmez biraktirdilar progestani hergun vuruluyodum ben coraspirine de devam ediyorum 20. Haftaya kadar dendi

Bende bebegime kenfim biseyler yapmak istiyorum ama dikis filan bildigim yok orgu de bilmem ( yastik islicem kanaviçe; )) haftaici gidip bi kitap alayim diyorum model icin bi de anneme siparis verdim cok guzel nakis isler ablamin cocuklara da islemisti yastik kilifi isle dedjm kelebekli filan olsun:)) bi de keceden susler pusler biseyler yapayim diyorum onjn icin cok dikis bilmeye gerek yok dedi bi arkadasim bakalım evdeyim genelde nasilsa ugras olur hem bana

aynen bende senin gibiyim canım kendim yapmak istiyorum olmadı dediğin gibi odası için süs falan yaparım:)patik örücem ama kararlıyım netten bakıyrum çıkarcam modelini

aynen bende senin gibiyim canım kendim yapmak istiyorum olmadı dediğin gibi odası için süs falan yaparım:)patik örücem ama kararlıyım netten bakıyrum çıkarcam modelini
Bende dun bi bebişin üstünde guzel örgü bi yelek gördüm hoşuma gitti anneme paslarim onu da :))

kızlarrrr devlet hastanelerinin gebe polikliniklerinde vajinal bakmıyolarır dimi ultrosona??? benim kendi doktorum kan tahlilleri istedi de sağlık ocağı yapmıyomuş hastaneye gitcem mecbur yaptırmak için orda da alttan bakmasınlar diye korkuyorummmm :18: hiç giden ya da bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…