aynen:)canım kahve istedi ama yapmaya eriniyorumm
benim de başım ağrıyo ne güzel kaç günden beridir ağrı sızı yoktu :26:sende haklısın canım işte yoruluyosun zaten bide evde koşturmaca
Canim ikizdi ama 9. Haftaa birini kalbi durdu zaten kanamam da ondan oldu 13. Haftada onun kesesini dusurdum simdi allahin izniyle tek bebisim var allah ayirmasincanım ben de aynen şu an gün aşırı progestan iğne ve her gün sabah crinone jel kullanıyorum. bir de coraspin ve estrofem hap kullanıyorum ben. benim de 10. haftada kesecek dediğine göre. senin ikiz felan mı canım?
evde de çok bir iş yapamıyorum yaa bu hamilelik beni çok üşengeç yaptı:)
Iyi aksamlar kizlar ay bende bugun galiba biraz fazla ayakta kaldim belim fena agriyo insallah kötü bisey olmaz
olmaz inşallah canım bnde biraz mutfakta uğraşsam kendimi yere zor atıyorum uzanınca geçiyor
Bende bebegime kenfim biseyler yapmak istiyorum ama dikis filan bildigim yok orgu de bilmem( yastik islicem kanaviçe; )) haftaici gidip bi kitap alayim diyorum model icin bi de anneme siparis verdim cok guzel nakis isler ablamin cocuklara da islemisti yastik kilifi isle dedjm kelebekli filan olsun:)) bi de keceden susler pusler biseyler yapayim diyorum onjn icin cok dikis bilmeye gerek yok dedi bi arkadasim bakalım evdeyim genelde nasilsa ugras olur hem bana
Bende dun bi bebişin üstünde guzel örgü bi yelek gördüm hoşuma gitti anneme paslarim onu da :))aynen bende senin gibiyim canım kendim yapmak istiyorum olmadı dediğin gibi odası için süs falan yaparım:)patik örücem ama kararlıyım netten bakıyrum çıkarcam modelini
Bende dun bi bebişin üstünde guzel örgü bi yelek gördüm hoşuma gitti anneme paslarim onu da :))
bendee istiyorummm tabi becerebilipde yapabilirsem:)
Daha önce yaptiysan yaparsin heralde bilemedim ki
Hehehee yapmisim komşum almis bebisime sağolsun cok begendim bende:))Eki Görüntüle 931212 resim yuklemeye calistim ama bilmem oldu mu
Allah yardimcin olsun o zaman baktin yapamiyosun ananeye babaanneye siparis ver yapsinlar o kadar da canimyokk ay ne gezer hiç o taraklarda bezim yok:)daha zaman var nasıl olsa öğrenirimheralde
Hehehee yapmisim komşum almis bebisime sağolsun cok begendim bende:))
yaaa çok tatlı maşallah rabbim güle güle giymeyi nasip etsin benim bebişime kimse daha bişiler almadılar:2:
seneye bu vakitlerde giyer allahın izniyle paytak paytak emeklerken:)
Insalalh canim simdik cay icicez kari - koca görüşürüz öptüm seni ve yegenimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?