2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

hayırdır kuzum neden yasak normal doğum ?banada vermişti bir ara doktor gliforu ama ben o tedavi sonrasında bebeğimi kaybedince tüm ilaçları bıraktım ne var ne yok:)ben genelde olumsuzlukla sonuçlanan tedavilerim sonrasında doktorun önerdiği hiç bişiyi yapmam toptan bırakırım herşeyi:)

ilk gebeliğim sezaryenle sonuçlandı canım ayrıca rahimim kalp şeklindeydmiş onu kesip dikiş atmışlar o yüzden yasak bana glifor çok yaradı canım çok faydalı oldu zaten hala da içiyorum benim dr hep aynıydı canım

ahh canım benim rabbim şimdiki bebeğine uzun ömürler alsın ben doktorumu değiştirdim değiştirmemiş olsam da maalesef kötü sonuçlardan sonra herşeyi bırakıyorum kötü bir huy

ahh canım benim rabbim şimdiki bebeğine uzun ömürler alsın ben doktorumu değiştirdim değiştirmemiş olsam da maalesef kötü sonuçlardan sonra herşeyi bırakıyorum kötü bir huy

amiiiiiin canım inşş beni de dr değiştirmek yoruyodu canım herşeyi sil baştan anlat tahliler takipler git geller offf çok şükür rabbime o güzlerimiz geride kaldı allahın izniyle

amiiiiiin canım inşş beni de dr değiştirmek yoruyodu canım herşeyi sil baştan anlat tahliler takipler git geller offf çok şükür rabbime o güzlerimiz geride kaldı allahın izniyle

tabi canım yoruyor bende bide çok memnun kalmamıştım o sebeple değiştirdim dediğin gibi şükür geride kaldı o günler rabbimin izniyle güzel günler göreceğiz hep beraber inşallah

Bilmiyodum canim bi gebelikdaha yasadigini allah bi daha kimseye yasatmasin sanirin benimde sezeryan olacak zaten diyorum ya korkuyorum gerci sezeryandan da korkuyorum ama bu bebek bi sekilde cikacak di mi :))) allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah annem cabuk doguruyomus belki ona benzer azicik sanci da pit diye doguruveririm belli mi olur:))

Ben iki dogum seklinide gordum normal dogumu cok istiyorum sezeryandan cok korkuyoyorum aynen benimde annem hemen dogururdu

Ben iki dogum seklinide gordum normal dogumu cok istiyorum sezeryandan cok korkuyoyorum aynen benimde annem hemen dogururdu

Aslinda benim korkum normal dogumdan degil eger doguma simdiki dr um girse seve seve dogurururm cunku bu adama valla babam olsa bu kadar guvenebilirdim:)) ama sadece sezeryan ameliyatlarini kendi yapiyo normal dogumsa dogumevine yonlendiriyomus bende o dogumevini sevmiyorum drlar ayri bi cins hemsireler desen gecen biri beni cildirtti arkadasimin kanamasi vardi burda da kimseleri yok mecbur ben gittkm onunla kiza nasil serum taktiysa damarı patlamış kol nasil sisti kiz basladi aglamaya hemsire hanim diger elin bilegine bi batirdi igne hop damar sisti bana gel bastir dedineyse gittim ama bizim kizi dovecek nerdeyse onun yuzunden oluyomus oyle diyo nerde gecti yine obur ele zorla elininustune takti bikac denemeden sonra bana da dedi gel alkollu pamuk vereyim sisen yere koyun neyse gittim hemde dedimki o sislik gececek di mi bi sorun olmaz basladi bana bagirmaya acil bi durum olsa ben boyle durmam di mi diyo sen git baskasi gelsin basina dedi bana bak dedim ben hevesli degilim burda durmaya kocasini alirim dersen ben gideyim o gelsin oyle deyince sustu ama cildirdim resmen kendide korktu kizin kollarini gorsen mosmor olmus şimdi esime dedim allah muhtac etmesin bunlara oyle yani :))

Cnm kesin ikiz o zaman.benım arkdsa uc tane konmustu onun degerıde senın gıbıydı üçüz tuttu. Belkı bırtanesı ikiye bolunmustur:)

Canim hatirladinmi msjini.aynen dedigin gibi bi mucize oldu 2 embriyodan biri ikiye bolunmus ve üçüz olmuslar icinemi dogdu ne :)) yani suan üçüz gebelik yasiyorum 2 kese 3 bebek var ekranda gorunce acayip sasirdim :) 15 gun sonra kalp atisi icin gidicem Allah hakkimizda hayirlisini versin sag salim kucagimiza aliriz inşallah

Masaalllahhhh cnm cok sevındmmmm allahım nazardan korusun hepsını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah. Her sbh ve akş nazar dualarını oku.yıne hergun elını karnına koyup 99 adet (ya mubdıu) oku.bol bol sut et yogurt tuket.ucununde cok proteıne ihtıyacı olacak ve cok hareketlı olma.rabbım onları sana emanet ettı sende kendine cok dıkkat et.

canım maşallah hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin bol bol dinlen ilerde vaktin olmayacak:)

anladım canım tabikide ekip önemli herkese emanet edemiyoruz bebişlerimizi

tabi canım yoruyor bende bide çok memnun kalmamıştım o sebeple değiştirdim dediğin gibi şükür geride kaldı o günler rabbimin izniyle güzel günler göreceğiz hep beraber inşallah
allahın izniyle 5 ayımız kaldı canım göreceeğiz o güzel günleri
sağolsın bitanem rabbim kimseye de böyle bi deneyim yaşatmasın ben şimdi nasıl bişey olduğunu bildiğim için allahın izniyle doğuma oynayarak gireceğim bu zaman kadar hep üzülerek girmiştim bu kez bebeğimi kucağıma almak için gireceğim rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inş belki de sende annen gibi bi avaz da doğurursun kuzum
ben en çok normal doğumu merak ediyorum canım keşke benim de görme şansım olsaydı
maşallah canım ya rabbim isteyince neler olmaz ki allahım tamamına erdirir inşş kendine dikkat et dinlen yorulma
bebeğimin ilk cicisini aldım çokk mutluyum:)

bebişinin ilk hediyesini almış annesi rabbim sağlıcakla giymesini nasip etsin inşş canım

benim de bugün kızımın cicileri kargoyla geldi ama yanlış geldi geri iade edeceğiz

ben normal doğumu izlerken çok eğlendim görenler korkuyor doğurmaktan vazgeçiyor ama bende bir tuhaflık var sanırım:))aldım şükür canım papyonlu falan çok sevdim hemen doğurup giydiresim geldi:)aman seninkide kötü olmuş çok sinir bozucu şarpsaydın kafasına yanlış diye

ama evet yani kadıncağız orda bağırıp çağırıyo sen gülüyosun valla senin için baya eğlenceliymiş ay yok ya ben korkarım normal doğumdan bide bebek çıkmazsa hemen kesiyolar

ya sorma canım ifrit oldum açınca farkettim ki 5 gündür yolunu gözlüyodum renk yanlışlığı var Allahtan mavi göndermemişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…