Ben gitim canim hemde ya 9 ya 10. Haftada vajinadan bakmadi sanmıyorum yani karindan bakarkızlarrrr devlet hastanelerinin gebe polikliniklerinde vajinal bakmıyolarır dimi ultrosona??? benim kendi doktorum kan tahlilleri istedi de sağlık ocağı yapmıyomuş hastaneye gitcem mecbur yaptırmak için orda da alttan bakmasınlar diye korkuyorummmm :18: hiç giden ya da bilen var mı?
kızlarrrr devlet hastanelerinin gebe polikliniklerinde vajinal bakmıyolarır dimi ultrosona??? benim kendi doktorum kan tahlilleri istedi de sağlık ocağı yapmıyomuş hastaneye gitcem mecbur yaptırmak için orda da alttan bakmasınlar diye korkuyorummmm :18: hiç giden ya da bilen var mı?
kızlarrrr devlet hastanelerinin gebe polikliniklerinde vajinal bakmıyolarır dimi ultrosona??? benim kendi doktorum kan tahlilleri istedi de sağlık ocağı yapmıyomuş hastaneye gitcem mecbur yaptırmak için orda da alttan bakmasınlar diye korkuyorummmm :18: hiç giden ya da bilen var mı?
Ben gitim canim hemde ya 9 ya 10. Haftada vajinadan bakmadi sanmıyorum yani karindan bakar
canım bende ilk haftalarda gittim tahliller için doktora izah ettim tüp bebek die muayene bıle etmedi hemen tahlılleri yazdı gonderdı benı.. zannetmiyorum alttan baksınlar hemen rahat ol :)
Merhaba canım, bende 7 hafta da yarı özel bir hastaneye gitmiştim. Tup bebek doktorum kan testleri istedi dedim. Muayene ücretini ödedim ama muayene olmayacaktım Vajinal ultrason yapar diye korktum.sadece testleri yazsin istedim ve sonra karindan bakarım deyince.gelmisken bakılsin dedik...
aynen bende öyleyim canım bazen hiç mutfağa giresim bile gelmiyo temizliği de eşimle yapuyoruz sağolsun bana iş yaptırmıyorevde de çok bir iş yapamıyorum yaa bu hamilelik beni çok üşengeç yaptı:)
olcak artık canım bel ağrıları normal bebişler karınlar yavaş yavaş büyüyoIyi aksamlar kizlar ay bende bugun galiba biraz fazla ayakta kaldim belim fena agriyo insallah kötü bisey olmaz
ne güzel canım el becerilerin var bense hiç anlamam elimden de gelmezBende bebegime kenfim biseyler yapmak istiyorum ama dikis filan bildigim yok orgu de bilmem( yastik islicem kanaviçe; )) haftaici gidip bi kitap alayim diyorum model icin bi de anneme siparis verdim cok guzel nakis isler ablamin cocuklara da islemisti yastik kilifi isle dedjm kelebekli filan olsun:)) bi de keceden susler pusler biseyler yapayim diyorum onjn icin cok dikis bilmeye gerek yok dedi bi arkadasim bakalım evdeyim genelde nasilsa ugras olur hem bana
Hehehee yapmisim komşum almis bebisime sağolsun cok begendim bende:))
Masallah sana hamileligin basindan beri mi hic kilo almadin 2, 5-3 kilo aldim bile ben bi de ne aşısı oldun tetanoz mu? Bana da soylediler gel diye kolun agriyomu cok agri oluyomus diye duydum dabenim de bugün sabah sağlık ocağın da kont vardı kan alındı hiç kilo almamışım ebe çok iyi dedivee ilk aşımızı da olduk bebişimin de kalp atışlarını dinledim geldim çok şükür rabbime :119::118:
aynen bende öyleyim canım bazen hiç mutfağa giresim bile gelmiyo temizliği de eşimle yapuyoruz sağolsun bana iş yaptırmıyor
olcak artık canım bel ağrıları normal bebişler karınlar yavaş yavaş büyüyo
ne güzel canım el becerilerin var bense hiç anlamam elimden de gelmezannem yapıyo sağolsun
ayyy ayyy elbisesini yesinler onunrabbim sağlıklı iyi günlerde giymesini nasip etsin canım
Eki Görüntüle 931212 resim yuklemeye calistim ama bilmem oldu mu
benim de bugün sabah sağlık ocağın da kont vardı kan alındı hiç kilo almamışım ebe çok iyi dedivee ilk aşımızı da olduk bebişimin de kalp atışlarını dinledim geldim çok şükür rabbime :119::118:
benim de bugün sabah sağlık ocağın da kont vardı kan alındı hiç kilo almamışım ebe çok iyi dedivee ilk aşımızı da olduk bebişimin de kalp atışlarını dinledim geldim çok şükür rabbime :119::118:
Ultrason degil canim doppler cihazi varmis 16. Haftadan sonra kalp atisi dinleniyo sadece bebegi gormuyosun yaniNe güzel kilo almamak hoş olsa gerek...benim bünye su içsem kiloya çeviriyorayrıca sen nerdesin yani sağlık ocağında ultrason olduğunu bilmiyordum
Neyse bebisin iyimiş maşallah
Aaaa dovecem sizi hee niye ben aliyorum o zaman ya cok mu yiyorum acaba :))Ohh ne guzel doplerle mi dinledin ben hic gitmiyorum saglik ocagina falan bende hic kilo almadim hatta dort bucuk kilo verdim:)boyle giderse ideallerimdeki kiloya hamilelikte ulasacagim
Pilise gerçekten çok güzel. ..Rabbim sağlıkla kucağına almayi ve giydirmeyi nasip etsin. ..
Aaaa dovecem sizi hee niye ben aliyorum o zaman ya cok mu yiyorum acaba :))
Hehehee yapmisim komşum almis bebisime sağolsun cok begendim bende:))
ben şimdiden 4 kilo aldım bile rekor ben de ne yazıkki((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?