2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Ben gitim canim hemde ya 9 ya 10. Haftada vajinadan bakmadi sanmıyorum yani karindan bakar

canım bende ilk haftalarda gittim tahliller için doktora izah ettim tüp bebek die muayene bıle etmedi hemen tahlılleri yazdı gonderdı benı.. zannetmiyorum alttan baksınlar hemen rahat ol :)

Merhaba canım, bende 7 hafta da yarı özel bir hastaneye gitmiştim. Tup bebek doktorum kan testleri istedi dedim. Muayene ücretini ödedim ama muayene olmayacaktım Vajinal ultrason yapar diye korktum.sadece testleri yazsin istedim ve sonra karindan bakarım deyince.gelmisken bakılsin dedik...

Ben gitim canim hemde ya 9 ya 10. Haftada vajinadan bakmadi sanmıyorum yani karindan bakar

canım bende ilk haftalarda gittim tahliller için doktora izah ettim tüp bebek die muayene bıle etmedi hemen tahlılleri yazdı gonderdı benı.. zannetmiyorum alttan baksınlar hemen rahat ol :)

tamam kızlar çok sağolun üstten baksın tabi canım onda sorun yokta alttan çok sık baktırmak iyi değil daha da yeni zaten gebeliğim o yüzden istemiyorum. ben ilk gün aşırı beta hcg baktırmak için gitmiştim o zaman ben de söyledim tüp bebek diye amann doktor yarım saat sohbete tutttu nerde yaptırdın kaça mal oldu doktorun kim şu bu

evde de çok bir iş yapamıyorum yaa bu hamilelik beni çok üşengeç yaptı:)
aynen bende öyleyim canım bazen hiç mutfağa giresim bile gelmiyo temizliği de eşimle yapuyoruz sağolsun bana iş yaptırmıyor
Iyi aksamlar kizlar ay bende bugun galiba biraz fazla ayakta kaldim belim fena agriyo insallah kötü bisey olmaz
olcak artık canım bel ağrıları normal bebişler karınlar yavaş yavaş büyüyo
ne güzel canım el becerilerin var bense hiç anlamam elimden de gelmez annem yapıyo sağolsun
Hehehee yapmisim komşum almis bebisime sağolsun cok begendim bende:))

ayyy ayyy elbisesini yesinler onun rabbim sağlıklı iyi günlerde giymesini nasip etsin canım

benim de bugün sabah sağlık ocağın da kont vardı kan alındı hiç kilo almamışım ebe çok iyi dedi vee ilk aşımızı da olduk bebişimin de kalp atışlarını dinledim geldim çok şükür rabbime :119::118:

Masallah sana hamileligin basindan beri mi hic kilo almadin 2, 5-3 kilo aldim bile ben bi de ne aşısı oldun tetanoz mu? Bana da soylediler gel diye kolun agriyomu cok agri oluyomus diye duydum da

Denicem bakalim biseyler yapmiyi guzel olursa resim eklerim yoksa yok :)) elbiseye bende bayildim ama kendim korkuyorum hala bi biraksam kendimi çoşacam

Ne güzel kilo almamak hoş olsa gerek...benim bünye su içsem kiloya çeviriyor ayrıca sen nerdesin yani sağlık ocağında ultrason olduğunu bilmiyordum
Neyse bebisin iyimiş maşallah

Ohh ne guzel doplerle mi dinledin ben hic gitmiyorum saglik ocagina falan bende hic kilo almadim hatta dort bucuk kilo verdim:)boyle giderse ideallerimdeki kiloya hamilelikte ulasacagim

Ne güzel kilo almamak hoş olsa gerek...benim bünye su içsem kiloya çeviriyor ayrıca sen nerdesin yani sağlık ocağında ultrason olduğunu bilmiyordum
Neyse bebisin iyimiş maşallah
Ultrason degil canim doppler cihazi varmis 16. Haftadan sonra kalp atisi dinleniyo sadece bebegi gormuyosun yani

Ohh ne guzel doplerle mi dinledin ben hic gitmiyorum saglik ocagina falan bende hic kilo almadim hatta dort bucuk kilo verdim:)boyle giderse ideallerimdeki kiloya hamilelikte ulasacagim
Aaaa dovecem sizi hee niye ben aliyorum o zaman ya cok mu yiyorum acaba :))

ben şimdiden 4 kilo aldım bile rekor ben de ne yazıkki((((((

ben şimdiden 4 kilo aldım bile rekor ben de ne yazıkki((((((

valla canım benimde senden kalır yanım yok....70 kiloyla hamile kaldım şimdide 74,5 olmuşum....böyle gidersem son aylara doğru daha da alınıyormuş...90 nı bulurum herhalde.... ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…