aynen canım bitmez valla rabbim sağ sağlim kucağımıza aldırsın daha neler alıp neler yapıcam onunla
yarın dr kont ve detaylı ultrasonum var bebişimin iç organlarına bakılcak inşş herşey yolunda olur
resmen canım şafak sayıyoruzgeçsin artık bu aylar su gibi akıp bitsin
yoktur allahın izniyle içini ferah tut kızçeni görüp gelirsin ne güzel bu sefer uzun görürsün incelerken bak doyasıya:)
hem de ne sayma:)çokda sabırsızız:)
inşşş bitanem rabbimden tek dileğim yavrumu eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlısıyla kucağıma almakallahım herkezin yavrusunu bağışlasın nasip etsin inşş yarın çook güzel haberlerle gelirim doya doya bakayım minik kelebeğime
amin canım amin rabbim bebek hasreti çeken herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin uzun ömürler versin yavrularımıza amin:)
doğuma kadar sabırsızlıktan çatlamassak iyidir
ben çatlarımda sizi bilmem:)zaten çatlak bir annesi olacak yavruceğiziminhayalini yiyorum kendini görünce naparım hiç bilmiyrum 1:
ben şimdiden aldığım kıyafetlerle bebeğimi seviyorum onun için de hayal ediyorum kucağıma almış öpüyorum onu seviyorum
seninde benden kalır yanın yokmuş:)
oooo daha neler var canım neler
bende de bazen aklımdan şüphe ediyorum:)
biz bu günleri çok bekledik canım eeh şimdi bu hallerimiz çok normal geliyor bana
demi normaliz :)
demi normaliz :)
evet evet arkadaşım hemde çok normalizeminim ki ileri aylarda daha da normal olacağız
ayy iyikide burayı keşfetmişim napardım yoksa duygularımı kimle paylaşırdım yada kim anlardı birilerine anlatmaya kalksan ikinci kez anlatırken suratına bakıyorlar tuhaf tuhaf ama burda herkes anlıyor beni ne güzel:)
bebişlerimiz doğunca da allahın izniyle nosnormal alacağız
belki de bazıları çok abartığımızı düşünebilir ama hiç öyle değil yıllarca bebek hasreti çekmeyen bilmez anlamaz zaten dediğin gibi öyle bön bön bakar dururlar
ama burası samimi içten sıcacık çünkü aynı duyguları yaşayıp paylaşıyoruz iyi burdayız
ben allahın izniyle bebişim doğunca kendimi ve eşimi düşünemiyorum ne halde oluruz
yarın dr kont ve detaylı ultrasonum var bebişimin iç organlarına bakılcak inşş herşey yolunda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?