2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

yoktur allahın izniyle içini ferah tut kızçeni görüp gelirsin ne güzel bu sefer uzun görürsün incelerken bak doyasıya:)

inşşş bitanem rabbimden tek dileğim yavrumu eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlısıyla kucağıma almak allahım herkezin yavrusunu bağışlasın nasip etsin inşş yarın çook güzel haberlerle gelirim doya doya bakayım minik kelebeğime

amin canım amin rabbim bebek hasreti çeken herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin uzun ömürler versin yavrularımıza amin:)

amin canım amin rabbim bebek hasreti çeken herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin uzun ömürler versin yavrularımıza amin:)

amiin kuzum rabbim bu duygudan hiç kadını mahrum eksin bırakmasın herkezin gönlüne göre versin herkezi sevindirsin inşşş

ben çatlarımda sizi bilmem:)zaten çatlak bir annesi olacak yavruceğiziminhayalini yiyorum kendini görünce naparım hiç bilmiyrum1:

ben şimdiden aldığım kıyafetlerle bebeğimi seviyorum onun için de hayal ediyorum kucağıma almış öpüyorum onu seviyorum

bebişlerimiz doğunca da allahın izniyle nosnormal alacağız

belki de bazıları çok abartığımızı düşünebilir ama hiç öyle değil yıllarca bebek hasreti çekmeyen bilmez anlamaz zaten dediğin gibi öyle bön bön bakar dururlar
ama burası samimi içten sıcacık çünkü aynı duyguları yaşayıp paylaşıyoruz iyi burdayız

ben allahın izniyle bebişim doğunca kendimi ve eşimi düşünemiyorum ne halde oluruz

Aynen canim bizi biz anlariz ancak. Hayali bile yuzumuzu bu kadar gulduruyorsa kendisi neler yapar kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…