2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Anladim hadi bakalim guzel haberlerle gel

inşallah güzel haberler vericeksin cnm, bizde adım adım takıp edicez inş sizi

Nasildi kontrolun canim

biz geldik merak etmişsiniz sağolsun canlarım kont çok iyi geçti çok şükür kızımızı gördük büyümüş 220 gr olmuşelleri ayakları kıpır kıpırdı 4'lü test için kan verdik ve detaylı ultrason da 4 hafta sonraya erteledik ben tarih konusunda yanlış anlamışım
bebişim çok iyi rabbim herkeze bu güzel duyguları yaşatsın göstersin inşşş

Yaa söylemiştim sana di mi heyecanli anne seni:)) iyi olmasina cok sevindim

ayyy maşallah.....gözün aydın canım....darısı başımıza....bebişimi görmeyeli tam 3 hafta oldu...(( inşallah iyidir.... canım sen şuanda kaçıncı haftandasın????senin artık bebeğini hissediyor olman lazım değil mi??? bende sanki geçen haftalarda birşey hissettim ama şuanda tık yok... (((

ohh maşallah maşallah canım boşuna endişeleniyorsun:)hiç bir testide atlamıyon bakıyorumda

aynen bende de öyle olmuştu ama şimdi arada oluyor ayırt edemiyorum hareket mi değil mi

Yaa söylemiştim sana di mi heyecanli anne seni:)) iyi olmasina cok sevindim
evet canım ben dr dinlerken aklım 5 karış havada oluyo bebeğimi görünce ne akıl kalıyo ne başka bişey
sağolsın kuzum şok şükür uzun bekleyişin ardından gördüm bebişimi bende şimdi 4 hafta beklemek zorundayım 18+2 kuzum bende bişeyler hissediyorum ama dediğin sonrası gelmiyor dün mesela bebiş ayağını karnıma dayamış ama ben hiç hissetmiyorum
ohh maşallah maşallah canım boşuna endişeleniyorsun:)hiç bir testide atlamıyon bakıyorumda

çok şükür canım gördüm içim rahatladı bi kaç gün sonra yine evhamlanmaya başlarım yok canım dr 10'lu test dese onu da yaptıracaz

hımmm sen bizden hemen hemen 2 hafta öndesin o zaman...ya bu ilk aşı 20 haftada vurulmuyormuydu...bana ebe öyle demişti....sen erken mi vuruldun???

Slm guzel anneler. .sizlere bır sorum var multvıtamıne yanında ayrıca demır hapı alıyormusunuz? Benım gecenkı kasıntım demır fazlasından olmuş olabilir dedıler.her ıkısınıde alıyordum.

Slm guzel anneler. .sizlere bır sorum var multvıtamıne yanında ayrıca demır hapı alıyormusunuz? Benım gecenkı kasıntım demır fazlasından olmuş olabilir dedıler.her ıkısınıde alıyordum.

selam canım ben kullanıyorum ama düzenli değil çoğu zaman içmeyi unutuyorum kan değerimde düşük zaten daha da düştü galiba öyle hissediyorum

Bende demir hapi iciyorum ama arada unutuyorum allaha sukur kasinti filan yapmadi

selam canım ben kullanıyorum ama düzenli değil çoğu zaman içmeyi unutuyorum kan değerimde düşük zaten daha da düştü galiba öyle hissediyorum

Iyi pazarlar canim sali gunu tahlile gidyorum bakalim demire filan bakacaklar mi unutuyorum cunku bende arada

Iyi pazarlar canim sali gunu tahlile gidyorum bakalim demire filan bakacaklar mi unutuyorum cunku bende arada

söyle baksınlar canım kalsiyum fosfor falan bunlarda önemli bende yarın işe gideyim de baktırcam kan değerim düştü sanırım yinezaten doğru düzgün bişiler yemiyorum

söyle baksınlar canım kalsiyum fosfor falan bunlarda önemli bende yarın işe gideyim de baktırcam kan değerim düştü sanırım yinezaten doğru düzgün bişiler yemiyorum

Cevaplar için sagolun arkdslar bence helede demiriniz dusukse asla ıhmal etmeyın yenı dogum yapmş arkdsmın ılk lafı sakın demiri ıhmal etme oldu.dogum sonrası cok zor dedı.ben hıc unutmuyordum ama acaba hem multvıtamıne hem o ıkısı birlikte agırmı geldı dıyorum

Merhaba canım. Bende demir, folik ve B12 vitaminlerini bileşeni bir kapsül alıyorum. Resmen midem delindi. Kontrole gittiğimde doktora söyleyeyim değişiklik yapabilirler mi diye? Ilacin yan etkilerinden hamileliğin belirtileri golgelendi resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…