mide bulantısı , öğürtü , uyku o moddayım şuan.
senın iyi zamanların şimdi, benım 8. haftamda başladı. inşallah senın sorunsuz geçer cnm
Anladim hadi bakalim guzel haberlerle gel
inşallah güzel haberler vericeksin cnm, bizde adım adım takıp edicez inş sizi
Nasildi kontrolun canim
biz geldik merak etmişsiniz sağolsun canlarımkont çok iyi geçti çok şükür kızımızı gördük büyümüş 220 gr olmuş elleri ayakları kıpır kıpırdı 4'lü test için kan verdik ve detaylı ultrason da 4 hafta sonraya erteledik ben tarih konusunda yanlış anlamışım
bebişim çok iyi rabbim herkeze bu güzel duyguları yaşatsın göstersin inşşş
biz geldik merak etmişsiniz sağolsun canlarımkont çok iyi geçti çok şükür kızımızı gördük büyümüş 220 gr olmuş elleri ayakları kıpır kıpırdı 4'lü test için kan verdik ve detaylı ultrason da 4 hafta sonraya erteledik ben tarih konusunda yanlış anlamışım
ayyy maşallah.....gözün aydın canım....darısı başımıza....bebişimi görmeyeli tam 3 hafta oldu...(( inşallah iyidir.... canım sen şuanda kaçıncı haftandasın????senin artık bebeğini hissediyor olman lazım değil mi??? bende sanki geçen haftalarda birşey hissettim ama şuanda tık yok... (((
evet canım ben dr dinlerken aklım 5 karış havada oluyoYaa söylemiştim sana di mi heyecanli anne seni:)) iyi olmasina cok sevindim
sağolsın kuzum şok şükür uzun bekleyişin ardından gördüm bebişimiayyy maşallah.....gözün aydın canım....darısı başımıza....bebişimi görmeyeli tam 3 hafta oldu...(( inşallah iyidir.... canım sen şuanda kaçıncı haftandasın????senin artık bebeğini hissediyor olman lazım değil mi??? bende sanki geçen haftalarda birşey hissettim ama şuanda tık yok... (((
ohh maşallah maşallah canım boşuna endişeleniyorsun:)hiç bir testide atlamıyon bakıyorumda
evet canım
sağolsın kuzum şok şükür uzun bekleyişin ardından gördüm bebişimibende şimdi 4 hafta beklemek zorundayım 18+2 kuzum bende bişeyler hissediyorum ama dediğin sonrası gelmiyor dün mesela bebiş ayağını karnıma dayamış ama ben hiç hissetmiyorum
nerdesiniz kızlar :26::26:
mutlu pazarlarr
Slm guzel anneler. .sizlere bır sorum var multvıtamıne yanında ayrıca demır hapı alıyormusunuz? Benım gecenkı kasıntım demır fazlasından olmuş olabilir dedıler.her ıkısınıde alıyordum.
Slm guzel anneler. .sizlere bır sorum var multvıtamıne yanında ayrıca demır hapı alıyormusunuz? Benım gecenkı kasıntım demır fazlasından olmuş olabilir dedıler.her ıkısınıde alıyordum.
selam canım ben kullanıyorum ama düzenli değil çoğu zaman içmeyi unutuyorum kan değerimde düşük zaten daha da düştü galiba öyle hissediyorum
Iyi pazarlar canim sali gunu tahlile gidyorum bakalim demire filan bakacaklar mi unutuyorum cunku bende arada
söyle baksınlar canım kalsiyum fosfor falan bunlarda önemli bende yarın işe gideyim de baktırcam kan değerim düştü sanırım yinezaten doğru düzgün bişiler yemiyorum
Cevaplar için sagolun arkdslar bence helede demiriniz dusukse asla ıhmal etmeyın yenı dogum yapmş arkdsmın ılk lafı sakın demiri ıhmal etme oldu.dogum sonrası cok zor dedı.ben hıc unutmuyordum ama acaba hem multvıtamıne hem o ıkısı birlikte agırmı geldı dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?