2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Arkadaşlar, hepinizin yavrularını sağlıkla kucağınıza almanızı nasip eder inş Allahım.. Ben de sonuç bekliyorum pazartesi test günüm..
Biz de bu bölümde yazabilecek miyiz acaba yaaaaaa

Arkadaşlar, hepinizin yavrularını sağlıkla kucağınıza almanızı nasip eder inş Allahım.. Ben de sonuç bekliyorum pazartesi test günüm..
Biz de bu bölümde yazabilecek miyiz acaba yaaaaaa
Bekliyoruz seni de insallah yazacaksin allahin izniyle

kızlar dunden beri sürekli ince ince sızılar hissediyorum sol tarafımda hiç olmazdı böyle. süreklilik arzetmezdi desem daha doğru olur.
sizce rahim genişlemesinden midir

kızlar dunden beri sürekli ince ince sızılar hissediyorum sol tarafımda hiç olmazdı böyle. süreklilik arzetmezdi desem daha doğru olur.
sizce rahim genişlemesinden midir

Merhaba canım. ..Benimde birkaç zamandır sağ tarafında dediğin gibi ince ince sızılar var. Ayaklarimi uzatiyorum sonra geçiyor. Bende rahim genişlemesinden diye düşünüyorum. Vallahi kötü şeyleri dehliyorum kafamdan.carsamba günü kontrolde görünce rahatlayacagim inşallah. Senin 2 li tarama testi nezaman

cnm ben yarın doktoruma gidicem, herhalde o zman 2li test zamanını konuşuruz. ben sana bilgi veririm.
benım sürekli olmuyordu bugune kadar hiç ağrım olmamıştı hatta. tek hissettiğim şey batma benım en başından beri. ona alışmıştım da bu inceden sızı ıkı gundur hep devam ediyor yarın görüyim de rahatlıyım inşallah..

Hadi bakalım bebisin iyidir merak etme. ..
Ben çarşamba günü gidiyorum ense kalınlığı ölçümü ve 2 li test için. ..herkes için hayırlısı olsun. ..

Hadi bakalım bebisin iyidir merak etme. ..
Ben çarşamba günü gidiyorum ense kalınlığı ölçümü ve 2 li test için. ..herkes için hayırlısı olsun. ..

öyle mi cnm. o zman benı de çağırır yakında. belkı de yarın yapar benım bebiş 4 gün önden gidiyordu en son. eğer öyle devam ediyorsa belki yapar.. heyecalandım şimdi bak. hakkımızda hayırlısı olsun cnm inşallah testlerimiz sorusuz olur..

Inanir misin transferimden yarim saat sonra sag tarafimda kasigimda hafif hafif dedigin gibi sizi agri hep hissettim hala daha oluyo her dr a gidisimde soruyorum normal diyo saga sola donerken kalkarken olabilir diyo sen yine de gidince sor eger cok degilse ayakta kalmaktan usutmektende olabilir demisti bana

Aynen canim bizi biz anlariz ancak. Hayali bile yuzumuzu bu kadar gulduruyorsa kendisi neler yapar kim bilir
inşş bitanem o günler geldiğin de bilmiyorum artık nasıl oluruz yere göğe sığdıramayız yavrularımızı
Insalah canim yoktur bi sorun detayli icin erken degilmi 22-24. Haftalarda diye biliyodum

inşş bitanem yoktur inşş rabbim bu mübarek günün hürmetine hayırlı sonuçlar almamı nasip eder :26:yok bitanem erken değil tüp bebek dr bu haftalarda yapılamasını önerdi

Benim bebeğim de önden gidiyor. Inşallah canım test sonuclarimiz iyi çıkar. Paylaşalım olurmu sonuçlarımızı.

Son düzenleme:

Anladim hadi bakalim guzel haberlerle gel

çok değil cnm ama kendini sürekli hissettiyo işte benım de sol tarafta.. senın kaçıncı haftada göbek çıkmaya başladı cnm. bende sıfır
hatta kilo verdim.

Benim bebeğim de önden gidiyor. Inşallah canım test sonuclarimiz iyi çıkar. Paylaşalım olurmu sonuçlarımızı.

inşallah cnm. şimdi internetten baktım crl boyu en az 4,5 cm olmalıymış bu test için. doğurana kadar burdayım cnm inşallah her süreci
paylaşırız

inşallah güzel haberler vericeksin cnm, bizde adım adım takıp edicez inş sizi

çok değil cnm ama kendini sürekli hissettiyo işte benım de sol tarafta.. senın kaçıncı haftada göbek çıkmaya başladı cnm. bende sıfır
hatta kilo verdim.

Resmen nispet var burda

ALLAH kismet ederse bende 2 hafta sonra kalp atislarini dinlemeye gidecegim dualarinizdan eksik etmeyin

Resmen nispet var burda

ALLAH kismet ederse bende 2 hafta sonra kalp atislarini dinlemeye gidecegim dualarinizdan eksik etmeyin

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm. 12. gun kaç çıktı kan değerin merak ettimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…