Slm guzel anneler. .sizlere bır sorum var multvıtamıne yanında ayrıca demır hapı alıyormusunuz? Benım gecenkı kasıntım demır fazlasından olmuş olabilir dedıler.her ıkısınıde alıyordum.
yok canım erken değil hatta dr artık aşını olabilirin dedi bende aşım yapıldı oldum dedi çok iyi olmuş dedi kuzumhımmm sen bizden hemen hemen 2 hafta öndesin o zaman...ya bu ilk aşı 20 haftada vurulmuyormuydu...bana ebe öyle demişti....sen erken mi vuruldun???
bencede nerelerdesiniz iki gündür kimseler uğramıyor buraya
Hamilelik döneminde kasılmalar, uyuşmalar ve gerilme ya da gerinmeye karşı mağnezyum kullanmak gerekiyor. Bende ilk aydan itibaren bacaklarımda ve karın bölgemde sabaha karşı gerinme istekleri oluyordu. Bacaklarımda değilde karnımda da olunca korkuyordum. Tüp bebek ilaçlarındandır sandım. 12. haftada jeli bıraktığım halde devam edince doktoruma sordum ve tavsiyesiyle mağnezyum kullanmaya başladım. Hatta mağnezyum eksik mi diye kan ölçümü de yaptırdım. Değerlerim normal olduğu halde kullanmaya başladım. Şimdi çok şükür gece sabaha karşı istemsiz olan gerinme istekleri bitti.
yok canım erken değil hatta dr artık aşını olabilirin dedi bende aşım yapıldı oldum dedi çok iyi olmuş dedi kuzum
ben bugün yine yoktumarkadaşlarla havayı güzel bulmuşken kaçırmadık pikniğe gittik çok ta iyi geldi uzun zamandır dışarıya çıkmıyodum
Oooh en iyisi cok severim piknikleri bebislerimiz dogsunda onlarla gidelim insallah lcw da indirim vardi kizlar yuzde 50 kenime bi hamile bluzu aldim 10 lira bebisimede bi ust aldim o da 7.90 bebek magazalari cok pahali geldi bana iki alt ust takima 50 kusur lira verdim idil bebenin lcw da gorunce onunda bazi kumaslar cok guzel ara ara indirimleri takip edip alicam insallahyok canım erken değil hatta dr artık aşını olabilirin dedi bende aşım yapıldı oldum dedi çok iyi olmuş dedi kuzum
ben bugün yine yoktumarkadaşlarla havayı güzel bulmuşken kaçırmadık pikniğe gittik çok ta iyi geldi uzun zamandır dışarıya çıkmıyodum
ohhh canım ne güzel...iyi yapmışsın.....ben pek birşey yapamadım...eşim nöbetten çıkıp gelmişti yorgundu...bir yere çıkmadık .....evde dinlenerek geçirdik.... :)))
ya kızlar dün çok ilginç birşey oldu.....gündüz banyoya yaptım...göbeğimi inceliyordum şu hamilelikteki karın çizgim çıkmış mı diye...baktım birşey yok....akşam yatarken lavaboya girdim...bir baktım çok belirgin bir çizgi....kahverengi...baya belirgin hemde...aaaa nasılda birden bire çıktı dedim.....sabaha karşı lavaboya girdim...baktım çizgi kaybolmuş....çok ilginç öyle birden bire çıkıp birden bire niye kayboldu ki...anlamadım.... önce sevinmiştim ...ama kaybolunca çok şaşırdım....
Bana da oldu acaba kiyafetlerden mi cizgi gibi oluyoda yanlis anliyorum dedim ama sana da olmus demekki:))
Oooh en iyisi cok severim piknikleri bebislerimiz dogsunda onlarla gidelim insallah lcw da indirim vardi kizlar yuzde 50 kenime bi hamile bluzu aldim 10 lira bebisimede bi ust aldim o da 7.90 bebek magazalari cok pahali geldi bana iki alt ust takima 50 kusur lira verdim idil bebenin lcw da gorunce onunda bazi kumaslar cok guzel ara ara indirimleri takip edip alicam insallah
kız benim de eşim nöbetten çıkmıştı ama çok sıkıldığım beni kıramadı aşkımohhh canım ne güzel...iyi yapmışsın.....ben pek birşey yapamadım...eşim nöbetten çıkıp gelmişti yorgundu...bir yere çıkmadık .....evde dinlenerek geçirdik.... :)))
ya kızlar dün çok ilginç birşey oldu.....gündüz banyoya yaptım...göbeğimi inceliyordum şu hamilelikteki karın çizgim çıkmış mı diye...baktım birşey yok....akşam yatarken lavaboya girdim...bir baktım çok belirgin bir çizgi....kahverengi...baya belirgin hemde...aaaa nasılda birden bire çıktı dedim.....sabaha karşı lavaboya girdim...baktım çizgi kaybolmuş....çok ilginç öyle birden bire çıkıp birden bire niye kayboldu ki...anlamadım.... önce sevinmiştim ...ama kaybolunca çok şaşırdım....
Oooh en iyisi cok severim piknikleri bebislerimiz dogsunda onlarla gidelim insallah lcw da indirim vardi kizlar yuzde 50 kenime bi hamile bluzu aldim 10 lira bebisimede bi ust aldim o da 7.90 bebek magazalari cok pahali geldi bana iki alt ust takima 50 kusur lira verdim idil bebenin lcw da gorunce onunda bazi kumaslar cok guzel ara ara indirimleri takip edip alicam insallah
Beni de coraplar sıkıyo pentiden hamile corabi aldim bugun denicem ilk bakalim insallah iyi olurkız benim de eşim nöbetten çıkmıştı ama çok sıkıldığım beni kıramadı aşkım
nasıl oluyo canım o çizgi bir var bi yok :44:benim sürekli var kahverengi çizgim anlamadım bende
bende çok severim kuzum bana gezmek olsun yeter dün eve hiç giresim gelmedihaklısın canım ya bebek mağazaları uçmuş valla el yakıyo küçücük şeyler ama dünya parası ne güzel indirimdeyden bulmuşsun
bende bu ay artık hamile pantolunu alıcam artık kendi kotum olmuyo hep düğmem açık geziyorum
ayyyy canım idilin çok kaliteli gerçekten ama çok pahalı....ilk eşyasını hastane çıkışı aldık biz geçenlerde...110 tl verdim....ama sonra pişman oldum çok pahalıymış....eşimde sorun değil kaliteli olsun....bebişimize değer dedi...bende peki dedim....
Beni de coraplar sıkıyo pentiden hamile corabi aldim bugun denicem ilk bakalim insallah iyi olur
masallah kızlar alışverişler baslamış.ben daha hiçbişey satın almadım..sadece bi tane patik ördüm.bende enfeksiyon çıktı geçen hafta.internette okuduğuma göre bu ayda oluyormus.hiç bir rahatsızlığım yoktu ama gizlisi de oluyormus bunun.o yüzden her doktora gittiğinizde idrar tahlili yaptırın
Yaa benimde baya akintim var hatta soyledim dr a da hamileligin belirtisi o dedi hafifde kasintim oluyo arada yarin gidecem tahlil yazdircam ama dr sadece kan tahlili mi yazacak yoksa idrar da var mi bilmiyorummasallah kızlar alışverişler baslamış.ben daha hiçbişey satın almadım..sadece bi tane patik ördüm.bende enfeksiyon çıktı geçen hafta.internette okuduğuma göre bu ayda oluyormus.hiç bir rahatsızlığım yoktu ama gizlisi de oluyormus bunun.o yüzden her doktora gittiğinizde idrar tahlili yaptırın
Neyle rahat edersen onu alcan artik beli ayarlanabilenlerden al bari ilerleyen haftalarda da kullanirsin eteklerim oluyo daha benim tabi yukari cikiyolar biraz :))beni daha çoraplar rahatsız etmiyor ama alt tarafım felakettabi istediğim hamile pantolunu bulabilirsem ben öyle herşeyi beğenen bi tip değilimdir eşim yandı yine
Neyle rahat edersen onu alcan artik beli ayarlanabilenlerden al bari ilerleyen haftalarda da kullanirsin eteklerim oluyo daha benim tabi yukari cikiyolar biraz :))
kız benim de eşim nöbetten çıkmıştı ama çok sıkıldığım beni kıramadı aşkım
nasıl oluyo canım o çizgi bir var bi yok :44:benim sürekli var kahverengi çizgim anlamadım bende
bencburen öye olacak canımbu bile çok keyif verici deme ki bebişim büyümüş artık kıyafetlerim olmuyo senin de yakında dar gelmeye başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?