ikili testimiz normal çıkmıştı ense kalınlığı da normaldi...bu lekeler riski arttırıyormuş.yarınki doktor amniyosentez kararını verecek...doktorum her hafta bebeğin her yerine ayrıntılı bakıuor midesi safra kesesi kalbi vs...bugün böyle bir sonuç çıkınca şok olduk...ikinci bir doktorun bakmasını istedi...recep has diye bir doktor alanında bir numaraymış falan filan....
Icini ferah tut canim bisi olmaz insallah farkli bir doktorun gormesi iyi olmus bazen yanilmalar oluyor sizinkide oyledir insallah
inşallah öyledir canım.yarın ola hayrola sonucu yazarım...
Ben niye hissetmiyorum yaaa
offf kızlar off bugünn bizim de kontrolümüz vardı.herşey çok güzel gidiyordu.ama bugün doktor bebeğin kalbinde ve karaciğerinde beyaz bir nokta leke olduğunu söyledi.bu down sendromu riskini arttırabiliyomuş.yarın istanbulda perinataloji uzmanına gideceğiz bakalım ne diyecek.merakla bekliyoruz...
canım canını sıkmamaya çalış...bebişini de etkileme...yarın güzel haberlerini bekliyoruz...dualarımız seninle....
ay bitanem ya rabbim bebeğinin şifanı versin inşşş öyle bişey yoktur inş dr yanılmıştır kuzum yarın diğer dr içinizi rahatlatacak güzel haberler verir küçük miniğin rabbime emanet :26:offf kızlar off bugünn bizim de kontrolümüz vardı.herşey çok güzel gidiyordu.ama bugün doktor bebeğin kalbinde ve karaciğerinde beyaz bir nokta leke olduğunu söyledi.bu down sendromu riskini arttırabiliyomuş.yarın istanbulda perinataloji uzmanına gideceğiz bakalım ne diyecek.merakla bekliyoruz...
Bende hissediyorum bebek galiba uzun surmuyor zaten kus varmis gibi karnimda:)
ay bitanem ya rabbim bebeğinin şifanı versin inşşş öyle bişey yoktur inş dr yanılmıştır kuzum yarın diğer dr içinizi rahatlatacak güzel haberler verir küçük miniğin rabbime emanet :26:
senin o küçük kuşunu yesinler
Elime gecirsem bende yicem o kusuda :))
kızlar bebişlere isim düşünüldü mü
Benimki hazir mehmet umut olacak rabbimin izniyle
çok güzel canım adıyla uzun ömür sağlıkla adını taşısın minik oğluşun
biz de ALMİNA koyacağız canım rabbim nasip ederse
Amin canim hepizinki insallah saglikla sihatle tasirlar insallah seninkide cok guzelmis adiyla yasasin insallah
mrb aysesina arada burayi takip ediyom ama pek yazamiyorum ayni haftalarda oldugumuzu gorunce bisey danisayim dedim ben bebegimin hareketlerini 18. haftadan dir hissediyorum ama halen öyle duzenli hareketler degiller bazen cok hissediyom kipir kipir icimde bazen uzun sure hissetmiyom gun icinde daha cok guclu hareketler degil bunlar esim sadece bi kere hisseti disardan belli olacak kadar degil hepsi bende telaslaniyorum bazen yine halen sikica bi ucan tepik yemiyom diye:)) sende durumlar nasil hareketlerini duzenli hissediyon mu disardan belli olacak gibi....ben biraz pimpirikliyimde bi rahat olamadim yaa(
canımbenimde aynı sekilde hatta son 4 gundur gunde 5-6 defa hafif hissediyorum.öncesinde cok fazla oluyordu.dr a 10 gun önce gittim.1 hafta 10 gune kadar daha iyi hissedersin demişti.ama bizimki daha da azaldı.ama bugun ikindiden beri arttı biraz.canım zaten bu okuduguma göre tekme değil.yani benim anladıgım kadarıyla.plesentadan yutmaya baslıyormuş.yediklerimizin tadınıda bu sekilde ilk defa almaya baslıyormus.bizim hissettiğimiz onun hıckırıklarıymıs.o yuzden sanki normal gibi değişken olması.am olarak bilemiyorum tabi yorum benim ki:)
canim cok saol cevapladigin icin icimi rahattlattin bende benimkindemi bi sorun var gelisimimi yok diye telaslaniyodum...ben hareketlerini hep asagida kasiklarimda ve vajinanin ustunde hissediyom genelde anlamadim benimki hep asagidami duruyor:) sadece bugun göbek deligimin cevresinde hissettim :)
kızlar bebişlere isim düşünüldü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?