2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Icini ferah tut canim bisi olmaz insallah farkli bir doktorun gormesi iyi olmus bazen yanilmalar oluyor sizinkide oyledir insallah

canım canını sıkmamaya çalış...bebişini de etkileme...yarın güzel haberlerini bekliyoruz...dualarımız seninle....

canım canını sıkmamaya çalış...bebişini de etkileme...yarın güzel haberlerini bekliyoruz...dualarımız seninle....

sıkmamaya çalışıyorum ama elde değil işte...oturdum yarını bekliyorum hiçbirşey keyif vermiyor...Allah razı olsun hepinizden...

ay bitanem ya rabbim bebeğinin şifanı versin inşşş öyle bişey yoktur inş dr yanılmıştır kuzum yarın diğer dr içinizi rahatlatacak güzel haberler verir küçük miniğin rabbime emanet :26:
Bende hissediyorum bebek galiba uzun surmuyor zaten kus varmis gibi karnimda:)

senin o küçük kuşunu yesinler

Elime gecirsem bende yicem o kusuda :))

canımbenimde aynı sekilde hatta son 4 gundur gunde 5-6 defa hafif hissediyorum.öncesinde cok fazla oluyordu.dr a 10 gun önce gittim.1 hafta 10 gune kadar daha iyi hissedersin demişti.ama bizimki daha da azaldı.ama bugun ikindiden beri arttı biraz.canım zaten bu okuduguma göre tekme değil.yani benim anladıgım kadarıyla.plesentadan yutmaya baslıyormuş.yediklerimizin tadınıda bu sekilde ilk defa almaya baslıyormus.bizim hissettiğimiz onun hıckırıklarıymıs.o yuzden sanki normal gibi değişken olması.am olarak bilemiyorum tabi yorum benim ki:)

canim cok saol cevapladigin icin icimi rahattlattin bende benimkindemi bi sorun var gelisimimi yok diye telaslaniyodum...ben hareketlerini hep asagida kasiklarimda ve vajinanin ustunde hissediyom genelde anlamadim benimki hep asagidami duruyor:) sadece bugun göbek deligimin cevresinde hissettim :)

ben de genelde göbek deliğimin altında ve sağ kasığımın üstünde hissediyorum.telaşlanma benim de ilk gebelik.tüp bebek.ama sakin olmak ve çok fazla düşünmemek gerekiyormus.benim adet ağrısı gibi ağrım oluyordu ilk 3 ay 3,5 ay.dr fazla düsünmekten de olur dedi.şimdi pek olmuyo.zaman çok daha.herşeyi düsünecek olursak kendimizi yer bitiririz.akışına bırakmak lazım.

Slm kızlar,uzun zamandan beri yazmıyordum ama her akşam yazılanları okuyorum.2 gün önce yani p.tesi günü 2'li tarama için ultrason kontrolüm vardı ve bir de kan verdim.Ultrason ölçümleri normal çıktı,bakalım kan sonucu nasıl çıkacak...Ufaklık o kadar hareketliydi ki,yaylı yataklarda zıplayan çocuklar gibi :) doktor zar-zor yaptı ölçümleri :) İnşallah sonuçlar da iyi çıkar.Bu arada 18-20.haftasında olup hala kıyafetlerine sığabilen arkadaşları tebrik ediyorum,ben daha 13.haftamdayım ve külotlu çorap bile giymem mümkün değil,karnım çıktı bile ya elbise giyebiliyorum ya hamile taytı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…