bencburen öye olacak canımbu bile çok keyif verici deme ki bebişim büyümüş artık kıyafetlerim olmuyo senin de yakında dar gelmeye başlar
o kadar takma kuzum belki hormonlarla alakalıdır bunun için boş yere strese sokma bebişini annesiya canım bende bilmiyorum.....anlamadım nasıl oldu....şok olduk...hatta eşime bile gösterdin....baya bir belirgin bak falan dedim...oda şaşırmıştı ama şimdi yok....kafayı yiyeceğim yaaa....zaten herşeyi kafaya takıyorum birde bu çıktı başıma.....((
ya ben normal de göbeğim çıkacak diye deli olurdum hamilekalmadan önce her gün düzenli yürüyodum ama şimdi aksine göbeğim çıksın diye deli oluyorum her gece ayna karşındayım arkadaşlar göbeğin büyümüş deyince bende mutlusu yokEvet bende ayni seyi dusundum bugun kilo aliyorum diye biraz canim sıkılıyo da sonradan da dedim allaha şükür bebek varki göbeğim cikiyo
Benimde pantolonlarim eskisinden daha rahat oluyor:)bol bile geliyor bende hamike pantolonu almak istiyorum ama cok erken yaa
neden canım tv bakmıyomusun
ya benim acayip göğüslerim kaşınıyo bebek yağı aldım sürüyorum çokta menün kaldım hem cildimi nemli tutuyo hemde kaşınmamı kesiyo tavsiye ederim kızlar
Yok canim tv izlemesini cok sevmiyorum
Ben kendime hic bakmiyorum yaa cok saldim kendimi bende alayim bari bebe yagi usengeclikten olecem o derece
ay bende onsuz duramıyorum bütün gün evde olunca mecburen alışıyosunbu akşam bebişimin biraz kıpırtısını hissettim sol tarafım da oynadı
Ben skliyorum izleyemiyorum:)hadi gozun aydin benimde sagda hissediyorum genelde
çoooooooooooooooook şükür rabbime bizlere bu günleri gösterdiği için
ay bende onsuz duramıyorum bütün gün evde olunca mecburen alışıyosunbu akşam bebişimin biraz kıpırtısını hissettim sol tarafım da oynadı
çoooooooooooooooook şükür rabbime bizlere bu günleri gösterdiği için
amiiiin canım aminnnnBinlerce sukur canim rabbim kimseyi mahrum birakmasin bu guzel duygudan
valla canım bende çok sık hissetmiyorum ama seyirme gibiydiMaşallah cnm ya aynı hftadayız .nasıl bır hareket hissediyorsun ben emin olamadım da
bende haftalardır bekliyorum canım hatta çikolata yeyip yatıp dakikalarca beklediğim bile oluyo dün akşam öyle uzanırken farkettimBen niye hissetmiyorum yaaa
ya bende sol tarafımda birşey hissediyorum bir kaç gündür....ama emin olamıyorum...tam anlamıyla.... hayırlısyla şu c.tesi günü bir geleydi....bebişimin iyi olduğunu bir göreydim....eşimde bende çatladık artık...sanki şu 4 hafta bize zindan gibi geldi.....
offf kızlar off bugünn bizim de kontrolümüz vardı.herşey çok güzel gidiyordu.ama bugün doktor bebeğin kalbinde ve karaciğerinde beyaz bir nokta leke olduğunu söyledi.bu down sendromu riskini arttırabiliyomuş.yarın istanbulda perinataloji uzmanına gideceğiz bakalım ne diyecek.merakla bekliyoruz...
Canim hemen uzulme bizim dr eger ense kalinligi artmiyosa sorun yok demişti insallah sorun yoktur gonlunu ferah tutofff kızlar off bugünn bizim de kontrolümüz vardı.herşey çok güzel gidiyordu.ama bugün doktor bebeğin kalbinde ve karaciğerinde beyaz bir nokta leke olduğunu söyledi.bu down sendromu riskini arttırabiliyomuş.yarın istanbulda perinataloji uzmanına gideceğiz bakalım ne diyecek.merakla bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?