2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

o kadar takma kuzum belki hormonlarla alakalıdır bunun için boş yere strese sokma bebişini annesidr gittiğin de sor bakalım ne diyecek
Evet bende ayni seyi dusundum bugun kilo aliyorum diye biraz canim sıkılıyo da sonradan da dedim allaha şükür bebek varki göbeğim cikiyo
ya ben normal de göbeğim çıkacak diye deli olurdum hamilekalmadan önce her gün düzenli yürüyodum ama şimdi aksine göbeğim çıksın diye deli oluyorum her gece ayna karşındayım arkadaşlar göbeğin büyümüş deyince bende mutlusu yok
Benimde pantolonlarim eskisinden daha rahat oluyor:)bol bile geliyor bende hamike pantolonu almak istiyorum ama cok erken yaa

öyle de kuzum açık düğmeyle geziyorum biri görecek diye ödüm kopuyo daha hiç hamile pantolunu denemdim nasıl olur bilemedim :44::44:

ya benim acayip göğüslerim kaşınıyo bebek yağı aldım sürüyorum çokta menün kaldım hem cildimi nemli tutuyo hemde kaşınmamı kesiyo tavsiye ederim kızlar

ay bende onsuz duramıyorum bütün gün evde olunca mecburen alışıyosun bu akşam bebişimin biraz kıpırtısını hissettim sol tarafım da oynadı

ya bende sol tarafımda birşey hissediyorum bir kaç gündür....ama emin olamıyorum...tam anlamıyla.... hayırlısyla şu c.tesi günü bir geleydi....bebişimin iyi olduğunu bir göreydim....eşimde bende çatladık artık...sanki şu 4 hafta bize zindan gibi geldi.....

Binlerce sukur canim rabbim kimseyi mahrum birakmasin bu guzel duygudan
amiiiin canım aminnnn
Maşallah cnm ya aynı hftadayız .nasıl bır hareket hissediyorsun ben emin olamadım da
valla canım bende çok sık hissetmiyorum ama seyirme gibiydi
Ben niye hissetmiyorum yaaa
bende haftalardır bekliyorum canım hatta çikolata yeyip yatıp dakikalarca beklediğim bile oluyo dün akşam öyle uzanırken farkettim

zaten canım daha tam anlamıyla tekme falan hissedilmez daha çok küçük minişler ama 20. haftadan sonra belirginleşmeye başlarmış
ay sorma şu kont günleri bi türlü gelmek bilmiyo çok sinir bozucu bi durum

offf kızlar off bugünn bizim de kontrolümüz vardı.herşey çok güzel gidiyordu.ama bugün doktor bebeğin kalbinde ve karaciğerinde beyaz bir nokta leke olduğunu söyledi.bu down sendromu riskini arttırabiliyomuş.yarın istanbulda perinataloji uzmanına gideceğiz bakalım ne diyecek.merakla bekliyoruz...

canım allah yardımcınız olsun.. kendını çok fazla strese sokmamaya çalış bebeğinde etkılenmesın..ıkılı tarama yaptırmışmıydın onda bı sorun çıkmışmıydı kı ? yüreğini ferah tutmaya çalış allahın ıznıyle bişe çıkmayacak inşş..

Canim hemen uzulme bizim dr eger ense kalinligi artmiyosa sorun yok demişti insallah sorun yoktur gonlunu ferah tut

ikili testimiz normal çıkmıştı ense kalınlığı da normaldi...bu lekeler riski arttırıyormuş.yarınki doktor amniyosentez kararını verecek...doktorum her hafta bebeğin her yerine ayrıntılı bakıuor midesi safra kesesi kalbi vs...bugün böyle bir sonuç çıkınca şok olduk...ikinci bir doktorun bakmasını istedi...recep has diye bir doktor alanında bir numaraymış falan filan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…