2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Yavas yavas sigamamaya basladim bende pentinin hamile corabini aldim rahat ettim tavsiye ederim

Ben hala sigiyorum gobegimde ole pek cikmadizaten

canım benim aklımda aslında isim yok şu anda ama...eşim bir ara öykü demiştim...daha karar vermiş değiliz tabi....

haklısın canım isim bulmak ne kadar zormuş daha var hayırlısıyla canım canım bulursunuz uygun bişey

hepsi zor canım ben 5 yıl saberettim şimdi 4 ay bekleyemiyorum

bende çok merak ettim inşş güzel hayırlı haberlerle gelir :26:

kolay ama karar vermek çoooook zor

Aynen isme karar vermek cok zormus hem guzel olsun hem kolay olsun derken bi türlü karar veremedik

Yavas yavas sigamamaya basladim bende pentinin hamile corabini aldim rahat ettim tavsiye ederim

Böyle bir çorabın varlığından haberim yoktu ama aklıma gelmişti "kesin penti'de vardır böyle bişeyler" diye de gidip bakmadıydım :) Teşekkür ederim :) Eskişehir soğuğunda külotlu çorapsız insanın biyerleri donuyo valla :)))))

Aynen bende corapsiz gezemem bacaklarim cok usuyo diger cotton coraplarda cok rahatsiz ediyo artik bi sansimi deniyeyim dedim pentide varmis cok sukur:))

Valla ben baya hamile moduna girdim herkes karnin belli oluyo diyo zaten bi de sabahlari kötü uyaniyorum yaa heryerim ağrıyo size de oluyo mu?
benim de görenler karnımı seviyo büyümüş diyolar bebiş benim sadece bacaklarım çok ağrıyo eşim sağolsun her gece masaj yapıyo ama geçmiyor :26:
Aynen isme karar vermek cok zormus hem guzel olsun hem kolay olsun derken bi türlü karar veremedik

aynen canım karasızlık çok kötü bişey işim bi çocuğun bütün hayatını etkiliyo en güzeli olsun istiyoruz

Valla ben baya hamile moduna girdim herkes karnin belli oluyo diyo zaten bi de sabahlari kötü uyaniyorum yaa heryerim ağrıyo size de oluyo mu?

Ben giremedim henuz hatta uzaklasiyorum hamilekikten onceden yavas hareket ediyordum simdi eskisi gibi hizlanmaya basladim:)gobek falanda cok az

Benimde karnim ciksin benimkinide sevsinler

kızlar günaydııınnnn...... dün kızımızı gördük.....c.tesiydi randevumuz ama doktorun o günkü muayeneleri iptal edilmiş bizde dün gittik.....tabi buna çok sevindik.....çok şükür iyiymiş....kilosu 200 gr mış....:)))herşey yolunda dedi doktor.....allahıma binlerce şükür bugünleri gördüğümüze.... doktora dedim ki ben bebişimi hareketlerini pek anlamıyorum.pek hissedemiyorum....daha erken dedi....20.haftadan sonra ancak dedi...hatta bazılarında 24.cü haftayı buluyor dedi...yani bebeğin tekmeleri falan..... bi ay sonraya ayrıntılı ultrasona gün verdi.....yalnız kızlar doktorum bana çok kızdı....1 ayda 4 kilo almışım.... ((( çok fazla bu dedi...hemen ekmeği hamur işini kesiyorsun...günde en az yarım saat yürüyüş dedi....şimdi diyorsundur önemli değil doğumdan sonra veririm diye ama...son aylarında çok rahatsız olacaksın dedi....of yaaa ne ara aldım ben bu kiloları....bulantılarım geçince iştahım açılmıştı baya zaten.... gerçi neyse bebişim sağlıklı olsunda...veririm inşallah.... :))))
hanımlar benden haberler şimdilik bu kadar...umarım sizlerde iyisinizdir.... bu arada suisli nerelerdesin...merak ediyoruz seni....

Masallah bebegine bu aylardan sonra daha fazla kilo aliniyomus canim onun icin de demis olabilir bi anda alma diye bi de sanirim tuzlulari azaltmak gerekiyomus tuzu da pek severim nasil azaltacam bilmem. Bu arada bende suisliyi merak ediyorum hayirli haberlerle gelsin aramiza insallah

Benimde karnim ciksin benimkinide sevsinler
çıkar biranem çok yakında bende sabırla bekliyoum normalde göbeğim çıkınca üzülürdüm şimdi çıksın diye deliriyorum

ayy ayy bebişini görmüşsün canım nihayet rabbime büyük hasret sona erdi bi sonrakine inşş maşallah bebişin de çok iyi kilosu büyümüş annesi güzel bakmışsın minnoşuna ama sen dikkat et biraz kuzum bende bazen ne kadar yediğimi bile hiç anlamıyorum yada farkında olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…