2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

ohh ne güzel hasret bitmiş ne güzel şimdi diğer ayı beklemeye:)hızlı kilo almışın dikkat et canım ekmeği ve gece bişiler yiyosan kes

Oohh masallah masallah reklamlarda cikiyo zaten yuzde 70 indirim varmış bende mi gitsem acaba :))

sağol bitanem rabbim giymesini de nasip etsin inşş ben gitmedim canım izmir de civil yok internetten aldım ama hepsi çok kaliteli tavsiye ederim keşke gidip görüpte alma şansım olsaydı

ayyy evet artık çok dikkat etmem gerekiyor canım....frenledim biraz kendimi....

Arkadaşlar günaydın hepinize... Merak etmişsiniz sağolun.3-4 gündür doktor hastane gezip duruyoruz...bir türlü vakit bulup yazamadım...çok şükür iyiz bebeğin gelişimi normalmiş.bebeğin karaciğerinde beyaz leke ve bağısaklarındaki parlaklık halaa duruyor.bunun tanısını gözle koymak pek mümkün değil.bazı tesler yapılması gerekiyormuş. Bu testler de çok pahalı 5000 tl yi gecer dediler...devlet de ödemiyormuş...sadece amniyosentezi ödüyor.haftaya üniversite hastenesine gideceğiz.oranın genetik labaratuvarı varmış.aslında bu testleri yaptırmasak da olurmuş.çok düşük ihtimallerle görülen hastalıklarmış.gecebilşrmiş.ama beynimizi sulandırdılar...şimdilik benden bu kadar...hepinizi öpüyorum. Annemlere geldim vakit bukup yazamayabilirim.ama vakit buldukça takip edeceğim.görüşmek üzere....

ayyy evet çok şükür rabbime....darısı diğer buluşmalara inşallah....

Cnm inşallah hepimiz saglıklı sıhhatli bebeklerimizi kucagımıza alırız. Onları ne zorluklarla elde ettık.rabbım bızı onların hastalıgıyla imtihan etmesın iinşallah.bol bol dua et.daha iyi haberlerini beklıyoruz.yavrun ve sen allaha emanet olun

rabbimin izniyle bişi çıkmıcak inşallah sende üzülüp bebeğinide kendinide üzme canım rabbim bebeğinede sanada sağlık sıhat versin dualarımız seninle canım

sağol bitanem rabbim giymesini de nasip etsin inşş ben gitmedim canım izmir de civil yok internetten aldım ama hepsi çok kaliteli tavsiye ederim keşke gidip görüpte alma şansım olsaydı

bende gidip almak istiyorum ama ilçede de çivil yok kayseriye gitmem gerek oda ancak kontrolde onada var indirim bitmez inşallah

Hasretim
Kiyafetlere bayıldım. Rabbim vakti zamanı geldiğinde hayirlisiyla giydirmeyi nasip etsin.

Yeşbü
Maşallah bebişini görmüşsün.saglikla kucağına alasin inşallah. ..

Suisli
Ne zorluklarla mücadele ederek geldik buralara o yüzden seni anlıyorum. Ama gönlünü ferah tut.bebegine sağlık versin Rabbim...

Ve diger anneler hepinize sağlık ve sabır diliyorum. Allahım eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli vakti zamanında bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. ..

canım daha güzel haberlerini de alırız inşallah......allahım onları bizlere bağışlasın....sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

Canım inş bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın.. çok değerliler bızım içim ne süreçlerden geçtik biz biliriz... sen içini ferah tut rabbım gönlüne göre versin...

kızlarrr herkese mutlu haftasonları diliyorum Dün yeni doktorumuza gıttık çok memnun kaldık.. ikili tarama için kan verdik.. ölçümlerimiz yapıldı herşey normal bebeğim kıpır kıpırdı maşallahh hatta boyu uzunmuş ve bir hafta öndeymişiz...Ve %90 oğluşum olacakmış ama 3 hafta sonra daha kesinleşir dedi doktorumuz

Bu arada bulantılarım nihayet hafiflemeye başladı 3 gündür mideme yemek giriyor

sana da mutlu hafta sonları canım gözünaydın artık rahatlarsın tadinı çıkarmaya başla rabbim nasip ederse benimde oğluşum olacak inşallah

sana da mutlu hafta sonları canım gözünaydın artık rahatlarsın tadinı çıkarmaya başla rabbim nasip ederse benimde oğluşum olacak inşallah

saol canım.. bu sene herkesin kızı oluyo kız senesi diolar bende diorum bu kadar kıza erkekde gerek dımı onlarda bizim oğlanlarr olsun inşş allaha şükür bulantılar azalmaya başladı inş daha da ıyı olacak bebeğimin tadını çıkarmak istiyorum artık

yaaa kızlar yaa ne güzel şeyler var internette hepsinden alasım var yaaa çokda çabuk bitiyormillet çılgınlar gibi alışveriş yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…