2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Aminnn..bende bırgun eşime bugun yalnızlıktan vok sıkıldım dedım bana dedıkı artik yalnız degılsın bebegın var ona ayıp oluyor yalnızım deme dedı:)
evet canım çok şükür bebişim karnımda ama ailem çok uzakta tedaviden bu sene gidemedim annem geldi ama 1 hafta durdu gitti allahın izniyle bebişim sağ sağlim bi doğsa bütün yanlızlığım bitecek
oyy canım benim amin yalnızlık kötü bir şey ama yalnız değilsin ki bebeğin var biz varız burdan yalnızlığını paylaşırızz
çok şükür canım bebişim benimle iyi ki varsınız buraya yazıp biraz da olsa rahatlıyorum
oooyyyy çok skıldımmm
bendensin canım

zaten hamileliğimizin en güzel zamanları tam kışa denk geldi evlere kapandık hiç bir yere çıkamaz olduk buda bizi çok sıkıyo yaz gelse de bi an önce kendimizi dışarlara atsak
ya benim tv izlemekten valla ikralarım kalktı bugün doğru düzgün bişeyde yok fullllll can sıkıntısı

Gunaydin kizlar dün misafirimiz vardi sıkılmaya bile vaktim ollmadi ama anladım ki geçmiş bizden valla bu sabah hala daha pelte gibiyim sanki dun taş taşımısim o derece :))

Gunaydin kizlar dün misafirimiz vardi sıkılmaya bile vaktim ollmadi ama anladım ki geçmiş bizden valla bu sabah hala daha pelte gibiyim sanki dun taş taşımısim o derece :))

Merhaba canım. Inanirim vallahi bende çok çabuk yoruluyorum.eskiden parçalardim kendimi misafir gelecek diye.
Şimdi gelen olsa çok üşeniyorum birşey hazırlamaya. Evin temizliği zaten üstün körü
Yapılıyor...
Kendimize hazırlamaya bile takatim yok. Eşim de sağolsun zorlamiyor. Ama eskiden ki enerjikligim yok oldu resmen. ..

Hasretim
Evet ya kış mevsiminden bende hoşlanmam.hava karanlık ve kapalı olunca benimde içim daralıyor. Güneşi gördüğüm zaman hemen dışarı çıkıp yürüyorum. Bebeğim ve başka bir dergiye abone oldum birde gebelikle ilgili kitap aldım ama onlarda kesmez oldu beni. Sizlerde olmasanız zaman duruyor yani

Son düzenleme:
Temizligi sagolsun haftasonlari eşim yapiyo dizlerim agriyo ayakta kalinca bu sabahta biraz utu yaptim yattim yine tv karsisina dinleniyorum:))

Temizligi sagolsun haftasonlari eşim yapiyo dizlerim agriyo ayakta kalinca bu sabahta biraz utu yaptim yattim yine tv karsisina dinleniyorum:))

Benimde eşim haftasonları fırsat oldukça yalandan işte temizlik yapiyor erkek ne kadar temizlik yaparsa işte okadar yapıyor. Bende çamaşırları camasirliga astım tv seyrediyorum.

Benimde eşim haftasonları fırsat oldukça yalandan işte temizlik yapiyor erkek ne kadar temizlik yaparsa işte okadar yapıyor. Bende çamaşırları camasirliga astım tv seyrediyorum.

Evlenmeden öncede calisiyodum evlenince de tabi tedavi sureci basliyinca yavas yavas birakmaya calisiyorum isi kendi is yerimiz oyle olunca pat diye cikamiyorum hep evde olmaya ozenirdim valla bi guzel tadina vardim evde olmakta guzel :))

Evlenmeden öncede calisiyodum evlenince de tabi tedavi sureci basliyinca yavas yavas birakmaya calisiyorum isi kendi is yerimiz oyle olunca pat diye cikamiyorum hep evde olmaya ozenirdim valla bi guzel tadina vardim evde olmakta guzel :))

Bende yıllardır hep çalıştım ama tedaviye baslamadan 1 ay önce işten ayrıldım.
Ama evde olmak çok sıkıcı. Ben evde olduğum zamanlarda da hep disarlarda olurdum. Ama azıcık fazla yuruyum şimdi dışarda hemen sırtim ağrıyor.
Havalar normale dönsün belki daha iyi olur herşey.

Ayy benimde sirtim degilde biraz dolasayim hemen belim agriyo daha da ilerleyen haftalarda neler olacak bakalim iyice karnim cikmaya başladı bi an evvel aylar gecsede bebislere kavussak

Ayy benimde sirtim degilde biraz dolasayim hemen belim agriyo daha da ilerleyen haftalarda neler olacak bakalim iyice karnim cikmaya başladı bi an evvel aylar gecsede bebislere kavussak

yaaa benim karnım neden hiç çıkmıyor hastanede de benden sonra hamile kalanların bile çıkmaya başladı

bu arada sağlık ocağına gidip doplerden rahatlıkla kalp atışını duyabilirsin ben bugün yine dinledim:)

çok kendini yorma canım ben olabildiğince misafir almamaya çaılışyorum çünkü biliyorum kendimi tutamayıp ev temizliği ikramlık ipin ucunu baya bi kaçırırım
valla bende nefer nefese kalıyorum inanılmaz yoruluyorum önceden temizlik yemek banamısın demezdi bide çarşıya çıkıp gezerdim bile şimdi nerde
aynen canım bi an önce yaz gelsin de bebişlere kavuşalım dimiyok canım artık bişey kesmez oldu aylar geçtikçe sabırsızlık hat safhada
yaaa benim karnım neden hiç çıkmıyor hastanede de benden sonra hamile kalanların bile çıkmaya başladı

canım benim arkadaşım 7 aylık hamile görsen karnını şok olursun hiç karnı yok küçücük

Allahin izniyle bisey cikmicak insallah canim doktor nasil farketti peki bu durumu normal ultrasonda bakarkenmi ayrintilida filan mi?

Ben her hafta kontrole gidiyorum daha önce de söylemiştim.doktorum her hafta bütün organlarını inceliyor ölçüm yapıyor.bu iki durumu görünce de prof hocaya görünmemi istedi ikinci bir gözün görmesini istedi .ayrıntılı ultrasona girdim.ayrıntılı ultrasona perinotoloji uzmanları bakıyormuş.çok ünlü bir doktor ankara da ismini duyan diğrr doktorlar bizimle çok ilgilendiler. Testlerimiz çok pahalı randevular dolu.hiçbirşey yapamadık ankarada.tekrar istanbula dönüp özelde yaptıracağız.

Bu arada iyi dileklerde bulunab tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Allah bebeklerimize sağlık versin...

Ay canım bana umut oldun çok sağol. Benim de içimden hep olumlu duygular geçiyor.öyle bir bağlanmışımki bebeğime toz konduramıyorum ona.hep iyi olduğunu düşünüyorum.yalnız bişey sorcam siz kan resti yaptırdınız dimi karı koca tam anlayamadım burayı.biraz ayrıntılı yazarsan sevinirim.direk bebeğe bakılınca devlet karşılamıyormuş.biz de içimizrahat etsin diye testleri yaptırıcaz ana nerden başlıcaz bilemedik...

bu arada sağlık ocağına gidip doplerden rahatlıkla kalp atışını duyabilirsin ben bugün yine dinledim:)
Yaa bugun aklima geldi ama tutar cihaza bisey olur ses filan gelmez cildirmiyim yok yere diye gitmedim korktum valla ara ara hareketleri hissediyorum o da rahatlatiyo beni

Esimin yakin arkadasiyla esiydi allahtan halden anlayan insanlar cok bisey yapmadim ama yine de yorulmusum

Ay sen boyle diyince bende diyorumki cok mu yiyorum yoksa ondan mi karnim cikiyo ama mide kismim degil yani alt tarafi tombik bi kiz mi ne :))

Ay sen boyle diyince bende diyorumki cok mu yiyorum yoksa ondan mi karnim cikiyo ama mide kismim degil yani alt tarafi tombik bi kiz mi ne :))

yok ya bende bişi var saklanıyor kaç ay oldu tık yok daha:)herkes diyor bu çocuk nerde diye eskisinden dahada küçüldü göbeğim

yok ya bende bişi var saklanıyor kaç ay oldu tık yok daha:)herkes diyor bu çocuk nerde diye eskisinden dahada küçüldü göbeğim

Gelişimi haftası ile uyumlu olduktan sonra karnının buyuklugunu boşver. Bebışı yok yere strese sokma hergun bır yumurta yemeye ve ıkı uc bardak sut içmeye calış.

Gelişimi haftası ile uyumlu olduktan sonra karnının buyuklugunu boşver. Bebışı yok yere strese sokma hergun bır yumurta yemeye ve ıkı uc bardak sut içmeye calış.

gelişimi güzel şükür bebişde sorun yok ben hamile olduğumu görmek istiyorum sadece:)süt yumurta haftada yersem ona şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…