evet canım çok şükür bebişim karnımda ama ailem çok uzakta tedaviden bu sene gidemedim annem geldi ama 1 hafta durdu gittiAminnn..bende bırgun eşime bugun yalnızlıktan vok sıkıldım dedım bana dedıkı artik yalnız degılsın bebegın var ona ayıp oluyor yalnızım deme dedı:)
çok şükür canım bebişim benimleoyy canım benim amin yalnızlık kötü bir şey ama yalnız değilsin ki bebeğin var biz varız burdan yalnızlığını paylaşırızz
bendensin canımoooyyyy çok skıldımmm
Canım ya Kıyamam. Benimkide daha gelmedi.zaten hergün yalnızım bir pazar günü var.oda böyle yalniz geçiyor. ..Ben tedaviye baslamadan isten ayrildim calismiyorum evde olmak çok sıkıcı hiç vakit geçmiyor...Birde ne yemek yapıcam diye düşünmek sinir bozucu. Televizyon kuşu oldum resmen :)
Gunaydin kizlar dün misafirimiz vardi sıkılmaya bile vaktim ollmadi ama anladım ki geçmiş bizden valla bu sabah hala daha pelte gibiyim sanki dun taş taşımısim o derece :))
Temizligi sagolsun haftasonlari eşim yapiyo dizlerim agriyo ayakta kalinca bu sabahta biraz utu yaptim yattim yine tv karsisina dinleniyorum:))Merhaba canım. Inanirim vallahi bende çok çabuk yoruluyorum.eskiden parçalardim kendimi misafir gelecek diye.
Şimdi gelen olsa çok üşeniyorum birşey hazırlamaya. Evin temizliği zaten üstün körü
Yapılıyor...
Kendimize hazırlamaya bile takatim yok. Eşim de sağolsun zorlamiyor. Ama eskiden ki enerjikligim yok oldu resmen. ..
Temizligi sagolsun haftasonlari eşim yapiyo dizlerim agriyo ayakta kalinca bu sabahta biraz utu yaptim yattim yine tv karsisina dinleniyorum:))
Benimde eşim haftasonları fırsat oldukça yalandan işte temizlik yapiyor erkek ne kadar temizlik yaparsa işte okadar yapıyor. Bende çamaşırları camasirliga astım tv seyrediyorum.
Evlenmeden öncede calisiyodum evlenince de tabi tedavi sureci basliyinca yavas yavas birakmaya calisiyorum isi kendi is yerimiz oyle olunca pat diye cikamiyorum hep evde olmaya ozenirdim valla bi guzel tadina vardim evde olmakta guzel :))
Bende yıllardır hep çalıştım ama tedaviye baslamadan 1 ay önce işten ayrıldım.
Ama evde olmak çok sıkıcı. Ben evde olduğum zamanlarda da hep disarlarda olurdum. Ama azıcık fazla yuruyum şimdi dışarda hemen sırtim ağrıyor.
Havalar normale dönsün belki daha iyi olur herşey.
Ayy benimde sirtim degilde biraz dolasayim hemen belim agriyo daha da ilerleyen haftalarda neler olacak bakalim iyice karnim cikmaya başladı bi an evvel aylar gecsede bebislere kavussak
Ayy benimde sirtim degilde biraz dolasayim hemen belim agriyo daha da ilerleyen haftalarda neler olacak bakalim iyice karnim cikmaya başladı bi an evvel aylar gecsede bebislere kavussak
çok kendini yorma canım ben olabildiğince misafir almamaya çaılışyorum çünkü biliyorum kendimi tutamayıp ev temizliği ikramlık ipin ucunu baya bi kaçırırımGunaydin kizlar dün misafirimiz vardi sıkılmaya bile vaktim ollmadi ama anladım ki geçmiş bizden valla bu sabah hala daha pelte gibiyim sanki dun taş taşımısim o derece :))
valla bende nefer nefese kalıyorum inanılmaz yoruluyorum önceden temizlik yemek banamısın demezdi bide çarşıya çıkıp gezerdim bile şimdi nerdeMerhaba canım. Inanirim vallahi bende çok çabuk yoruluyorum.eskiden parçalardim kendimi misafir gelecek diye.
Şimdi gelen olsa çok üşeniyorum birşey hazırlamaya. Evin temizliği zaten üstün körü
Yapılıyor...
Kendimize hazırlamaya bile takatim yok. Eşim de sağolsun zorlamiyor. Ama eskiden ki enerjikligim yok oldu resmen. ..
aynen canım bi an önce yaz gelsin de bebişlere kavuşalım dimiHasretim
Evet ya kış mevsiminden bende hoşlanmam.hava karanlık ve kapalı olunca benimde içim daralıyor. Güneşi gördüğüm zaman hemen dışarı çıkıp yürüyorum. Bebeğim ve başka bir dergiye abone oldum birde gebelikle ilgili kitap aldım ama onlarda kesmez oldu beni. Sizlerde olmasanız zaman duruyor yani
yaaa benim karnım neden hiç çıkmıyor hastanede de benden sonra hamile kalanların bile çıkmaya başladı
Allahin izniyle bisey cikmicak insallah canim doktor nasil farketti peki bu durumu normal ultrasonda bakarkenmi ayrintilida filan mi?
Bağarsakta parlaklık önceki hamilleğimde bende de görüldü. Hiperenjrksiyon bagırsakmı ne deniliyor. Şimdi isimleri unuttum.Kistikfibroze gibi nadir rastlanan birkaç genetik hastalıktan şüphenildi. Ama biz karı koca testleri yaptırdık ve adı gecen hastalıklarda taşıyıcı bile değildik. Sağlıkla geldi dünyaya şükür. Korkma.sağlıkla gelecektir dünyaya seninkide inşallah. ama kafan rahat etsin diye gerekli testleri yaptır. Hatta su an kanda bakılan test var. Direk bebeğe bakıyorlar.daha ucuza malolur.Amniyosenteze yakın sonuç veriyor. Gerekli testler konusunda Dr unla konuş.Onu yaptır. İçin rahat etsin.
Yaa bugun aklima geldi ama tutar cihaza bisey olur ses filan gelmez cildirmiyim yok yere diye gitmedim korktum valla ara ara hareketleri hissediyorum o da rahatlatiyo benibu arada sağlık ocağına gidip doplerden rahatlıkla kalp atışını duyabilirsin ben bugün yine dinledim:)
çok kendini yorma canım ben olabildiğince misafir almamaya çaılışyorum çünkü biliyorum kendimi tutamayıp ev temizliği ikramlık ipin ucunu baya bi kaçırırım
valla bende nefer nefese kalıyorum inanılmaz yoruluyorum önceden temizlik yemek banamısın demezdi bide çarşıya çıkıp gezerdim bile şimdi nerde
aynen canım bi an önce yaz gelsin de bebişlere kavuşalım dimiyok canım artık bişey kesmez oldu aylar geçtikçe sabırsızlık hat safhada
canım benim arkadaşım 7 aylık hamile görsen karnını şok olursun hiç karnı yok küçücük
Ay sen boyle diyince bende diyorumki cok mu yiyorum yoksa ondan mi karnim cikiyo ama mide kismim degil yani alt tarafi tombik bi kiz mi ne :))yaaa benim karnım neden hiç çıkmıyor hastanede de benden sonra hamile kalanların bile çıkmaya başladı
Ay sen boyle diyince bende diyorumki cok mu yiyorum yoksa ondan mi karnim cikiyo ama mide kismim degil yani alt tarafi tombik bi kiz mi ne :))
yok ya bende bişi var saklanıyor kaç ay oldu tık yok daha:)herkes diyor bu çocuk nerde diye eskisinden dahada küçüldü göbeğim
Gelişimi haftası ile uyumlu olduktan sonra karnının buyuklugunu boşver. Bebışı yok yere strese sokma hergun bır yumurta yemeye ve ıkı uc bardak sut içmeye calış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?