Internetten almaya cekiniyirum biraz yaa kumasa dokunmadan ne biliyim uyduruk bisey olmasin diye soyle icime sine sine alayim istiyorumyaaa kızlar yaa ne güzel şeyler var internette hepsinden alasım var yaaa çokda çabuk bitiyormillet çılgınlar gibi alışveriş yapıyor
kızlarrr herkese mutlu haftasonları diliyorumDün yeni doktorumuza gıttık çok memnun kaldık.. ikili tarama için kan verdik.. ölçümlerimiz yapıldı herşey normal bebeğim kıpır kıpırdı maşallahh hatta boyu uzunmuş ve bir hafta öndeymişiz...Ve %90 oğluşum olacakmış ama 3 hafta sonra daha kesinleşir dedi doktorumuz
Bu arada bulantılarım nihayet hafiflemeye başladı3 gündür mideme yemek giriyor
Allahin izniyle bisey cikmicak insallah canim doktor nasil farketti peki bu durumu normal ultrasonda bakarkenmi ayrintilida filan mi?Arkadaşlar günaydın hepinize... Merak etmişsiniz sağolun.3-4 gündür doktor hastane gezip duruyoruz...bir türlü vakit bulup yazamadım...çok şükür iyiz bebeğin gelişimi normalmiş.bebeğin karaciğerinde beyaz leke ve bağısaklarındaki parlaklık halaa duruyor.bunun tanısını gözle koymak pek mümkün değil.bazı tesler yapılması gerekiyormuş. Bu testler de çok pahalı 5000 tl yi gecer dediler...devlet de ödemiyormuş...sadece amniyosentezi ödüyor.haftaya üniversite hastenesine gideceğiz.oranın genetik labaratuvarı varmış.aslında bu testleri yaptırmasak da olurmuş.çok düşük ihtimallerle görülen hastalıklarmış.gecebilşrmiş.ama beynimizi sulandırdılar...şimdilik benden bu kadar...hepinizi öpüyorum. Annemlere geldim vakit bukup yazamayabilirim.ama vakit buldukça takip edeceğim.görüşmek üzere....
Oh masallah bulantilarda azalmis bebisine de masallah benimde bu ara midem agriyo yaa insallah devam etmez
amiiiiiiin bitanem inşşş rabbim yeter ki o günleri de göstersin nasip etsinayyyy teyzesi yesin o cicileri.....allahım sağlıcakla giymeyi nasip etsin inşallah....
çok şükür canım iyi haberlerle gelmişsin inşş daha da iyi olacaksın kuzum rabbim çok büyüktür inşş minik yavrunda hiç bişey yokturArkadaşlar günaydın hepinize... Merak etmişsiniz sağolun.3-4 gündür doktor hastane gezip duruyoruz...bir türlü vakit bulup yazamadım...çok şükür iyiz bebeğin gelişimi normalmiş.bebeğin karaciğerinde beyaz leke ve bağısaklarındaki parlaklık halaa duruyor.bunun tanısını gözle koymak pek mümkün değil.bazı tesler yapılması gerekiyormuş. Bu testler de çok pahalı 5000 tl yi gecer dediler...devlet de ödemiyormuş...sadece amniyosentezi ödüyor.haftaya üniversite hastenesine gideceğiz.oranın genetik labaratuvarı varmış.aslında bu testleri yaptırmasak da olurmuş.çok düşük ihtimallerle görülen hastalıklarmış.gecebilşrmiş.ama beynimizi sulandırdılar...şimdilik benden bu kadar...hepinizi öpüyorum. Annemlere geldim vakit bukup yazamayabilirim.ama vakit buldukça takip edeceğim.görüşmek üzere....
aynennn canım ama şu bekleme yokmu beni benden alıyoayyy evet çok şükür rabbime....darısı diğer buluşmalara inşallah....
netten bak kuzum dediğin gibi indirimin belli bi süresi vardır inşş bitmez yetişirsinbende gidip almak istiyorum ama ilçede de çivil yok kayseriye gitmem gerek oda ancak kontrolde onada var indirim bitmez inşallah
sağolsın bştanem tşk ederimHasretim
Kiyafetlere bayıldım. Rabbim vakti zamanı geldiğinde hayirlisiyla giydirmeyi nasip etsin.
Yeşbü
Maşallah bebişini görmüşsün.saglikla kucağına alasin inşallah. ..
Suisli
Ne zorluklarla mücadele ederek geldik buralara o yüzden seni anlıyorum. Ama gönlünü ferah tut.bebegine sağlık versin Rabbim...
Ve diger anneler hepinize sağlık ve sabır diliyorum. Allahım eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli vakti zamanında bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. ..
çoook tşk teyzesi amiiin inşşşşayy bayıldım hepsine birbirinden güzellerkızın sağlıkla mutlulukla giysin inşşş
maşallah canım demek oğluşun oluyo bu kadar kıza da damat lazımkızlarrr herkese mutlu haftasonları diliyorumDün yeni doktorumuza gıttık çok memnun kaldık.. ikili tarama için kan verdik.. ölçümlerimiz yapıldı herşey normal bebeğim kıpır kıpırdı maşallahh hatta boyu uzunmuş ve bir hafta öndeymişiz...Ve %90 oğluşum olacakmış ama 3 hafta sonra daha kesinleşir dedi doktorumuz
Bu arada bulantılarım nihayet hafiflemeye başladı3 gündür mideme yemek giriyor
yaaa kızlar yaa ne güzel şeyler var internette hepsinden alasım var yaaa çokda çabuk bitiyormillet çılgınlar gibi alışveriş yapıyor
amiiiiiiin bitanem inşşş rabbim yeter ki o günleri de göstersin nasip etsin
çok şükür canım iyi haberlerle gelmişsin inşş daha da iyi olacaksın kuzum rabbim çok büyüktür inşş minik yavrunda hiç bişey yokturrabbim sağlıcakla doğmasını nasip etsin
çoook tşk teyzesi amiiin inşşşş
maşallah canım demek oğluşun oluyo bu kadar kıza da damat lazımbulantıularının geçmesine de çok sevindim artık rahatlamışsındır biraz yemenin gezmenin ve bebişinin tadını çıkar
Arkadaşlar günaydın hepinize... Merak etmişsiniz sağolun.3-4 gündür doktor hastane gezip duruyoruz...bir türlü vakit bulup yazamadım...çok şükür iyiz bebeğin gelişimi normalmiş.bebeğin karaciğerinde beyaz leke ve bağısaklarındaki parlaklık halaa duruyor.bunun tanısını gözle koymak pek mümkün değil.bazı tesler yapılması gerekiyormuş. Bu testler de çok pahalı 5000 tl yi gecer dediler...devlet de ödemiyormuş...sadece amniyosentezi ödüyor.haftaya üniversite hastenesine gideceğiz.oranın genetik labaratuvarı varmış.aslında bu testleri yaptırmasak da olurmuş.çok düşük ihtimallerle görülen hastalıklarmış.gecebilşrmiş.ama beynimizi sulandırdılar...şimdilik benden bu kadar...hepinizi öpüyorum. Annemlere geldim vakit bukup yazamayabilirim.ama vakit buldukça takip edeceğim.görüşmek üzere....
evt teyzesi %90 erkekmiş.. 3 hafta sonra daha kesın sölerim dediama pipisini biz bile gördük hakikaten denen kadar varmış dedim yiğidin malı meydanda
çok şükür yiyorum artıkk 2 aylık açlık dönmım sona erdimaşallah bebişinin herşeyini aldın sen gelınce battanıyenın rsmını koyda bakalım bende artık 3 hafta sonrakı kontrolde kesınleşsin öle başlıcam zorr tutuyom kendımı yaaaaaaa
çok şükür 2li testimiz iyi çıktı. Bebeğimi gördük kıpır kıpır maşallah.eli kolu hareket içinde. Eşim çok duygulandi ama kameraya aldı evde izleyip duruyoruz vallahi kendi kendimize nazar degdircez. benim sevinç gözyaşları sessizce aktı... Kalbide gümbür gümbür maşallah kuzumun. doktor çok güzel aydinlatti bizi.bebegimin gelişimi zaten önde gidiyor.kan testi de iyi ve hocamız 3 lü ve 4 lü ye gerek yok dedi. 14 Şubat kontrol randevum var.bekliyorum merakla
off hava yağmurlu eşim evde yok çok san sıkıntısı çook
off hava yağmurlu eşim evde yok çok san sıkıntısı çook
gerçekten içim sıkıldı ya eşimin sınavı var daha gelmedi bide hemen gelip nöbete çıkacak sabah gelecek :95::95:Canım burada yağmurlu ve kapalı. Benimde eşim evde yok.birseyler hazırladım kendime TV karşısında yiyorum.
burda da hava aynı bide üstüne rüzgarlı ama ben tek değildim kardeşim vardı şimdi gitti yalnız kaldım
gerçekten içim sıkıldı ya eşimin sınavı var daha gelmedi bide hemen gelip nöbete çıkacak sabah gelecek :95::95:
ne güzel canım kardeşin gelmiş yine birazda olsa yanlızlığın gitmiştir benim gelecek kimsem yok buda çok yalnızım çok
oyyy kıyamam arkadaşın falan yok mu ki
varda herkez kendi havasında canımeşim geldi ve gitti yemek hazırlarken ağladım durdum rabbim kimseyi yalnız bırakmasın
varda herkez kendi havasında canımeşim geldi ve gitti yemek hazırlarken ağladım durdum rabbim kimseyi yalnız bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?