2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

yaaa kızlar yaa ne güzel şeyler var internette hepsinden alasım var yaaa çokda çabuk bitiyormillet çılgınlar gibi alışveriş yapıyor
Internetten almaya cekiniyirum biraz yaa kumasa dokunmadan ne biliyim uyduruk bisey olmasin diye soyle icime sine sine alayim istiyorum

Oh masallah bulantilarda azalmis bebisine de masallah benimde bu ara midem agriyo yaa insallah devam etmez

Allahin izniyle bisey cikmicak insallah canim doktor nasil farketti peki bu durumu normal ultrasonda bakarkenmi ayrintilida filan mi?

Oh masallah bulantilarda azalmis bebisine de masallah benimde bu ara midem agriyo yaa insallah devam etmez

çok şükürr midem yemek görünüyo artık canım ilaç kullanıyosan belki dokunuyodur.. ya da gebelikten dolayı böle dönemsel rahatsızlar olabılıyo belkide öle bişedir.. İnşş geçer mideyle sorun yaşamak çok zor çünkü

ayyyy teyzesi yesin o cicileri.....allahım sağlıcakla giymeyi nasip etsin inşallah....
amiiiiiiin bitanem inşşş rabbim yeter ki o günleri de göstersin nasip etsin
çok şükür canım iyi haberlerle gelmişsin inşş daha da iyi olacaksın kuzum rabbim çok büyüktür inşş minik yavrunda hiç bişey yoktur rabbim sağlıcakla doğmasını nasip etsin
ayyy evet çok şükür rabbime....darısı diğer buluşmalara inşallah....
aynennn canım ama şu bekleme yokmu beni benden alıyo
bende gidip almak istiyorum ama ilçede de çivil yok kayseriye gitmem gerek oda ancak kontrolde onada var indirim bitmez inşallah
netten bak kuzum dediğin gibi indirimin belli bi süresi vardır inşş bitmez yetişirsin
sağolsın bştanem tşk ederim
ayy bayıldım hepsine birbirinden güzeller kızın sağlıkla mutlulukla giysin inşşş
çoook tşk teyzesi amiiin inşşşş
maşallah canım demek oğluşun oluyo bu kadar kıza da damat lazım bulantıularının geçmesine de çok sevindim artık rahatlamışsındır biraz yemenin gezmenin ve bebişinin tadını çıkar
yaaa kızlar yaa ne güzel şeyler var internette hepsinden alasım var yaaa çokda çabuk bitiyormillet çılgınlar gibi alışveriş yapıyor

ee sende al bitanem ben bugün kızıma özdileğin peluş battaniyesini aldım :118:

evt teyzesi %90 erkekmiş.. 3 hafta sonra daha kesın sölerim dedi ama pipisini biz bile gördük hakikaten denen kadar varmış dedim yiğidin malı meydanda

çok şükür yiyorum artıkk 2 aylık açlık dönmım sona erdi maşallah bebişinin herşeyini aldın sen gelınce battanıyenın rsmını koyda bakalım bende artık 3 hafta sonrakı kontrolde kesınleşsin öle başlıcam zorr tutuyom kendımı yaaaaaaa

Bağarsakta parlaklık önceki hamilleğimde bende de görüldü. Hiperenjrksiyon bagırsakmı ne deniliyor. Şimdi isimleri unuttum.Kistikfibroze gibi nadir rastlanan birkaç genetik hastalıktan şüphenildi. Ama biz karı koca testleri yaptırdık ve adı gecen hastalıklarda taşıyıcı bile değildik. Sağlıkla geldi dünyaya şükür. Korkma.sağlıkla gelecektir dünyaya seninkide inşallah. ama kafan rahat etsin diye gerekli testleri yaptır. Hatta su an kanda bakılan test var. Direk bebeğe bakıyorlar.daha ucuza malolur.Amniyosenteze yakın sonuç veriyor. Gerekli testler konusunda Dr unla konuş.Onu yaptır. İçin rahat etsin.

siz en önemlisi pipisini görmüşsünüz tamadır oğluş geliyor rabbim inş hepimizin kucağına almayı nasip etsin
çok şükür canım artık normal hayata dönmeye başladın valla canım kısmen aldım herşeyini ne yapayım almadan duramıyorum hepsi çok çok güzeller
tabi canım eklerim resmini

çok şükür 2li testimiz iyi çıktı. Bebeğimi gördük kıpır kıpır maşallah.eli kolu hareket içinde. Eşim çok duygulandi ama kameraya aldı evde izleyip duruyoruz vallahi kendi kendimize nazar degdircez. benim sevinç gözyaşları sessizce aktı... Kalbide gümbür gümbür maşallah kuzumun. doktor çok güzel aydinlatti bizi.bebegimin gelişimi zaten önde gidiyor.kan testi de iyi ve hocamız 3 lü ve 4 lü ye gerek yok dedi. 14 Şubat kontrol randevum var.bekliyorum merakla

gözünüz aydın canım testiniz iyi çıkmış rabbim inş hep böyle devam ettirir ben hiç bir kont ağlamıyorum çünkü yıllardır ağladığım için birazda sevineyim güleyim

Canım burada yağmurlu ve kapalı. Benimde eşim evde yok.birseyler hazırladım kendime TV karşısında yiyorum.
gerçekten içim sıkıldı ya eşimin sınavı var daha gelmedi bide hemen gelip nöbete çıkacak sabah gelecek :95::95:
burda da hava aynı bide üstüne rüzgarlı ama ben tek değildim kardeşim vardı şimdi gitti yalnız kaldım

ne güzel canım kardeşin gelmiş yine birazda olsa yanlızlığın gitmiştir benim gelecek kimsem yok buda çok yalnızım çok

oyyy kıyamam arkadaşın falan yok mu ki

varda herkez kendi havasında canım eşim geldi ve gitti yemek hazırlarken ağladım durdum rabbim kimseyi yalnız bırakmasın

Aminnn..bende bırgun eşime bugun yalnızlıktan vok sıkıldım dedım bana dedıkı artik yalnız degılsın bebegın var ona ayıp oluyor yalnızım deme dedı:)

varda herkez kendi havasında canım eşim geldi ve gitti yemek hazırlarken ağladım durdum rabbim kimseyi yalnız bırakmasın

Canım ya Kıyamam. Benimkide daha gelmedi.zaten hergün yalnızım bir pazar günü var.oda böyle yalniz geçiyor. ..Ben tedaviye baslamadan isten ayrildim calismiyorum evde olmak çok sıkıcı hiç vakit geçmiyor...Birde ne yemek yapıcam diye düşünmek sinir bozucu. Televizyon kuşu oldum resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…