2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Esimin yakin arkadasiyla esiydi allahtan halden anlayan insanlar cok bisey yapmadim ama yine de yorulmusum
ama yine de çok çabuk yoruluyoruz bebişlerden
gelişimi güzel şükür bebişde sorun yok ben hamile olduğumu görmek istiyorum sadece:)süt yumurta haftada yersem ona şükür

canım sütünü yumurtanı sakın ihmal etme ben her sabah yiyorum her akşam da ballı süt içiyorum

Kizlar surekli yazilarinizi okuorm yzmaya firsat bulamiordum, bnde 4ayin icine grdim arada seyirme hissi oluo karnimda bebek diye tahmin ediorum, dun aksam sag kasimda oyle bi sanci ve kramp oldukiii allahtan bgn gectii sizlerdede oluomu kizlarr? 2hfta snra detayli ultrasonum vr rabbimin izniyle hersey yolunda gider, kizlar detayli ultrasona giren kiz arkadaslarim doktora neler sormaliyim girenler bni bilgilendirebilirmiiii?????

Temizligi sagolsun haftasonlari eşim yapiyo dizlerim agriyo ayakta kalinca bu sabahta biraz utu yaptim yattim yine tv karsisina dinleniyorum:))

kızlar şimdi yazılarınızı olkudum da evde olduğunuza şükredin bence çok kıskandım sizi çokk ben bankacıyım, mahvoluyorum. hem hastalık tehditi var biliyosunuz herkes grip etraftaki, dip dibeyim onlarla, hemde yememe içmeme sizin kadar dikkat edemiyorum tüm gün dısarda olduğumdan. en güzel zamanlar bunlar evde sıkılmayı bile özledimm bennnn çok yoruluyorum tadını çıkarın ohh..

Allah yardimcin olsun canim yaa gercektwn zor belkicok yorulmazsin genelde oturuyo oluyosunuz diye diyorum ama sabah erken kalkmak cok zor geliyo bana bu sabah erken kalkip carsiga gideyim dedim esimle hem is yerime de bi ugramis olurum diye ama kalkamadim yok yok oglende giderim diyip yattim geri :)))

Günaydın canım. Aslında calismaktansa tabiki evde olmak daha güzel. Dediğin gibi istediğimiz gibi ye iç yat kalk vs.
Ama Bazende sıkılıyoruz işte.
Sanada allah yardım etsin canım. Sabah kalkıp o soğuk havada işe gitmek vallahi çekilmez. Haftasonu olsun diye sabirsizlaniyorsundur. Kolay gelsin tatlım

Adini görüyorum zaten canim altta acaba rahatsiza ondan mi yazmiyo diye dusundum hatta bulantilarin filan vardi sanirim detayliya da daha girmedim canim bisey diyemicem ama dr organlarini filan tek tek kontrol ediyo filan diye biliyorum burda henuz giren yok sanirim hasretim gidecek galiba bizden önce detayliya

Günaydın canım. Ben 3.ayin içindeyim yani senin soruna cevabı daha tecrübeli olanlar yanitlamali.
Ama 2 gün önce sağ kasigim da olan hafif kramp dün itibariyle sol tarafta başladı. Şuanda birşey yok gibi.
Bence rahim ve bebek büyümesi ile alakali.
Benimde göğüs ucumda bir acı var.ne yapsam acaba?????

Bak bende cok sıkılıyorum diye keçelere sardim bütün gun kafama gore kesip biciyorum resim Yüklemeye calistim hata diyip durdu bi ayna yaptim kizimin odasina

Bende de var unutmazsam eget gogus ucu kremi alcam cunku dogumdan sonrada kiminde yara oluyomus simdiden kullanin yaziyodu ikiz topiginde lansinoh diye bi markanin iyiymis sanirim

Bende de var unutmazsam eget gogus ucu kremi alcam cunku dogumdan sonrada kiminde yara oluyomus simdiden kullanin yaziyodu ikiz topiginde lansinoh diye bi markanin iyiymis sanirim

Benimde aklıma gelmedi değil hani.gobegim için çatlak kremi mustelanın testirini aldim onu kullanıyorum memnun kaldım.
Göğüs ucuna ne alırım bilemem.eczaneye sorayım bakalim.
Bende el sanatlarının meraklısiyim.ahsap ve seramik çok güzel işler çıkarmıştım vakti zamanında.

gelişimi güzel şükür bebişde sorun yok ben hamile olduğumu görmek istiyorum sadece:)süt yumurta haftada yersem ona şükür

Eger extra kalsiyum tablet falan almıyorsan gunde ıkı bardak sut ve bır porsiyon yoğurt yemen lazım. Yoksa bebegın kalsiyumu senın diş ve kemiklerinden alır.gebelik sonrası kendını dışçıde bulöak istemiyorsan beslenmene dıkkat et

maşallah canım bebişler büyüyo inşş sağlıkla da kucağımıza alırız genel de erkek bebek sağ tarafta hissedilir senin cinsiyeti bellimiydi
bende daha tedaylıya girmedim canım kısmetse şubat 14 yada 15 gibi ran alıp gideceğim inşş hayırlı sonuçlarımız olur :26:

tabi canım sende haklısın çalışmaktan evde olmayı özlüyosun ama evde olunca emin ol hiç iş bitmiyo

Evetttt cnm surekliii uyudumm bulantilarimin azaldigi bu 2. Hftammm cok cektimm anca 4.ayda gectii,, onumuzdekii hfta detayli ultrasona giricem rab dilerse.. rabbim tez vakitte kucamiza almayi nasip etsin..

Cnmm bnm hala net cinsiyeti belirlenmediii doktor gostermio dediii kac kez ultrasona girdim ama nafile bkalim hftaya detayli ultrason gelio bkalim isallah orda gorcez, rab dilerse cnmm tezz vakitte hemen saglikla kucagimiza alalimmm bebislerimizi..

Evetttt cnm surekliii uyudumm bulantilarimin azaldigi bu 2. Hftammm cok cektimm anca 4.ayda gectii,, onumuzdekii hfta detayli ultrasona giricem rab dilerse.. rabbim tez vakitte kucamiza almayi nasip etsin..
Insallah canim kizlar gec belli olur derler belki de kizdir:))

Şunuda belirteyim multvıtamıne alıyorum dıye guvenmeyın.içeriğindki kalsiyum çok az ek takvıye şart.druna sorabilirsın

Cnmm bnm hala net cinsiyeti belirlenmediii doktor gostermio dediii kac kez ultrasona girdim ama nafile bkalim hftaya detayli ultrason gelio bkalim isallah orda gorcez, rab dilerse cnmm tezz vakitte hemen saglikla kucagimiza alalimmm bebislerimizi..

demek yaramaz kendini göstermiyor canım inşş detaylıda cinsiyeti netleşir de alışverişe başlarsın ciciler alırsın bebişine inşş rabbim sağ sağlim kucağımız da görmeyi de nasip eder rabbimden tek dileğim tek istediğim bu

Cnm biz karı koca kan testi yaptırdık. Kistikfibroze ve herpis bilmem ne virüs içindi sanırım. Garanti olsun içimiz rahat Etsin diye yapıldı. Yoksa bizim Dr muz bu parlaklık ultrasonun bize oyunu dedi. Ama ayrıntılı ultrasonda yüzdeli bir ihtimal verilince rahat edemedik. Dr unla konus eşinin ve senin testleri yaptırmanız yeterliyse ok ama sonradan bebek için yeniden test isteyeceklerse baştan onu yaptır.evet devlet katşılamıyor sanırım ama amniyosenteZe yakın sonuçlar veriyormuş. Çok şükür sağlıklı doğum yaptım. Darısı başına. Hiç dert etme kendine. Tertemiz çıkacak ben inanıyorum. Ama hamileliğin geri kalanını huzurlu geçirmek adına bence Dr unun gerekli gördüğü testleri mutlaka yaptır.

Senden hangi testleri istedi. Ihtimal olarak neler saydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…