2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Aminnnn cnm bnm tezzzz vakitteee etsinnn sagliklaaaa.... kucagimizaaa alalimm kiymetli bebeklerimizi...

Kizlarrrrrr cokk serttt kramppp ve ani karnimda bicak kesigiii gbii batmalarim oluo bnle ayni seler yasayan varmiiii????

Aminnnn cnm bnm tezzzz vakitteee etsinnn sagliklaaaa.... kucagimizaaa alalimm kiymetli bebeklerimizi...
inşş canım inşşşş kaç yılın özlemi hasreti var bu bebişlerde çok özledik onları çok
Kizlarrrrrr cokk serttt kramppp ve ani karnimda bicak kesigiii gbii batmalarim oluo bnle ayni seler yasayan varmiiii????

bende de öyle oluyo canım dr normal dedi rahim büyüdükçe ağrı baskı yaparmış

Kızlar canınız neler çekiyor. Dün rüyamda üzüm görmüştüm. Bide bu çikolatalı çilekler yokmu onlardan istedi canım.
Eşim manavdan almış sağolsun. Bu ne ya vallahi maymun iştahlı oldum ben

Cnm magnezyum alırsan rahatlarsın druna sor istersen

inşş canım inşşşş kaç yılın özlemi hasreti var bu bebişlerde çok özledik onları çok

bende de öyle oluyo canım dr normal dedi rahim büyüdükçe ağrı baskı yaparmış

Ben de yaşıyorum...Kramp,batma,karında seğirme,kasık ağrısı...ama normalmiş evet

Dun doktoruma soledim bna bi kontrole gel gorun dediii, ztn hftaya detayli ultrasonum vr ozmn goruniyim diorum kizlar... dus yapmak v masaj ypmk rhatlatti bniii

ben rüyamda pek bişey görmedim canım ama dışarıya çıktığımız da canım herşey yemek istiyo geçen pazarda çilek gördüm ama hormonlu diye güvenip almadım bide sabırla eriğin çıkmasını bekliyorum tabak dolusu yemeyi düşünüyorum

Evet ya hormonlu olduklarını biliyorum ama.Nefsimi köreltiyorum. Tabi yaz gelince saldiricam tüm meyvelere. Nebileyim bide canımın çektiğini yemezsem mutsuz oluyorum

Aay kizlar hem akintim hem kasintim var yaa akintiyi dr a soylemistim hamilelik belirtisi o dedi ama kasintida basladi acaba mantar ya da enfeksiyon mu dr a soylesem altran mi muayene eder ooff yaaa

Aay kizlar hem akintim hem kasintim var yaa akintiyi dr a soylemistim hamilelik belirtisi o dedi ama kasintida basladi acaba mantar ya da enfeksiyon mu dr a soylesem altran mi muayene eder ooff yaaa

Geçmiş olsun canım. Öncelikle mantar teşhisi evet vajinal muayene ile konur.
Gebelikten önce bendede vardı ve cok sukur geçti. Nacizane tavsiyem olacak.
*Pamuklu iç çamaşırı günlük değiştir. Inan ben bu gebelikte ki akıntıdan dolayi günde 3 kere felan değişiyorum.gunluk pet olmaz daha çok kasindiriyor.
*tatlı, hamurişi,acılı ve baharatlı, asitli, çikolata ve domatesli uzakdur bir süre.
*yoğurt özellikle probiyotik olanlardan tüket, ayrıca Kefir iç.
*iç çamaşırı nı 60 derecede yıka. Yumuşatıcı vs.kullanma.vallahi ben dalin sıvı deterjan kullanıyorum hala.
*birde ben 1 litre kaynamis ve soğumus suya 1 yemek kaşığı karbonat koyup onunla her tuvalette temizlenmişdim.
Vallahi aklıma şimdilik bunlar geldi.inan ben hala bunlara çok dikkat ediyorum.

yaaa benimde geçenlerde erik canım istedi....internette resmini görmüştüm...öyle canım istedi...eşimde manav manav gezmiş sağolsun....bir kaç yerde dondurulmuşunu bulduk...mevsimindeki gibi değildi tadı ama....en azından nefsimi körelttim. :)))

Sagol canim ya inan gunde kac kere degistiriyorum camasirimi belli degil ped zaten kullanamam daha cok kasiniyorum bi de sirkeli suyla yikamak iyi geliyomus ama bilemedim bi zarari Olur mu

Sagol canim ya inan gunde kac kere degistiriyorum camasirimi belli degil ped zaten kullanamam daha cok kasiniyorum bi de sirkeli suyla yikamak iyi geliyomus ama bilemedim bi zarari Olur mu

Evet canım sirkeli suda yapmıştım ben.ama vajinanın florasini bozuyor galiba oda.inanmayacaksin ama nette araştırırken bulmuştum probiyotik yoğurt surmuştum 1 çay kaşığı. Artık ne iyi geldi bilmiyorum geçti. Ha birde travazol krem kullanmıştım.

bende canımın birşeyler isteyeceği o günü sabırsızlıkla bekliyorum henüz tık yok:)

ayy o akıntıdan bende çok müzdaribim gün içinde iç çamaşırımı değiştirme fırsatım olmuyor çok rahatsız oluyorum kaşıntıda oluyor arada sürekli değil ama

ya bişi sorcam kan değerleriniz kaç baktırdınız mı hiç bende de ayağıma kramp girmeye başladı bu hafta ya koşuşturmaktan yada kalsiyum depom bitti ilaçda içmiyorum süt yoğurt falan da yemiyorum nolacak benim bu halim

Benim doktorum 5.hafta istedi benden tam kan sayımı testini. Iyi demişti ozaman.
Ilerleyen haftalarda da istermi bilmiyorum.
Yatarken hergün olmasada süt içiyorum. Peynir kahvaltıda gerekirse tostun içinde tüketiyorum.yogurt bende pek nasıl yiyeceğim bilmiyorum. Ayran içiyorum yada Yoğurtlu makarna salatası yada semizotu salatası yapıyorum.
Benimde derdim et, tavuk, balık ve ceviz yiyemiyorum.

ayy o akıntıdan bende çok müzdaribim gün içinde iç çamaşırımı değiştirme fırsatım olmuyor çok rahatsız oluyorum kaşıntıda oluyor arada sürekli değil ama

Gerekirse işyerinde çantayla git tuvalete ama değiştir mutlaka çamaşırını. Ilerleyen zamanlarda mantar için zemin hazırlıyorsun çünkü nemli bırakarak.
Yada temiz bezler yap parça parça Pamuklu olsunlar ama.gerekirse onları kullan at.

ya olmuyor ki inan bazen tuvalete bile gidemiyorum ki yoğunluktan koşuşturmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…