demek yaramaz kendini göstermiyor canım inşş detaylıda cinsiyeti netleşir de alışverişe başlarsın ciciler alırsın bebişineinşş rabbim sağ sağlim kucağımız da görmeyi de nasip eder rabbimden tek dileğim tek istediğim bu
Kizlarrrrrr cokk serttt kramppp ve ani karnimda bicak kesigiii gbii batmalarim oluo bnle ayni seler yasayan varmiiii????
inşş canım inşşşş kaç yılın özlemi hasreti var bu bebişlerde çok özledik onları çokAminnnn cnm bnm tezzzz vakitteee etsinnn sagliklaaaa.... kucagimizaaa alalimm kiymetli bebeklerimizi...
Kizlarrrrrr cokk serttt kramppp ve ani karnimda bicak kesigiii gbii batmalarim oluo bnle ayni seler yasayan varmiiii????
Cnm magnezyum alırsan rahatlarsın druna sor istersen
inşş canım inşşşş kaç yılın özlemi hasreti var bu bebişlerde çok özledik onları çok
bende de öyle oluyo canım dr normal dedi rahim büyüdükçe ağrı baskı yaparmış
Ben de yaşıyorum...Kramp,batma,karında seğirme,kasık ağrısı...ama normalmiş evet
Kızlar canınız neler çekiyor. Dün rüyamda üzüm görmüştüm. Bide bu çikolatalı çilekler yokmu onlardan istedi canım.
Eşim manavdan almış sağolsun. Bu ne ya vallahi maymun iştahlı oldum ben
ben rüyamda pek bişey görmedim canım ama dışarıya çıktığımız da canım herşey yemek istiyogeçen pazarda çilek gördüm ama hormonlu diye güvenip almadım bide sabırla eriğin çıkmasını bekliyorum tabak dolusu yemeyi düşünüyorum
Aay kizlar hem akintim hem kasintim var yaa akintiyi dr a soylemistim hamilelik belirtisi o dedi ama kasintida basladi acaba mantar ya da enfeksiyon mu dr a soylesem altran mi muayene eder ooff yaaa
ben rüyamda pek bişey görmedim canım ama dışarıya çıktığımız da canım herşey yemek istiyogeçen pazarda çilek gördüm ama hormonlu diye güvenip almadım bide sabırla eriğin çıkmasını bekliyorum tabak dolusu yemeyi düşünüyorum
Geçmiş olsun canım. Öncelikle mantar teşhisi evet vajinal muayene ile konur.
Gebelikten önce bendede vardı ve cok sukur geçti. Nacizane tavsiyem olacak.
*Pamuklu iç çamaşırı günlük değiştir. Inan ben bu gebelikte ki akıntıdan dolayi günde 3 kere felan değişiyorum.gunluk pet olmaz daha çok kasindiriyor.
*tatlı, hamurişi,acılı ve baharatlı, asitli, çikolata ve domatesli uzakdur bir süre.
*yoğurt özellikle probiyotik olanlardan tüket, ayrıca Kefir iç.
*iç çamaşırı nı 60 derecede yıka. Yumuşatıcı vs.kullanma.vallahi ben dalin sıvı deterjan kullanıyorum hala.
*birde ben 1 litre kaynamis ve soğumus suya 1 yemek kaşığı karbonat koyup onunla her tuvalette temizlenmişdim.
Vallahi aklıma şimdilik bunlar geldi.inan ben hala bunlara çok dikkat ediyorum.
Sagol canim ya inan gunde kac kere degistiriyorum camasirimi belli degil ped zaten kullanamam daha cok kasiniyorum bi de sirkeli suyla yikamak iyi geliyomus ama bilemedim bi zarari Olur mu
Kızlar canınız neler çekiyor. Dün rüyamda üzüm görmüştüm. Bide bu çikolatalı çilekler yokmu onlardan istedi canım.
Eşim manavdan almış sağolsun. Bu ne ya vallahi maymun iştahlı oldum ben
Aay kizlar hem akintim hem kasintim var yaa akintiyi dr a soylemistim hamilelik belirtisi o dedi ama kasintida basladi acaba mantar ya da enfeksiyon mu dr a soylesem altran mi muayene eder ooff yaaa
ya bişi sorcam kan değerleriniz kaç baktırdınız mı hiç bende de ayağıma kramp girmeye başladı bu hafta ya koşuşturmaktan yada kalsiyum depom bitti ilaçda içmiyorum süt yoğurt falan da yemiyorum nolacak benim bu halim
ayy o akıntıdan bende çok müzdaribim gün içinde iç çamaşırımı değiştirme fırsatım olmuyor çok rahatsız oluyorum kaşıntıda oluyor arada sürekli değil ama
Gerekirse işyerinde çantayla git tuvalete ama değiştir mutlaka çamaşırını. Ilerleyen zamanlarda mantar için zemin hazırlıyorsun çünkü nemli bırakarak.
Yada temiz bezler yap parça parça Pamuklu olsunlar ama.gerekirse onları kullan at.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?