2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

bende onlar zaten yok da napcam bilmiyorum ayranı severim ama soğuktada içilmiyor ki bide gündüz işte olunca akşamda aklıma gelmiyor

bende onlar zaten yok da napcam bilmiyorum ayranı severim ama soğuktada içilmiyor ki bide gündüz işte olunca akşamda aklıma gelmiyor

Evde olduğum halde ne pişirmek nede yemek geliyor zaten bazen şeyleri.
amcamın gelini ilk aylar sadece serumla beslendi.bunye almadı hicbirsey.
Yengem ilerleyen aylarda da yemedi pek bişey derdi.masallah topaç gibi bir kız çocuğu doğurdu.

öyle ya şükürler olsun gelişimi güzel bir sıkıntıda yok binlerce çok şükür o yüzden ne yesem yada şunuda yesem diye hiç uğraşmıyorum kasmıyorum dikkat etsem iyi olur ama edemiyorum bu yüzdende stres olmak istemiyorum oluruna bıraktım:)hatta artık önceki yaşamıma döndüm koşuşturuyorum merdiven inip çıkıyorum inanın gün içinde çok az oturuyorum

Doktorum 2li test sonuçları iyi dedi . 3 lü tarama testi gerek yok dedi. Ama ben yaptırmak istiyorum. Kaçıncı haftada ve sadece kan verilerek mi yaptırdıniz

Doktorum 2li test sonuçları iyi dedi . 3 lü tarama testi gerek yok dedi. Ama ben yaptırmak istiyorum. Kaçıncı haftada ve sadece kan verilerek mi yaptırdıniz

canım ben ikili testi yaptırmadım üçlüyüde yaptırmıcaktım da doktora gitmiştik orda yaptırdık ama sonucu hala almadık:)16ile 20haftalarda yapılıyor diye biliyorum

Allah bebeklerinizi size bagislasin hayirli evlatlar nasip etsin.. tup bebek tedavisi 4.gun embriyosu bugun transfer sonrasi sekinci undu kanamam geldi kan testine gittm 0.772 cikti negatif oturdum agladim bi saat sonra cok sukur saglikliyiz dedim. bana dua edin okuyan olursa birdahaki icin sizin dualarinizla pozitifi bulurum belki.. Allah hepinizden razi olsun simdiden

Evet ya hormonlu olduklarını biliyorum ama.Nefsimi köreltiyorum. Tabi yaz gelince saldiricam tüm meyvelere. Nebileyim bide canımın çektiğini yemezsem mutsuz oluyorum
aynen canım azar azar yemeğe çalışıyorum bende tadımlık yani şimdilik
Aay kizlar hem akintim hem kasintim var yaa akintiyi dr a soylemistim hamilelik belirtisi o dedi ama kasintida basladi acaba mantar ya da enfeksiyon mu dr a soylesem altran mi muayene eder ooff yaaa
benim de çok fena akıntım var canım bazen günde 5 kez ped değiştiriyorum çok rahatsız edici bişey ama kaşınma bende yok canım dr bi danış istersen :44:
iyi yapmışsın canım inş bi kaç ay sonra gerçeğini tazesini yiyeceğiz
ayy o akıntıdan bende çok müzdaribim gün içinde iç çamaşırımı değiştirme fırsatım olmuyor çok rahatsız oluyorum kaşıntıda oluyor arada sürekli değil ama
canım günlük ped kullansana çok rahat edersin bide çalışan birisin sürekli çamaşır da değiştiremezsin

canım bana 3 değil de 4'lü test yaptı daha sonucu almadım inş kont gitiğim de alıcam bana dr hiç test yapmayalım demedi ne kadar test varsa yapıyo valla şimdi sırada şeker yüklemesi varmış

Sagol canim ya inan gunde kac kere degistiriyorum camasirimi belli degil ped zaten kullanamam daha cok kasiniyorum bi de sirkeli suyla yikamak iyi geliyomus ama bilemedim bi zarari Olur mu

Merhaba, çok uzun süre mantar oldum. Hangi doktora gitsem, türlü türlü ovul, ilaç kullansamda maalesef gecmedi. Son doktorum camasirlarini sabun tozu ile yika ve kaynatmami onerdi. Vajinal temizlik içinde sebamed 3, 8 intim jek kullanıyorum. Cokk şükür kurtuldum. Tavsiye ederim. .

İyi geceler kızlar,günün konusu mantar-çamaşır-günlük pedmiş :) Günlük ped kullanmak durumunda kalan arkadaşlara tavsiyem temin edebilirseniz "Anion" markalı pedler,günlük boyu normal boyu hepsi mevcut ve tamamen organik,içinde emici madde olarak deniz yosunu kullanılıyor vs... Bununla ilgili bu forumda da başlıklara rastlamıştım yanlış hatırlamıyorsam.İnternetten araştırırsanız daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz,ben kullanıyorum ve memnunum,en azından naylon ve plastik olmadığından herhangi bir şikayetiniz olmaz kaşıntı vs. gibi

Bende hic birini yaptirmadim dr gerek yok dedi zaten yaptiripta kafami karistirmak istemiyodum

Sagol canim gerci mantar mi onu bile bilmiyorum hamile kaldigimdan beri yumusatici kullanmıyorum ic çamaşır zaten yuksek derecede yikiyorum ama bakalım inşallah geçer

Canim ben tuvalet kagidini bikac kat yapipncamasirimin üstüne koyuyorum ped de sadece kotex kullanabiliyorum otekilerle mahvoluyorum cabuk tahris oluyorum galiba

Allah en kisa zamanda hayirli haberler almayi nasip etsin kendiliginden geliversin insallah bebegin

Seker yuklemesini yaptirdim ben ama sonucu almadim saha carsamba gidecem insallah bakalim ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…