Benim doktorum 5.hafta istedi benden tam kan sayımı testini. Iyi demişti ozaman.
Ilerleyen haftalarda da istermi bilmiyorum.
Yatarken hergün olmasada süt içiyorum. Peynir kahvaltıda gerekirse tostun içinde tüketiyorum.yogurt bende pek nasıl yiyeceğim bilmiyorum. Ayran içiyorum yada Yoğurtlu makarna salatası yada semizotu salatası yapıyorum.
Benimde derdim et, tavuk, balık ve ceviz yiyemiyorum.
bende onlar zaten yok da napcam bilmiyorum ayranı severim ama soğuktada içilmiyor ki bide gündüz işte olunca akşamda aklıma gelmiyor
Evde olduğum halde ne pişirmek nede yemek geliyor zaten bazen şeyleri.
amcamın gelini ilk aylar sadece serumla beslendi.bunye almadı hicbirsey.
Yengem ilerleyen aylarda da yemedi pek bişey derdi.masallah topaç gibi bir kız çocuğu doğurdu.
Doktorum 2li test sonuçları iyi dedi . 3 lü tarama testi gerek yok dedi. Ama ben yaptırmak istiyorum. Kaçıncı haftada ve sadece kan verilerek mi yaptırdıniz
canım ben ikili testi yaptırmadım üçlüyüde yaptırmıcaktım da doktora gitmiştik orda yaptırdık ama sonucu hala almadık:)16ile 20haftalarda yapılıyor diye biliyorum
Neden testlerini ihmal ediyorsun kızdım bak şimdi sana.
ben testlere çok önem vermiyorum doktorumda yaptırın demedi bende zaten çok da takılmıyorum o sebeple sonucunu dahi almadım henüz
Rabbim bizlere hayırlısı neyse onu versin. Bizleri olumsuzluklar la sınamasın.teker teker evlerimiz kucaklarimiz dolsun ve şenlensin)
aynen canım azar azar yemeğe çalışıyorum bende tadımlık yani şimdilikEvet ya hormonlu olduklarını biliyorum ama.Nefsimi köreltiyorum. Tabi yaz gelince saldiricam tüm meyvelere. Nebileyim bide canımın çektiğini yemezsem mutsuz oluyorum
benim de çok fena akıntım var canım bazen günde 5 kez ped değiştiriyorum çok rahatsız edici bişeyAay kizlar hem akintim hem kasintim var yaa akintiyi dr a soylemistim hamilelik belirtisi o dedi ama kasintida basladi acaba mantar ya da enfeksiyon mu dr a soylesem altran mi muayene eder ooff yaaa
iyi yapmışsın canım inş bi kaç ay sonra gerçeğini tazesini yiyeceğizyaaa benimde geçenlerde erik canım istedi....internette resmini görmüştüm...öyle canım istedi...eşimde manav manav gezmiş sağolsun....bir kaç yerde dondurulmuşunu bulduk...mevsimindeki gibi değildi tadı ama....en azından nefsimi körelttim. :)))
canım günlük ped kullansana çok rahat edersin bide çalışan birisin sürekli çamaşır da değiştiremezsinayy o akıntıdan bende çok müzdaribim gün içinde iç çamaşırımı değiştirme fırsatım olmuyor çok rahatsız oluyorum kaşıntıda oluyor arada sürekli değil ama
Doktorum 2li test sonuçları iyi dedi . 3 lü tarama testi gerek yok dedi. Ama ben yaptırmak istiyorum. Kaçıncı haftada ve sadece kan verilerek mi yaptırdıniz
Sagol canim ya inan gunde kac kere degistiriyorum camasirimi belli degil ped zaten kullanamam daha cok kasiniyorum bi de sirkeli suyla yikamak iyi geliyomus ama bilemedim bi zarari Olur mu
Bende hic birini yaptirmadim dr gerek yok dedi zaten yaptiripta kafami karistirmak istemiyodumDoktorum 2li test sonuçları iyi dedi . 3 lü tarama testi gerek yok dedi. Ama ben yaptırmak istiyorum. Kaçıncı haftada ve sadece kan verilerek mi yaptırdıniz
Sagol canim gerci mantar mi onu bile bilmiyorum hamile kaldigimdan beri yumusatici kullanmıyorum ic çamaşır zaten yuksek derecede yikiyorum ama bakalım inşallah geçerMerhaba, çok uzun süre mantar oldum. Hangi doktora gitsem, türlü türlü ovul, ilaç kullansamda maalesef gecmedi. Son doktorum camasirlarini sabun tozu ile yika ve kaynatmami onerdi. Vajinal temizlik içinde sebamed 3, 8 intim jek kullanıyorum. Cokk şükür kurtuldum. Tavsiye ederim. .
Canim ben tuvalet kagidini bikac kat yapipncamasirimin üstüne koyuyorum ped de sadece kotex kullanabiliyorum otekilerle mahvoluyorum cabuk tahris oluyorum galibaİyi geceler kızlar,günün konusu mantar-çamaşır-günlük pedmiş :) Günlük ped kullanmak durumunda kalan arkadaşlara tavsiyem temin edebilirseniz "Anion" markalı pedler,günlük boyu normal boyu hepsi mevcut ve tamamen organik,içinde emici madde olarak deniz yosunu kullanılıyor vs... Bununla ilgili bu forumda da başlıklara rastlamıştım yanlış hatırlamıyorsam.İnternetten araştırırsanız daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz,ben kullanıyorum ve memnunum,en azından naylon ve plastik olmadığından herhangi bir şikayetiniz olmaz kaşıntı vs. gibi
Allah en kisa zamanda hayirli haberler almayi nasip etsin kendiliginden geliversin insallah bebeginAllah bebeklerinizi size bagislasin hayirli evlatlar nasip etsin.. tup bebek tedavisi 4.gun embriyosu bugun transfer sonrasi sekinci undu kanamam geldi kan testine gittm 0.772 cikti negatif oturdum agladim bi saat sonra cok sukur saglikliyiz dedim. bana dua edin okuyan olursa birdahaki icin sizin dualarinizla pozitifi bulurum belki.. Allah hepinizden razi olsun simdiden
Seker yuklemesini yaptirdim ben ama sonucu almadim saha carsamba gidecem insallah bakalim ne dicekaynen canım azar azar yemeğe çalışıyorum bende tadımlık yani şimdilik
benim de çok fena akıntım var canım bazen günde 5 kez ped değiştiriyorum çok rahatsız edici bişeyama kaşınma bende yok canım dr bi danış istersen :44:
iyi yapmışsın canım inş bi kaç ay sonra gerçeğini tazesini yiyeceğiz
canım günlük ped kullansana çok rahat edersin bide çalışan birisin sürekli çamaşır da değiştiremezsin
canım bana 3 değil de 4'lü test yaptı daha sonucu almadım inş kont gitiğim de alıcambana dr hiç test yapmayalım demedi ne kadar test varsa yapıyo valla şimdi sırada şeker yüklemesi varmış
Seker yuklemesini yaptirdim ben ama sonucu almadim saha carsamba gidecem insallah bakalim ne dicek
Seker yuklemesini yaptirdim ben ama sonucu almadim saha carsamba gidecem insallah bakalim ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?