Kizlar simdi drdan geldim ilk muayenemizdi dr bebekler iki tane dedi ama kalp atislarini duyamadik haftaya persembeye tekrar gidecegiz.ocagin 3unde transferim yapildi normal mi sizce kalp atislarinin duyulmamasi duyulmamasi.kalp atislarini transferden kac gun sonra duydunuz
Hayırlı olsun cnm tahmınım sen 6. Hft içindesin 7. Hftda bazen nadıren 8. Hftda duyulabılır.bır sıkıntı yok yani...rahat ol...
18. Haftada yapıldıCnmm kacinci hftanda seker yuklemeni yptirdin cnmm????
Kızlar galiba bende 2014 annesi olucam
13. Gün değerim 922 15. Gün 1680 haftaya ilk randevum var kalp atışları duyulurmu sizce:26:
13. Gün değerim 922 15. Gün 1680 haftaya ilk randevum var kalp atışları duyulurmu sizce:26:
Kizlar simdi drdan geldim ilk muayenemizdi dr bebekler iki tane dedi ama kalp atislarini duyamadik haftaya persembeye tekrar gidecegiz.ocagin 3unde transferim yapildi normal mi sizce kalp atislarinin duyulmamasi duyulmamasi.kalp atislarini transferden kac gun sonra duydunuz
ikinizi de çok tebrik ederim kızlar rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inşşşkalp atışları genel de 7. haftadan sonra duyulmaya başlar
Senden hangi testleri istedi. Ihtimal olarak neler saydı.
Bizden karyotip analizi (amniyosentez) kistik fibrozis ve perinatal enfeksiyon testlerini istedi.hepsi de bebekte bakılacak.kan testinden bahsetmedi.kan restini karşılıyor mu devlet siz hiç ücret ödemişmiydiniz???bebek hakkında olumlu düşündüğünü söyledi.ama herzamanki gibi doktorların yaklaşumı bir hastalık veya enfeksiyon olabilir dedi.haftaya cuma amniyosentez yapılacak heralde bir ay sonra da belli olur sonuç.hayırlısı olur inşallah...
Haftaya persembe tekrar gidecegiz teyzesi insaALLAH kalp atislarini da duyariz.
Teşekkür ederim haftaya 7 haftanın için de olucam son sat a göre ama donmuş embriyo farklı hesaplanıyorsa bilemicem inşallah duyulur çok merak ediyorumHayırlı olsun canım degerlerine bakılırsa ıkı bebış yolda kalp atışı 7. Hft da duyuluyor cogunlukla bazen daha erken yada gec olabılır
Amin, inşallah tamamına ereriz.Ben pko var bir opu oldum çok sayıda iyi kalite vardı dondurduk bu 4. Deneme ilki biyokimyasal 2. Negatif 3. Biri iç diğeri dış gebelik oldu ve sonuç hüsran ama bu sefer iyi gidecek hersey içime öyle doğuyoray ne güzel hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah soru neydi sizin kaçıncı denemen ve hangi hastanede tedavi oldun
Teşekkür ederim canım eşimin içine de öyle doğuyorcanimmm tebriklerr cokk guzell bir haberr vee bencee kesinliklee ikizz:))
Teşekkür ederim inşallah çok sağolun güzel dualarınız için allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahikinizi de çok tebrik ederim kızlar rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inşşşkalp atışları genel de 7. haftadan sonra duyulmaya başlar
selam kızlar napıyosunuz iki gündür giremiyorum fırsat bulupda yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun hoşgldiniz
ben de çok fazla giremiyorum canım dün biraz tansiyon sorunu yaşadım hayatımda ilk kez tansiyonum düştü sonra bütün gün gece baş ağrısı çektim şimdi çok şükür iyiyim
ama artık bebişimin hareketlerini çok hissediyorum poposunu dikiyo gözle görülür bi şekilde belli oluyoçok şükür rabbime bu günleri gösterdiği için
Cok gecmis olsun canim allah bi daha yasatmasin masallah bebisine bende baya baya hissetmeye basladim.ama senin kadar degil bugun 19. Haftam doluyo cok sukur yariladikben de çok fazla giremiyorum canım dün biraz tansiyon sorunu yaşadım hayatımda ilk kez tansiyonum düştü sonra bütün gün gece baş ağrısı çektim şimdi çok şükür iyiyim
ama artık bebişimin hareketlerini çok hissediyorum poposunu dikiyo gözle görülür bi şekilde belli oluyoçok şükür rabbime bu günleri gösterdiği için
selam kızlar napıyosunuz iki gündür giremiyorum fırsat bulupda yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun hoşgldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?