2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Kizlar simdi drdan geldim ilk muayenemizdi dr bebekler iki tane dedi ama kalp atislarini duyamadik haftaya persembeye tekrar gidecegiz.ocagin 3unde transferim yapildi normal mi sizce kalp atislarinin duyulmamasi duyulmamasi.kalp atislarini transferden kac gun sonra duydunuz

Hayırlı olsun cnm tahmınım sen 6. Hft içindesin 7. Hftda bazen nadıren 8. Hftda duyulabılır.bır sıkıntı yok yani...rahat ol...

Kızlar galiba bende 2014 annesi olucam
13. Gün değerim 922 15. Gün 1680 haftaya ilk randevum var kalp atışları duyulurmu sizce:26:

ikinizi de çok tebrik ederim kızlar rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inşşş kalp atışları genel de 7. haftadan sonra duyulmaya başlar

ikinizi de çok tebrik ederim kızlar rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inşşş kalp atışları genel de 7. haftadan sonra duyulmaya başlar

Haftaya persembe tekrar gidecegiz teyzesi insaALLAH kalp atislarini da duyariz.

Senden hangi testleri istedi. Ihtimal olarak neler saydı.

Bizden karyotip analizi (amniyosentez) kistik fibrozis ve perinatal enfeksiyon testlerini istedi.hepsi de bebekte bakılacak.kan testinden bahsetmedi.kan restini karşılıyor mu devlet siz hiç ücret ödemişmiydiniz???bebek hakkında olumlu düşündüğünü söyledi.ama herzamanki gibi doktorların yaklaşumı bir hastalık veya enfeksiyon olabilir dedi.haftaya cuma amniyosentez yapılacak heralde bir ay sonra da belli olur sonuç.hayırlısı olur inşallah...

Kistikfibroze için biryerlerden olmak gerekiyordu. Nerelesin bilmiyorum ama. Demekki enfeksiyon testleri direk bebeğe yapılması gerekli bir test. O yüzden içini rahat tut. Şimdi azıcık sıkılacaksın ama temiz sonucu gelince Allah'ın izniyle rahatsın. Bir daha doğuma kadar kötü şeyler gelmeyecek aklına inşallah. Kan testi dediğim sanırım down edward sendromu falan bakılıyor. Ama sen yinede bir Dr una sor. Özele indirgeyip bahsettiğin durumlara bakıyorlarmı?? Biz kanda kendimize baktıkları testler için evet ödeme yaptık cnm. Benim ilk hamileliğimde bebeğe bakabildikleri bu kan testi yoktu. Yaptırmamıştım o yüzden. Bu yeni bir uygulama. Senden kan alıp bebekte sorun varmı diye bakıyorlar. Araştır bence.

Hayırlı olsun canım degerlerine bakılırsa ıkı bebış yolda kalp atışı 7. Hft da duyuluyor cogunlukla bazen daha erken yada gec olabılır
Teşekkür ederim haftaya 7 haftanın için de olucam son sat a göre ama donmuş embriyo farklı hesaplanıyorsa bilemicem inşallah duyulur çok merak ediyorum

ay ne güzel hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah soru neydi sizin kaçıncı denemen ve hangi hastanede tedavi oldun
Amin, inşallah tamamına ereriz.Ben pko var bir opu oldum çok sayıda iyi kalite vardı dondurduk bu 4. Deneme ilki biyokimyasal 2. Negatif 3. Biri iç diğeri dış gebelik oldu ve sonuç hüsran ama bu sefer iyi gidecek hersey içime öyle doğuyor

canimmm tebriklerr cokk guzell bir haberr vee bencee kesinliklee ikizz:))
Teşekkür ederim canım eşimin içine de öyle doğuyor sağlıklı olsunlar da inşallah tek çift fark etmez

Teşekkür ederim inşallah çok sağolun güzel dualarınız için allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

selam kızlar napıyosunuz iki gündür giremiyorum fırsat bulupda yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun hoşgldiniz

selam kızlar napıyosunuz iki gündür giremiyorum fırsat bulupda yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun hoşgldiniz

ben de çok fazla giremiyorum canım dün biraz tansiyon sorunu yaşadım hayatımda ilk kez tansiyonum düştü sonra bütün gün gece baş ağrısı çektim şimdi çok şükür iyiyim

ama artık bebişimin hareketlerini çok hissediyorum poposunu dikiyo gözle görülür bi şekilde belli oluyo çok şükür rabbime bu günleri gösterdiği için

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. çok sevindim ne güzel yaa bende hissetmek istiyorum rabbime şükür bu günleri gördükk

Cok gecmis olsun canim allah bi daha yasatmasin masallah bebisine bende baya baya hissetmeye basladim.ama senin kadar degil bugun 19. Haftam doluyo cok sukur yariladik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…