ben de çok fazla giremiyorum canım dün biraz tansiyon sorunu yaşadım hayatımda ilk kez tansiyonum düştü sonra bütün gün gece baş ağrısı çektim şimdi çok şükür iyiyim
ama artık bebişimin hareketlerini çok hissediyorum poposunu dikiyo gözle görülür bi şekilde belli oluyoçok şükür rabbime bu günleri gösterdiği için
Ya ne güzeldir içinizde o minicik hareketleri hissetmek allah bizlerede nasip etsin inşallah ve tamamına erdirsin
Arkadaşlar bişey sorucam ilk muayene vajinal mi 2oluyor? Haftaya ilk kontrol varda tedirginim ablamın normal yolla olan ilk hamileliğinde problem vardı alttan muayene edersek sorunu görebiliriz fakat bu da düşük olmasına sebep olabilir demislerdi nitekim de öyle oldu. İlk muayenelerinizi sakıncası yoksa anlatırmısınız??
bende perşembe günü ilk kan testimi yaptıdım ve pozitif çıktı şükür pazartesi 2. kanı vericem ama sizlere bir sorum var 5.gün embriyo 2 adet transfer edildi ve 10. gün değerim 320 çıktı sizce bu değer nasıl yani kimyasal gebelik yada dış gebelik falan olmaz değil mi :18:
Hayırlı olsun canım. Benim 12 gün 181 di ve katladı sürekli. Kimyasal gebelik lerde daha düşük çıkıyor diye gördüm hep. Yani rakamlar hep ..iki rakamı oluyor ve hızla düşüyor.
Bence sonucun gayet güzel. Tadını çıkarın. ..belkide ikiz dir sonuç yüksek çünkü
Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun hamileliğin. tim kese gormeye vajinal muayene yaptı. Sonra 6.haftada çağırdı o arada başka bir doktora gittim o karindan baktı. 1 hafta sonra yine kendi doktorum çağırdı yine vajinal muayene yaptı.
Şunu diyecektim doktora göre değişiyor galiba.birde vajinal muayene ile daha iyi görünmesi sağlanır diye biliyorum çünkü çok küçük oluyor lar.
Dusuge sebep olacağını sanmam yani aklıma hiç öyle birşey gelmedi. Çok şükür birşey de olmadı.
Sonuçta doktoruna güven senin için en iyisini onlar bilir.
Çok teşekkürler kodalcım dediğin gibi druma güvenmek en iyisi insan düşünmeden edemiyor işte. Bu arada bebislerimizin arası 1ay olucak
sağol canım teşekkürler seninki tek mi, banada ikiz gibi geliyor doktorda öyle düşünüyor sanırım rabbim sağlıklı versinde tek çift farketmez hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ya ne güzeldir içinizde o minicik hareketleri hissetmek allah bizlerede nasip etsin inşallah ve tamamına erdirsin
Arkadaşlar bişey sorucam ilk muayene vajinal mi oluyor? Haftaya ilk kontrol varda tedirginim ablamın normal yolla olan ilk hamileliğinde problem vardı alttan muayene edersek sorunu görebiliriz fakat bu da düşük olmasına sebep olabilir demislerdi nitekim de öyle oldu. İlk muayenelerinizi sakıncası yoksa anlatırmısınız??
Amin canım sağlıkla kavusalim inşallahHayırlı olsun tatlım. Vallahi ilerliyoruz yavaş yavaş Hamdolsun. Rabbim vakti zamanı geldiğinde hayirlisiyla kucağımıza almayi nasip etsin.
Cnm bhcg sonucunu aldıktan ıkı hft snra gıttım ben muayeneye vajınale gerek kalmadı boylece bebek keseside kalp atşıda göruldu.genelde testten bır hft snra gıdıyo herkes kese ustten gorunmeyınce alttan bakıyor dr da.sen istemezsen bakmaz bı hft snra karından bakar yok ben okadar bekleyemem dersen alttan baktırırsın.ben rısk almaktansa gorulmezse bı hft daha bekle.
Ilk gittigimde once karindan bakti iki kese var gibiydi digerini goremeyince alttan bakma istedi sorun olur mu dedim yok hic bisey olmaz dedi ve muayene oldum anlicagin karindan bakip goremezse vajinal ultrasin oneriyo ama sen illaki istemiyorum diyosan bi hafta sonra tekrar gelirim diyip olmazsin muayene bende tutturuyodum olmam diye ama dr a guvenip oldumYa ne güzeldir içinizde o minicik hareketleri hissetmek allah bizlerede nasip etsin inşallah ve tamamına erdirsin
Arkadaşlar bişey sorucam ilk muayene vajinal mi oluyor? Haftaya ilk kontrol varda tedirginim ablamın normal yolla olan ilk hamileliğinde problem vardı alttan muayene edersek sorunu görebiliriz fakat bu da düşük olmasına sebep olabilir demislerdi nitekim de öyle oldu. İlk muayenelerinizi sakıncası yoksa anlatırmısınız??
bende perşembe günü ilk kan testimi yaptıdım ve pozitif çıktı şükür pazartesi 2. kanı vericem ama sizlere bir sorum var 5.gün embriyo 2 adet transfer edildi ve 10. gün değerim 320 çıktı sizce bu değer nasıl yani kimyasal gebelik yada dış gebelik falan olmaz değil mi :18:
Herkese iyi akşamlar...Pozitif sonucunu alan arkadaşları tebrik ediyorum,hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin sağlıkla...Vajinal muayene konusunu çok fazla sorun etmeyin eğer doktorunuza güveniyorsanız,benim doktorum 10.haftaya kadar bana vajinal ultrasonla baktı hiçbir sorun yaşamadım çok şükür.Belki bu da bünyeye göre kişiden kişiye değişen bir durumdur bilemem tabi ki...
Ben 3 gündür tsh düşüklüğüyle uğraşıyodum neyse testler tekrarlandı falan şimdi normal çıktı çok şükür...Ama bu sefer de kuyruk sokumu ağrılarım sıklaştı,günümü cehenneme çeviriyor,inşallah geçer ama doğuma kadar çekenler de varmışAğrı şiddetlenirse ortopediste görünmek gerekiyormuş Sizde de var mı?
Günaydın kizlar. Bende yeni geldim araniza. Baskent unv. Hulusi bulent zeynel oglunun hastasiyim. Ilk tup bebek denememizde hamile kaldim Allahima sukurler olsun. 13.haftanin icindeyim. 9.haftada Fraksaparine yi kestim. 10hafta da progestani kesytim.
2li taramamiz temiz cikti Allaha sukur.
Bulantilarim yogun bi sekilde devam ediyor.
Birde kalp carpintisi basladi. Kansizliktan olabilir dediler. Kan sonuclari normal cikti. Troidden olabilir dediler onu da her ay kantrolde tutuyorum. Son olarak kardiyolojiye git dediler. Onumuzdeki hafta oraya gidecegim. Aranizda bu sorunu yasayaniniz var mi. Umarim onemli bisey degildir. Ve gecer. 2 merdiven cikiyorum bayilacak gibi oluyorum.
Gunaydin canim bende girip baktim ama pek yazamadim ablamla usaklari vardi:))
Herkese iyi akşamlar...Pozitif sonucunu alan arkadaşları tebrik ediyorum,hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin sağlıkla...Vajinal muayene konusunu çok fazla sorun etmeyin eğer doktorunuza güveniyorsanız,benim doktorum 10.haftaya kadar bana vajinal ultrasonla baktı hiçbir sorun yaşamadım çok şükür.Belki bu da bünyeye göre kişiden kişiye değişen bir durumdur bilemem tabi ki...
Ben 3 gündür tsh düşüklüğüyle uğraşıyodum neyse testler tekrarlandı falan şimdi normal çıktı çok şükür...Ama bu sefer de kuyruk sokumu ağrılarım sıklaştı,günümü cehenneme çeviriyor,inşallah geçer ama doğuma kadar çekenler de varmışAğrı şiddetlenirse ortopediste görünmek gerekiyormuş Sizde de var mı?
Günaydın kizlar. Bende yeni geldim araniza. Baskent unv. Hulusi bulent zeynel oglunun hastasiyim. Ilk tup bebek denememizde hamile kaldim Allahima sukurler olsun. 13.haftanin icindeyim. 9.haftada Fraksaparine yi kestim. 10hafta da progestani kesytim.
2li taramamiz temiz cikti Allaha sukur.
Bulantilarim yogun bi sekilde devam ediyor.
Birde kalp carpintisi basladi. Kansizliktan olabilir dediler. Kan sonuclari normal cikti. Troidden olabilir dediler onu da her ay kantrolde tutuyorum. Son olarak kardiyolojiye git dediler. Onumuzdeki hafta oraya gidecegim. Aranizda bu sorunu yasayaniniz var mi. Umarim onemli bisey degildir. Ve gecer. 2 merdiven cikiyorum bayilacak gibi oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?