sağol bitanem çok şükür iyiyim şimdiçok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. çok sevindim ne güzel yaa bende hissetmek istiyorum rabbime şükür bu günleri gördükk
geçti canım inşş bidaha olmaz sağolsınCok gecmis olsun canim allah bi daha yasatmasin masallah bebisine bende baya baya hissetmeye basladim.ama senin kadar degil bugun 19. Haftam doluyo cok sukur yariladik
senin daha küçük annesi inşş biraz daha büyüsün sende hissedeceksin allahın izniyleCanım maşallah sizlere. Ne güzel bebeğini hissetmen artik tam anlamıyla hamileliğinin farkına vardın. Ben hâlâ hamile olduğuma inanamıyorum. Bekliyorum senin gibi hissettigim vakit anlayacagim ancak.
Ayrıca çok geçmiş olsun tatlım. Dikkat et kendine yorma kendini.
amiiiin canım rabbim herkee yaşatsın inşşYa ne güzeldir içinizde o minicik hareketleri hissetmek allah bizlerede nasip etsin inşallah ve tamamına erdirsin
Arkadaşlar bişey sorucam ilk muayene vajinal mi oluyor? Haftaya ilk kontrol varda tedirginim ablamın normal yolla olan ilk hamileliğinde problem vardı alttan muayene edersek sorunu görebiliriz fakat bu da düşük olmasına sebep olabilir demislerdi nitekim de öyle oldu. İlk muayenelerinizi sakıncası yoksa anlatırmısınız??
hayırlısı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşş kucağına almayı nasip etsinbende perşembe günü ilk kan testimi yaptıdım ve pozitif çıktı şükür pazartesi 2. kanı vericem ama sizlere bir sorum var 5.gün embriyo 2 adet transfer edildi ve 10. gün değerim 320 çıktı sizce bu değer nasıl yani kimyasal gebelik yada dış gebelik falan olmaz değil mi :18:
Günaydın kizlar. Bende yeni geldim araniza. Baskent unv. Hulusi bulent zeynel oglunun hastasiyim. Ilk tup bebek denememizde hamile kaldim Allahima sukurler olsun. 13.haftanin icindeyim. 9.haftada Fraksaparine yi kestim. 10hafta da progestani kesytim.
2li taramamiz temiz cikti Allaha sukur.
Bulantilarim yogun bi sekilde devam ediyor.
Birde kalp carpintisi basladi. Kansizliktan olabilir dediler. Kan sonuclari normal cikti. Troidden olabilir dediler onu da her ay kantrolde tutuyorum. Son olarak kardiyolojiye git dediler. Onumuzdeki hafta oraya gidecegim. Aranizda bu sorunu yasayaniniz var mi. Umarim onemli bisey degildir. Ve gecer. 2 merdiven cikiyorum bayilacak gibi oluyorum.
Valla degerine bakarsak ikiz gibi benim 11. Gun 426 ve ikizdi sonra teke düştü hakkinda hayirlisi canim insallah bebeklerini saglikla kucagina alirsin
çok skıldım neden kimsecikler yokk
Selam canım iyi pazarlar. Ben bugünü annemlerde geçirdim. Babaannem ve dedemde oradaydı vakit geçti işte. Şimdi geldim eve, yazılanları okudum, pijamalari çektim. Tv nin karşısına geçtim gene
amin canım inşallah senin kaçıncı hafta teke düştü allah bitaneni sana bağışlasın :44:
hoş geldin canım ohh iyi yapmışın bende bugün evdeydim temizlik yaptık kardeşlerimle:)
hoş geldin canım ohh iyi yapmışın bende bugün evdeydim temizlik yaptık kardeşlerimle:)
Durun biri beni anlatiyo :)))) vallla bende sevmiyorum annem geliyodu teyzem geldi ona da gelemedi kac haftadir eşim yapiyo sona dogru bende yardimci birini bulcam insallahYa ne güzeldir çok çok kardeşin olması benim bir erkek kardeşim var oda kendi yuvasında işte. Bende yalnız yapamıyorum sabah eşim silip supurdu bazı yerleri.birde balkonun camlarını sildi. Çok yoruldu beyefendi :))
Biraz zaman geçsin yardimci almam lazım. Perdeler yıkanip camlar ve çerçeveler felan silinecek. Bebekten öncede kanepe ve koltuklar yikanacak. Aman yazarken bile sinir geldi. Şu temizlik hiç sevmiyorum vallahi.
Ya ne güzeldir çok çok kardeşin olması benim bir erkek kardeşim var oda kendi yuvasında işte. Bende yalnız yapamıyorum sabah eşim silip supurdu bazı yerleri.birde balkonun camlarını sildi. Çok yoruldu beyefendi :))
Biraz zaman geçsin yardimci almam lazım. Perdeler yıkanip camlar ve çerçeveler felan silinecek. Bebekten öncede kanepe ve koltuklar yikanacak. Aman yazarken bile sinir geldi. Şu temizlik hiç sevmiyorum vallahi.
Valla.butun gun yattim moralimde bozuktu zaten simdide yemek yapiyorum :)) aklimda hep bebege bisey olacak korkusu sinir oluyorum kendime hayirlisiyla bi.kucagimiza alsak bu arada kizlar ebebek subat boyunca hergun belli markalarda ekstra yuzde 28 indirim yapiyomus aklinizda olsun ara ara bakin isterseniz
moralin neden bozuk düşünme öyle şeyler rabbimin izniyle sağlıcakla alacağız kucağımıza bende bebeğimle ilgili hayal kurmaktan uyuyamıyorum dur diyemiyorum kendime:)bu huyuma sinir oluyorum sende evham yapmayı bırak güzel düşün güzel olsun canım benim
Ne biliyim yaa guzel seylerde düşünüyorum ama seninki daha guzelmis hayal kurmaktan uyuyamamak:)))[/QU
durduramıyorum kendimi :)napcam bilmiyorum zaten uyku problemim var kafamda bişi olsa hayatta uyuyamam şimdide bu çıktı:)
Benim de gebeliğin 10.haftasından beri TSH değerlerim düşük çıkıyor(öncekiler normaldi). Benim ikiz gebelik. Ama sadece şuan takip ediyorlar, düzelebilir dedi doktorum. TSH düşmeye devam ederse propisil diye bir ilaç başlanacakmış. Sizin nasıl oldu, ilaç kullandınız mı bunun için yoksa kendiliğinden mi düzeldi?Herkese iyi akşamlar...Pozitif sonucunu alan arkadaşları tebrik ediyorum,hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin sağlıkla...Vajinal muayene konusunu çok fazla sorun etmeyin eğer doktorunuza güveniyorsanız,benim doktorum 10.haftaya kadar bana vajinal ultrasonla baktı hiçbir sorun yaşamadım çok şükür.Belki bu da bünyeye göre kişiden kişiye değişen bir durumdur bilemem tabi ki...
Ben 3 gündür tsh düşüklüğüyle uğraşıyodum neyse testler tekrarlandı falan şimdi normal çıktı çok şükür...Ama bu sefer de kuyruk sokumu ağrılarım sıklaştı,günümü cehenneme çeviriyor,inşallah geçer ama doğuma kadar çekenler de varmışAğrı şiddetlenirse ortopediste görünmek gerekiyormuş Sizde de var mı?
İyi akşamlar kızlar,
Dün öğlen transferim oldu.2 embriyo idi, benim de ilk denemem!
Ama yalnız gittim kliniğe, yalnız da çıktım.
Öyle ağladım ki!
Eşim işi gereği haftaiçi dışarda olması gerektiğinden gitmişti cumartesinden.
Haftasonu tek basıma çıktım klin?kten, araba sürüp 2 saat sonra vardım evime.
Bi köpeğim, bi ben.
Tüm pazar evde olcaktım ama evde yiyecek bisey yoktu.yolda durup alısverıs yaptım torbalar elimde
eve vardım ama ev dublex çıktım bi de merdivenlerden banyo,yatak odası yukarda malum!
Hala bu saat oldu herseyi kendim yapmak için ayakta in-çık yapıyorum.
Kapattım da tüm telefonlarımı, acmıcam asla, bebeğim olsa da olmasa da affetmicem eşimi,asla!
Beni yalnız bıraktığı için, kendisi olmasa bile arkadaşlarından bırını arayıp da ,karımı yalnız bıralmayın ilgilenir misiniz demediği, biseyler yapmadığı için.
Üstelik tüm bunlara sadece kendisinden kaynaklanan problemler sebebiyle katlanıyorum.
Çok ağladım dünden beri.hala daha hıçkırıyorum, boğazım düğümleniyor, hakkedecek naptım dıe.
Bebeğim olacak mı bakalım o kadar hareketten sonra.
Ne hısettıgımı bıle bılmıyorum.
Valla.butun gun yattim moralimde bozuktu zaten simdide yemek yapiyorum :)) aklimda hep bebege bisey olacak korkusu sinir oluyorum kendime hayirlisiyla bi.kucagimiza alsak bu arada kizlar ebebek subat boyunca hergun belli markalarda ekstra yuzde 28 indirim yapiyomus aklinizda olsun ara ara bakin isterseniz
Yasadıkların kolay Degil ama hepımız neler cekiyoruz bu yollarda yalnız degılsın bız varız senı en ıyı bız anlarız.lutfen fazla hareket etme en az uc gun dınlen o bebekler sana emanet eşine değil.onların daha iyi yerleşmesi için dinlen.muz ye müzük dinle dua et ve gulumsr.şuan üç kişisiniz:)İyi akşamlar kızlar,
Dün öğlen transferim oldu.2 embriyo idi, benim de ilk denemem!
Ama yalnız gittim kliniğe, yalnız da çıktım.
Öyle ağladım ki!
Eşim işi gereği haftaiçi dışarda olması gerektiğinden gitmişti cumartesinden.
Haftasonu tek basıma çıktım klin?kten, araba sürüp 2 saat sonra vardım evime.
Bi köpeğim, bi ben.
Tüm pazar evde olcaktım ama evde yiyecek bisey yoktu.yolda durup alısverıs yaptım torbalar elimde
eve vardım ama ev dublex çıktım bi de merdivenlerden banyo,yatak odası yukarda malum!
Hala bu saat oldu herseyi kendim yapmak için ayakta in-çık yapıyorum.
Kapattım da tüm telefonlarımı, acmıcam asla, bebeğim olsa da olmasa da affetmicem eşimi,asla!
Beni yalnız bıraktığı için, kendisi olmasa bile arkadaşlarından bırını arayıp da ,karımı yalnız bıralmayın ilgilenir misiniz demediği, biseyler yapmadığı için.
Üstelik tüm bunlara sadece kendisinden kaynaklanan problemler sebebiyle katlanıyorum.
Çok ağladım dünden beri.hala daha hıçkırıyorum, boğazım düğümleniyor, hakkedecek naptım dıe.
Bebeğim olacak mı bakalım o kadar hareketten sonra.
Ne hısettıgımı bıle bılmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?