2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. çok sevindim ne güzel yaa bende hissetmek istiyorum rabbime şükür bu günleri gördükk
sağol bitanem çok şükür iyiyim şimdi inşş canım sende yanında hissedeceksin muhteşem bişeymiş kuzum
Cok gecmis olsun canim allah bi daha yasatmasin masallah bebisine bende baya baya hissetmeye basladim.ama senin kadar degil bugun 19. Haftam doluyo cok sukur yariladik
geçti canım inşş bidaha olmaz sağolsın evet canım artık her kıpırdığın da hissediyorum dün gece de yattığım da baya bi tekmeledi eşimin eli hep karnımda sürekli dinmelek istiyo
çok şükür canım yarıladık valla
senin daha küçük annesi inşş biraz daha büyüsün sende hissedeceksin allahın izniyle
amiiiin canım rabbim herkee yaşatsın inşş bende ilk kont gittim de dr keseyi ve bebeği görebilmesi için allatna bakmıştı canım çok şükür de hiç bişey olmadı sonrası hep karından bakıldı
hayırlısı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşş kucağına almayı nasip etsin bana da 5. gün tek embriyo tranfer oldu 12. gün değerim 380 çıkmıştı senin değerin de gayet güzel canım

tebrik ederim canım allahım devamını da nasip etsin inşş ben konuşurken bile bazen çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum bu çok normal zaten canım

Valla degerine bakarsak ikiz gibi benim 11. Gun 426 ve ikizdi sonra teke düştü hakkinda hayirlisi canim insallah bebeklerini saglikla kucagina alirsin

amin canım inşallah senin kaçıncı hafta teke düştü allah bitaneni sana bağışlasın :44:

Selam canım iyi pazarlar. Ben bugünü annemlerde geçirdim. Babaannem ve dedemde oradaydı vakit geçti işte. Şimdi geldim eve, yazılanları okudum, pijamalari çektim. Tv nin karşısına geçtim gene

hoş geldin canım ohh iyi yapmışın bende bugün evdeydim temizlik yaptık kardeşlerimle:)

amin canım inşallah senin kaçıncı hafta teke düştü allah bitaneni sana bağışlasın :44:

Kalp atisini gormustuk canim 9. Haftaydi diger bebegin gelisimi durmus dedi doktor ama herkesde boyle olacak diye bisey yok sakin stres yapma nasibimiz boyleymis bebeklerimizde bizde allaha emanetiz

hoş geldin canım ohh iyi yapmışın bende bugün evdeydim temizlik yaptık kardeşlerimle:)

Ya ne güzeldir çok çok kardeşin olması benim bir erkek kardeşim var oda kendi yuvasında işte. Bende yalnız yapamıyorum sabah eşim silip supurdu bazı yerleri.birde balkonun camlarını sildi. Çok yoruldu beyefendi :))
Biraz zaman geçsin yardimci almam lazım. Perdeler yıkanip camlar ve çerçeveler felan silinecek. Bebekten öncede kanepe ve koltuklar yikanacak. Aman yazarken bile sinir geldi. Şu temizlik hiç sevmiyorum vallahi.

Valla.butun gun yattim moralimde bozuktu zaten simdide yemek yapiyorum :)) aklimda hep bebege bisey olacak korkusu sinir oluyorum kendime hayirlisiyla bi.kucagimiza alsak bu arada kizlar ebebek subat boyunca hergun belli markalarda ekstra yuzde 28 indirim yapiyomus aklinizda olsun ara ara bakin isterseniz

Durun biri beni anlatiyo :)))) vallla bende sevmiyorum annem geliyodu teyzem geldi ona da gelemedi kac haftadir eşim yapiyo sona dogru bende yardimci birini bulcam insallah

aynen bende hiç sevmiyorum onları düşününce benimde çok işim var doğum öncesi boya yapılacak falan filan biton iş artık annemler sağolsun onlar yapacaklar:)

moralin neden bozuk düşünme öyle şeyler rabbimin izniyle sağlıcakla alacağız kucağımıza bende bebeğimle ilgili hayal kurmaktan uyuyamıyorum dur diyemiyorum kendime:)bu huyuma sinir oluyorum sende evham yapmayı bırak güzel düşün güzel olsun canım benim

Ne biliyim yaa guzel seylerde düşünüyorum ama seninki daha guzelmis hayal kurmaktan uyuyamamak:)))

İyi akşamlar kızlar,
Dün öğlen transferim oldu.2 embriyo idi, benim de ilk denemem!
Ama yalnız gittim kliniğe, yalnız da çıktım.
Öyle ağladım ki!
Eşim işi gereği haftaiçi dışarda olması gerektiğinden gitmişti cumartesinden.
Haftasonu tek basıma çıktım klin?kten, araba sürüp 2 saat sonra vardım evime.
Bi köpeğim, bi ben.
Tüm pazar evde olcaktım ama evde yiyecek bisey yoktu.yolda durup alısverıs yaptım torbalar elimde
eve vardım ama ev dublex çıktım bi de merdivenlerden banyo,yatak odası yukarda malum!
Hala bu saat oldu herseyi kendim yapmak için ayakta in-çık yapıyorum.
Kapattım da tüm telefonlarımı, acmıcam asla, bebeğim olsa da olmasa da affetmicem eşimi,asla!
Beni yalnız bıraktığı için, kendisi olmasa bile arkadaşlarından bırını arayıp da ,karımı yalnız bıralmayın ilgilenir misiniz demediği, biseyler yapmadığı için.
Üstelik tüm bunlara sadece kendisinden kaynaklanan problemler sebebiyle katlanıyorum.
Çok ağladım dünden beri.hala daha hıçkırıyorum, boğazım düğümleniyor, hakkedecek naptım dıe.
Bebeğim olacak mı bakalım o kadar hareketten sonra.
Ne hısettıgımı bıle bılmıyorum.

Benim de gebeliğin 10.haftasından beri TSH değerlerim düşük çıkıyor(öncekiler normaldi). Benim ikiz gebelik. Ama sadece şuan takip ediyorlar, düzelebilir dedi doktorum. TSH düşmeye devam ederse propisil diye bir ilaç başlanacakmış. Sizin nasıl oldu, ilaç kullandınız mı bunun için yoksa kendiliğinden mi düzeldi?

canım benim öyle biranda yalnız olmak zor seni anlıyorum yinede olumsuz düşünde nasipde varsa ne yaparsan yap oluyor rabbim hakkında hayırlısını versin yüzünü güldürsün inşallah

Canım hep yazıyorum yine yazıcam. Bizler diğerleri gibi kolay bulamadık bebişlerimizi herşey ilk günden beri zordu ve sabır istiyordu.
Ama Hamdolsun ki bu zamanlara geldik. Her hamilenin yaşadığı olumsuz birşey olacak korkusu vardır. Ama dozunda yaşamak var bunu sonra rabbimin gücüne gider. Allah korusun olmayacak şeyleri çağırma lütfen. Kızıyorum bak

Yasadıkların kolay Degil ama hepımız neler cekiyoruz bu yollarda yalnız degılsın bız varız senı en ıyı bız anlarız.lutfen fazla hareket etme en az uc gun dınlen o bebekler sana emanet eşine değil.onların daha iyi yerleşmesi için dinlen.muz ye müzük dinle dua et ve gulumsr.şuan üç kişisiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…