Kalp atisini gormustuk canim 9. Haftaydi diger bebegin gelisimi durmus dedi doktor ama herkesde boyle olacak diye bisey yok sakin stres yapma nasibimiz boyleymis bebeklerimizde bizde allaha emanetiz
İyi akşamlar kızlar,
Dün öğlen transferim oldu.2 embriyo idi, benim de ilk denemem!
Ama yalnız gittim kliniğe, yalnız da çıktım.
Öyle ağladım ki!
Eşim işi gereği haftaiçi dışarda olması gerektiğinden gitmişti cumartesinden.
Haftasonu tek basıma çıktım klin?kten, araba sürüp 2 saat sonra vardım evime.
Bi köpeğim, bi ben.
Tüm pazar evde olcaktım ama evde yiyecek bisey yoktu.yolda durup alısverıs yaptım torbalar elimde
eve vardım ama ev dublex çıktım bi de merdivenlerden banyo,yatak odası yukarda malum!
Hala bu saat oldu herseyi kendim yapmak için ayakta in-çık yapıyorum.
Kapattım da tüm telefonlarımı, acmıcam asla, bebeğim olsa da olmasa da affetmicem eşimi,asla!
Beni yalnız bıraktığı için, kendisi olmasa bile arkadaşlarından bırını arayıp da ,karımı yalnız bıralmayın ilgilenir misiniz demediği, biseyler yapmadığı için.
Üstelik tüm bunlara sadece kendisinden kaynaklanan problemler sebebiyle katlanıyorum.
Çok ağladım dünden beri.hala daha hıçkırıyorum, boğazım düğümleniyor, hakkedecek naptım dıe.
Bebeğim olacak mı bakalım o kadar hareketten sonra.
Ne hısettıgımı bıle bılmıyorum.
Cok haklisin canim yaa ama yalnizim deme bebislerin var transfer sonrasi bebislerime once birbirinize sıkı sıkı tutunun sonra da bana diyodum sende oyle de ayrica biz de variz yaninda merak etme nasip olduktan sonra istersen tas taşı yine de bebislerin seni birakmaz unutma olur mu :)İyi akşamlar kızlar,
Öyle ağladım ki!
Bi köpeğim, bi ben.
Tüm pazar evde olcaktım ama evde yiyecek bisey yoktu.yolda durup alısverıs yaptım torbalar elimde
eve vardım ama ev dublex çıktım bi de merdivenlerden banyo,yatak odası yukarda malum!
Kapattım da tüm telefonlarımı, acmıcam asla, bebeğim olsa da olmasa da affetmicem eşimi,asla!
Beni yalnız bıraktığı için, kendisi olmasa bile arkadaşlarından bırını arayıp da ,karımı yalnız bıralmayın ilgilenir misiniz demediği, biseyler yapmadığı için.
Üstelik tüm bunlara sadece kendisinden kaynaklanan problemler sebebiyle katlanıyorum.
Çok ağladım dünden beri.hala daha hıçkırıyorum, boğazım düğümleniyor, hakkedecek naptım dıe.
acaip stres yaptım yarın değerimin katlamış olması gerek offffff şu kalp atışını bir görsem oh dicem
acaip stres yaptım yarın değerimin katlamış olması gerek offffff şu kalp atışını bir görsem oh dicem
Stres yapma desemde yaparsin biliyorum hala yapiyorum cunku henuz hic oh diyemedim heralde dogumda dicem insallah yani:) merak etme hem gorursun hem de duyarsin oyle pit pit da degil hee bildigin gum gum :))
hayırlısıyla duyarsın inşallah ama hiç ohh diyemicen heveslenme:)stres devam ediyor yani ama tatlı stresler
haklısın galiba ama şu an hiç bir belirtim kalmadı sadece gaz sancım var o yüzden telaşlanıyorrum :18: birde ben perşembe test yaptım yani yarın ki testin en az 4 e katlanmış olması gerek keşke ctesi yaptıracak yer olsaydı ama malesef devlet hastanesi olunca ptesiye kaldıeşim herkese söyleyelim diye ısrar ediyor bende kalp atışını duymadan söylemek istemiyorum arada kaldımmm
üzülme canım benim hala çok bir belirtim yok:)arada bebeğimin hareketlerini hissediyorum oysa tabihakkında hayırlısı olsun istersen yarınki sonuca göre söylersiniz
yarın ki sonuca göre doktor randevu vercekmiş bize eğer yakın bir ranndevu verirse bekleriz napalım sen kaç haftalıkken duymuştun kalbini meleğinin canım
6+2de duydum canım ben kalp sesini benim doktorum test tarihinden 15gün sonraya çağırmıştı
ayyyy hadi inşallah bizede nasip etsin rabbim sana da kucağına almayı nasip etsin canım
aynen canım ya çok şükür yolun yarısına geldik rabbimin izniylene güzel canım yaa bugünleride gördük şükürler olsun darısı kucaklarımıza alamaya
offf offff bir pazar daha bitti
aynen canım ya çok şükür yolun yarısına geldik rabbimin izniyle3.5 ay kaldı kavuşmaya
ay bitsin canım tv de izleyecek hiç bişey yok acayip canım sıkıldı eşim yok nöbetçi :120:
İyi akşamlar kızlar,
Öyle ağladım ki!
Bi köpeğim, bi ben.
hayır bitmesin yarın işe gitmek istemiyorum
Valla.butun gun yattim moralimde bozuktu zaten simdide yemek yapiyorum :)) aklimda hep bebege bisey olacak korkusu sinir oluyorum kendime hayirlisiyla bi.kucagimiza alsak bu arada kizlar ebebek subat boyunca hergun belli markalarda ekstra yuzde 28 indirim yapiyomus aklinizda olsun ara ara bakin isterseniz
canım keçeden yaptıklarını bizimle paylaşsana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?