2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Kalp atisini gormustuk canim 9. Haftaydi diger bebegin gelisimi durmus dedi doktor ama herkesde boyle olacak diye bisey yok sakin stres yapma nasibimiz boyleymis bebeklerimizde bizde allaha emanetiz

acaip stres yaptım yarın değerimin katlamış olması gerek offffff şu kalp atışını bir görsem oh dicem

Iyi aksamlar canım. Hayırlı olsun transferin. Bizde eşimle her doktora gidicegimiz zaman adama birseyler oluyordu. Yüzde yüz kavga eder ve ben hep gözü yaşlı kliniğe girerdim.
Ilk kan vermeye gittigimizde bile kahga ettik ama arabada annemde oldugu icin caktirmadim.Hamile olduğumu öğrendiğim zaman bile yanımda değil dışarda ben cagirinca geldi.
Ama ben hep yalvardim rabbime hep dua ettim bana yavrum bağışla bu adama da akıl fikir ver diye.simdi fena değil.
Yani tatlım herkesin hikayesi farklı ama ayni olan şey allaha yakarmak.
Sen gönlünü ferah tut.dinlen güzelce yat yatağına koy elini gobegine oku bildiğin duaları. Allah yardimcin olsun güzelim. Inşallah olumlu olacak herşey.

Cok haklisin canim yaa ama yalnizim deme bebislerin var transfer sonrasi bebislerime once birbirinize sıkı sıkı tutunun sonra da bana diyodum sende oyle de ayrica biz de variz yaninda merak etme nasip olduktan sonra istersen tas taşı yine de bebislerin seni birakmaz unutma olur mu :)

acaip stres yaptım yarın değerimin katlamış olması gerek offffff şu kalp atışını bir görsem oh dicem

Stres yapma desemde yaparsin biliyorum hala yapiyorum cunku henuz hic oh diyemedim heralde dogumda dicem insallah yani:) merak etme hem gorursun hem de duyarsin oyle pit pit da degil hee bildigin gum gum :))

Stres yapma desemde yaparsin biliyorum hala yapiyorum cunku henuz hic oh diyemedim heralde dogumda dicem insallah yani:) merak etme hem gorursun hem de duyarsin oyle pit pit da degil hee bildigin gum gum :))

ah inşallah , peki benim SAT 26 aralık ama transferim 20 ocak ben şimdi sata göre 5+3 deyim sence ne zaman görürüm kalp atışını ama internette transfer tarihine göre hesaplayınca 4+4 de çıkıyo kafam karıştı :18:

hayırlısıyla duyarsın inşallah ama hiç ohh diyemicen heveslenme:)stres devam ediyor yani ama tatlı stresler

haklısın galiba ama şu an hiç bir belirtim kalmadı sadece gaz sancım var o yüzden telaşlanıyorrum :18: birde ben perşembe test yaptım yani yarın ki testin en az 4 e katlanmış olması gerek keşke ctesi yaptıracak yer olsaydı ama malesef devlet hastanesi olunca ptesiye kaldı eşim herkese söyleyelim diye ısrar ediyor bende kalp atışını duymadan söylemek istemiyorum arada kaldımmm

üzülme canım benim hala çok bir belirtim yok:)arada bebeğimin hareketlerini hissediyorum oysa tabihakkında hayırlısı olsun istersen yarınki sonuca göre söylersiniz

üzülme canım benim hala çok bir belirtim yok:)arada bebeğimin hareketlerini hissediyorum oysa tabihakkında hayırlısı olsun istersen yarınki sonuca göre söylersiniz

yarın ki sonuca göre doktor randevu vercekmiş bize eğer yakın bir ranndevu verirse bekleriz napalım sen kaç haftalıkken duymuştun kalbini meleğinin canım

senin adına gerçekten çok üzüldün sen bebeklerinizi almaya yalnız gidiyosun ve baba adayı ortada yok bide transferden sonra alışveriş bir sürü de iş yapmışsın :44:rabbim hakkında da en hayırlını versin nasip etsin....

az kaldı canım hayırlısıyla şu kışı bi, atlatsak biraz olsa rahatlıcaz iyice hepimiz bulanıma girdik bende hep bakıyorum canım indirim var ama çoğu ürün stokta yok alamıyosun şimdi çok hoş hem erkek hem kız için tulumlar var 35 tl

kızlar ya bişey sorsam, bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim =) Şimdi 5.hafta içindeym, dün keseyi gördük Allah a şükür, doktor progestan fitile devam dedi, e fitil kullanırken de ilişki olmaz tabii dedi :S 3 ay ilişki yok dedi yani.. sizin doktorlarınız ne diyor bu konuda? Benimki mi pimpirikli yoksa herkese mi böyle dediler, 3 ay çok uzun geldi de :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…