az kaldı canım hayırlısıyla şu kışı bi, atlatsak biraz olsa rahatlıcaz iyice hepimiz bulanıma girdikbende hep bakıyorum canım indirim var ama çoğu ürün stokta yok alamıyosun şimdi çok hoş hem erkek hem kız için tulumlar var 35 tl
kızlar ya bişey sorsam, bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim =) Şimdi 5.hafta içindeym, dün keseyi gördük Allah a şükür, doktor progestan fitile devam dedi, e fitil kullanırken de ilişki olmaz tabii dedi :S 3 ay ilişki yok dedi yani.. sizin doktorlarınız ne diyor bu konuda? Benimki mi pimpirikli yoksa herkese mi böyle dediler, 3 ay çok uzun geldi de :/
evettttttt bitsin kocam eve gelecek
ah inşallah , peki benim SAT 26 aralık ama transferim 20 ocak ben şimdi sata göre 5+3 deyim sence ne zaman görürüm kalp atışını ama internette transfer tarihine göre hesaplayınca 4+4 de çıkıyo kafam karıştı :18:
Bu haftasonu izmite gittik orda ebebek magaza var ordan aldim biseyler uygun fiyata da var normal fiyata da joie diye bi marka bebek arabasiyla ana kucagi begendim simdi onlarin indirim gununu bekliyo esim alalim diyo ama kararsizim erken mi diye
kızlar ya bişey sorsam, bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim =) Şimdi 5.hafta içindeym, dün keseyi gördük Allah a şükür, doktor progestan fitile devam dedi, e fitil kullanırken de ilişki olmaz tabii dedi :S 3 ay ilişki yok dedi yani.. sizin doktorlarınız ne diyor bu konuda? Benimki mi pimpirikli yoksa herkese mi böyle dediler, 3 ay çok uzun geldi de :/
ohhh ne güzelll bende işe gidecem
:))) hayirli olsun canim hepimizin doktoru ayni seyi soyluyo yasak yani birak 3 ayi benim 9 ay niyetim yok :)))
Benimde doktorum 3 ay dedi.ama bende pilise ye katılıyorum. 9 ay eşim de bende kapaliyiz)
Yaa ben biraz ayakta kalayim belim agriyo ben mi cok nazli oldum sen ne guzel calisiyosun ben is yerime gidince sankihep kasiklarim belim heryerim agriyo:))
3 ay çok mu uzunkızlar ya bişey sorsam, bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim =) Şimdi 5.hafta içindeym, dün keseyi gördük Allah a şükür, doktor progestan fitile devam dedi, e fitil kullanırken de ilişki olmaz tabii dedi :S 3 ay ilişki yok dedi yani.. sizin doktorlarınız ne diyor bu konuda? Benimki mi pimpirikli yoksa herkese mi böyle dediler, 3 ay çok uzun geldi de :/
bizim buralarda e bebek mağazası yok kuzum ben anca netten bakabiliyorumBu haftasonu izmite gittik orda ebebek magaza var ordan aldim biseyler uygun fiyata da var normal fiyata da joie diye bi marka bebek arabasiyla ana kucagi begendim simdi onlarin indirim gununu bekliyo esim alalim diyo ama kararsizim erken mi diye
ohhh ne güzelll bende işe gidecem
cnm benim doktorum 9.haftadan sonra hiç bir yasak kaymadı ama benim fikrim 3ay dolduktan sonra olabilir tabi ekstra bir durum yada risk yoksa
3 ay çok mu uzunvalla canım sonuçta herşey bebiş için ayrıca fitil olmasa bile ilk 3 ay ilişki yasak ve çok tehlikeli ben hamile kaldığımdan beri sadece 2 kez birliktelik oldu aylar geçtikçe korkar oldum
bizim buralarda e bebek mağazası yok kuzum ben anca netten bakabiliyorumbana kalırsa araba için biraz daha bekle derim ben allah nasip ederse nisan gibi beşiği ve arabyı almayı düşünüyorum
senin için üzüldüm canım tatil bittiama bende kocamı çok özledim sabah olsun da gelsin artık
dükkan kapaılı yani canımBenimde doktorum 3 ay dedi.ama bende pilise ye katılıyorum. 9 ay eşim de bende kapaliyiz)
bir yanım herşeyi al diyor öbür yanımda dur az daha sabret diyor:)
gelsin:)tatil başlamadan bitiyorki zaten çamaşır ve temizlikle geçiyor bişi anlamıyorum havalar soğuk olduğundanda eve kapandık az ısınsaydı yürüyüşe başlıcam
dükkan kapaılı yani canım
bana da annem çok bişey alma küçük kalacak diyo bende en ihtiyaç olanları alıyorum tabi bazen ipi ucu kaçıyo o ayrı canım
eşim beni ısrarla frenliyor bakalım nolacak ama bu sefer kontrole gidince alcam bişiler kendime de alıcam tabi:)bu arada emzirme atleti aldım çok güzel hastanede özellikle çok rahat edersiniz tavsiye ederim
bizim tatil günü hiç belli değil canım yarın herkez iş başı yapacak benim ki tatilzaten salıdan sonra büyük ihtimal 10 gün raporlu olacak tırnağı çekilecek aşkitomun
İyi akşamlar kızlar,
Dün öğlen transferim oldu.2 embriyo idi, benim de ilk denemem!
Ama yalnız gittim kliniğe, yalnız da çıktım.
Öyle ağladım ki!
Eşim işi gereği haftaiçi dışarda olması gerektiğinden gitmişti cumartesinden.
Haftasonu tek basıma çıktım klin?kten, araba sürüp 2 saat sonra vardım evime.
Bi köpeğim, bi ben.
Tüm pazar evde olcaktım ama evde yiyecek bisey yoktu.yolda durup alısverıs yaptım torbalar elimde
eve vardım ama ev dublex çıktım bi de merdivenlerden banyo,yatak odası yukarda malum!
Hala bu saat oldu herseyi kendim yapmak için ayakta in-çık yapıyorum.
Kapattım da tüm telefonlarımı, acmıcam asla, bebeğim olsa da olmasa da affetmicem eşimi,asla!
Beni yalnız bıraktığı için, kendisi olmasa bile arkadaşlarından bırını arayıp da ,karımı yalnız bıralmayın ilgilenir misiniz demediği, biseyler yapmadığı için.
Üstelik tüm bunlara sadece kendisinden kaynaklanan problemler sebebiyle katlanıyorum.
Çok ağladım dünden beri.hala daha hıçkırıyorum, boğazım düğümleniyor, hakkedecek naptım dıe.
Bebeğim olacak mı bakalım o kadar hareketten sonra.
Ne hısettıgımı bıle bılmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?