2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Bu haftasonu izmite gittik orda ebebek magaza var ordan aldim biseyler uygun fiyata da var normal fiyata da joie diye bi marka bebek arabasiyla ana kucagi begendim simdi onlarin indirim gununu bekliyo esim alalim diyo ama kararsizim erken mi diye

:))) hayirli olsun canim hepimizin doktoru ayni seyi soyluyo yasak yani birak 3 ayi benim 9 ay niyetim yok :)))

Canim ben transfer tarihine gore hesaplamistim 11. Gun test yaptirdim testten 15 gun sonra gittim kese gormeye diye bi tanesinin kalbi atıyodu dr daha cok yeni baslamis demisti digerininki henuz baslamamisti tam hangi hafta oluyodu hatirlamiyorum ama 7. Haftanin son gunleri olabilir

Bu haftasonu izmite gittik orda ebebek magaza var ordan aldim biseyler uygun fiyata da var normal fiyata da joie diye bi marka bebek arabasiyla ana kucagi begendim simdi onlarin indirim gununu bekliyo esim alalim diyo ama kararsizim erken mi diye

bebek arabası için banada erken geliyor:)ben çok bişi almıcam zaten doğduktan sonra alıcam

Benimde doktorum 3 ay dedi.ama bende pilise ye katılıyorum. 9 ay eşim de bende kapaliyiz )

cnm benim doktorum 9.haftadan sonra hiç bir yasak kaymadı ama benim fikrim 3ay dolduktan sonra olabilir tabi ekstra bir durum yada risk yoksa

Yaa ben biraz ayakta kalayim belim agriyo ben mi cok nazli oldum sen ne guzel calisiyosun ben is yerime gidince sankihep kasiklarim belim heryerim agriyo:))

ben bugünlerde abarttım valla işde hiç oturmuyorum doğru düzgün günde onkez merdiven inip çıkıyorum belki daha fazla ama akşam eve gelince haşatım çıktığını anlıyorum ayaklarım sızlıyor

3 ay çok mu uzun valla canım sonuçta herşey bebiş için ayrıca fitil olmasa bile ilk 3 ay ilişki yasak ve çok tehlikeli ben hamile kaldığımdan beri sadece 2 kez birliktelik oldu aylar geçtikçe korkar oldum
bizim buralarda e bebek mağazası yok kuzum ben anca netten bakabiliyorum bana kalırsa araba için biraz daha bekle derim ben allah nasip ederse nisan gibi beşiği ve arabyı almayı düşünüyorum
ohhh ne güzelll bende işe gidecem

senin için üzüldüm canım tatil bitti ama bende kocamı çok özledim sabah olsun da gelsin artık

cnm benim doktorum 9.haftadan sonra hiç bir yasak kaymadı ama benim fikrim 3ay dolduktan sonra olabilir tabi ekstra bir durum yada risk yoksa

bizim doktor da progestan kullanıyorum diye ilşki olmasn dedi, ama başka arkadaşm jel kullanıyormuş, doktoru artık serbest demş..dedm bnm doktor pimprikli heralde.. ama demek başka doktorlar da yasaklıyo.. Neyse beklicez artk =)

gelsin:)tatil başlamadan bitiyorki zaten çamaşır ve temizlikle geçiyor bişi anlamıyorum havalar soğuk olduğundanda eve kapandık az ısınsaydı yürüyüşe başlıcam

Benimde doktorum 3 ay dedi.ama bende pilise ye katılıyorum. 9 ay eşim de bende kapaliyiz )
dükkan kapaılı yani canım
bir yanım herşeyi al diyor öbür yanımda dur az daha sabret diyor:)

bana da annem çok bişey alma küçük kalacak diyo bende en ihtiyaç olanları alıyorum tabi bazen ipi ucu kaçıyo o ayrı canım

gelsin:)tatil başlamadan bitiyorki zaten çamaşır ve temizlikle geçiyor bişi anlamıyorum havalar soğuk olduğundanda eve kapandık az ısınsaydı yürüyüşe başlıcam

bizim tatil günü hiç belli değil canım yarın herkez iş başı yapacak benim ki tatil zaten salıdan sonra büyük ihtimal 10 gün raporlu olacak tırnağı çekilecek aşkitomun

Son düzenleme:
dükkan kapaılı yani canım

bana da annem çok bişey alma küçük kalacak diyo bende en ihtiyaç olanları alıyorum tabi bazen ipi ucu kaçıyo o ayrı canım

eşim beni ısrarla frenliyor bakalım nolacak ama bu sefer kontrole gidince alcam bişiler kendime de alıcam tabi:)bu arada emzirme atleti aldım çok güzel hastanede özellikle çok rahat edersiniz tavsiye ederim

eşim beni ısrarla frenliyor bakalım nolacak ama bu sefer kontrole gidince alcam bişiler kendime de alıcam tabi:)bu arada emzirme atleti aldım çok güzel hastanede özellikle çok rahat edersiniz tavsiye ederim

valla benimki hiç ses çıkarmıyo nasılsa dinlemicem diye benim de artık hamile pantolunu almam lazım sürekli düğme açık geziyorum
emzirme aleti nasıl canım pompa mı :44:

bizim tatil günü hiç belli değil canım yarın herkez iş başı yapacak benim ki tatil zaten salıdan sonra büyük ihtimal 10 gün raporlu olacak tırnağı çekilecek aşkitomun

önce bende öyleydim bayram haftasonu hiç belli olmuyor nöbetten çıktımda bebişimin sayesinde kurtuldum:)

Canım benim Rabbim bu yalnızaldığına inşaallah bir yoldaş gönderir içim ezildi okurken sabırlı ol canım Allah senin mükafatını verecektir üzme kendini şimdi uzan bırak evi dağınık kalsın ilaçlarını düzenli al, güzel beslen sen kendine bebeğine yetersin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…