valla benimki hiç ses çıkarmıyo nasılsa dinlemicem diyebenim de artık hamile pantolunu almam lazım sürekli düğme açık geziyorum
emzirme aleti nasıl canım pompa mı :44:
önce bende öyleydim bayram haftasonu hiç belli olmuyor nöbetten çıktımda bebişimin sayesinde kurtuldum:)
yok canım atlet ve sütyen bir arada göğüs kısmıda açılıyor çok açmadan emzirebilirsin ben öyle her yerim görünsün istemiyorum zaten yeterince açtık:)artık toplanma vakti
Ben kaciyorum kizlar sizlere iyi geceler bebisli ruyalar
Ben kaciyorum kizlar sizlere iyi geceler bebisli ruyalar
hıı emzirme sütyeniama canım doğumdan sonra destekli sütyenleri daha çok tavsiye ediyolar sarkma olmasın diye tabi hadtane için en uygun olanı o
dimi ama yeter açtığımız bunca zaman
Benim de gebeliğin 10.haftasından beri TSH değerlerim düşük çıkıyor(öncekiler normaldi). Benim ikiz gebelik. Ama sadece şuan takip ediyorlar, düzelebilir dedi doktorum. TSH düşmeye devam ederse propisil diye bir ilaç başlanacakmış. Sizin nasıl oldu, ilaç kullandınız mı bunun için yoksa kendiliğinden mi düzeldi?
bizim doktor da progestan kullanıyorum diye ilşki olmasn dedi, ama başka arkadaşm jel kullanıyormuş, doktoru artık serbest demş..dedm bnm doktor pimprikli heralde.. ama demek başka doktorlar da yasaklıyo.. Neyse beklicez artk =)
Selam,doktordan doktora herşey o kadar çok değişiyor ki...En yakın arkadaşlarımdan biriyle hemen hemen aynı zamanda hamile kaldık onunki de tüp bebek.İkimizin doktorları taban tabana zıtlar :) Ona ilk 3 ay bırakın cinsel ilişkiyi makyaj yapmak bile yasaklanmıştı,benimse sonucu öğrendiğim günden itibaren saç boyama haricinde hiç ama hiçbir yasağım yok ve ben de progestanı halen kullanıyorum.
napıosnz kızlar? uzun zamandır giremedim kanamam falan wardıhala ewde yatıorm çok korkuorm ya hala bişi anlamadm sizlern nasıl gidio hamileliğiniz
napıosnz kızlar? uzun zamandır giremedim kanamam falan wardıhala ewde yatıorm çok korkuorm ya hala bişi anlamadm sizlern nasıl gidio hamileliğiniz
Slm cnm.merak ettim senın bebegın eşi (plasentası) nasıl yerleşimli? Benımkı bebegın önunde yanı rahım agzının bıtısıgındeymış kanamalarımı dr buna yordu.
wala eşi öndeydi sonra topladı şimdi sorun yok çok şükür senin kanaman hala dewam edio mu
wala eşi öndeydi sonra topladı şimdi sorun yok çok şükür senin kanaman hala dewam edio mu
Ben transferden sonra fitil yerine crinone jel kullandım, yine progesteron içeriyor tabii. Ama keseyi gördükten sonra yani 5.haftada jeli kesti doktorum. Sonra demir-vitamin dışında bişey kullanmadım. İlişki konusunu da özellikle sordum, hiçbir kısıtlama yok dedi. Ama tabii yine de tedirginlik oluyor insanın içinde.:26:kızlar ya bişey sorsam, bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim =) Şimdi 5.hafta içindeym, dün keseyi gördük Allah a şükür, doktor progestan fitile devam dedi, e fitil kullanırken de ilişki olmaz tabii dedi :S 3 ay ilişki yok dedi yani.. sizin doktorlarınız ne diyor bu konuda? Benimki mi pimpirikli yoksa herkese mi böyle dediler, 3 ay çok uzun geldi de :/
kızlar perşembe günü 320 olan değerim bugün 1000 çıktı tam dörde katlamamış çok moralim bozuldu :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?