2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

valla benimki hiç ses çıkarmıyo nasılsa dinlemicem diye benim de artık hamile pantolunu almam lazım sürekli düğme açık geziyorum
emzirme aleti nasıl canım pompa mı :44:

yok canım atlet ve sütyen bir arada göğüs kısmıda açılıyor çok açmadan emzirebilirsin ben öyle her yerim görünsün istemiyorum zaten yeterince açtık:)artık toplanma vakti

yok canım atlet ve sütyen bir arada göğüs kısmıda açılıyor çok açmadan emzirebilirsin ben öyle her yerim görünsün istemiyorum zaten yeterince açtık:)artık toplanma vakti

hıı emzirme sütyeni ama canım doğumdan sonra destekli sütyenleri daha çok tavsiye ediyolar sarkma olmasın diye tabi hadtane için en uygun olanı o
dimi ama yeter açtığımız bunca zaman

Ben 10 gün arayla 2 kez kan verip tahlil yaptırdım biri devlet hastanesinde diğeri özel hastanede...Hiçbir şey kullanmadım o arada,bazen sonuçlar hatalı da çıkabiliyormuş.1 ay sonra tekrarlıycaz tahlili yine...

Selam,doktordan doktora herşey o kadar çok değişiyor ki...En yakın arkadaşlarımdan biriyle hemen hemen aynı zamanda hamile kaldık onunki de tüp bebek.İkimizin doktorları taban tabana zıtlar :) Ona ilk 3 ay bırakın cinsel ilişkiyi makyaj yapmak bile yasaklanmıştı,benimse sonucu öğrendiğim günden itibaren saç boyama haricinde hiç ama hiçbir yasağım yok ve ben de progestanı halen kullanıyorum.

napıosnz kızlar? uzun zamandır giremedim kanamam falan wardı hala ewde yatıorm çok korkuorm ya hala bişi anlamadm sizlern nasıl gidio hamileliğiniz

Iste benim de kafamı karistiran bu oldu..arkadasma yasak koymamslar bize olmaz dedi, allah allah dedim yoksa kotu bi durum mu var hani, ama tedbir amacli anladgm kadaryla... sizde o yasak yok yani) hehe... bzde var valla beklicez artk :))

napıosnz kızlar? uzun zamandır giremedim kanamam falan wardı hala ewde yatıorm çok korkuorm ya hala bişi anlamadm sizlern nasıl gidio hamileliğiniz

çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha göstermesin yavrunu size bağışlasın benim güzel gidiyor bin şükür

Slm cnm.merak ettim senın bebegın eşi (plasentası) nasıl yerleşimli? Benımkı bebegın önunde yanı rahım agzının bıtısıgındeymış kanamalarımı dr buna yordu.

wala eşi öndeydi sonra topladı şimdi sorun yok çok şükür senin kanaman hala dewam edio mu

Cnm cok sukur 17.hftdan snra kanamam olmadı ama eş hala önde o yuzden hala dısarda gezmıyorum 20 dkdan fazla oturmuyorum.dr yukarı cıkma ıhtımali var dedı cıkmadan içim rahat etmeyecek.senın adına sevındm.inşallah allahım bıdaha kanama yasatmaz

wala eşi öndeydi sonra topladı şimdi sorun yok çok şükür senin kanaman hala dewam edio mu

Gecmis olsun canim insallah bi daha yasatmasin rabbim rahim agzi icin ne diyor dr benimde bi kere kanama olmustu sonra tekrar gittigimde rahimagzi kapali sorun yok gibi bisey demisti

Ben transferden sonra fitil yerine crinone jel kullandım, yine progesteron içeriyor tabii. Ama keseyi gördükten sonra yani 5.haftada jeli kesti doktorum. Sonra demir-vitamin dışında bişey kullanmadım. İlişki konusunu da özellikle sordum, hiçbir kısıtlama yok dedi. Ama tabii yine de tedirginlik oluyor insanın içinde.:26:

kızlar perşembe günü 320 olan değerim bugün 1000 çıktı tam dörde katlamamış çok moralim bozuldu :18:

kızlar perşembe günü 320 olan değerim bugün 1000 çıktı tam dörde katlamamış çok moralim bozuldu :18:

Uzulmene gerek yok cnm 48 saat te 2 katı olmasada % 60 artış yeterli. Senınkıde okadar artmış.benımkıde ıkı katı artmadı.cok sukur Bebışım benımle.yok yere yavrunu üzme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…