Uzulmene gerek yok cnm 48 saat te 2 katı olmasada % 60 artış yeterli. Senınkıde okadar artmış.benımkıde ıkı katı artmadı.cok sukur Bebışım benımle.yok yere yavrunu üzme:)
gerçekten mi sence bişey olmamış mıdır internette düşük artışa dış gebelik diyor :18:
Cnm senınkı dusuk artmamışkı artışın % 60 dan cok daha fazla.hersey normal yanı. Rahatla bıraz.bebegın gayet güzel buyuyor masallah:)
Stres yapmamaya çalış ki vucudun hormonların duzgun çalışsın bebışde huzurlu bır anneyle saglıkla buyusun.muz ye papatya cayı iç sakınleştır kendiniinşallah rabbim duysun inşallah :18:
Stres yapmamaya çalış ki vucudun hormonların duzgun çalışsın bebışde huzurlu bır anneyle saglıkla buyusun.muz ye papatya cayı iç sakınleştır kendini
Cok haklisin canim yaa ama yalnizim deme bebislerin var transfer sonrasi bebislerime once birbirinize sıkı sıkı tutunun sonra da bana diyodum sende oyle de ayrica biz de variz yaninda merak etme nasip olduktan sonra istersen tas taşı yine de bebislerin seni birakmaz unutma olur mu :)
hastanede ve gezme için çok rahat bişi evdeyken aç açabildiğin kadar
naptınız bugün gününüz nasıldı
kızlar perşembe günü 320 olan değerim bugün 1000 çıktı tam dörde katlamamış çok moralim bozuldu :18:
canım beni ilk gebeliğim dış gebelikti ama ilk kan verdiğimde değerim çok yüksek olduğu anlaşılmıştı zaten dr hemen bunda bi terslik var deyip sürekli atış takibi yapmıştı
dur bakalım canım hiç panik yapma kendini de bebişini de yıpratma
Bu yazılarınız moral oldu bana da .cok teşekkür ederim.
İse gittim sabah yavaş yavaş sürdüm tabi arabayı .zaten 10 dk yoldu 20 dk gittim.Ne mutlu canim o zaman bize esin yaninda olsa da bizim kadar anlamaz seni merak etme naptin bugun bebisinle ye ic yat bol bol kafani dinle
senin kaç çıkmıştı ilk gebeliğinde değerin canım benimde dış gebelik olabilir mi yani
Iyi yapmissin ise gitmekle dedigin gibi evde durunca gercekten daha cok yoruluyo insan is hic bitmiyo:)) hareketlerine dikkat ettikten sonra sorun yok bencede bende tutunmanin hemen oldugunu dusunenlerdenim eger olacaksa en basinda oluyo zaten hadi bakalim hakkimizda hayirlisi olsunİse gittim sabah yavaş yavaş sürdüm tabi arabayı .zaten 10 dk yoldu 20 dk gittim.
yerimden,masamdan sadece 1 kere kalktım ama onda da taa 4 kat merdiven çıktım yavaş yavaş.
Saat 4 teişten çıktım eve geldim zaten.
Evde kalsaydım tum gun, daha fazla hareket ederdım kesin.
İşyerinde en azından getir götür,çay ,yiyecek falan hep yardımcıma yaptırdım.
Zaten olan da olmuştur çoktan arkadaşım.
canım ben dış gebeliği 2010 da yaşamıştım inan ki değeri hiç hatırlamıyorum kuzum çok geçmiş zaman oldu :26:ama zaten evde test yapıp sonra kan verdiğim de anlaşılmıştı:26: allah korusun senin de öyle olsaydı dr mutlaka seni bilgilendirirdi
valla canım sabahtan beri eşimle temizlik yaptık feci yorulduk haliları yıkamaya vermiştim onlar geldi sildik süpürdük her yer mis oldu ama tabi en çok kocişim yoruldu bütün işi o yaptıben etrafında gezinirken ona bakarken yoruldum ayaklarım sızlıyor
sen neler yaptın kuzum iş günün nasıldı
Arkadaslar bişey soracam 2 aylık hamileyim karnım cok sis sanki 6 aylık gibi progestan kullanıyordum bitti normal ev isini yapıyorum dışarı çıkıyorum surekli yatan biri degilim niye hala bukadar sis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?