2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

anladım canım inşallah sorun olmaz doktorum sorun yok dedi salı günü haftaya gidecez inşallah keseyi görürüzde içimiz rahatlar teşekkür ederim sana allah yavrunu kucağına almayı nasip etsin
inşş keseyide kalp atışını da görürsünüz canım rabbim bebişini sana bağışlar bi sorun olmaz allahın izniyle amiiiiin kuzum rabbim hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar ne var ne yok ya....Bugün yine çok sıkıcı. Ne yapsam diye iş arıyorum kendime.
aynen canım hep sıkıcı hep sıkıcı her gün aynı işte
koşuşturmaca devam ediyor yine haşatım çıkmış bir şekilde geldim eve biraz dinlenip bişiler yicem sonra dönerim aranıza1:

senin başını kaşımaya vaktin yok ben ne yapsam da vaktimi geçirsem diye uğraşıyorum

Iyi aksamlar kizlar allah nasip ederse yarin bebisimi gorcem her seferinde bisey uydurup erken gidiyorum dr a bu sefer tam 4 hafta bekledim bakalim ne kadar olmus ne alemde hem daha tahlil sonuclarimi gostermedim onlarida gorecek dr bakalim bana ne dicek

ohh ne güzel canım bende göreceğim inşallah bebişimi yarın benim kontrolümede var ama ben çalıştığım hastanede gidicemnapim çok özledim bende üçlü test sonucumu falan göstercem hayırlı haberler alırız inşllah

bende evde durup sıkılmak ve ne yapsam diye düşünmek istiyorum:)

Evet ya çalışınca tabi sıkılmaya vakit olmuyor. Allah kolaylıklar versin canım ya.biz sansliyiz gene evde rahat rahat hareket ediyoruz.
inşallah doğum izninde bol bol dinlenir ve sıkılırsın.

yoruluyosun ama vaktin geçmesi açısından güzel oluyor zaman nasıl geçiyor fark edemiyorum doğum izninde de sıkılmam bebeğim olacak yanımda o zamanemir_bebek:

Senin hastanede iyi bi jinekolog yokmu il merkezine gidiyosun ya herseferinde ondan sordum

canım iş de vakit geçiyor kafan rahatlıyor hem bu işler kısmet işi rabbim ol dedikten sonra sen ne yapsan da fark etmiyor sen moralini yüksek tut bolca da dua et gerisi olur inşallah

Kızlarviyi alşamlar
Ben de burdayım ama!
Az önce süt boğazıma kaçtı.öyle öksürdümki arka arkaya güçlü
Korkuyorum ya.
Öksürmeden önce kasık ağrım,batlamalarım vardı,birden kesildi,bitiverdi.
Noldu ya?
Aglıcam nerdeyse....

İyi akşamlar kızlar. 15 gün önce bebeğimi kucağıma aldım. Rabbim herkese nasip etsin. Hepiniz bebeklerinizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah.

İyi akşamlar kızlar. 15 gün önce bebeğimi kucağıma aldım. Rabbim herkese nasip etsin. Hepiniz bebeklerinizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah.

canım sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim ne güzeldir şimdi

Transferden sonra bi jel kullandim o jelden sonra 45 dk yuruyus vermisti dr o yuruyuslerde sifayi bi kaptim inan geceleri oksurmekten uyuyamiyodum bogazim parcalaniyodu ilac da alamadim baya bi sure oksurdum biseycik de olmadi:))

Masallah ne guzel hayirli ugurlu olsun bize de nasip sun insallah

Ay ben bu ay cok mu yedim ne bi anda kilo aldim sanki duramamaktan korkuyorum :))))

iyi haberlerle gelirsin canım inşş canım 4 hafta bekle bekle geçmiyo canım benim daha 10 günüm var bebişimi görmeye
git bakalım canım gör bebişini sonra bize güzel haberler getir bende 4'lü testimi daha göstermedim inşş iyi çıkmıştır :26:
bende evde durup sıkılmak ve ne yapsam diye düşünmek istiyorum:)
inan ki canım evde olunca iş bitmiyor bence sen iyisi çalışmaya devam et
yoruluyosun ama vaktin geçmesi açısından güzel oluyor zaman nasıl geçiyor fark edemiyorum doğum izninde de sıkılmam bebeğim olacak yanımda o zamanemir_bebek:
bebişler gelince hayırlısyla bütün yanlızlığımız son bulacak
kızlar tetenoz aşısı yaptıran var mı aranız da ne zaman yaptırdınız
ben ilk aşımı 20. haftada oldum 2. ne zaman olurum bilmyorum canım 13 de ocakta kont var o zaman öğrenirim

maşallah canım rabbim bebişine uzun ömürler versin inşş allahım o günleri bizlerede yaşatsın göstersin hayırlısıyla bizlerde gün sayıyoruz kucağımıza almak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…