Kızlar ne var ne yok ya....Bugün yine çok sıkıcı. Ne yapsam diye iş arıyorum kendime.
gel beraber çalışalım:)benim sıkılmaya vaktim bile olmadı
inşş keseyide kalp atışını da görürsünüz canım rabbim bebişini sana bağışlar bi sorun olmaz allahın izniyleanladım canım inşallah sorun olmaz doktorum sorun yok dedi salı günü haftaya gidecez inşallah keseyi görürüzde içimiz rahatlar teşekkür ederim sana allah yavrunu kucağına almayı nasip etsin
aynen canım hep sıkıcı hep sıkıcı her gün aynı işteKızlar ne var ne yok ya....Bugün yine çok sıkıcı. Ne yapsam diye iş arıyorum kendime.
koşuşturmaca devam ediyor yine haşatım çıkmış bir şekilde geldim eve biraz dinlenip bişiler yicem sonra dönerim aranıza1:
Iyi aksamlar kizlar allah nasip ederse yarin bebisimi gorcem her seferinde bisey uydurup erken gidiyorum dr a bu sefer tam 4 hafta bekledim bakalim ne kadar olmus ne alemde hem daha tahlil sonuclarimi gostermedim onlarida gorecek dr bakalim bana ne dicek
inşş keseyide kalp atışını da görürsünüz canım rabbim bebişini sana bağışlar bi sorun olmaz allahın izniyleamiiiiin kuzum rabbim hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
aynen canım hep sıkıcı hep sıkıcı her gün aynı işte
senin başını kaşımaya vaktin yok ben ne yapsam da vaktimi geçirsem diye uğraşıyorum
Evet ya çalışınca tabi sıkılmaya vakit olmuyor. Allah kolaylıklar versin canım ya.biz sansliyiz gene evde rahat rahat hareket ediyoruz.
inşallah doğum izninde bol bol dinlenir ve sıkılırsın.
ohh ne güzel canım bende göreceğim inşallah bebişimi yarın benim kontrolümede var ama ben çalıştığım hastanede gidicemnapim çok özledim bende üçlü test sonucumu falan göstercem hayırlı haberler alırız inşllah
Senin hastanede iyi bi jinekolog yokmu il merkezine gidiyosun ya herseferinde ondan sordum
İse gittim sabah yavaş yavaş sürdüm tabi arabayı .zaten 10 dk yoldu 20 dk gittim.
yerimden,masamdan sadece 1 kere kalktım ama onda da taa 4 kat merdiven çıktım yavaş yavaş.
Saat 4 teişten çıktım eve geldim zaten.
Evde kalsaydım tum gun, daha fazla hareket ederdım kesin.
İşyerinde en azından getir götür,çay ,yiyecek falan hep yardımcıma yaptırdım.
Zaten olan da olmuştur çoktan arkadaşım.
İyi akşamlar kızlar. 15 gün önce bebeğimi kucağıma aldım. Rabbim herkese nasip etsin. Hepiniz bebeklerinizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah.
canım sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim ne güzeldir şimdi
Kızlarviyi alşamlar
Ben de burdayım ama!
Az önce süt boğazıma kaçtı.öyle öksürdümki arka arkaya güçlü
Korkuyorum ya.
Öksürmeden önce kasık ağrım,batlamalarım vardı,birden kesildi,bitiverdi.
Noldu ya?
Aglıcam nerdeyse....
İyi akşamlar kızlar. 15 gün önce bebeğimi kucağıma aldım. Rabbim herkese nasip etsin. Hepiniz bebeklerinizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah.
iyi haberlerle gelirsin canım inşş canımIyi aksamlar kizlar allah nasip ederse yarin bebisimi gorcem her seferinde bisey uydurup erken gidiyorum dr a bu sefer tam 4 hafta bekledim bakalim ne kadar olmus ne alemde hem daha tahlil sonuclarimi gostermedim onlarida gorecek dr bakalim bana ne dicek
git bakalım canım gör bebişini sonra bize güzel haberler getirohh ne güzel canım bende göreceğim inşallah bebişimi yarın benim kontrolümede var ama ben çalıştığım hastanede gidicemnapim çok özledim bende üçlü test sonucumu falan göstercem hayırlı haberler alırız inşllah
inan ki canım evde olunca iş bitmiyor bence sen iyisi çalışmaya devam etbende evde durup sıkılmak ve ne yapsam diye düşünmek istiyorum:)
bebişler gelince hayırlısyla bütün yanlızlığımız son bulacakyoruluyosun ama vaktin geçmesi açısından güzel oluyor zaman nasıl geçiyor fark edemiyorum doğum izninde de sıkılmam bebeğim olacak yanımda o zamanemir_bebek:
ben ilk aşımı 20. haftada oldum 2. ne zaman olurum bilmyorum canım 13 de ocakta kont var o zaman öğrenirimkızlar tetenoz aşısı yaptıran var mı aranız da ne zaman yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?