2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

kızlar tetenoz aşısı yaptıran var mı aranız da ne zaman yaptırdınız

Ben 20. Hftda yaptırdım cnm bır sonraki aşım bır ay sonra. Kalan 3 aşım ise dogumdan sonra belli aralıklarla yapılacak.(6 ay sonra- 1 yıl sonra -1 yıl sonra ) 5 doz aşı olunca 10 yıl koruma saglıyormuş.ikinci bebek olursa 10 yıl içinde tekrar aşı olmuycakmışız

Arkadaslar bişey soracam 2 aylık hamileyim karnım cok sis sanki 6 aylık gibi progestan kullanıyordum bitti normal ev isini yapıyorum dışarı çıkıyorum surekli yatan biri degilim niye hala bukadar sis

bende o aylarda öyleydım gazdan olabılır ben o zaman sutu yarım yaglı ıçerdım hala öyle ıcıyorum.gaz yapan şeylerden uzak dur akşamları bulgur lahana yesıl sogan yeme dr öyle demıştı..o haftalarda cok normal. progestandan olmaz ben daha yenı bıraktım progestanı kanama sorunumdan dolayı.ayrıca ılk 12 hafta cok önemlı fazla ev işi yapmayın hatta hıç yapmayın sadece yemek yapın.ben transferden 10 gun sonra işe gıttım.7 haftalıkken kanamalar bır basladı sonra 3 ay kımıldamadan tuvalet harıcı hep yattım.aman bu haftalarda dıkkat edın.ben çok çektım gıtmedıgım dr kalmadı.iş ev ışı herzaman yapılır ama bızım bebeklerımız kıymetlı.ne olur 12-14 hafta bıtene kadar dıkkat edın

Yaa kizlar yaaa bebeğim iyi cok sukur 300 gr olmus ama bana sekerin yuksek dedi rejim verdi hamur isi yasak pilav yasak ooff of napcam bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonumda var bi de bol bol su antibiyotik verdi fitil verdi 2 haftada bir saglik ocaginda seker olctur dedi ay basima gelenler yaaa insallah sorunsuz atlatirim

Gecmis olsun cnm.tatlıyı bıraz kıs.bulgur pılavı ye pirinç yerine. Canın çok tatlı yada meyve isterse yanında yada hemen peşine yoğurt ye yada yarım cay kaşıgı toz tarçın ye.yani şekerin aniden yukselmesını engelle.idrar yolu enfeksiyonu için bol su iç yogurt ve özellikle limonlu su çok faydalı. İdrar yollarını üşütmemek için özel bolgene pamuklu bez koyup sıcaktut.tahareti soğuk su ile yapmamaya calış.ilişki öncesi eşinde özel bolgesını temizlesin yada kondom kullansın.eşler yuzunden idrar ve vajınal yol enfeksiyonu sık oluyor

meraba kızlar daha 5. haftamdayım ama çok şiddetli mide ağrısı kramp girmesi ve yanması çekiyorum, doktor rennie şurup verdi içtim hafifledi ama tam geçmedi sizce neden oluyor bunu yaşayan var mı

cok geçmiş olsun bende çok yaşıyorum idrar yolu enfeksiyonunu allah sabır versin çok zor onu çekmesi ,umarım çabucak atlatırsın

bebeğin adına sevindim canım sende yediklerine dikkat et şekerini dengede tut bende bebeğimi gördüm sorun yok şükür üçlü teste güzel yarında detaylı ultrason baktırcam:)bende de idrar yolu enf çıktı banada ilaç verdi doktor seni yalnız bırakmadım:)

cnm ılk ığne 20. haftada

ıkıncı ıgne 24. haftada yapılıyor. zaten hemşire sıze aşı kartı verıyor orda tarıhler yazıyor

anladım canım ben şuan yirminci haftadayım gitmem gerekiyor sanırım sağlık ocağına ilk öğrendiğim zaman gitmiştim başkada gitmedim arayıp bir sorayım bari

bence de evde iş bitmiyor hiç çalışmak daha iyi o zaman ev işlerinden kaytarma hakkına sahip oluyorumbebeğimide gördüm iyi şükür bir sorun yok üçlü testimizde temiz bin şükür yarın da detaylı ultrason baktırcam işte ikigün üstüste görmüş olcam bebeğimi ongün sonrada kendi doktoruma gidicem ohh miss

Merhaba canım ben transfer den sonra grip oldum ve 10 gün boyunca öksürük krizleri yaşadım. Bende hep birşey olur korkusuyla atlattim.yani korkma Allahin izniyle hiç bir şey olmaz.

Bebeğin iyi maşallah da sana geçmiş olsun.
Dikkat et tatlım. Rejimini ve kontrollerini aksatmadan yap.

Bebiş iyimiş hadi bakalım maşallah. Ohhh ne güzel iki gün yakın takip bebeğe )

Sagolun kizlar dikkat edicem artik beni saglik ocagindan aradilar tetanoz icin zaten gidecektim seker testi tekrarlansin diye yarin yaptiririm artik detayliya da 4 hafta sonra dedi hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…