- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
cnm ılk ığne 20. haftadakızlar tetenoz aşısı yaptıran var mı aranız da ne zaman yaptırdınız
kızlar tetenoz aşısı yaptıran var mı aranız da ne zaman yaptırdınız
Arkadaslar bişey soracam 2 aylık hamileyim karnım cok sis sanki 6 aylık gibi progestan kullanıyordum bitti normal ev isini yapıyorum dışarı çıkıyorum surekli yatan biri degilim niye hala bukadar sis
Yaa kizlar yaaa bebeğim iyi cok sukur 300 gr olmus ama bana sekerin cde 1 dılım ekmekten fazlası yok pılav ıkı kasık hamurısını ya hıc yeme ya da bır dılım al dedı..dedıklerını yaptım ..toplamda 5 kılo aldım.biraz dikkat et cnm sekerini düşür ..zaten 24-28 haftalar arası şeker yüklemesi var...şeker o zamanda yuksek çıkarsa dıet verılıyor ve sureklı olçum istıyorlar. ayrıca tatlı hamurişi gereksız kılo yapıyor.kılo alımı 24 haftadan sonra hızlanıyoe zaten son aylarsa çok kılo alıcaz..enfeksıyon ıcın antıbıyotıgı kullanmaktan korkma hemen gecırıyor bendede olmuştu gectı..enfeksıyon tedavı edılmesse tehlıkelı.
Yaa kizlar yaaa bebeğim iyi cok sukur 300 gr olmus ama bana sekerin yuksek dedi rejim verdi hamur isi yasak pilav yasak ooff of napcam bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonumda var bi de bol bol su antibiyotik verdi fitil verdi 2 haftada bir saglik ocaginda seker olctur dedi ay basima gelenler yaaa insallah sorunsuz atlatirim
Yaa kizlar yaaa bebeğim iyi cok sukur 300 gr olmus ama bana sekerin yuksek dedi rejim verdi hamur isi yasak pilav yasak ooff of napcam bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonumda var bi de bol bol su antibiyotik verdi fitil verdi 2 haftada bir saglik ocaginda seker olctur dedi ay basima gelenler yaaa insallah sorunsuz atlatirim
cnm ılk ığne 20. haftada
ıkıncı ıgne 24. haftada yapılıyor. zaten hemşire sıze aşı kartı verıyor orda tarıhler yazıyor
Kızlarviyi alşamlar
Ben de burdayım ama!
Az önce süt boğazıma kaçtı.öyle öksürdümki arka arkaya güçlü
Korkuyorum ya.
Öksürmeden önce kasık ağrım,batlamalarım vardı,birden kesildi,bitiverdi.
Noldu ya?
Aglıcam nerdeyse....
bence de evde iş bitmiyor hiç çalışmak daha iyi o zaman ev işlerinden kaytarma hakkına sahip oluyorumbebeğimide gördüm iyi şükür bir sorun yok üçlü testimizde temiz bin şükür yarın da detaylı ultrason baktırcam işte ikigün üstüste görmüş olcam bebeğimi ongün sonrada kendi doktoruma gidicem ohh miss
Bebiş iyimiş hadi bakalım maşallah. Ohhh ne güzel iki gün yakın takip bebeğe)
canım boyu için ne söyledi doktor kaç cm olmuş
Canim dr a boyunu sormak aklima gelmedi ultrason resmi uzerinde yaziyodur ama onu da kayinvalidem aldi kayinpederime gosterecekmis bilmiyorum yani malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?