2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

meraba kızlar daha 5. haftamdayım ama çok şiddetli mide ağrısı kramp girmesi ve yanması çekiyorum, doktor rennie şurup verdi içtim hafifledi ama tam geçmedi sizce neden oluyor bunu yaşayan var mı

bunu bilen başına gelen yok mu

Merhaba kızlar öncelikle Rabbim hepinize evlatlarinizi sağ sağlık kucağıniza almayi nasip etsin ben yeni hamisim transferin 10. Gün kan tahlili yaptım 397.2 çıktı bugün 12 günüm ama 12. Gunde benden tahlil istemedi ler 15 gün sonra kese yi görmeye gidicem 5 yıl sonra Rabbim kavuştur du ama çok korkuyorum sürekli yatıyorum sizce degeri nasıl bide yatmak nekadar iyi birde sancı oluyor bel ağrısı falan sizce normal mi

Hayırlı olsun cnm ikiz gebelik buyuk ihtimal senınkı degerıne gore.sancı normal rahım buyudugu için.bol bol yat ama arada dolan tabi. Kan akışı iyi olursa bebekler daha iyi beslenir.sut yumurta ye proteınlı beslenkı buyusunler.ev işi yapma 3 ay.ilişkıye girme.çok sıcak banyo yapma.agır kaldırma uzanma.kabız olmamaya calış.aramıza hoşgeldin:)

Beni hatirladinmi bilmiyorum canim üçüz gebelikti benimki ama tek yumurta ikizlerinden kalp atisi alamadik malesef.tek bebisimin sağlığı iyi cok şükür.Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize

meraba kızlar daha 5. haftamdayım ama çok şiddetli mide ağrısı kramp girmesi ve yanması çekiyorum, doktor rennie şurup verdi içtim hafifledi ama tam geçmedi sizce neden oluyor bunu yaşayan var mı

Benimde ilk günden itibaren mide yanmalarim ve eksimelerim vardi ilac falan kullanmadim saglik ocagindaki doktor ilk 3 ay vitaminler dışında bi ilaç kullanma dedi simdi yanmalar gecti bulantilarim basladi.insallah seninde geçer basin yuksekte yatmaya çalış

cnm ılk ığne 20. haftada

ıkıncı ıgne 24. haftada yapılıyor. zaten hemşire sıze aşı kartı verıyor orda tarıhler yazıyor
bana hiç aşı kartı falan verilmedi niye acaba :44:
kızlar acılı salgam suyu içtımm ... içersembı zararı olurmu sizceee bayagı hosuma gittidee
çok aşırıya kaçma canım biliyosun herşeyin fazlası zarar bende senin haftalardayken çok fazla çiğ köfte yiyodum bişeycik olmadı bin şükür
bebişinin iyi olmasına çok sevindim canım ama şeker işi çok önemli kuzum dikkat et kendine biraz frenle kendini doğurana kadar bende bi kaç defa idrar yolu enfe. olmuştum nasıl beter bişey olduğunu çok iyi biliyorum çok çok geçmiş olsun
bende sadece kramp vardı kuzum hiç mide yanması olmadı hala bile yok :44:
herşey yolundaymiş canım çok şükür gözünaydın inşş tedaylıda böyle güzel çıkar kuzum hem bebişini sık sık görmüş olacaksın

hayırlısı olsun canım rabbim tamamına erdirir inşş bende 5 yıldan sonra kavuştum bebişime kan sonucun çok iyi çımış dr o yüzden istememiştir inşş keseyide kalp atışını da duyarsın çokta fazla yatma canım ama kendini de yorma dikkat et biraz

Hayirli olsun canim bende 7 yil sonra kavusucam insallah hayirlisiyla.gerci ben daha yeni sayilirim ama yardimci olmaya çalışayım sana degerin gayet güzel cok fazla yatmak iyi degil diye biliyorum arada kisa yürüyüşler yap kan dolaşımı için bebeğe kan gitmesi icin bel ağrısı benimde oluyo ara sira

Beni hatirladinmi bilmiyorum canim üçüz gebelikti benimki ama tek yumurta ikizlerinden kalp atisi alamadik malesef.tek bebisimin sağlığı iyi cok şükür.Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize

Hatırldm cnm Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize.tek olsun saglıklı olsun sana evlat olsun inşallah

Amin inşallah canım benim. Hayırlısıyla büyük gün gelir ve bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.

Hatırldm cnm Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize.tek olsun saglıklı olsun sana evlat olsun inşallah

Amin canim Sağol. Ben bisey merak ediyorum mide bulantilarim vardi basindan beri simdi daha fazlalasti kusma seklinde ve sık olmaya basladi normalmi acaba bu haftalarda 10.haftaya girecez yarin

canım hiç moralini bozma. banada şeker yüklemesi yapıldığında sonuç 200 çıktı, dahiliye uzmanı bizi paniğe soktu. hamile olduğun için ilaç yazamam derhal endokrinoloji polk. gitmem gerektiğini söyledi. Gittiğimiz doktor ise bu kadar stres yapman gereken bir durum yok, biraz diyet ve şeker takibi ile bu işin üstesinden gelebileceğimi söyledi, eşim şeker ölçüm cihazı aldı son 2 ayımı 2 günde bir ölçüm yaparak geçirdim ve çok şükür herhangi bir problem çıkmadı, şu an şekerim normale döndü. Yalnız şekerin yükselmesinde stres faktörü çok önemli, aman dikkat et canım. Bizim bebeklerimiz daha özel ve kıymetli olduğu için insan ister istemez stres oluyor. İşin en kötü yanı ise normal zamanda aklıma bile gelmeyen yiyecekleri yemek için can atıyor insan. Bu da psikolojik. Dediğim gibi biraz diyet, şeker takibi ve stressiz bir hayat ile Allah' ın da izniyle bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım benim.

Amin canim Sağol. Ben bisey merak ediyorum mide bulantilarim vardi basindan beri simdi daha fazlalasti kusma seklinde ve sık olmaya basladi normalmi acaba bu haftalarda 10.haftaya girecez yarin

Cnm benım hıc bulantım olmadı ben hep kanama ile ugrastım.bulantıdan bır problem olacağını sanmıyorum ama için rahatlasın dıye druna ve burdakı kızlara sor istersen

Teşekkür ederim canim aslinda benim sınırın üstünde değil (max. 106 ) benim deger 95 cikmis 100 u gecerse haberim olsun dedi 2 haftada sağlık ocaginda test yaptircam bi de diyet iste :))

Normal canım genelde 12. Haftadan sonra azaliyo en fazla 16 ya kadar surer bence tuzlu kraker mandalina iyi gelen şeyler diye biliyorum

Allaha sukur su an oyle cok kotu durumda egilim :)) yani oyle cok kasintim filan yok lökosit degeri biraz fazlaymis su daha cok icmelisin dedi

selam bende 2014 mart ayında tekrar baslıyacagım tedavıye allahın ıznı ıle...bu arada cıkolata kıstım var 3 deneme ıle 4 yasında bır oglum var sukurler olsun...ondan sonra kardesı olsun ıstedık gecen sene mayıs ve aralık ayında ıkıı kez denedık olmadı ...son bır kez daha deneyıp olmazsa artık tamam deyıp yolumuza bakalım ıstıyorum....maddı manevı cok yıprandık...

Sol canım çok teşekkür ederim bilgileri n için aynen herseyi uyguluyoruz ama kabızlık var onuda bir antlassam 10 gün sonra Gorucem bebekleri bakalım 2 kesemi tekmiçok merak ediyorum çok heyecanlıyım

Işallah kavusursun canım seninde baya olmuş Rabbim işallah sağ salim kucağına almayi nasip eder ..canım bende yatmaktan çok sıkıldım çıkıp gezmek istiyorum ama korku var diyorum bir göreyim ondan sonra gezelim hayırlısı işallah hersey yolunda gider ikimizin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…