meraba kızlar daha 5. haftamdayım ama çok şiddetli mide ağrısı kramp girmesi ve yanması çekiyorum, doktor rennie şurup verdi içtim hafifledi ama tam geçmedi sizce neden oluyor bunu yaşayan var mı
bunu bilen başına gelen yok mu
Merhaba kızlar öncelikle Rabbim hepinize evlatlarinizi sağ sağlık kucağıniza almayi nasip etsin ben yeni hamisim transferin 10. Gün kan tahlili yaptım 397.2 çıktı bugün 12 günüm ama 12. Gunde benden tahlil istemedi ler 15 gün sonra kese yi görmeye gidicem 5 yıl sonra Rabbim kavuştur du ama çok korkuyorum sürekli yatıyorum sizce degeri nasıl bide yatmak nekadar iyi birde sancı oluyor bel ağrısı falan sizce normal mi
Hayırlı olsun cnm ikiz gebelik buyuk ihtimal senınkı degerıne gore.sancı normal rahım buyudugu için.bol bol yat ama arada dolan tabi. Kan akışı iyi olursa bebekler daha iyi beslenir.sut yumurta ye proteınlı beslenkı buyusunler.ev işi yapma 3 ay.ilişkıye girme.çok sıcak banyo yapma.agır kaldırma uzanma.kabız olmamaya calış.aramıza hoşgeldin:)
meraba kızlar daha 5. haftamdayım ama çok şiddetli mide ağrısı kramp girmesi ve yanması çekiyorum, doktor rennie şurup verdi içtim hafifledi ama tam geçmedi sizce neden oluyor bunu yaşayan var mı
bana hiç aşı kartı falan verilmedi niye acaba :44:cnm ılk ığne 20. haftada
ıkıncı ıgne 24. haftada yapılıyor. zaten hemşire sıze aşı kartı verıyor orda tarıhler yazıyor
çok aşırıya kaçma canım biliyosun herşeyin fazlası zararkızlar acılı salgam suyu içtımm ... içersembı zararı olurmu sizceee bayagı hosuma gittidee
bebişinin iyi olmasına çok sevindim canımYaa kizlar yaaa bebeğim iyi cok sukur 300 gr olmus ama bana sekerin yuksek dedi rejim verdi hamur isi yasak pilav yasak ooff of napcam bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonumda var bi de bol bol su antibiyotik verdi fitil verdi 2 haftada bir saglik ocaginda seker olctur dedi ay basima gelenler yaaa insallah sorunsuz atlatirim
bende sadece kramp vardı kuzum hiç mide yanması olmadı hala bile yok :44:meraba kızlar daha 5. haftamdayım ama çok şiddetli mide ağrısı kramp girmesi ve yanması çekiyorum, doktor rennie şurup verdi içtim hafifledi ama tam geçmedi sizce neden oluyor bunu yaşayan var mı
herşey yolundaymiş canım çok şükür gözünaydınbence de evde iş bitmiyor hiç çalışmak daha iyi o zaman ev işlerinden kaytarma hakkına sahip oluyorumbebeğimide gördüm iyi şükür bir sorun yok üçlü testimizde temiz bin şükür yarın da detaylı ultrason baktırcam işte ikigün üstüste görmüş olcam bebeğimi ongün sonrada kendi doktoruma gidicem ohh miss
Merhaba kızlar öncelikle Rabbim hepinize evlatlarinizi sağ sağlık kucağıniza almayi nasip etsin ben yeni hamisim transferin 10. Gün kan tahlili yaptım 397.2 çıktı bugün 12 günüm ama 12. Gunde benden tahlil istemedi ler 15 gün sonra kese yi görmeye gidicem 5 yıl sonra Rabbim kavuştur du ama çok korkuyorum sürekli yatıyorum sizce degeri nasıl bide yatmak nekadar iyi birde sancı oluyor bel ağrısı falan sizce normal mi
Beni hatirladinmi bilmiyorum canim üçüz gebelikti benimki ama tek yumurta ikizlerinden kalp atisi alamadik malesef.tek bebisimin sağlığı iyi cok şükür.Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
iyi haberlerle gelirsin canım inşş canım4 hafta bekle bekle geçmiyo canım benim daha 10 günüm var bebişimi görmeye
git bakalım canım gör bebişini sonra bize güzel haberler getirbende 4'lü testimi daha göstermedim inşş iyi çıkmıştır :26:
inan ki canım evde olunca iş bitmiyor bence sen iyisi çalışmaya devam et
bebişler gelince hayırlısyla bütün yanlızlığımız son bulacak
ben ilk aşımı 20. haftada oldum 2. ne zaman olurum bilmyorum canım 13 de ocakta kont var o zaman öğrenirim
maşallah canım rabbim bebişine uzun ömürler versin inşşallahım o günleri bizlerede yaşatsın göstersin hayırlısıyla bizlerde gün sayıyoruz kucağımıza almak için
Masallah ne guzel hayirli ugurlu olsun bize de nasip sun insallah
Hatırldm cnm Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize.tek olsun saglıklı olsun sana evlat olsun inşallah
Yaa kizlar yaaa bebeğim iyi cok sukur 300 gr olmus ama bana sekerin yuksek dedi rejim verdi hamur isi yasak pilav yasak ooff of napcam bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonumda var bi de bol bol su antibiyotik verdi fitil verdi 2 haftada bir saglik ocaginda seker olctur dedi ay basima gelenler yaaa insallah sorunsuz atlatirim
Amin canim Sağol. Ben bisey merak ediyorum mide bulantilarim vardi basindan beri simdi daha fazlalasti kusma seklinde ve sık olmaya basladi normalmi acaba bu haftalarda 10.haftaya girecez yarin
Teşekkür ederim canim aslinda benim sınırın üstünde değil (max. 106 ) benim deger 95 cikmis 100 u gecerse haberim olsun dedi 2 haftada sağlık ocaginda test yaptircam bi de diyet iste :))canım hiç moralini bozma. banada şeker yüklemesi yapıldığında sonuç 200 çıktı, dahiliye uzmanı bizi paniğe soktu. hamile olduğun için ilaç yazamam derhal endokrinoloji polk. gitmem gerektiğini söyledi. Gittiğimiz doktor ise bu kadar stres yapman gereken bir durum yok, biraz diyet ve şeker takibi ile bu işin üstesinden gelebileceğimi söyledi, eşim şeker ölçüm cihazı aldı son 2 ayımı 2 günde bir ölçüm yaparak geçirdim ve çok şükür herhangi bir problem çıkmadı, şu an şekerim normale döndü. Yalnız şekerin yükselmesinde stres faktörü çok önemli, aman dikkat et canım. Bizim bebeklerimiz daha özel ve kıymetliolduğu için insan ister istemez stres oluyor. İşin en kötü yanı ise normal zamanda aklıma bile gelmeyen yiyecekleri yemek için can atıyor insan. Bu da psikolojik. Dediğim gibi biraz diyet, şeker takibi ve stressiz bir hayat ile Allah' ın da izniyle bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım benim.
Normal canım genelde 12. Haftadan sonra azaliyo en fazla 16 ya kadar surer bence tuzlu kraker mandalina iyi gelen şeyler diye biliyorumAmin canim Sağol. Ben bisey merak ediyorum mide bulantilarim vardi basindan beri simdi daha fazlalasti kusma seklinde ve sık olmaya basladi normalmi acaba bu haftalarda 10.haftaya girecez yarin
Allaha sukur su an oyle cok kotu durumda egilim :)) yani oyle cok kasintim filan yok lökosit degeri biraz fazlaymis su daha cok icmelisin dedibana hiç aşı kartı falan verilmedi niye acaba :44:
çok aşırıya kaçma canım biliyosun herşeyin fazlası zararbende senin haftalardayken çok fazla çiğ köfte yiyodum bişeycik olmadı bin şükür
bebişinin iyi olmasına çok sevindim canımama şeker işi çok önemli kuzum dikkat et kendine biraz frenle kendini doğurana kadar bende bi kaç defa idrar yolu enfe. olmuştum nasıl beter bişey olduğunu çok iyi biliyorum çok çok geçmiş olsun
bende sadece kramp vardı kuzum hiç mide yanması olmadı hala bile yok :44:
herşey yolundaymiş canım çok şükür gözünaydıninşş tedaylıda böyle güzel çıkar kuzum hem bebişini sık sık görmüş olacaksın
hayırlısı olsun canım rabbim tamamına erdirir inşşbende 5 yıldan sonra kavuştum bebişime kan sonucun çok iyi çımış dr o yüzden istememiştir inşş keseyide kalp atışını da duyarsın çokta fazla yatma canım ama kendini de yorma dikkat et biraz
Hayırlı olsun cnm ikiz gebelik buyuk ihtimal senınkı degerıne gore.sancı normal rahım buyudugu için.bol bol yat ama arada dolan tabi. Kan akışı iyi olursa bebekler daha iyi beslenir.sut yumurta ye proteınlı beslenkı buyusunler.ev işi yapma 3 ay.ilişkıye girme.çok sıcak banyo yapma.agır kaldırma uzanma.kabız olmamaya calış.aramıza hoşgeldin:)
Hayirli olsun canim bende 7 yil sonra kavusucam insallah hayirlisiyla.gerci ben daha yeni sayilirim ama yardimci olmaya çalışayım sana degerin gayet güzel cok fazla yatmak iyi degil diye biliyorum arada kisa yürüyüşler yap kan dolaşımı için bebeğe kan gitmesi icin bel ağrısı benimde oluyo ara sira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?