Allaha sukur ki bi tane oglusun varmis ne guzel insallah allah gonlune gore versin bu sfe rnasip olsun insallahselam bende 2014 mart ayında tekrar baslıyacagım tedavıye allahın ıznı ıle...bu arada cıkolata kıstım var 3 deneme ıle 4 yasında bır oglum var sukurler olsun...ondan sonra kardesı olsun ıstedık gecen sene mayıs ve aralık ayında ıkıı kez denedık olmadı ...son bır kez daha deneyıp olmazsa artık tamam deyıp yolumuza bakalım ıstıyorum....maddı manevı cok yıprandık...
Ben ilk 8. Haftada kan testi yaptirmistim ama cok erken oldugu icin testleri çok onemsemedi dr hatta tsh cok dusuk cikmisti kan degerlerine bakacakalrdir buyuk ihtimal eger sadece tahlil verip cikacaksan uzun surmezKizlar, birsey sorabilir miyim? 6 haftalik olduk biz, doktorum bazi testler istedi idrar tsh toksoplazma gbi birsuru sey var.. aranizda bu testleri yaptiran var mi? Ac karinla mi gidecegiz ne kadar surecek bu testler? Yoksa sadece kan ve idrar verip cikacagz hepsi oradan mi bakilacak?? Is yerinden izin alip gidecegm de ne kadar surer ogrenp ona gore izin isteyeym dedm.
Bu sefer sana da nasip sun inşallah umut tup bebekte suleyman bey de tedavi olmustuk ama suleyman bey umuttan ayrilmiskızlar hangi merkezlere yaptıdınız tüp bebeği bilgi verirseniz sevinirim benimde 3 deneme olcak bu merkez araştırıyorum şimdiden teşekkürler
Kizlar, birsey sorabilir miyim? 6 haftalik olduk biz, doktorum bazi testler istedi idrar tsh toksoplazma gbi birsuru sey var.. aranizda bu testleri yaptiran var mi? Ac karinla mi gidecegiz ne kadar surecek bu testler? Yoksa sadece kan ve idrar verip cikacagz hepsi oradan mi bakilacak?? Is yerinden izin alip gidecegm de ne kadar surer ogrenp ona gore izin isteyeym dedm.
kızlar hangi merkezlere yaptıdınız tüp bebeği bilgi verirseniz sevinirim benimde 3 deneme olcak bu merkez araştırıyorum şimdiden teşekkürler
Sol canım çok teşekkür ederim bilgileri n için aynen herseyi uyguluyoruz ama kabızlık var onuda bir antlassam 10 gün sonra Gorucem bebekleri bakalım 2 kesemi tekmiçok merak ediyorum çok heyecanlıyım
kızlar hangi merkezlere yaptıdınız tüp bebeği bilgi verirseniz sevinirim benimde 3 deneme olcak bu merkez araştırıyorum şimdiden teşekkürler
inşşş canım benim inşş rabbim o güzel günleri de görmeyi nasip etsin inşşşAmin inşallah canım benim. Hayırlısıyla büyük gün gelir ve bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.
daha fazla ilerlemeden farkedilmiş canım çok şükür yinede de bende normalde çok fazla su içememe mama mecbur olunca içilcekAllaha sukur su an oyle cok kotu durumda egilim :)) yani oyle cok kasintim filan yok lökosit degeri biraz fazlaymis su daha cok icmelisin dedi
kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum...yazılarınızı hızla okuyarak takip ettim biraz.....çok güzel haberler var sizlerden ne güzel.....yeni katılan arkadaşlarda hoşgelmiş.....bebeişlerini hayırlı uğurlu olsun...allahım sağlıcakla kucağınada almayı ansip etsin inşallah....bende geçen hafta gitmiştim...bebişim gayet iyi çok şükür....şubatın 26 sına ayrıntılı ultrasyona gün verdiler.....
aranızda baya bebişini hisseten var...maşallah...bende çok nadir hissediyorum ama tekme şeklinde değilde...damar atması gibi...çok hafif oda hareket halindeyken değilde...uzandığımda kendimi dinlediğim zaman....bilmiyorum...çok anlamıyorum daha....
Bugün böyle doğum hikayelerini okudum. Vallahi hikayeleri okurken bile tansiyonum düştü.tabi doktorumla dogumla ilgili konusmadik ama.elbet vakti zamani gelecek.
Normal doğum yapmayacağım kesin de.epidural mi spinal mi sezaryan mi?
Sizlerin kafasında ne var.
Ayrıca miracim hayırlı olsun. Inşallah diğer Bebeğinin de kalp atışlarını duyarsınız.
Teşekkür ederim canim aslinda benim sınırın üstünde değil (max. 106 ) benim deger 95 cikmis 100 u gecerse haberim olsun dedi 2 haftada sağlık ocaginda test yaptircam bi de diyet iste :))
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz rabbim tamamına erdirsin ne güzel sayımız hergeçen gün artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?