2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Allaha sukur ki bi tane oglusun varmis ne guzel insallah allah gonlune gore versin bu sfe rnasip olsun insallah

Kizlar, birsey sorabilir miyim? 6 haftalik olduk biz, doktorum bazi testler istedi idrar tsh toksoplazma gbi birsuru sey var.. aranizda bu testleri yaptiran var mi? Ac karinla mi gidecegiz ne kadar surecek bu testler? Yoksa sadece kan ve idrar verip cikacagz hepsi oradan mi bakilacak?? Is yerinden izin alip gidecegm de ne kadar surer ogrenp ona gore izin isteyeym dedm.

kızlar hangi merkezlere yaptıdınız tüp bebeği bilgi verirseniz sevinirim benimde 3 deneme olcak bu merkez araştırıyorum şimdiden teşekkürler

Ben ilk 8. Haftada kan testi yaptirmistim ama cok erken oldugu icin testleri çok onemsemedi dr hatta tsh cok dusuk cikmisti kan degerlerine bakacakalrdir buyuk ihtimal eger sadece tahlil verip cikacaksan uzun surmez

kızlar hangi merkezlere yaptıdınız tüp bebeği bilgi verirseniz sevinirim benimde 3 deneme olcak bu merkez araştırıyorum şimdiden teşekkürler
Bu sefer sana da nasip sun inşallah umut tup bebekte suleyman bey de tedavi olmustuk ama suleyman bey umuttan ayrilmis

Hayırlı olsun canım. Ever bende bu testleri yaptırdım. Aç tok farketmez. Beni kan tuttuğu için ben tok gittim. Sonuclarida 3 gün içinde aldım ben.

Sol canım çok teşekkür ederim bilgileri n için aynen herseyi uyguluyoruz ama kabızlık var onuda bir antlassam 10 gün sonra Gorucem bebekleri bakalım 2 kesemi tekmiçok merak ediyorum çok heyecanlıyım

Cnm ilk uc ay pek gezme sadece kısa mesafe dolan.ikiz bebeklerde düşük rıskı daha yuksek. Lutfen ıhmal etme. Benim kanamam oldu hep o yuzden 5 aydır yatıyorum. Markete bıle gıtmıyom. Suan kanama yok cok sukur ama tedbirli olmak lazim. Inşallah sende yavrularının kalbını tez zamanda duyarsın.hergun elını karnına koy ve onlara dua oku.

Amin inşallah canım benim. Hayırlısıyla büyük gün gelir ve bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.
inşşş canım benim inşş rabbim o güzel günleri de görmeyi nasip etsin inşşş
Allaha sukur su an oyle cok kotu durumda egilim :)) yani oyle cok kasintim filan yok lökosit degeri biraz fazlaymis su daha cok icmelisin dedi
daha fazla ilerlemeden farkedilmiş canım çok şükür yinede de bende normalde çok fazla su içememe mama mecbur olunca içilcek

izmir irenbe de yaptırdım canım

kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum...yazılarınızı hızla okuyarak takip ettim biraz.....çok güzel haberler var sizlerden ne güzel.....yeni katılan arkadaşlarda hoşgelmiş.....bebeişlerini hayırlı uğurlu olsun...allahım sağlıcakla kucağınada almayı ansip etsin inşallah....bende geçen hafta gitmiştim...bebişim gayet iyi çok şükür....şubatın 26 sına ayrıntılı ultrasyona gün verdiler.....

aranızda baya bebişini hisseten var...maşallah...bende çok nadir hissediyorum ama tekme şeklinde değilde...damar atması gibi...çok hafif oda hareket halindeyken değilde...uzandığımda kendimi dinlediğim zaman....bilmiyorum...çok anlamıyorum daha....

Merhaba canım. Evet yoktun ne zamandır. Hoşgeldin.
Bebeğinin iyi olması maşallah ne güzel. Inşallah detaylı da güzel olucak.
yakinda tekmeler merak etme.
darısı başımıza

Bugun dr kontrolumuz vardi kalp atisi icin gitmistik bebegimin biri cok saglikli hem kalp atislarini gorduk hem de sesini duyduk RABBIME sukurler olsun ki ama diger bebegin kalp atisi yok dedi dr 15 gun sonra tekrar gidecegiz ikinci bebegin kalp atisini sonradan duyaniniz var mi?

Bugün böyle doğum hikayelerini okudum. Vallahi hikayeleri okurken bile tansiyonum düştü.tabi doktorumla dogumla ilgili konusmadik ama.elbet vakti zamani gelecek.
Normal doğum yapmayacağım kesin de.epidural mi spinal mi sezaryan mi?
Sizlerin kafasında ne var.

Ayrıca miracim hayırlı olsun. Inşallah diğer Bebeğinin de kalp atışlarını duyarsınız.

Sagol canim hakkimizda hayirlisi neyse onu versin RABBIM.

Teşekkür ederim canim aslinda benim sınırın üstünde değil (max. 106 ) benim deger 95 cikmis 100 u gecerse haberim olsun dedi 2 haftada sağlık ocaginda test yaptircam bi de diyet iste :))

canım değerin çok da yüksek değilmiş ama yinede takip etmekte fayda var

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz rabbim tamamına erdirsin ne güzel sayımız hergeçen gün artıyor

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz rabbim tamamına erdirsin ne güzel sayımız hergeçen gün artıyor

Hosbulduk canim,bende kayseri acibademde turgut beye yaptirdim bugun kontrole gittim yogunluktan dolayi takibe devam edemeyecegim dedi sen hangi dra gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…