Hosbulduk canim,bende kayseri acibademde turgut beye yaptirdim bugun kontrole gittim yogunluktan dolayi takibe devam edemeyecegim dedi sen hangi dra gidiyorsun
ben hala Turgut beye gidiyorum canım değiştirmedim
Bana neden oyle soyledi ki aceba peki ilgi alakasi nasil
kızlarr bir sorum daha var.. bnm transfer sonrası bile kasığımda bu kdr ağrım olmamıştı:S Bugün sürekli kasığımda çekilme oldu, hatta şu an uzanıyor olmama rağmen oluyor? Normal mi sizce?
canım kasık ağrsı oluyor rahim büyüdüğü için
Allah allaah cok ilgnc :) cunku sadece sol taraf batiyo..sagda tik yok :)
canım ne zamandır yoktun özeldim seni ama bebişinin ve senin iyi olmanıza çok sevindimkızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum...yazılarınızı hızla okuyarak takip ettim biraz.....çok güzel haberler var sizlerden ne güzel.....yeni katılan arkadaşlarda hoşgelmiş.....bebeişlerini hayırlı uğurlu olsun...allahım sağlıcakla kucağınada almayı ansip etsin inşallah....bende geçen hafta gitmiştim...bebişim gayet iyi çok şükür....şubatın 26 sına ayrıntılı ultrasyona gün verdiler.....
aranızda baya bebişini hisseten var...maşallah...bende çok nadir hissediyorum ama tekme şeklinde değilde...damar atması gibi...çok hafif oda hareket halindeyken değilde...uzandığımda kendimi dinlediğim zaman....bilmiyorum...çok anlamıyorum daha....
rabbim inşş diğerininkini de duytmanızı nasip etsin inşş canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinBugun dr kontrolumuz vardi kalp atisi icin gitmistik bebegimin biri cok saglikli hem kalp atislarini gorduk hem de sesini duyduk RABBIME sukurler olsun ki ama diger bebegin kalp atisi yok dedi dr 15 gun sonra tekrar gidecegiz ikinci bebegin kalp atisini sonradan duyaniniz var mi?
vak canım ben eszaryen olacak allahın izniyle ama daha konuşmadım epudural mi yoksa spininal mi diyeBugün böyle doğum hikayelerini okudum. Vallahi hikayeleri okurken bile tansiyonum düştü.tabi doktorumla dogumla ilgili konusmadik ama.elbet vakti zamani gelecek.
Normal doğum yapmayacağım kesin de.epidural mi spinal mi sezaryan mi?
Sizlerin kafasında ne var.
Ayrıca miracim hayırlı olsun. Inşallah diğer Bebeğinin de kalp atışlarını duyarsınız.
bugün ilk aşımı oldum biraz ağrıyor kolum ama olsun buda güzel bişi:)
canım ne zamandır yoktun özeldim seni ama bebişinin ve senin iyi olmanıza çok sevindimbenim bu ayın 17 tedaylı ultasonum var bebişimi çok özledim çok
benim bebiş maşallahçok hareketli çok geçen gece tekmelerinde uyuyamadım kalktım evin için de gezindim biraz yattım yine aynı ama muhteşem bi duygu rabbim herkeze nasip etsin inşş
rabbim inşş diğerininkini de duytmanızı nasip etsin inşş canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
vak canım ben eszaryen olacak allahın izniyle ama daha konuşmadım epudural mi yoksa spininal mi diye
ilk aşın hayırlı uğurlu olsun canımbenim de ilk gün biraz ağrı sızı yaptı canım sabaha bişeycik kalmaz allahın izniyle
bende bugün kendime hamile pantolonu bebekli badilerden aldım nasıl kendimi mutlu hissettim rabbime şükürler olsun bu günleri de gösterdiği yaşattığı için
ohhh güle güle giy canım bende kontrole gittiğim zaman alacağım inşallah:)kolumda geçer inşallah bünyem çok hassas aşıya karşı
sağol bitanem artık kendi pantolonum olur tarafı kalmamıştıiyice sıkmaya beni rahatsız etmeye başladı geçer bitanem tabi biraz ağrı olacak üstüne yatmamaya özen göster ki daha fazla ağrı olmasın
canım değerin çok da yüksek değilmiş ama yinede takip etmekte fayda var
Bugun yekrar yaptirdim test 71 cikti allaha sukur saglik ocagindaki ebe dusuk bile dedi :)) ay tetanoz bende oldum simdi simdi agrimaya basladi kolumu kaldiramiyorum bile insallah gece cok kötü olmaz
Bir hafta sonra duymadik ama ekranda gorduk ikinci bebegin kalp atisini ama sonra birinin gelisimi durdu hangisi bilmiyorum ama kalp atisi erken olan mi gec olan mi insallah senin ikiside saglikli sihhatli olsunBugun dr kontrolumuz vardi kalp atisi icin gitmistik bebegimin biri cok saglikli hem kalp atislarini gorduk hem de sesini duyduk RABBIME sukurler olsun ki ama diger bebegin kalp atisi yok dedi dr 15 gun sonra tekrar gidecegiz ikinci bebegin kalp atisini sonradan duyaniniz var mi?
aynen bende senin durumundayım şuan bide halsizlik çöktüki nasıl yoğun bir haftaydı zaten çok yoruldum buda tuzu biberi oldu
bende sol koluma vurdurmuştum canım nede olsa her işi sağ elle yapıyoruz daha fazla hareket ediyo sende iyi yapmışsınüzerine yatmayayım diye sol koluma vurdurdum benim pantolonlarım yavaştan sıktırmaya başladı şükür:)
Bugun yekrar yaptirdim test 71 cikti allaha sukur saglik ocagindaki ebe dusuk bile dedi :)) ay tetanoz bende oldum simdi simdi agrimaya basladi kolumu kaldiramiyorum bile insallah gece cok kötü olmaz
Bi de acayip bas agrim var asidan mi acaba o da saglik ocagindaki ebeyle konustum aksam uzeri dedimki hani agri yapacakti hic bisey yok aksama görürsün ebeni dedi:))) hakliymis
Bi de acayip bas agrim var asidan mi acaba o da saglik ocagindaki ebeyle konustum aksam uzeri dedimki hani agri yapacakti hic bisey yok aksama görürsün ebeni dedi:))) hakliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?