2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

kızlarr bir sorum daha var.. bnm transfer sonrası bile kasığımda bu kdr ağrım olmamıştı:S Bugün sürekli kasığımda çekilme oldu, hatta şu an uzanıyor olmama rağmen oluyor? Normal mi sizce?

canım ne zamandır yoktun özeldim seni ama bebişinin ve senin iyi olmanıza çok sevindim benim bu ayın 17 tedaylı ultasonum var bebişimi çok özledim çok
benim bebiş maşallah çok hareketli çok geçen gece tekmelerinde uyuyamadım kalktım evin için de gezindim biraz yattım yine aynı ama muhteşem bi duygu rabbim herkeze nasip etsin inşş
rabbim inşş diğerininkini de duytmanızı nasip etsin inşş canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
vak canım ben eszaryen olacak allahın izniyle ama daha konuşmadım epudural mi yoksa spininal mi diye
bugün ilk aşımı oldum biraz ağrıyor kolum ama olsun buda güzel bişi:)

ilk aşın hayırlı uğurlu olsun canım benim de ilk gün biraz ağrı sızı yaptı canım sabaha bişeycik kalmaz allahın izniyle

bende bugün kendime hamile pantolonu bebekli badilerden aldım nasıl kendimi mutlu hissettim rabbime şükürler olsun bu günleri de gösterdiği yaşattığı için

ohhh güle güle giy canım bende kontrole gittiğim zaman alacağım inşallah:)kolumda geçer inşallah bünyem çok hassas aşıya karşı

ohhh güle güle giy canım bende kontrole gittiğim zaman alacağım inşallah:)kolumda geçer inşallah bünyem çok hassas aşıya karşı

sağol bitanem artık kendi pantolonum olur tarafı kalmamıştı iyice sıkmaya beni rahatsız etmeye başladı geçer bitanem tabi biraz ağrı olacak üstüne yatmamaya özen göster ki daha fazla ağrı olmasın

üzerine yatmayayım diye sol koluma vurdurdum benim pantolonlarım yavaştan sıktırmaya başladı şükür:)

canım değerin çok da yüksek değilmiş ama yinede takip etmekte fayda var

Bugun yekrar yaptirdim test 71 cikti allaha sukur saglik ocagindaki ebe dusuk bile dedi :)) ay tetanoz bende oldum simdi simdi agrimaya basladi kolumu kaldiramiyorum bile insallah gece cok kötü olmaz

Bugun yekrar yaptirdim test 71 cikti allaha sukur saglik ocagindaki ebe dusuk bile dedi :)) ay tetanoz bende oldum simdi simdi agrimaya basladi kolumu kaldiramiyorum bile insallah gece cok kötü olmaz

aynen bende senin durumundayım şuan bide halsizlik çöktüki nasıl yoğun bir haftaydı zaten çok yoruldum buda tuzu biberi oldu

Bir hafta sonra duymadik ama ekranda gorduk ikinci bebegin kalp atisini ama sonra birinin gelisimi durdu hangisi bilmiyorum ama kalp atisi erken olan mi gec olan mi insallah senin ikiside saglikli sihhatli olsun

aynen bende senin durumundayım şuan bide halsizlik çöktüki nasıl yoğun bir haftaydı zaten çok yoruldum buda tuzu biberi oldu

Bi de acayip bas agrim var asidan mi acaba o da saglik ocagindaki ebeyle konustum aksam uzeri dedimki hani agri yapacakti hic bisey yok aksama görürsün ebeni dedi:))) hakliymis

üzerine yatmayayım diye sol koluma vurdurdum benim pantolonlarım yavaştan sıktırmaya başladı şükür:)
bende sol koluma vurdurmuştum canım nede olsa her işi sağ elle yapıyoruz daha fazla hareket ediyo sende iyi yapmışsın ee artık sıkmaya başlasın dimi canım

test çok iyi çıkmış canım inşş hep böyle devam eder sende aşılanmışsın kuzum hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…