2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

ebede az anasının gözü değilmiş

Sorma yaaa allaha sukur cok memnunum saglik ocagindakilerden testi kacta almaya geleyim dedkm yok yok gelme ben ararim seni dedi telefonu hic susmuyo zaten masallah herseye yetisiyo elide cok hafif :))

Sorma yaaa allaha sukur cok memnunum saglik ocagindakilerden testi kacta almaya geleyim dedkm yok yok gelme ben ararim seni dedi telefonu hic susmuyo zaten masallah herseye yetisiyo elide cok hafif :))

ne güzel canım bizimkisi çok bilmiş ne arar nede sorar çok ilgili maşallah

Bu arada masallah 5. Ayi bitirdin gibi ne guzel zaman sandigimizdan hizli geciyo cok şükür

evet bitanem rabbime binlerce kere şükürler olsun hep bu günlerin hayaliyle yaşadım tedavilere başladım dualar ettim çok şükür de mükafatımı verdi rabbim atık karnım da kocaman benden mutlusu yok

Bir hafta sonra duymadik ama ekranda gorduk ikinci bebegin kalp atisini ama sonra birinin gelisimi durdu hangisi bilmiyorum ama kalp atisi erken olan mi gec olan mi insallah senin ikiside saglikli sihhatli olsun

Amin canim,hakkimizda hayirlisi

Amin canim hakkimizda hayirlisi

evet bitanem rabbime binlerce kere şükürler olsun hep bu günlerin hayaliyle yaşadım tedavilere başladım dualar ettim çok şükür de mükafatımı verdi rabbim atık karnım da kocaman benden mutlusu yok

aynen canım rabbime bin şükür bu güzel duyguları yaşamayı nasip etti zamanda hızla geçiyor valla

Bnmde ilk tup bebk denemem 3 ocakta test yaptrdm yani transferin 11.gunu test yaptrdm degerim 87.63 cikti.carsamba tekrar yaptr dm 120.97cikti tup yaptrdgm hastaneyi aradigimda hmsire neden 2ye katlamamis ki dedi cuma yani bu sabah tekrar kan vermemi istedi.ama bnm tup bebek yapan hastane haricindeki surekli takip eden doktorum degerlerin normal oldugunu soledi ama hemsirenin o sekilde solemesini kafama cok taktim 2gundur moralim bozuldu.sizce degerler nasil kizlar

Günaydin kizlar fazlasiyla zor bi gece geçirdim kendim sola donemedikce adamida uyutmadim sen yatagin soluna yat olmadi kalk saga yat zavallim helak oldu kolum agriyo ama basim kolumdan cok agriyo butun gun yaticam galiba

canım benim çok sağol.....valla bende özledim....evet canım binlerce şükür bugünleri gördüğümüze....
bugün ebe aradı beni de aşı için salı günü bekliyorum dedi.... :)))
ya ne güzel sen tekme falan hissediyorsun...ben de öyle değil....ufak kıpırtı şeklinde..... :))) daha erken mi acaba benim için???

Mrb kızlar bu sabah biraz lekelenme oldu pembe renkte crino jel kullanıyordum günde 2 tane kliniği aradım jeli bırak progesteron iğne 2 tanesini bir vur dur Dedi sizce normal mi lekelenme yi görünce çok kötü oldum 10 gun sonra kese görmeye gitcem

Cnm öncelikle stres yapma rahat ol bebegim benımle dıye telkın et kendını.dr bana stres rahmı kasar ve kanaman devam eder demişti.benım cok leke ve kanamam oldu.rahım buyurken kucuk damarlar kanayabılıyo.hemen ıgnenı yaptır.kan sulandırıcı , aspırın ve balık yagı kullanıyosan tamamen bırak.ben maydanoz taze sogan lımon sarımsak kahve tarcın gıbı rahmı kasan veya kanı sulandıran herseyden kanama varken kacındım.eşinle ilşkiye gırme deyınce drlar bırcok kişi bırleşme olmadan orgazm yaşıyor.oysa orgazm zaten rahmı kasıyor.hepsınden kaçın ilk üç ay inşallah leke devam etmez.

Teşekkür ederim canim aslinda benim sınırın üstünde değil (max. 106 ) benim deger 95 cikmis 100 u gecerse haberim olsun dedi 2 haftada sağlık ocaginda test yaptircam bi de diyet iste :))

maşallah seninki çok iyi canım, hiç sıkıntı yapma. Allah' ın izniyle bişeycik olmaz.

canım öncelikle geçmiş olsun. Bence çok önemli birşey değil. yapman gereken en önemli şey dinlenmek, ayaklarının altına yüksek bir yastık koy ve dinlen. Kan sulandırıcı laç ve yiyeceklerden uzak dur. Olumsuz düşünceleri başından at ve asla strese girme.

Kızlar vücut nemlendiricisi olarak ne kullanıyorsunuz ve çatlak kremi içinde tabi.

Canım karnın çatlamaya müsaitse ne sürersen sür çatlıyor. Kakao yağı, Zeytinyağı ve bademyağı çok iyi demişlerdi ben onları kullandım ama yinede biraz çatlak oluştu. Piyasadaki pahalı kremlerle aynı etkiyi gösteriyor bilginize.

Günaydin kizlar fazlasiyla zor bi gece geçirdim kendim sola donemedikce adamida uyutmadim sen yatagin soluna yat olmadi kalk saga yat zavallim helak oldu kolum agriyo ama basim kolumdan cok agriyo butun gun yaticam galiba

nasıl oldu kolun canım benimkisi dünkünden daha beter çok ağrıyo işde de elimde buz aküsüyle dolaştım buz koyunca dinleniyor biraz

nasıl oldu kolun canım benimkisi dünkünden daha beter çok ağrıyo işde de elimde buz aküsüyle dolaştım buz koyunca dinleniyor biraz
Aynen canim dun hic biseyim yokmus meger kolumu hareket ettimedikce sorun yok ama giyinirken filan cok agriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…