ebede az anasının gözü değilmiş
Sorma yaaa allaha sukur cok memnunum saglik ocagindakilerden testi kacta almaya geleyim dedkm yok yok gelme ben ararim seni dedi telefonu hic susmuyo zaten masallah herseye yetisiyo elide cok hafif :))
ne güzel canım bizimkisi çok bilmişne arar nede sorar çok ilgili maşallah
Bu arada masallah 5. Ayi bitirdin gibi ne guzel zaman sandigimizdan hizli geciyo cok şükür
Bir hafta sonra duymadik ama ekranda gorduk ikinci bebegin kalp atisini ama sonra birinin gelisimi durdu hangisi bilmiyorum ama kalp atisi erken olan mi gec olan mi insallah senin ikiside saglikli sihhatli olsun
canım ne zamandır yoktun özeldim seni ama bebişinin ve senin iyi olmanıza çok sevindimbenim bu ayın 17 tedaylı ultasonum var bebişimi çok özledim çok
benim bebiş maşallahçok hareketli çok geçen gece tekmelerinde uyuyamadım kalktım evin için de gezindim biraz yattım yine aynı ama muhteşem bi duygu rabbim herkeze nasip etsin inşş
rabbim inşş diğerininkini de duytmanızı nasip etsin inşş canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
vak canım ben eszaryen olacak allahın izniyle ama daha konuşmadım epudural mi yoksa spininal mi diye
ilk aşın hayırlı uğurlu olsun canımbenim de ilk gün biraz ağrı sızı yaptı canım sabaha bişeycik kalmaz allahın izniyle
bende bugün kendime hamile pantolonu bebekli badilerden aldım nasıl kendimi mutlu hissettim rabbime şükürler olsun bu günleri de gösterdiği yaşattığı için
evet bitanem rabbime binlerce kere şükürler olsunhep bu günlerin hayaliyle yaşadım tedavilere başladım dualar ettim çok şükür de mükafatımı verdi rabbim atık karnım da kocaman benden mutlusu yok
canım ne zamandır yoktun özeldim seni ama bebişinin ve senin iyi olmanıza çok sevindimbenim bu ayın 17 tedaylı ultasonum var bebişimi çok özledim çok
benim bebiş maşallahçok hareketli çok geçen gece tekmelerinde uyuyamadım kalktım evin için de gezindim biraz yattım yine aynı ama muhteşem bi duygu rabbim herkeze nasip etsin inşş
Merhaba canım. Evet yoktun ne zamandır. Hoşgeldin.
Bebeğinin iyi olması maşallah ne güzel. Inşallah detaylı da güzel olucak.
yakinda tekmeler merak etme.
darısı başımıza
Mrb kızlar bu sabah biraz lekelenme oldu pembe renkte crino jel kullanıyordum günde 2 tane kliniği aradım jeli bırak progesteron iğne 2 tanesini bir vur dur Dedi sizce normal mi lekelenme yi görünce çok kötü oldum 10 gun sonra kese görmeye gitcem
Teşekkür ederim canim aslinda benim sınırın üstünde değil (max. 106 ) benim deger 95 cikmis 100 u gecerse haberim olsun dedi 2 haftada sağlık ocaginda test yaptircam bi de diyet iste :))
Mrb kızlar bu sabah biraz lekelenme oldu pembe renkte crino jel kullanıyordum günde 2 tane kliniği aradım jeli bırak progesteron iğne 2 tanesini bir vur dur Dedi sizce normal mi lekelenme yi görünce çok kötü oldum 10 gun sonra kese görmeye gitcem
Kızlar vücut nemlendiricisi olarak ne kullanıyorsunuz ve çatlak kremi içinde tabi.
Günaydin kizlar fazlasiyla zor bi gece geçirdim kendim sola donemedikce adamida uyutmadim sen yatagin soluna yat olmadi kalk saga yat zavallim helak oldu kolum agriyo ama basim kolumdan cok agriyo butun gun yaticam galiba
Aynen canim dun hic biseyim yokmus meger kolumu hareket ettimedikce sorun yok ama giyinirken filan cok agriyonasıl oldu kolun canım benimkisi dünkünden daha beter çok ağrıyo işde de elimde buz aküsüyle dolaştım buz koyunca dinleniyor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?