Aynen canim dun hic biseyim yokmus meger kolumu hareket ettimedikce sorun yok ama giyinirken filan cok agriyo
Kızlar vücut nemlendiricisi olarak ne kullanıyorsunuz ve çatlak kremi içinde tabi.
Ben çatlak kremi olarak mustela kullanıyorum, nemlendirici olarak da bioderma atoderm. Bir de her banyo sonrası nemli cilde bebe yağı ile masaj yapıyorum. Umarım çatlak oluşmaz.Kızlar vücut nemlendiricisi olarak ne kullanıyorsunuz ve çatlak kremi içinde tabi.
Mrb kızlar bu sabah biraz lekelenme oldu pembe renkte crino jel kullanıyordum günde 2 tane kliniği aradım jeli bırak progesteron iğne 2 tanesini bir vur dur Dedi sizce normal mi lekelenme yi görünce çok kötü oldum 10 gun sonra kese görmeye gitcem
Ben çatlak kremi olarak mustela kullanıyorum, nemlendirici olarak da bioderma atoderm. Bir de her banyo sonrası nemli cilde bebe yağı ile masaj yapıyorum. Umarım çatlak oluşmaz.
kızlar yaa ben çok sıkılıyorum bide gündüz işte olduğum halde bunalıma giricemm nerdeyse
ohh ne güzel erkencik başlamışın ben çok eriniyorum uğraşmak istemiyorum daha doğrusu
Bence naparsan yap catlak olacaksa oluyo ablam lierac kullanmis bol miktarda catlagi var ben sadece dustan sonra bebe yagi suruyorum zaten var catlakalrin iyoce artmasin diye :)) bi de evde dove vucut losyonum var acaba nemlendirmek.icin kullansam mi bi kac kere surdum ama bisey olur diye de cok abartmadim
Ben çatlak kremi olarak mustela kullanıyorum, nemlendirici olarak da bioderma atoderm. Bir de her banyo sonrası nemli cilde bebe yağı ile masaj yapıyorum. Umarım çatlak oluşmaz.
öyle tabi canım herşeyin hayırlısıAmin canim hakkimizda hayirlisi
hemde bin şükür canım rabbime bu güzel günleri gösterdi bizlereaynen canım rabbime bin şükür bu güzel duyguları yaşamayı nasip etti zamanda hızla geçiyor valla
bende hiç ağrı sızı olmadı canım tabi kişiden kişiye değişir inş geçmiştir canım valla ağrı çekmek çok zor :26:Günaydin kizlar fazlasiyla zor bi gece geçirdim kendim sola donemedikce adamida uyutmadim sen yatagin soluna yat olmadi kalk saga yat zavallim helak oldu kolum agriyo ama basim kolumdan cok agriyo butun gun yaticam galiba
sende salı günü aşılanacaksın canım inş sende çok ağrı olmaz hafif atlatırsıncanım benim çok sağol.....valla bende özledim....evet canım binlerce şükür bugünleri gördüğümüze....
bugün ebe aradı beni de aşı için salı günü bekliyorum dedi.... :)))
ya ne güzel sen tekme falan hissediyorsun...ben de öyle değil....ufak kıpırtı şeklinde..... :))) daha erken mi acaba benim için???
ben bebe yağı kullanıyorum canım çokta memnunum kremler çok pahalı ve az var içindeKızlar vücut nemlendiricisi olarak ne kullanıyorsunuz ve çatlak kremi içinde tabi.
bir haftasonu daha geldi çok mutluyum:))
öyle tabi canım herşeyin hayırlısı
hemde bin şükür canım rabbime bu güzel günleri gösterdi bizlere
bende hiç ağrı sızı olmadı canım tabi kişiden kişiye değişir inş geçmiştir canım valla ağrı çekmek çok zor :26:
sende salı günü aşılanacaksın canım inş sende çok ağrı olmaz hafif atlatırsınvalla canım çok şükür kızım kıpır kıpır her aynadığında allahıma şükrediyorum mucizevi bi duygu artık senin de yavaş yavaş başlar canım tekmeler
ben bebe yağı kullanıyorum canım çokta memnunum kremler çok pahalı ve az var içinde
senin için gözünaydın canım beklediğin 2 gün geldibende eşimle uğraşıyorum dün tırnağı çekildi 10 gün rapor aldı ama çok yoruldum belim çok ağrıyo valla eşim elim ayağımmış meğerse :26:
geldi valla:)çok geçmiş olsun sizede dikkat et sende kendine yorma fazla kendiini
çok sağol bitanem yorulmamak elde değil bütün herşey bana bakıyo yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum işte :26:
Hosbulduk canim,bende kayseri acibademde turgut beye yaptirdim bugun kontrole gittim yogunluktan dolayi takibe devam edemeyecegim dedi sen hangi dra gidiyorsun
sende salı günü aşılanacaksın canım inş sende çok ağrı olmaz hafif atlatırsınvalla canım çok şükür kızım kıpır kıpır her aynadığında allahıma şükrediyorum mucizevi bi duygu artık senin de yavaş yavaş başlar canım tekmeler
Bioderma atoderm nemlendiricisi de güzel, biraz pahalı 80 tl civarına almıştım ama çok güzel. Marketlerde satılan kremleri kullanmak istemedim çünkü bebek için zararlı maddeler içerebilir diye düşündüm. Bunda parfüm ve paraben yok. Benim ikiz oldugu için çatlak ihtimali daha fazla o yüzden erkenden başladım kremlere. Zaten karnım gerilmeye başladı bile, kaşıntı oluyor, bu şekilde rahatladım. Çatlak kremi olarak lierac ı önerenler de var ama şimdilik mustelaya devam ediyorum bakalım.Bende mustelanın testirini aldim onu denedim. Beğendim devam etmeyi düşünüyorum.
Biodermanin tüm ürünleri var bende.ama vücut nemlendiricisi yok. Eczaneye sorucam. Umarım çatlak oluşmaz)
Aay gecmis olsun canim hem sana hem esine bugun hava buralarda cok guzel ciktik birazcik disari aksama belim agriyo diye tuttururum artik eslerimizden allah razi olsun yarin benimkinin temizlik günü :)))öyle tabi canım herşeyin hayırlısı
hemde bin şükür canım rabbime bu güzel günleri gösterdi bizlere
bende hiç ağrı sızı olmadı canım tabi kişiden kişiye değişir inş geçmiştir canım valla ağrı çekmek çok zor :26:
ben bebe yağı kullanıyorum canım çokta memnunum kremler çok pahalı ve az var içinde
senin için gözünaydın canım beklediğin 2 gün geldibende eşimle uğraşıyorum dün tırnağı çekildi 10 gün rapor aldı ama çok yoruldum belim çok ağrıyo valla eşim elim ayağımmış meğerse :26:
Allah yardimcin olsun canim bende onumuzdeki haftada evde durayim da sonra yavas yavas basliyim calismaya diyorum bakalim nasip bu arada kolum bugun daha iyi ama agri var yine deben hep öyleyim eşim genelde işde olduğu için ben yapıyorum şimdide temizlik yapıcam hiç sevmiyorum yaa hep aynışeyleri yapmaktan çok skldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?