2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Kızlar vücut nemlendiricisi olarak ne kullanıyorsunuz ve çatlak kremi içinde tabi.

ben 24. haftaya kadar kanama sorunuyla ugrastıgım ıcın aklıma catlak matlak gelmedi. dra sordugumda mustela dedi. gunde ıkı kez sursen yeter dedı ama pahalı dıyorsan kakao yagı acı badem yagı kayısı yagını ıkı saatte bır ıstegını surebılırsın dedı.ben kakao yagı kullanıyorum ayrıca acı badem yagı ve acı badem kremı kullanıyorum....cok memnunum hıç çatlagım yok şimdilik basenlerede surmeyı unutma ben hep göbegıme surdum:)

Kızlar vücut nemlendiricisi olarak ne kullanıyorsunuz ve çatlak kremi içinde tabi.
Ben çatlak kremi olarak mustela kullanıyorum, nemlendirici olarak da bioderma atoderm. Bir de her banyo sonrası nemli cilde bebe yağı ile masaj yapıyorum. Umarım çatlak oluşmaz.

canım ben progestan kapsulu kullanamıyordum dra jel yaz demıştım o bana tedavıde jel lekelenme yapıyor gebeler panık oluyor dedı. senınkı muhtemelen jeldendır..kırmızı kandan kork. progestan kapsulu vajınadanda yapabılırsın daha etkılı.. ben 5 haftadan berı kanamayla ugrastım.yaptıgım yanlış kalp sesını duydum ıse basladım.fazla ayakta kaldım .12 hatta 14 hafta cıkana kadar dıkkat etmelıydım.kanamalardan sonra 4 ay yattım dr sadece tuvalet ıcın kak dedı eve hemşire gelıyordu dusun yanı. ıyı bır dr bul ben bulana kadar bu haftaya geldım.egılme uzanma fazla yurume.kan sulandırıcı ıgne aspırını bırak hemen pıhtılşma testı yaptır. kırmızı peltemsı kandan kork ...gece acılde kadın dogumcu olan hastane bul. fakulteler ıyı tup bebek deyınce drlar pervane oluyor.maydanoz nar dereotu nane taze sogan tarcın safran tuketme..asırı çay kahve yasak. yenı kesıen taze etı asla yeme..bunlar dusuge neden olan seyler. ayagının altına yastık koy ..egılerek oturma. leke kan gorursen aglama rahmi kasarsın.....bu haftalara nolur dıkkat edın

kızlar yaa ben çok sıkılıyorum bide gündüz işte olduğum halde bunalıma giricemm nerdeyse

ahhh ahhh keşke bende sıkılabilsem, akşama kadar mide ağrısı ve yanması çekiyorum işyerimde yoğun bankacıyım sürekli koşturuyorum bazen unutuyorum bile karnımı korumayı rabbim yardım etsin ama en çok midem beni mahvetti bi haftadır

ohh ne güzel erkencik başlamışın ben çok eriniyorum uğraşmak istemiyorum daha doğrusu

Bence naparsan yap catlak olacaksa oluyo ablam lierac kullanmis bol miktarda catlagi var ben sadece dustan sonra bebe yagi suruyorum zaten var catlakalrin iyoce artmasin diye :)) bi de evde dove vucut losyonum var acaba nemlendirmek.icin kullansam mi bi kac kere surdum ama bisey olur diye de cok abartmadim

günaydın canım benimde var çatlaklarım maalesef yeni bişi yok zaten yeni yeni karnım çıkmaya başladığı için ama sürmeyede eriniyorum valla olacağı varsa oluyor zaten

Ben çatlak kremi olarak mustela kullanıyorum, nemlendirici olarak da bioderma atoderm. Bir de her banyo sonrası nemli cilde bebe yağı ile masaj yapıyorum. Umarım çatlak oluşmaz.

Bende mustelanın testirini aldim onu denedim. Beğendim devam etmeyi düşünüyorum.
Biodermanin tüm ürünleri var bende.ama vücut nemlendiricisi yok. Eczaneye sorucam. Umarım çatlak oluşmaz )

Amin canim hakkimizda hayirlisi
öyle tabi canım herşeyin hayırlısı
aynen canım rabbime bin şükür bu güzel duyguları yaşamayı nasip etti zamanda hızla geçiyor valla
hemde bin şükür canım rabbime bu güzel günleri gösterdi bizlere
Günaydin kizlar fazlasiyla zor bi gece geçirdim kendim sola donemedikce adamida uyutmadim sen yatagin soluna yat olmadi kalk saga yat zavallim helak oldu kolum agriyo ama basim kolumdan cok agriyo butun gun yaticam galiba
bende hiç ağrı sızı olmadı canım tabi kişiden kişiye değişir inş geçmiştir canım valla ağrı çekmek çok zor :26:
sende salı günü aşılanacaksın canım inş sende çok ağrı olmaz hafif atlatırsın valla canım çok şükür kızım kıpır kıpır her aynadığında allahıma şükrediyorum mucizevi bi duygu artık senin de yavaş yavaş başlar canım tekmeler
ben bebe yağı kullanıyorum canım çokta memnunum kremler çok pahalı ve az var içinde
bir haftasonu daha geldi çok mutluyum:))

senin için gözünaydın canım beklediğin 2 gün geldi bende eşimle uğraşıyorum dün tırnağı çekildi 10 gün rapor aldı ama çok yoruldum belim çok ağrıyo valla eşim elim ayağımmış meğerse :26:

geldi valla:)çok geçmiş olsun sizede dikkat et sende kendine yorma fazla kendiini

Hosbulduk canim,bende kayseri acibademde turgut beye yaptirdim bugun kontrole gittim yogunluktan dolayi takibe devam edemeyecegim dedi sen hangi dra gidiyorsun

canım kendine yeni doktor buldun mu sanırım bende yeni bir kadın doğumcu arayacağım acıbademin doğum ücreti çok fazla geldi

evet büyük gün salı....inşallah canım çok ağrım olmaz.... ayyy evet benimde başlasın artık tekmeler..... :))))

Bende mustelanın testirini aldim onu denedim. Beğendim devam etmeyi düşünüyorum.
Biodermanin tüm ürünleri var bende.ama vücut nemlendiricisi yok. Eczaneye sorucam. Umarım çatlak oluşmaz )
Bioderma atoderm nemlendiricisi de güzel, biraz pahalı 80 tl civarına almıştım ama çok güzel. Marketlerde satılan kremleri kullanmak istemedim çünkü bebek için zararlı maddeler içerebilir diye düşündüm. Bunda parfüm ve paraben yok. Benim ikiz oldugu için çatlak ihtimali daha fazla o yüzden erkenden başladım kremlere. Zaten karnım gerilmeye başladı bile, kaşıntı oluyor, bu şekilde rahatladım. Çatlak kremi olarak lierac ı önerenler de var ama şimdilik mustelaya devam ediyorum bakalım.

Aay gecmis olsun canim hem sana hem esine bugun hava buralarda cok guzel ciktik birazcik disari aksama belim agriyo diye tuttururum artik eslerimizden allah razi olsun yarin benimkinin temizlik günü :)))

ben hep öyleyim eşim genelde işde olduğu için ben yapıyorum şimdide temizlik yapıcam hiç sevmiyorum yaa hep aynışeyleri yapmaktan çok skldım
Allah yardimcin olsun canim bende onumuzdeki haftada evde durayim da sonra yavas yavas basliyim calismaya diyorum bakalim nasip bu arada kolum bugun daha iyi ama agri var yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…