canım kendine yeni doktor buldun mu sanırım bende yeni bir kadın doğumcu arayacağım acıbademin doğum ücreti çok fazla geldi
bazen hiç ev tozlanmasın kirlenmesin istiyorum benim de hiç yapasım yok sağolsun eşim yapıyodu şimdi bana kaldı o iyileşinceye kadarben hep öyleyim eşim genelde işde olduğu için ben yapıyorum şimdide temizlik yapıcam hiç sevmiyorum yaa hep aynışeyleri yapmaktan çok skldım
inşş bitanem ağrın sızın olmadan atlatırsın benim nerdeyse 2. aşımın günü geldievet büyük gün salı....inşallah canım çok ağrım olmaz.... ayyy evet benimde başlasın artık tekmeler..... :))))
Aay gecmis olsun canim hem sana hem esine bugun hava buralarda cok guzel ciktik birazcik disari aksama belim agriyo diye tuttururum artik eslerimizden allah razi olsun yarin benimkinin temizlik günü :)))
bazen hiç ev tozlanmasın kirlenmesin istiyorum benim de hiç yapasım yok sağolsun eşim yapıyodu şimdi bana kaldı o iyileşinceye kadardaha ağırlaşınca hiç yapasımız gelmeyecek ne kahvaltı hazırlamak nede yemek yapmak istiyorum
inşş bitanem ağrın sızın olmadan atlatırsın benim nerdeyse 2. aşımın günü geldihissedersin kuzum tatlı veya çikolata yeyip uzan bakalım oynayacak mı minnoşun
sağol bitanemaksilikmidir nedir burda da hava çok güzel ama biz çıkamıyoruz artık iyileştiğinde çıkıp gezeriz ama dediğin gibi çok fazla ayakta kalınca bel bacak ağrısı oluyo :26:
Turgut bey hakan beye yonlendirdi yine acibademde ama sanirim acibadem disinda bir dra gidecegim herkes ersat beyi soyluyor kararsizim.ne kadar dediler acibademde dogum icin[/QUO
2750 demşler canım oda sadece doğum ekstra bir şey yokmuş pakette fazla geldi bana bakalım haftaya kontrole gidecem konuşcam bakalım ne diyecekler
kızlar bu kabızlık sorununa ne çare bulacağz? her sabah aç karnına kuru kayısı yiyorum su içiyorum ama hala canım yanıyor =(
Canim ben duphalac surup kullaniyorum cok sorun yasarsam taa en basinda tup bebek doktorum vermisti
kızlar bu kabızlık sorununa ne çare bulacağz? her sabah aç karnına kuru kayısı yiyorum su içiyorum ama hala canım yanıyor =(
Yarin sabah ilk isim bu olsun!! Bide bunu deneyelm ins ise yararHer sabah aç karnına bir çorba kaşığı zeytinyağı içersen birşeyin kalmazBen zor zamanlarda hep böyle yapıyorum :)
Turgut bey hakan beye yonlendirdi yine acibademde ama sanirim acibadem disinda bir dra gidecegim herkes ersat beyi soyluyor kararsizim.ne kadar dediler acibademde dogum icin[/QUO
2750 demşler canım oda sadece doğum ekstra bir şey yokmuş pakette fazla geldi bana bakalım haftaya kontrole gidecem konuşcam bakalım ne diyecekler
Ben paketlerin fiyatinida merak ediyorum acikcasi ogrenince yazarsan sevinirim bende ona gore bi yon belirleyeyim kendime
19. haftalarda minik kıpırtılar başlıyo canımAnneee ben burdayim hareketleri ne zaman basliyor
bu kabızlık ne yapılsa ne içilse geçmiyor canım en çok ta senin şimdiki haftalarda çok yoğunlaşıyor hep sıvı gıdalar tüketmeye bakkızlar bu kabızlık sorununa ne çare bulacağz? her sabah aç karnına kuru kayısı yiyorum su içiyorum ama hala canım yanıyor =(
çok geçmiş olsun canım bende işk amanlrda çok hasta olmuştum hatta migren krizim tutmuşltu dr ilaç ağrı kesici verse bile içmedim dayandım ağrı çekilcek gibi değil ama bebeğim için katlanmıştım tabi yine sen bilirsin dayanılcak gibi değilse içirsin :26:Kizlar yardim edin lutfen orta kulak iltihabi oldum cok agrim var doktora gittim zinnat antibiyotik verdi kendi doktorumada sordum kullanabilirsin dedi ama ben cok korkuyorum bebegime bi zarar verirmi diye.sizden kullanan oldumu hic antibiyotik icimi rahatlatamiyorum bi türlü
Merhaba arkadaşlar bana yrdım edin lütfen 8.2.14 tarihinde sonuçumu aldım şükür rabbime değerim 141 çıktı transferden sonra bi kaç kez ishal olmuştum dün sonucumu aldım ve bugünde ishal oldum ara arada midem bulanıyor ishaldenmi bilmiyorum transferden beri mide yanmamda var çok korkuyorum bebeğim yada bebrklerim benden gitmesinler lütfen bişeyler söyleyin bana 😞😞
yine çok ama çok sıkıcı bi pazar :26::26::26:
herkese mutlu haftasonlarııı
yine çok ama çok sıkıcı bi pazar :26::26::26:
Kizlar yardim edin lutfen orta kulak iltihabi oldum cok agrim var doktora gittim zinnat antibiyotik verdi kendi doktorumada sordum kullanabilirsin dedi ama ben cok korkuyorum bebegime bi zarar verirmi diye.sizden kullanan oldumu hic antibiyotik icimi rahatlatamiyorum bi türlü
Merhaba arkadaşlar bana yrdım edin lütfen 8.2.14 tarihinde sonuçumu aldım şükür rabbime değerim 141 çıktı transferden sonra bi kaç kez ishal olmuştum dün sonucumu aldım ve bugünde ishal oldum ara arada midem bulanıyor ishaldenmi bilmiyorum transferden beri mide yanmamda var çok korkuyorum bebeğim yada bebrklerim benden gitmesinler lütfen bişeyler söyleyin bana 😞😞
daha dün evi süpürdüm toz aldım canım yapacak bişeyde yok bıktım temizlik yapmaktan :83:bencede pazar demek temizlik demek
Sanada canım.
Al benden de okadar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?