2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Sagol canim benimde migrenim tuttu hap falan icmedim dayandim 2gun cektim ama bu farkli iltihapta bebege zararli diyo doktor napicam bilmiyorum

Sagol canim benimde migrenim tuttu hap falan icmedim dayandim 2gun cektim ama bu farkli iltihapta bebege zararli diyo doktor napicam bilmiyorum

dr uygun gördüyse iç canın tabi baş ağrısı başka iltihap başka aman allah korusun sen dr dinle

ben 17. haftada ıdrar yolları enfeksıyonu olmustum. degerler cok yuksek çıktı ürolojıye bıle gıttım. hamılelerın kullanabılecegı 1000 lık bırantıbıyotık kullanmak zorunda kaldım.hem kadın dogumcu hem ürolojıcı mecbur kullancaksın enfeksıyon bebek ıcın tehlıkelı dedi.o haftada karın sertlıgı olmustu ıdrar kesık kesık yapıyordum ıyıkı kullandım. drlar zaten ılk 12 hafta antıbıyotık kullandırmıyolar organ gelışımı tamamlansın dıye...druna guven

daha dün evi süpürdüm toz aldım canım yapacak bişeyde yok bıktım temizlik yapmaktan :83:

off valla ya içim sıkıldı hava yağmurlu kapalı eşim ayağı iyi olsaydı bi yerlere giderdik

bende dün biraz çamaşır attım sonra erindim gezmeye gittim bugüne biton iş kaldı ortalığı ancak topladım daha süpürecem çok sinir bu temizlik yaa

Ben daha 10.haftadayim cok erken o yüzden korkuyorum Zaten zor buldum kaybetmek hic istemiyorum Rabbim bana bagislasin onu

Çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun içim rahatladı rabbim herkesin dileğini gerçekleştirsin

Ben daha 10.haftadayim cok erken o yüzden korkuyorum Zaten zor buldum kaybetmek hic istemiyorum Rabbim bana bagislasin onu

cnım haklısın zor bulduk biz bu bebekleri ama tedaviye başlarkende doktorlarımıza güvenip başladık şimdide onların söylediklerine güvenerek dediklerini yapıyoruz sen stres olma doktorunun dediğini yap bişi olmaz allahın izniyle

Evet canim doktoruma guveniyorum böyle daha cok stres oluyorum iciyimmi icmiyimmi derken streste zararli Allaha guvenip iciyorum Allaha emanetiz hakkimizda hayirlisi olsun Inşallah

Arkadaşlarım benim 12. Gün test sonucum 141 çıktı yarın yine gidicem 2 embriyo teansfer edilmişti sizde tekmi ikimi bide değerim nasıl bi yandanda içim içimi yiyo değerim artıcakmı minik kalbinin atışını duyanilecekmiyim diye

bende dün biraz çamaşır attım sonra erindim gezmeye gittim bugüne biton iş kaldı ortalığı ancak topladım daha süpürecem çok sinir bu temizlik yaa
ya ben iyice tembel oldum hiç bişeye elimi sürmek istemiyorum bende bugün bi tek çamaşır yıkadım yatağı topladım o kadar ne çok iş yapmışım
Çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun içim rahatladı rabbim herkesin dileğini gerçekleştirsin

amiiiin bitanem sen bizleri ilk hadtalarda görseydin hepimiz tedirgin diken üstündeyiz resmen piskopata bağlamıştık

Canim bu hafta bende 5 gun zinnat icicem idrar yolu enfeksiyonu orhan bey verdi allahin izniyle bisey olmaz

Hayirli olsun canim patates hasla en iyisi ishalede iyi gelir midene de bende zirt pirt kabiz oluyodum biseycik olmaz insallah degerin de guzel cikmis masalllah bi supriz olmazsa bence tek bebis allah kucaginda gormeyi nasip etsin

Epey bi beklemem gerekiyor anlasilan

Hayirli olsun canim patates hasla en iyisi ishalede iyi gelir midene de bende zirt pirt kabiz oluyodum biseycik olmaz insallah degerin de guzel cikmis masalllah bi supriz olmazsa bence tek bebis allah kucaginda gormeyi nasip etsin

Amin Allah razı olsun inş hayırlı sağlıklı olsunda tek çift önemli değil bugün haşlayıp yedim elma püreside duymuştum onuda yedim iyi geldi dilekleriniz için sağolun

Epey bi beklemem gerekiyor anlasilan
hayırlısyla zaman su gibi açık geçer canım ben ilk zamanlar diyodum nasıl bu haftalar aylar geçecek diye çok şükür rabbime 5. ayın içindeyiz
çok yoruldummm çokkk skldımmm

bende çok yoruldum canım bi işe kalkıştım canım ev açması börek istedi eşimle beraber yaptık çokta güzel oldu

Hasretim
bende çok yoruldum canım bi işe kalkıştım canım ev açması börek istedi eşimle beraber yaptık çokta güzel oldu [/QUOTE]

Ohhhh mis gibi kokusu buraya kadar geldi :)
Afiyet olsun!

Son düzenleme:
Hasretim
bende çok yoruldum canım bi işe kalkıştım canım ev açması börek istedi eşimle beraber yaptık çokta güzel oldu

Ohhhh mis gibi kokusu buraya kadar geldi :)
Afiyet olsun![/QUOTE]

ah bitanem keşke yakın olsak hemen bi tabak getirirdim avucunu yala kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…