19. haftalarda minik kıpırtılar başlıyo canım
bu kabızlık ne yapılsa ne içilse geçmiyor canım en çok ta senin şimdiki haftalarda çok yoğunlaşıyor hep sıvı gıdalar tüketmeye bak
çok geçmiş olsun canım bende işk amanlrda çok hasta olmuştum hatta migren krizim tutmuşltu dr ilaç ağrı kesici verse bile içmedim dayandım ağrı çekilcek gibi değil ama bebeğim için katlanmıştım tabi yine sen bilirsin dayanılcak gibi değilse içirsin :26:
hayırlısı olsun canım tebrik ederim rabbim tamamını da erdirir inşş
ishalden hiç bişey olmaz canım sen asıl kabız olmamaya çalışbol bol yat dinlen istirahat et çok fazla da iş yapma
Sagol canim benimde migrenim tuttu hap falan icmedim dayandim 2gun cektim ama bu farkli iltihapta bebege zararli diyo doktor napicam bilmiyorum
geçmiş olsun canım dayanamıyorsan doktoruna güven iç dediyse sorun yok bence içilmemesi gerekse zaten söylüyorlar içme diye
Kizlar yardim edin lutfen orta kulak iltihabi oldum cok agrim var doktora gittim zinnat antibiyotik verdi kendi doktorumada sordum kullanabilirsin dedi ama ben cok korkuyorum bebegime bi zarar verirmi diye.sizden kullanan oldumu hic antibiyotik icimi rahatlatamiyorum bi türlü
daha dün evi süpürdüm toz aldım canım yapacak bişeyde yok bıktım temizlik yapmaktan :83:
off valla ya içim sıkıldı hava yağmurlu kapalı eşim ayağı iyi olsaydı bi yerlere giderdik
ben 17. haftada ıdrar yolları enfeksıyonu olmustum. degerler cok yuksek çıktı ürolojıye bıle gıttım. hamılelerın kullanabılecegı 1000 lık bırantıbıyotık kullanmak zorunda kaldım.hem kadın dogumcu hem ürolojıcı mecbur kullancaksın enfeksıyon bebek ıcın tehlıkelı dedi.o haftada karın sertlıgı olmustu ıdrar kesık kesık yapıyordum ıyıkı kullandım. drlar zaten ılk 12 hafta antıbıyotık kullandırmıyolar organ gelışımı tamamlansın dıye...druna guven
bu kabızlık ne yapılsa ne içilse geçmiyor canım en çok ta senin şimdiki haftalarda çok yoğunlaşıyor hep sıvı gıdalar tüketmeye bak
çok geçmiş olsun canım bende işk amanlrda çok hasta olmuştum hatta migren krizim tutmuşltu dr ilaç ağrı kesici verse bile içmedim dayandım ağrı çekilcek gibi değil ama bebeğim için katlanmıştım tabi yine sen bilirsin dayanılcak gibi değilse içirsin :26:
ishalden hiç bişey olmaz canım sen asıl kabız olmamaya çalışbol bol yat dinlen istirahat et çok fazla da iş yapma
Ben daha 10.haftadayim cok erken o yüzden korkuyorum Zaten zor buldum kaybetmek hic istemiyorum Rabbim bana bagislasin onu
cnım haklısın zor bulduk biz bu bebekleri ama tedaviye başlarkende doktorlarımıza güvenip başladık şimdide onların söylediklerine güvenerek dediklerini yapıyoruz sen stres olma doktorunun dediğini yap bişi olmaz allahın izniyle
ya ben iyice tembel oldum hiç bişeye elimi sürmek istemiyorumbende dün biraz çamaşır attım sonra erindim gezmeye gittim bugüne biton iş kaldı ortalığı ancak topladım daha süpürecem çok sinir bu temizlik yaa
Çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun içim rahatladı rabbim herkesin dileğini gerçekleştirsin
Kizlar yardim edin lutfen orta kulak iltihabi oldum cok agrim var doktora gittim zinnat antibiyotik verdi kendi doktorumada sordum kullanabilirsin dedi ama ben cok korkuyorum bebegime bi zarar verirmi diye.sizden kullanan oldumu hic antibiyotik icimi rahatlatamiyorum bi türlü
Merhaba arkadaşlar bana yrdım edin lütfen 8.2.14 tarihinde sonuçumu aldım şükür rabbime değerim 141 çıktı transferden sonra bi kaç kez ishal olmuştum dün sonucumu aldım ve bugünde ishal oldum ara arada midem bulanıyor ishaldenmi bilmiyorum transferden beri mide yanmamda var çok korkuyorum bebeğim yada bebrklerim benden gitmesinler lütfen bişeyler söyleyin bana 😞😞
Hayirli olsun canim patates hasla en iyisi ishalede iyi gelir midene de bende zirt pirt kabiz oluyodum biseycik olmaz insallah degerin de guzel cikmis masalllah bi supriz olmazsa bence tek bebis allah kucaginda gormeyi nasip etsin
hayırlısyla zaman su gibi açık geçer canım ben ilk zamanlar diyodum nasıl bu haftalar aylar geçecek diye çok şükür rabbime 5. ayın içindeyizEpey bi beklemem gerekiyor anlasilan
çok yoruldummm çokkk skldımmm
çok yoruldummm çokkk skldımmm
Hasretim
bende çok yoruldum canım bi işe kalkıştım canım ev açması börek istedi eşimle beraber yaptık çokta güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?