selam kızlar :) beni en iyi siz anlarsınız dedim tüp bebek annelerinin yanına geldimne de olsa bizim bebişler pek kıymetli kızlar 7. haftadayım ve transferden beri evi süpürsün diye hala kocama yalvarıyorum, korkuyorum elektirik sürürgesi beni yorar bişiy olur diye :18:tuvalet banyo yıkayamıyorum. ama boyle de haftada bir temizlikçi tutmam lazım bu kafayla gidersem. O da olmicak siz napıyosunuz bu ev işlerini, hangi haftalarda yapılır, ne zaman dikkat edilir :18:
hayırlısyla zaman su gibi açık geçer canım ben ilk zamanlar diyodum nasıl bu haftalar aylar geçecek diye çok şükür rabbime 5. ayın içindeyiz
bende çok yoruldum canım bi işe kalkıştım canım ev açması börek istedi eşimle beraber yaptık çokta güzel oldu
selam kızlar :) beni en iyi siz anlarsınız dedim tüp bebek annelerinin yanına geldimne de olsa bizim bebişler pek kıymetli kızlar 7. haftadayım ve transferden beri evi süpürsün diye hala kocama yalvarıyorum, korkuyorum elektirik sürürgesi beni yorar bişiy olur diye :18:tuvalet banyo yıkayamıyorum. ama boyle de haftada bir temizlikçi tutmam lazım bu kafayla gidersem. O da olmicak siz napıyosunuz bu ev işlerini, hangi haftalarda yapılır, ne zaman dikkat edilir :18:
hayırlısı olsun canım rabbim tamamına erdirir inşş
ben senin haftalarda bırak temizlilk yapmayı yerimden kımıldamıyodum zaten çok zor elde edilen bebişler temizliği de bi zahmet eşin yapsın canım yalvarmana bile gerek yok bebeğiniz için bunu yapacak ben eşim hala yapıyo daha bi kez of puf demedi :26:
ilk 3 ay çok önemli ve riskli canım ondan sonra yavaş yavaş yapmaya başlarsın sakın kendini yorma zorlama
hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin çok yorma kendini boş ver ev herzaman temizlenir ama biz bu bebekleri zor bulduk oluruna bırak sende dinlenmene bak 12.haftadan sonra yavaş yavaş yaparsın
hosgeldin, gözün aydın
Bende katilabilirmiyim size
Cok saol hos buldum ya bisey dicem benim 22 sinde transfer oldu 3 unde test yapildi hala yatmammi gerekiyo bide benim son adet tarini yazinca hamilelik takvimi bes haftalik diyo bes haftalik deilimki ben nasil oluyo
Kizlar merhaba uzun zamandir yazamadim arada yorumlarinizi okuyorum ama :) bu sene kiz senesi sanirim benimde kızım olacak allah nasip ederse .. detayli ultrasona girdim cok sukur hersey normal 347 gr 23 cm olmus kızım isim konusunda kararsizim azra dusunuyoruz esimle yani tek ortak begendigimiz isim :) zara,alara,duru,derin,erva,beren,damla,dora da hosuma gidiyor aslında ama bilemedik..
Haftaici akrabam dogum yapti maassaallaah bebegi cok tatli .sezeryanla dogum yapti.kesinlikle gecelik yanimiza almalıyız o pijama almış yanina dikisleri acidi hepbebek icin de bolca giysi alinmali
seker yuklemem kaldi simdi ins hersey guzel gider biraz konulara karmasikca değindi m kusurabakmayinaa buarada karnim iyice cikti :)
transferim 12 ocak, 1 subatta keseyi gordukiyi akşamlar kızlar ben size bişey sormak istiyorum transferden kaç gün sonra pıtpıtları yani kalp atışlarını duydunuz ????
iyi akşamlar kızlar ben size bişey sormak istiyorum transferden kaç gün sonra pıtpıtları yani kalp atışlarını duydunuz ????
sağolsın bitanem bide duş aldım çok iyi geldi yorgunluğum gittiohhh afiyet can olsun kan olsun et olsun:)
aynen canım boşver olduğu kadar sen hamilesin sana kimse bişey diyemez salla gitsin en önemlisi bebişini düşün keyfini çıkarsağol canım ya doğru soyluyosun aslında. Sabırsızım biraz, diyince hemen olsun istiyorum. Ama töbe bebişimden kıymetli değil hiçbişeyben yine tedbirli davranayım en iyisi
hoş geldin canım hayırlı olsun bebişinBende katilabilirmiyim size
ben 7. haftada duymuştum canımiyi akşamlar kızlar ben size bişey sormak istiyorum transferden kaç gün sonra pıtpıtları yani kalp atışlarını duydunuz ????
Kizlar merhaba uzun zamandir yazamadim arada yorumlarinizi okuyorum ama :) bu sene kiz senesi sanirim benimde kızım olacak allah nasip ederse .. detayli ultrasona girdim cok sukur hersey normal 347 gr 23 cm olmus kızım isim konusunda kararsizim azra dusunuyoruz esimle yani tek ortak begendigimiz isim :) zara,alara,duru,derin,erva,beren,damla,dora da hosuma gidiyor aslında ama bilemedik..
Haftaici akrabam dogum yapti maassaallaah bebegi cok tatli .sezeryanla dogum yapti.kesinlikle gecelik yanimiza almalıyız o pijama almış yanina dikisleri acidi hepbebek icin de bolca giysi alinmali
seker yuklemem kaldi simdi ins hersey guzel gider biraz konulara karmasikca değindi m kusurabakmayinaa buarada karnim iyice cikti :)
sağolsın bitanem bide duş aldım çok iyi geldi yorgunluğum gitti
aynen canım boşver olduğu kadar sen hamilesin sana kimse bişey diyemez salla gitsin en önemlisi bebişini düşün keyfini çıkar
hoş geldin canım hayırlı olsun bebişin
ben 7. haftada duymuştum canım
bu sene kesin kız senesi hangi hamileye sorsam kızzzz diyo rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin isimi de çok güzel adıyla büyüsün inşşşbende ilk beren düşündüm ama sonra vazgeçtim nerdeyse herkez de var
doğumdan sonra gecelik daha rahat pijama gibi beli sıkmaz
transferim 12 ocak, 1 subatta keseyi gordukinşallah 15 subatta da kalp atışını dinlemeye gidicez. Darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?