canım test tarihinden 15gün sonra duyduk kalp atışlarını
maşallahbende perşembe gidicem ve test tarihimden tam 15 gün sonraya denk geliyor inşallah duyabilirim çok heyecanlıyım hcg değerlerimde tam katlamadığı için tedirginim rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin
hayırlısyla zaman su gibi açık geçer canım ben ilk zamanlar diyodum nasıl bu haftalar aylar geçecek diye çok şükür rabbime 5. ayın içindeyiz
bende çok yoruldum canım bi işe kalkıştım canım ev açması börek istedi eşimle beraber yaptık çokta güzel oldu
amin canım duyarsın inşallah stres yapma bol bol dua et herşey güzel olacak inşallah
Kizlar merhaba uzun zamandir yazamadim arada yorumlarinizi okuyorum ama :) bu sene kiz senesi sanirim benimde kızım olacak allah nasip ederse .. detayli ultrasona girdim cok sukur hersey normal 347 gr 23 cm olmus kızım isim konusunda kararsizim azra dusunuyoruz esimle yani tek ortak begendigimiz isim :) zara,alara,duru,derin,erva,beren,damla,dora da hosuma gidiyor aslında ama bilemedik..
Haftaici akrabam dogum yapti maassaallaah bebegi cok tatli .sezeryanla dogum yapti.kesinlikle gecelik yanimiza almalıyız o pijama almış yanina dikisleri acidi hepbebek icin de bolca giysi alinmali
seker yuklemem kaldi simdi ins hersey guzel gider biraz konulara karmasikca değindi m kusurabakmayinaa buarada karnim iyice cikti :)
inşallah hep dua ediyorum zaten hepimiz için , senin kalp atışını 15 gün sonra duymuş olmanda bana moral ve umut oldu teşekkür ederim desteğin için
selam kızlar :) beni en iyi siz anlarsınız dedim tüp bebek annelerinin yanına geldimne de olsa bizim bebişler pek kıymetli kızlar 7. haftadayım ve transferden beri evi süpürsün diye hala kocama yalvarıyorum, korkuyorum elektirik sürürgesi beni yorar bişiy olur diye :18:tuvalet banyo yıkayamıyorum. ama boyle de haftada bir temizlikçi tutmam lazım bu kafayla gidersem. O da olmicak siz napıyosunuz bu ev işlerini, hangi haftalarda yapılır, ne zaman dikkat edilir :18:
Canim ben ilk kontrole gittigimde testten 15 gun sonra yani ekranda kalp atisini gordum ama taa 10. Haftada duydum heralde dr un cihazlarindan da kaynaklarina daha hassas bi cihaz olunca daha erken duyuluyo sanirim
Kizlar yardim edin lutfen orta kulak iltihabi oldum cok agrim var doktora gittim zinnat antibiyotik verdi kendi doktorumada sordum kullanabilirsin dedi ama ben cok korkuyorum bebegime bi zarar verirmi diye.sizden kullanan oldumu hic antibiyotik icimi rahatlatamiyorum bi türlü
Merhaba cnm.sen tedavini nerde yaptirdin?Sanki haziran topiginden hatirliyorum seni.Ben De Almanyada yasiyorum.Haziranda 3.negatimi aldim.kimyasal gebelik yasadim...hayirli olsun bebegin saglicakla kucagina almakta nasip olsun...bende eylul ayinin hamisiyim:)) suan 6 haftaligim allahim kucagima almayda nasip edet ins...
maşallahbende perşembe gidicem ve test tarihimden tam 15 gün sonraya denk geliyor inşallah duyabilirim çok heyecanlıyım hcg değerlerimde tam katlamadığı için tedirginim rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin
Masallah canim bebegine doktorunda bi bildiği vardir güvenmek zorundayiz.icimi rahatlattin canim cok sagol vallaBen kullandım zinnat tableti. Hemde transferim yapılalı 5 gün olmuştu. Transferde enfeksiyon kaptım sanırım. Sonraki 3. ve 4. gün dayanılmaz sancılarla acile gittim. Başka ilaç verdiler ama, tüp bebek doktorum bunu kullan dedi. Kullanmak istemedim yine, ama doktor bi arkadaşım enfeksiyonda düşük tehtididir kaderci ol , bol su içmeyle atlatamazsın dedi. Kullandım ve çok şükür bebeğimin gelişimi iyi.
selam kızlar :) beni en iyi siz anlarsınız dedim tüp bebek annelerinin yanına geldimne de olsa bizim bebişler pek kıymetli kızlar 7. haftadayım ve transferden beri evi süpürsün diye hala kocama yalvarıyorum, korkuyorum elektirik sürürgesi beni yorar bişiy olur diye :18:tuvalet banyo yıkayamıyorum. ama boyle de haftada bir temizlikçi tutmam lazım bu kafayla gidersem. O da olmicak siz napıyosunuz bu ev işlerini, hangi haftalarda yapılır, ne zaman dikkat edilir :18:
Kizlar merhaba uzun zamandir yazamadim arada yorumlarinizi okuyorum ama :) bu sene kiz senesi sanirim benimde kızım olacak allah nasip ederse .. detayli ultrasona girdim cok sukur hersey normal 347 gr 23 cm olmus kızım isim konusunda kararsizim azra dusunuyoruz esimle yani tek ortak begendigimiz isim :) zara,alara,duru,derin,erva,beren,damla,dora da hosuma gidiyor aslında ama bilemedik..
Haftaici akrabam dogum yapti maassaallaah bebegi cok tatli .sezeryanla dogum yapti.kesinlikle gecelik yanimiza almalıyız o pijama almış yanina dikisleri acidi hepbebek icin de bolca giysi alinmali
seker yuklemem kaldi simdi ins hersey guzel gider biraz konulara karmasikca değindi m kusurabakmayinaa buarada karnim iyice cikti :)
arkadaşlar merhaba bizizmde tüp bebek raporumuz çıktı yarın ilk muayeneye gitçez sonucu pozitif çıkanlar sizler nerede yaptırdınız inşallah bizde güzel sonuç alırız. tavsiyelerinizi bekliyorum
Hayırlı olsun canim ben transferden beri hic ev supurmedim supurge yoruyo cunku ilk haftalarda annem geliyodu ama artik esim alisti her haftasonu ben bisey demeden bakiyorum supurge calisiyo:)) alisir yani zamanla merak etme diger islerin hepsini yapiyodum hala daha yapiyorum utu yemek filan
inşallah canım bende transferden 24 gün sonra gitmiş olucam gelecek perşembe randevum daha keseyi bile görmedik ilk randevum heyecanlıyım acaba duyarmıyım pıtpıtları
bende dün akşam çok yorgundum canım hem tv de izleyecek bişey de yoktu 11 de yattımaynen bende duş aldım iyi geldi ama bugün hiç keyfim yok nedense uyumak istiyorum biran önce
inşş rabbim duymanızı nasip eder canım bol bol dua etinşallah canım bende transferden 24 gün sonra gitmiş olucam gelecek perşembe randevum daha keseyi bile görmedik ilk randevum heyecanlıyım acaba duyarmıyım pıtpıtları
amiiiiiiiin bitanem hepimiz inşşşALLAH hayirla kucagimizaalmayi nasip etsin
Yazdıklarınız bizede tecrube oluyor kizlar.sagolun.hepiniz saglikla kavusun ins bebislerinize
hoş geldin canımsenin de bebişin hayırlı olsun rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşş
Canim ikinci testte benimde tam katlamamisti ama sonrasinda depar atti ve 4e katladi bebegimin birinin kalp atisini duydum.tedirgin olma insaALLAH hersey guzel olacak
kalp atışı 7. haftada duyuluyo galiba canım. olsun en azından keseyi görürsün için rahatlar. Çok güzel hissediyo insan kendini ya. minnak bi top görüyosunbiz cumartesi gidicez kalğ atışı için mesela, 7. haftanın sonu olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?