2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

canım test tarihinden 15gün sonra duyduk kalp atışlarını

maşallah bende perşembe gidicem ve test tarihimden tam 15 gün sonraya denk geliyor inşallah duyabilirim çok heyecanlıyım hcg değerlerimde tam katlamadığı için tedirginim rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin

amin canım duyarsın inşallah stres yapma bol bol dua et herşey güzel olacak inşallah

ALLAH hayirla kucagimizaalmayi nasip etsin

amin canım duyarsın inşallah stres yapma bol bol dua et herşey güzel olacak inşallah

inşallah hep dua ediyorum zaten hepimiz için , senin kalp atışını 15 gün sonra duymuş olmanda bana moral ve umut oldu teşekkür ederim desteğin için

Merhaba canim bi kayboldunki sorma bankada isler cok galiba :)) dogru hatirliyorum di mi bankaciydin :)) masallah bebisine bizimde kizimiz olacak insallah

inşallah hep dua ediyorum zaten hepimiz için , senin kalp atışını 15 gün sonra duymuş olmanda bana moral ve umut oldu teşekkür ederim desteğin için

Canim ben ilk kontrole gittigimde testten 15 gun sonra yani ekranda kalp atisini gordum ama taa 10. Haftada duydum heralde dr un cihazlarindan da kaynaklarina daha hassas bi cihaz olunca daha erken duyuluyo sanirim

Hayırlı olsun canim ben transferden beri hic ev supurmedim supurge yoruyo cunku ilk haftalarda annem geliyodu ama artik esim alisti her haftasonu ben bisey demeden bakiyorum supurge calisiyo:)) alisir yani zamanla merak etme diger islerin hepsini yapiyodum hala daha yapiyorum utu yemek filan

Canim ben ilk kontrole gittigimde testten 15 gun sonra yani ekranda kalp atisini gordum ama taa 10. Haftada duydum heralde dr un cihazlarindan da kaynaklarina daha hassas bi cihaz olunca daha erken duyuluyo sanirim

ayyyy çok teşekkür ederim bende duyarım belki ümitlendim iyice, hastanem memorıal ve cihazları çok iyi ama rabbimin izniyle görürüm inşallah

Ben kullandım zinnat tableti. Hemde transferim yapılalı 5 gün olmuştu. Transferde enfeksiyon kaptım sanırım. Sonraki 3. ve 4. gün dayanılmaz sancılarla acile gittim. Başka ilaç verdiler ama, tüp bebek doktorum bunu kullan dedi. Kullanmak istemedim yine, ama doktor bi arkadaşım enfeksiyonda düşük tehtididir kaderci ol , bol su içmeyle atlatamazsın dedi. Kullandım ve çok şükür bebeğimin gelişimi iyi.

hayirli olsun bebegin saglicakla kucagina almakta nasip olsun...bende eylul ayinin hamisiyim:)) suan 6 haftaligim allahim kucagima almayda nasip edet ins...
Merhaba cnm.sen tedavini nerde yaptirdin?Sanki haziran topiginden hatirliyorum seni.Ben De Almanyada yasiyorum.Haziranda 3.negatimi aldim.kimyasal gebelik yasadim...

Canim ikinci testte benimde tam katlamamisti ama sonrasinda depar atti ve 4e katladi bebegimin birinin kalp atisini duydum.tedirgin olma insaALLAH hersey guzel olacak

Masallah canim bebegine doktorunda bi bildiği vardir güvenmek zorundayiz.icimi rahatlattin canim cok sagol valla

arkadaşlar merhaba bizizmde tüp bebek raporumuz çıktı yarın ilk muayeneye gitçez sonucu pozitif çıkanlar sizler nerede yaptırdınız inşallah bizde güzel sonuç alırız. tavsiyelerinizi bekliyorum

Selam Eşler temizliği yapsa da genellikle pek bir şeye benzemiyor zaten :) Süpürge kesinlikle çok yorucu birşey ben daha yeni yani13.haftada falan başladım temizlik işlerine,yine de çok yoruluyorum...Bu yüzden gözünü kapa ve yat boşver

İki kez kist ameliyatı geçirmiş ve karnı dikişten geçilmeyen biri olarak söyleyebilirim ki evet kesinlikle gecelik...Dikişler rahatsız edici oluyor ve iç çamaşırı falan da giyemezsiniz.Ben hastanede hiç çamaşır giymedim,eve döndüğümde de eşimin boxer donlarını giyiyordum :)

arkadaşlar merhaba bizizmde tüp bebek raporumuz çıktı yarın ilk muayeneye gitçez sonucu pozitif çıkanlar sizler nerede yaptırdınız inşallah bizde güzel sonuç alırız. tavsiyelerinizi bekliyorum

İnşallah bu süreci kolayca atlatır ve güzel sonuç alırsın,Allah yardımcın olsun Ben Ankara Tüp Bebek Merkezi'nde yaptırdım üst üste 3 kez ve 3.de tutturduk çok şükür :)

ben en kötü benim beye çemkiricem, a aaa. yapcak tabi canım zaten yorucu bi gungeçirince akşamları bel agrım oluyo

inşallah canım bende transferden 24 gün sonra gitmiş olucam gelecek perşembe randevum daha keseyi bile görmedik ilk randevum heyecanlıyım acaba duyarmıyım pıtpıtları

kalp atışı 7. haftada duyuluyo galiba canım. olsun en azından keseyi görürsün için rahatlar. Çok güzel hissediyo insan kendini ya. minnak bi top görüyosun biz cumartesi gidicez kalğ atışı için mesela, 7. haftanın sonu olucak

aynen bende duş aldım iyi geldi ama bugün hiç keyfim yok nedense uyumak istiyorum biran önce
bende dün akşam çok yorgundum canım hem tv de izleyecek bişey de yoktu 11 de yattım
inşallah canım bende transferden 24 gün sonra gitmiş olucam gelecek perşembe randevum daha keseyi bile görmedik ilk randevum heyecanlıyım acaba duyarmıyım pıtpıtları
inşş rabbim duymanızı nasip eder canım bol bol dua et
ALLAH hayirla kucagimizaalmayi nasip etsin
amiiiiiiiin bitanem hepimiz inşşş
Yazdıklarınız bizede tecrube oluyor kizlar.sagolun.hepiniz saglikla kavusun ins bebislerinize

hoş geldin canım senin de bebişin hayırlı olsun rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşş

maşallah ilk keseye alttanmı baktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…