maşallahilk keseye alttanmı baktı canım
Bana da oluyodu canim ama sonra gecti kendi kendine cok dik oturmamaya calis yayil yayilabildigin kadar ozellikle arabada otururken cok agri oluyoduKizlar 14+4luk hamileyim. 3 gundur otururken kuyruk sokumum batiyor. Canim acidigi icin ya yayilarak oturuyorum ya da uzaniyorum. Ayni sikayeti yasayan var mi. Neden kaynaklaniyor olabilir daha da onemlisi nasil gecer. Tesekkurlerrr.
ya kızlar ben bebeğin hareketlerini 2 hiçdür hiç hissetmiyorum....zaten öyle tekme falan şeklinde hisssetmiyordum öncedende...sadece ufak kıpırtılar,damar atması gibi hissediyordum...bu iki gündür oda yok....hiç tık yok.....acaba neden böyle????birde karnım öyle tamda 5 aylık gibi değil...herkes karnın hiç beş aylık gibi durmuyor diyor...acaba bebeğim çok mu küçük....(((
Ilk hamile tişörtumu aldım :))
ya kızlar ben bebeğin hareketlerini 2 hiçdür hiç hissetmiyorum....zaten öyle tekme falan şeklinde hisssetmiyordum öncedende...sadece ufak kıpırtılar,damar atması gibi hissediyordum...bu iki gündür oda yok....hiç tık yok.....acaba neden böyle????birde karnım öyle tamda 5 aylık gibi değil...herkes karnın hiç beş aylık gibi durmuyor diyor...acaba bebeğim çok mu küçük....(((
Ben de 14 haftalık hamileyim ama hiç öyle bir sorun yaşamadım. Otururken şu ortası boş simit yastıklar var ya onlardan kullanabilirsin diye düşünüyorum.:44:Kizlar 14+4luk hamileyim. 3 gundur otururken kuyruk sokumum batiyor. Canim acidigi icin ya yayilarak oturuyorum ya da uzaniyorum. Ayni sikayeti yasayan var mi. Neden kaynaklaniyor olabilir daha da onemlisi nasil gecer. Tesekkurlerrr.
Bu endişelerinin tek cevabını ultrason verir. Eğer ultrasonda bebeğin ölçümleri, suyu , hareketleri ve kalp atışları normalse karnının ne kadar büyük veya küçük olduğunun hiçbir önemi yok. Boşuna kendini yiyip bitirme, konuş doktorunla bir kontrole git.ya kızlar ben bebeğin hareketlerini 2 hiçdür hiç hissetmiyorum....zaten öyle tekme falan şeklinde hisssetmiyordum öncedende...sadece ufak kıpırtılar,damar atması gibi hissediyordum...bu iki gündür oda yok....hiç tık yok.....acaba neden böyle????birde karnım öyle tamda 5 aylık gibi değil...herkes karnın hiç beş aylık gibi durmuyor diyor...acaba bebeğim çok mu küçük....(((
Genelde sabahlari oluyo canim dikkat etmezsen anlasilmiyo bazen tatli yemek ise yariyo o zaman kipirdiyo bi de benim karnim iki haftada birden cikti kilom degismedi ama sistim sanki:))ya kızlar ben bebeğin hareketlerini 2 hiçdür hiç hissetmiyorum....zaten öyle tekme falan şeklinde hisssetmiyordum öncedende...sadece ufak kıpırtılar,damar atması gibi hissediyordum...bu iki gündür oda yok....hiç tık yok.....acaba neden böyle????birde karnım öyle tamda 5 aylık gibi değil...herkes karnın hiç beş aylık gibi durmuyor diyor...acaba bebeğim çok mu küçük....(((
Aynen ben de öyle yaptım. Peki LCW den hamile pantolonlarından da aldınız mı acaba? bir arkadaşım hemen diz yapıyor dedi, kararsız kaldım da...Masallah valla ben lcw dan aliyorum cok uygun en son 10 liraya aldim bi tane :))
Ilk muayeneye testten 15 gun sonra gittim canim.hem keseyi gormek icin hemde kalp atisini duymak icinikisine de alttan bakti.haftaya persembeye tekrar gidecegim bu kez ustten bakalim dedi
Bazi dr direk alttan bakiyomus benim dr once karnimdan bakti iki kese vardi birini tam goremeyince alttan bakti yoksa bakmicakti belli olmaz yani canim karnindan bakti gorebildiyse alttan bakmaz
Aynen ben de öyle yaptım. Peki LCW den hamile pantolonlarından da aldınız mı acaba? bir arkadaşım hemen diz yapıyor dedi, kararsız kaldım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?