2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Kizlar 14+4luk hamileyim. 3 gundur otururken kuyruk sokumum batiyor. Canim acidigi icin ya yayilarak oturuyorum ya da uzaniyorum. Ayni sikayeti yasayan var mi. Neden kaynaklaniyor olabilir daha da onemlisi nasil gecer. Tesekkurlerrr.

Kizlar 14+4luk hamileyim. 3 gundur otururken kuyruk sokumum batiyor. Canim acidigi icin ya yayilarak oturuyorum ya da uzaniyorum. Ayni sikayeti yasayan var mi. Neden kaynaklaniyor olabilir daha da onemlisi nasil gecer. Tesekkurlerrr.
Bana da oluyodu canim ama sonra gecti kendi kendine cok dik oturmamaya calis yayil yayilabildigin kadar ozellikle arabada otururken cok agri oluyodu

maşallah ilk keseye alttanmı baktı canım

Bazi dr direk alttan bakiyomus benim dr once karnimdan bakti iki kese vardi birini tam goremeyince alttan bakti yoksa bakmicakti belli olmaz yani canim karnindan bakti gorebildiyse alttan bakmaz

ya kızlar ben bebeğin hareketlerini 2 hiçdür hiç hissetmiyorum....zaten öyle tekme falan şeklinde hisssetmiyordum öncedende...sadece ufak kıpırtılar,damar atması gibi hissediyordum...bu iki gündür oda yok....hiç tık yok.....acaba neden böyle????birde karnım öyle tamda 5 aylık gibi değil...herkes karnın hiç beş aylık gibi durmuyor diyor...acaba bebeğim çok mu küçük.... (((

Canim millet konusur durur. Sen kulak asma onlara. En son kontrole ne zaman gitmistin. Bi doktorunu ara gorus bakalim o ne diyecek. Olmazsa yarin bi kontrole git. Sen icine ferah tut. Uyuyordur minnoslar.

Bu arada ben 3 ayda 5 6 kilo aldim. Ama bi arkadasim dogumunu 5 kilo alarak tamamladi. 9. Ayda bile sanki gazi varmis gibi sisligi vardi sadece. Saglikli bi sekilde dogurdu buyutuyor bile. Ic karnin genistir, bunyen kilo almiyordur vs vs cok kilo almak saglikli degil ki. Benim doktorum diyetisyene yonlendirdi beni sıkıntı olmasın diye. Sen icini ferah tuuuuuuttt

Ilk hamile tişörtumu aldım :))

Gule gule giy canim darisi bize insaALLAH

internette bi yazi okumustum bikac parca cikolata yiyip sirtustu yatin ve bekleyin bebeginizin kipirtilarini mutlaka hissedersiniz diyordu canim sende bir dene umarim yarari olur.karnina gelince kimisinin ic karni buyk oldugundan gobegi cok cikmiyor seninkide oyledir muhtemelen. benim kuzenim 7 aylik hamileyken adeti geciken kadinlarin siserya o kadarcikti inanamamistim

Ben de 14 haftalık hamileyim ama hiç öyle bir sorun yaşamadım. Otururken şu ortası boş simit yastıklar var ya onlardan kullanabilirsin diye düşünüyorum.:44:

Bu endişelerinin tek cevabını ultrason verir. Eğer ultrasonda bebeğin ölçümleri, suyu , hareketleri ve kalp atışları normalse karnının ne kadar büyük veya küçük olduğunun hiçbir önemi yok. Boşuna kendini yiyip bitirme, konuş doktorunla bir kontrole git.

Son düzenleme:
Genelde sabahlari oluyo canim dikkat etmezsen anlasilmiyo bazen tatli yemek ise yariyo o zaman kipirdiyo bi de benim karnim iki haftada birden cikti kilom degismedi ama sistim sanki:))

canım endişe etme karnım çıkmıyor diye benim karnımda beş aylık gibi değil yeni büyümeye başladı diyebilirim hareketlere gelince ben hala düzenli olarak hissetmiyorum zaten bu haftalarda hareketleri tutarsız oluyor ama içim rahat etsin diyosan kontrole git baksın bir doktor

Bazi dr direk alttan bakiyomus benim dr once karnimdan bakti iki kese vardi birini tam goremeyince alttan bakti yoksa bakmicakti belli olmaz yani canim karnindan bakti gorebildiyse alttan bakmaz

sağol canım internette araştırdım alttan bakmanın bebeğe bir zararı yokmuş o yüzden farketmez artık önemli olan görmek

Aynen ben de öyle yaptım. Peki LCW den hamile pantolonlarından da aldınız mı acaba? bir arkadaşım hemen diz yapıyor dedi, kararsız kaldım da...

Vallahi tişört defactodan aldım bende. Aslında bebekten çok gaz ve göbek benimki ama yinede almak istedim. 14 lira zaten millet paket paket sigara içiyor o paralara.
Pantolon LCW ve defactodan almam galiba. Çok sert ve rahatsız duruyor. Zaten Tayt yada eşofman giyiyorum ben.ilerleyen zamanlarda da hamile kıyafetleri satan bir yerden alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…