2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Aynen ben de öyle yaptım. Peki LCW den hamile pantolonlarından da aldınız mı acaba? bir arkadaşım hemen diz yapıyor dedi, kararsız kaldım da...

Ay hic bilmiyorumki bazen guzel kumaşlar oluyo ama bazi seyleri de cok uyduruk oluyo lcw nin arkadasin diz yapiyo dediyse dogrudur bence

Ay hic bilmiyorumki bazen guzel kumaşlar oluyo ama bazi seyleri de cok uyduruk oluyo lcw nin arkadasin diz yapiyo dediyse dogrudur bence

sizler böyle muhabbetler kurunca masal gibi okuyorum ben kızlar o günleri bizde görelim inşallahhhhh hamile elbiseleri giyelim koca göbeğimiz çıksın

Haftasonu bende h&m den elbiseler tunik tarzi bisiler aldim rahat ve siklardi tavsiye ederim.. ayy pantolonlarini lcw nin begenmedim hazirana kadar elbise tayt tunik vs geçiştirmeyi planliyorum :) etek vs giymek daha mantikli geliyor zaten bana bi anda atesvs basmalar basladi halbuki cok usuyen bi tiptim.ve karnimda iyice cikti 61 kg yum suan :))

Merhaba canim bi kayboldunki sorma bankada isler cok galiba :)) dogru hatirliyorum di mi bankaciydin :)) masallah bebisine bizimde kizimiz olacak insallah

Merhaba canım evet bankaciyim dogru hatirladin :) yogun maaleseff eve gelince yatakta bayilip kaliyordum valla simdi gene iyiyim 11 e kadar dayanmaya basladim :)
Aa ne guzel seninde kizin oluyor demekki isim dusundun mu
ya bu arada coraspin i kullaniyor musun hala

yaaa kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürle verdiğiniz cvplar için.....zaten yarın aşım var orda kalp atışını dinliyorlarmış......belki içim rahatlar biraz....elimde değil...sanırım bu endişeler doğurana kadar sürecek.... :)))

maalesef bitmiyor ama çok dinleme kendini stres oluyorsun ben bazen unutuyorum bile :)aşında inşallah ağrısız geçer

Kizlar 14+4luk hamileyim. 3 gundur otururken kuyruk sokumum batiyor. Canim acidigi icin ya yayilarak oturuyorum ya da uzaniyorum. Ayni sikayeti yasayan var mi. Neden kaynaklaniyor olabilir daha da onemlisi nasil gecer. Tesekkurlerrr.

Ben yaşadım ve yaşıyorum bu durumu,hemen hemen 14.haftada başladı benim de...Doktoruma sordum,karnımızın içi genişlemeye başladıkça leğen kemiklerinin genişlemesi gibi kuyruk sokumu da geriye doğru itilebiliyormuş,bu durum gebelerin %70'inde görülüyormuş.Aşırı ağrılı durumlarda ortopediste yönlendirebiliyomuş doktorlar.Bazısında birkaç ay sürerken bazılarında doğuma kadar devam edebiliyormuş.Benim ilk başladığında dayanılmaz durumdaydı,2 hafta geçti şimdi daha iyiyim.

Canim bana 20. Haftaya kadar kullan demislerdi coraspirini 13-14. Haftalarda kanamam oldu o zaman biraktim bi daha icmedim acikcasi, isim de betul koymaya karar verdik esimle degisik isimleri pek sevmiyorum bi kac secenek icinden betul' u seçtik bizde :)) siz karar verdiniz mi ismine bebisin

teşekkürler ..bugün keseyi gördüm haftaya inş kalp atışlarınıda duymayı nasip eder Allah.. :)
inşşş canım inşşş hayırlıyla duyasın da
benim karından baktı, alttan bakmadı. Ama alttan da bakanlar varmış heralde
benim de ilk kont alttan bakmıştı dr
Ilk hamile tişörtumu aldım :))
güle güle giy canım
benim de öyleydi canım bi kıpırdardı sonra belki saatlerce oynamasını beklerdim hiç hareket etmezdi ama şimdi kızım kıpır kıpır ayaktayken yürürken bile oynuyo hareket ediyobak 1 kaç hafta sonra nasıl tekmeler atacak annesine ben burdayım diyecek
kiminin iç karnı geniş olurmuş kuzum çok büyük olmazmış ama bu demek değil ki bebek küçük sağlıksız ilgisi yok benim bile karnım yeni görenler tarafından anlaşılmaya başlandı
Aynen ben de öyle yaptım. Peki LCW den hamile pantolonlarından da aldınız mı acaba? bir arkadaşım hemen diz yapıyor dedi, kararsız kaldım da...
ben aldım canım daha giyemedim çok esnek gibi duruyo inş çok fazla genişlemez çünkü ben hiç bol pantolon giyemem olmazsa terziye daraltıracağım :26:

yarın bebişinin kalp atışlarını duyunca nasıl da rahatlayacaksın canım hiç takılma bunlara herşey yolunda allahın izniyle

Uyku tutmuyorrrr. Deli olacagim. Butun gun yattigim icin olabilirmi. Offf uyku konusunda hic sıkıntı cekmezdim nerden cikti bu simdi boyle. cumartesi kontrolum var. Offf onu mu heyecan yaptim ki! Neyse tatli ruyalar guzel anneler.

Amniyosentez olacaktın sanırım. Nasıl geçti. Son durum nedir. Umarım güzel haberlerle gelirsin.

Azra da yogunlastik ama tam netlesmedi bakalım hayirlisi.saglik ocagindan asi icin vs arandin mi ya da asi oldunmu bana 5. Ayda arariz ilk asi o zaman demislerdi ama henuz aranmadim

Azra da yogunlastik ama tam netlesmedi bakalım hayirlisi.saglik ocagindan asi icin vs arandin mi ya da asi oldunmu bana 5. Ayda arariz ilk asi o zaman demislerdi ama henuz aranmadim

Azra ne asisi bu. Saglik ocagina ilk test yaptirmaya gitmistim. Sonucu aldigimda martta tetanoz asisi icin geleceksiniz dedi o da 17. Haftaya geliyor. Cok erken degil mi. Baska asilar da var mi yaptirmamiz gereken.?

Tetanoz aşısı 20. hafta dolunca ve 4 hafta sonra yapılıyor. Ben 20 dolar dolmaz geçen hafta cuma yaptırdım. Hamilelik takvimine göre senin de bu hafta içinde yaptırman gerekiyor. Unutma ihtimallerine karşı arayıp hatırlat istersen.

Gecen hafta aradılar canim ilk doz tetanoz asisi yapildi bir ay sonra ikinci doz yapilacakmis hatta

kızlar aşımı oldum geldim...biraz ağrıdı...şuanda da kolumu kaldıramıyorum......ama hiç önemli değil bbeişim iyi olsunda.....bu arada kalp atışınıda duydum çok şükür....bebeişim gayet iyi....ama kilo almayı frenleyemiyorum....79 olmuşum.....71 kiloyla başlamıştım....ne yapacam ben bu kile işini ....çok da dikkat ediyorum yediklerime....ekmeği kestim zaten....bu gidişle 90 ı bulurum ben..... (((

kızlar siz nerede tüp bebek tedavilerinizi gördünüz. ben temmuz 2013dee ankara anatoliada oldum. bebegim tuttu ama onu 3 aylıkken kaybettik düşük yaptım. galiba yerimde duramamam buna neden oldu. siz nasıl hareket ettiniz hep yattınız mı. lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşrmısınız

Maşallah sanada bebeğinede.kilo olayı evet sorun, bende kilolu başladım pek almadım gibi geliyor. Evdeki tartı yanıltıcı galiba.birtane dijital tartı alıcam. Bende 73 kiloyum şuan. Vallahi dediğin gibi doğuma 85_90 gidicez galiba :))

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende Anatolia da yaptırdım. Yani ilk ay nerdeyse hep yatışla geçti. Sonraki ve şimdiki aylarda da.yormamaya çalışıyorum kendimi zaten ev deyim çalışmıyor.
Ev işi yapmıyorum pek.market alış veriş te yapmıyorum. Dışarıda fazla gezmiyorum haftada 3 gün oda hava iyi ise dışarı çıkıyorum yürüyüş için. Bir iş yaparsam mesela az önce 2 odanın halisini yalandan supurdum ve belim ağrıyor hemen uzandim. Ne bileyim birde olacağı varsa oluyor herhalde. Doktor ne dedi. Yada sen neler yaptın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…