Aynen ben de öyle yaptım. Peki LCW den hamile pantolonlarından da aldınız mı acaba? bir arkadaşım hemen diz yapıyor dedi, kararsız kaldım da...
Ay hic bilmiyorumki bazen guzel kumaşlar oluyo ama bazi seyleri de cok uyduruk oluyo lcw nin arkadasin diz yapiyo dediyse dogrudur bence
Ay hic bilmiyorumki bazen guzel kumaşlar oluyo ama bazi seyleri de cok uyduruk oluyo lcw nin arkadasin diz yapiyo dediyse dogrudur bence
Merhaba canim bi kayboldunki sorma bankada isler cok galiba :)) dogru hatirliyorum di mi bankaciydin :)) masallah bebisine bizimde kizimiz olacak insallah
yaaa kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürle verdiğiniz cvplar için.....zaten yarın aşım var orda kalp atışını dinliyorlarmış......belki içim rahatlar biraz....elimde değil...sanırım bu endişeler doğurana kadar sürecek.... :)))
Kizlar 14+4luk hamileyim. 3 gundur otururken kuyruk sokumum batiyor. Canim acidigi icin ya yayilarak oturuyorum ya da uzaniyorum. Ayni sikayeti yasayan var mi. Neden kaynaklaniyor olabilir daha da onemlisi nasil gecer. Tesekkurlerrr.
Merhaba canım evet bankaciyim dogru hatirladin :) yogun maaleseff eve gelince yatakta bayilip kaliyordum valla simdi gene iyiyim 11 e kadar dayanmaya basladim :)
Aa ne guzel seninde kizin oluyor demekki isim dusundun mu
ya bu arada coraspin i kullaniyor musun hala
inşşş canım inşşş hayırlıyla duyasın dateşekkürler ..bugün keseyi gördüm haftaya inş kalp atışlarınıda duymayı nasip eder Allah.. :)
benim de ilk kont alttan bakmıştı drbenim karından baktı, alttan bakmadı. Ama alttan da bakanlar varmış heralde
güle güle giy canımIlk hamile tişörtumu aldım :))
benim de öyleydi canım bi kıpırdardı sonra belki saatlerce oynamasını beklerdim hiç hareket etmezdi ama şimdi kızım kıpır kıpır ayaktayken yürürken bile oynuyo hareket ediyoya kızlar ben bebeğin hareketlerini 2 hiçdür hiç hissetmiyorum....zaten öyle tekme falan şeklinde hisssetmiyordum öncedende...sadece ufak kıpırtılar,damar atması gibi hissediyordum...bu iki gündür oda yok....hiç tık yok.....acaba neden böyle????birde karnım öyle tamda 5 aylık gibi değil...herkes karnın hiç beş aylık gibi durmuyor diyor...acaba bebeğim çok mu küçük....(((
ben aldım canım daha giyemedim çok esnek gibi duruyo inş çok fazla genişlemez çünkü ben hiç bol pantolon giyemem olmazsa terziye daraltıracağım :26:Aynen ben de öyle yaptım. Peki LCW den hamile pantolonlarından da aldınız mı acaba? bir arkadaşım hemen diz yapıyor dedi, kararsız kaldım da...
yaaa kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürle verdiğiniz cvplar için.....zaten yarın aşım var orda kalp atışını dinliyorlarmış......belki içim rahatlar biraz....elimde değil...sanırım bu endişeler doğurana kadar sürecek.... :)))
Bizden karyotip analizi (amniyosentez) kistik fibrozis ve perinatal enfeksiyon testlerini istedi.hepsi de bebekte bakılacak.kan testinden bahsetmedi.kan restini karşılıyor mu devlet siz hiç ücret ödemişmiydiniz???bebek hakkında olumlu düşündüğünü söyledi.ama herzamanki gibi doktorların yaklaşumı bir hastalık veya enfeksiyon olabilir dedi.haftaya cuma amniyosentez yapılacak heralde bir ay sonra da belli olur sonuç.hayırlısı olur inşallah...
Canim bana 20. Haftaya kadar kullan demislerdi coraspirini 13-14. Haftalarda kanamam oldu o zaman biraktim bi daha icmedim acikcasi, isim de betul koymaya karar verdik esimle degisik isimleri pek sevmiyorum bi kac secenek icinden betul' u seçtik bizde :)) siz karar verdiniz mi ismine bebisin
Azra da yogunlastik ama tam netlesmedi bakalım hayirlisi.saglik ocagindan asi icin vs arandin mi ya da asi oldunmu bana 5. Ayda arariz ilk asi o zaman demislerdi ama henuz aranmadim
Azra da yogunlastik ama tam netlesmedi bakalım hayirlisi.saglik ocagindan asi icin vs arandin mi ya da asi oldunmu bana 5. Ayda arariz ilk asi o zaman demislerdi ama henuz aranmadim
Gecen hafta aradılar canim ilk doz tetanoz asisi yapildi bir ay sonra ikinci doz yapilacakmis hattaAzra da yogunlastik ama tam netlesmedi bakalım hayirlisi.saglik ocagindan asi icin vs arandin mi ya da asi oldunmu bana 5. Ayda arariz ilk asi o zaman demislerdi ama henuz aranmadim
kızlar aşımı oldum geldim...biraz ağrıdı...şuanda da kolumu kaldıramıyorum......ama hiç önemli değil bbeişim iyi olsunda.....bu arada kalp atışınıda duydum çok şükür....bebeişim gayet iyi....ama kilo almayı frenleyemiyorum....79 olmuşum.....71 kiloyla başlamıştım....ne yapacam ben bu kile işini ....çok da dikkat ediyorum yediklerime....ekmeği kestim zaten....bu gidişle 90 ı bulurum ben.....(((
kızlar siz nerede tüp bebek tedavilerinizi gördünüz. ben temmuz 2013dee ankara anatoliada oldum. bebegim tuttu ama onu 3 aylıkken kaybettikdüşük yaptım. galiba yerimde duramamam buna neden oldu. siz nasıl hareket ettiniz hep yattınız mı. lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşrmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?