Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende Anatolia da yaptırdım. Yani ilk ay nerdeyse hep yatışla geçti. Sonraki ve şimdiki aylarda da.yormamaya çalışıyorum kendimi zaten ev deyim çalışmıyor.
Ev işi yapmıyorum pek.market alış veriş te yapmıyorum. Dışarıda fazla gezmiyorum haftada 3 gün oda hava iyi ise dışarı çıkıyorum yürüyüş için. Bir iş yaparsam mesela az önce 2 odanın halisini yalandan supurdum ve belim ağrıyor hemen uzandim. Ne bileyim birde olacağı varsa oluyor herhalde. Doktor ne dedi. Yada sen neler yaptın ki
ben hiç öyle yatma olayım olmadı. günde en fazla bi saat anca yatmısımdır. ne de olsa tuttu daha birşey olmaz diye düşündüm. evim 3.kat hic tereddüt etmedim indim cıktım. hamile olmadan önceki günlerimden pek fazla farkı yoktu. bu kadar üzülecegimi bilsem yerimden kalkmazdım heraldebende de bel agrısı cok oluyordu
Ah canım ya uzulmezmi insan.ne desem laf şimdi. Rabbim sana sabır versin.kontrole gittiğinde rahim kontrolde açılma varmiydi. Benim doktorum öyle demişti rahim de açılma yok yani erken doğum yada düşük riski görünmüyor dediydi. 12.haftada.tabi şimdi neler oluyor bilmiyorum yarın randevum var.bekliyorum bakalım neler oluyor içerde.
Dondurulmuş embriyo varmiydi canım?
Slm.Arkadasim bu kadar yipratma kendini.O bebegin nasibi bu kadarmis.Rabbim oyle takdir etmis.Bazi insanlar dussun diye neler neler yapiyoda
Yine bisey olmuyo.oyle merdiven cikmakla ev isi yapmakla bisey olcagini zannetmiyorum...
amin cnm.doktor bana öyle birsey demedi, ha bire iğne yazdı gönderdi. tam doktoru değiştirmeyi düşünüyordum ki düşük oldu. neden düşmüş dedigimde gelişememiştir dedi. Istırahat etmedim ondan olabilir mi dedim adam benim anneannem 9 taneyi yatarak dogurmadı dedi iyice sinir etti beni. inş randevun iyi gecer. maalesef dondurulacak kadar yumurtam gelişmedi su an anatolia ile iletişim halindeyim diger ay gidecegim
bilmiyorum ki en azından az yerimde dursaydım bu kadar vicdan azabı yapmazdım
Ben Almanyada yasiyorum.Burda transferden sonra doktorlarin cogu yatirmiyor.Ben uc tup denedim.Ilk ikisinde o kadar dikkat ettimki.transferden sonra direk yatirdilar dinlendim bi is yapmadim ama sonuc 0.ucuncusunde baska merkezdi yuksek bi catala cikardi boyum 1.60 inerken zorlandim hatta:) hadi evinize dedi.oyle pek dikkat etmedim ilk defa pozitif gordum haa devam etmedi o baska...doktorun odasi boydan boya bebek resimleriyle kapliydi.Ayni islemi onlarada yapti banada yapti...onlarin oldu benim olmadi.Rabbim onu kismet etseydi olurdu.ben boyle dusunuyorum.
Canım inanki çok Üzgünüm. Bende yorum yapan arkadaşa katılıyorum yani ev işi yada merdivenlerden birşey olmaz.evet doktorun tavrı yanlış ve öyle soylememesi lazım.
Bencede bebekte bir gelişme sorunu yada Sizlerde ki bir kromozom vs gibi sorunlar dan yada genetik birseyler olabilir.
Hakan hoca kromozom analiz testi istiyor onuda ihmal etme canım.
Yeni tedavinde rabbim inşallah yüzünü güldürsün.
canım bu gebelik takvimini nasıl oluşturdun. bun yapabilmek için ne gerekiyor. Aydınlatırsan sevinirim.
ilk aşın hayırlı olsun arkadaşım ağrın falan var mı ne durumdasınkızlar aşımı oldum geldim...biraz ağrıdı...şuanda da kolumu kaldıramıyorum......ama hiç önemli değil bbeişim iyi olsunda.....bu arada kalp atışınıda duydum çok şükür....bebeişim gayet iyi....ama kilo almayı frenleyemiyorum....79 olmuşum.....71 kiloyla başlamıştım....ne yapacam ben bu kile işini ....çok da dikkat ediyorum yediklerime....ekmeği kestim zaten....bu gidişle 90 ı bulurum ben.....(((
kızlar siz nerede tüp bebek tedavilerinizi gördünüz. ben temmuz 2013dee ankara anatoliada oldum. bebegim tuttu ama onu 3 aylıkken kaybettikdüşük yaptım. galiba yerimde duramamam buna neden oldu. siz nasıl hareket ettiniz hep yattınız mı. lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşrmısınız
Profilinden profil ayarlarına girip. Bebeğinizin beklenen doğum tarihini giriyosun.
Eğer olmazsa benim takvimin altında gebelik takvimi oluştur linkini tıklayarak yapabilirsiniz.
Teşekkür ediyorum kodalcım yaptım bakalım olmuş mu :)
selam anneler nasılsınız
Bazen iyi bazen kötü bazen şaşkın bazen agrili. .. cogu zaman aglamakli. Deli gibi agliyorum ota cope. Kocam dalga geciyor. Hamileus 3. Evresine girmis bulunuyor sürekli agliyor diye dolanip duruyor. 1.evre sacma sapan ruyalar gorup kocamin basinin etini yemekti. Adamin burnundan getirirdim. 2 evre kusma evresi. Sukur o da azaldi. 3. Evre de aglama evresiymis. Bakalim o ne zaman gececek. Gecince ne baslayacak
Tetanoz aşısı 20. hafta dolunca ve 4 hafta sonra yapılıyor. Ben 20 dolar dolmaz geçen hafta cuma yaptırdım. Hamilelik takvimine göre senin de bu hafta içinde yaptırman gerekiyor. Unutma ihtimallerine karşı arayıp hatırlat istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?