2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

ben hiç öyle yatma olayım olmadı. günde en fazla bi saat anca yatmısımdır. ne de olsa tuttu daha birşey olmaz diye düşündüm. evim 3.kat hic tereddüt etmedim indim cıktım. hamile olmadan önceki günlerimden pek fazla farkı yoktu. bu kadar üzülecegimi bilsem yerimden kalkmazdım heralde bende de bel agrısı cok oluyordu

Ah canım ya uzulmezmi insan.ne desem laf şimdi. Rabbim sana sabır versin.kontrole gittiğinde rahim kontrolde açılma varmiydi. Benim doktorum öyle demişti rahim de açılma yok yani erken doğum yada düşük riski görünmüyor dediydi. 12.haftada.tabi şimdi neler oluyor bilmiyorum yarın randevum var.bekliyorum bakalım neler oluyor içerde.
Dondurulmuş embriyo varmiydi canım?

Slm.Arkadasim bu kadar yipratma kendini.O bebegin nasibi bu kadarmis.Rabbim oyle takdir etmis.Bazi insanlar dussun diye neler neler yapiyoda
Yine bisey olmuyo.oyle merdiven cikmakla ev isi yapmakla bisey olcagini zannetmiyorum...

amin cnm.doktor bana öyle birsey demedi, ha bire iğne yazdı gönderdi. tam doktoru değiştirmeyi düşünüyordum ki düşük oldu. neden düşmüş dedigimde gelişememiştir dedi. Istırahat etmedim ondan olabilir mi dedim adam benim anneannem 9 taneyi yatarak dogurmadı dedi iyice sinir etti beni. inş randevun iyi gecer. maalesef dondurulacak kadar yumurtam gelişmedi su an anatolia ile iletişim halindeyim diger ay gidecegim

Slm.Arkadasim bu kadar yipratma kendini.O bebegin nasibi bu kadarmis.Rabbim oyle takdir etmis.Bazi insanlar dussun diye neler neler yapiyoda
Yine bisey olmuyo.oyle merdiven cikmakla ev isi yapmakla bisey olcagini zannetmiyorum...

bilmiyorum ki en azından az yerimde dursaydım bu kadar vicdan azabı yapmazdım

Canım inanki çok Üzgünüm. Bende yorum yapan arkadaşa katılıyorum yani ev işi yada merdivenlerden birşey olmaz.evet doktorun tavrı yanlış ve öyle soylememesi lazım.
Bencede bebekte bir gelişme sorunu yada Sizlerde ki bir kromozom vs gibi sorunlar dan yada genetik birseyler olabilir.
Hakan hoca kromozom analiz testi istiyor onuda ihmal etme canım.
Yeni tedavinde rabbim inşallah yüzünü güldürsün.

bilmiyorum ki en azından az yerimde dursaydım bu kadar vicdan azabı yapmazdım

Ben Almanyada yasiyorum.Burda transferden sonra doktorlarin cogu yatirmiyor.Ben uc tup denedim.Ilk ikisinde o kadar dikkat ettimki.transferden sonra direk yatirdilar dinlendim bi is yapmadim ama sonuc 0.ucuncusunde baska merkezdi yuksek bi catala cikardi boyum 1.60 inerken zorlandim hatta:) hadi evinize dedi.oyle pek dikkat etmedim ilk defa pozitif gordum haa devam etmedi o baska...doktorun odasi boydan boya bebek resimleriyle kapliydi.Ayni islemi onlarada yapti banada yapti...onlarin oldu benim olmadi.Rabbim onu kismet etseydi olurdu.ben boyle dusunuyorum.

demek ki bu dünyada nasipleri yokmuş .umarım Allah en kısa zamanda bizimde yüzümüzü güldürür.

hakan bey eşimden genetik test istedi ama benden istememişti o zaman. bi gidelim bakalım belki bu sefer gerek görür. amin teşekkürler

canım bu gebelik takvimini nasıl oluşturdun. bun yapabilmek için ne gerekiyor. Aydınlatırsan sevinirim.

canım bu gebelik takvimini nasıl oluşturdun. bun yapabilmek için ne gerekiyor. Aydınlatırsan sevinirim.

Profilinden profil ayarlarına girip. Bebeğinizin beklenen doğum tarihini giriyosun.
Eğer olmazsa benim takvimin altında gebelik takvimi oluştur linkini tıklayarak yapabilirsiniz.

ilk aşın hayırlı olsun arkadaşım ağrın falan var mı ne durumdasın şimdiden 8 kilo almışsın canım bence de kendini biraz frenle kuzum daha doğuma var fazla kilo alman senin için iyi olmaz

bebeğin için çok üzüldüm canım rabbim böyle nasibini yazmış kader kısmet işte...bende ilk 3 ay çok dikkat ettim şimdi bile öyleyim her işimi eşimle hallediyorum

Arkadaşlar,
Transferimin 10. Günü olan bugün şişkinlik şikayetiyle gittim kliniğe.
Dr.gebelik var mı bakalım dedi.kan verdim.
1 saat sonra aradı tebrik etti.
Gerçek test tarihin olan 14 şubatta gel yine bakalım dedi.
Noldu şimdi?
Hamile mi oldum?
Noluyor yahu? Vallahi billahi daha anlayamadım bişey.
bilmiyorum ne hissediyorum.

selam anneler nasılsınız

Bazen iyi bazen kötü bazen şaşkın bazen agrili. .. cogu zaman aglamakli. Deli gibi agliyorum ota cope. Kocam dalga geciyor. Hamileus 3. Evresine girmis bulunuyor sürekli agliyor diye dolanip duruyor. 1.evre sacma sapan ruyalar gorup kocamin basinin etini yemekti. Adamin burnundan getirirdim. 2 evre kusma evresi. Sukur o da azaldi. 3. Evre de aglama evresiymis. Bakalim o ne zaman gececek. Gecince ne baslayacak

seninkide güzelmiş :)

Evet canim ben bi arayayim iyiki size sormusum cok sagol valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…