Arkadaşlar,
Transferimin 10. Günü olan bugün şişkinlik şikayetiyle gittim kliniğe.
Dr.gebelik var mı bakalım dedi.kan verdim.
1 saat sonra aradı tebrik etti.
Gerçek test tarihin olan 14 şubatta gel yine bakalım dedi.
Noldu şimdi?
Hamile mi oldum?
Noluyor yahu? Vallahi billahi daha anlayamadım bişey.
bilmiyorum ne hissediyorum.
Ay masallah cok sevindim gordun mu bak bebisin birakmadi seni aferin ona dikkat et kendini yormaArkadaşlar,
Transferimin 10. Günü olan bugün şişkinlik şikayetiyle gittim kliniğe.
Dr.gebelik var mı bakalım dedi.kan verdim.
1 saat sonra aradı tebrik etti.
Gerçek test tarihin olan 14 şubatta gel yine bakalım dedi.
Noldu şimdi?
Hamile mi oldum?
Noluyor yahu? Vallahi billahi daha anlayamadım bişey.
bilmiyorum ne hissediyorum.
selam anneler nasılsınız
kızlar biliyomusunuz ben artık bebeğimin hareketlerini net hissetmeye başladım bin şükürler olsun rabbime
Bu ara belimdeki 2 fitik costy napcam bilmiyorum cok belim agrio..gece yatakta sizlanarak donebiliyorum son aylar napicam hic bilmiyorum
onerisi olan var mi??
Kızımın hareketleri rahatlatiyor ama :)
ay bir de sag ayak bas parmagim apse yapti tirnak ete batiyorbugun hersey beni buldu bir an once ctesi olsun belim icin ayak tirnagim icin ve bebisim icin doktora gitmeliyim
Masallah masallah gun gectikce daha cok hissediliyo hareketler iyiki de hissediyoruz icim rahatliyo ama esim gelince bizim kiz bi anda duruyo :))
dıştan hissedemiyoruz daha ama ben hissediyorum bizim oğlanda çikolata yiyince coşuyor:)durdurana aşk olsun
ilk aşın hayırlı olsun arkadaşım ağrın falan var mı ne durumdasınşimdiden 8 kilo almışsın canım bence de kendini biraz frenle kuzum daha doğuma var fazla kilo alman senin için iyi olmaz
Şimdi bi sürü şey okumalıyım.
Şubat sonu kalp atışlarını duyunca belki farkına varıcam gebe olduğumun.
Çünkü hala anlamadım hıcbısey.
Balik yagi hapi kullanan var mi ya da onerisi vs olan ?
biz çok iyiyiz canımselam anneler nasılsınız
kızlar biliyomusunuz ben artık bebeğimin hareketlerini net hissetmeye başladım bin şükürler olsun rabbime
ben kullanıyorum canım dr verdi mega 3Balik yagi hapi kullanan var mi ya da onerisi vs olan ?
maşallah canım bixim kız da ne çikolataya nede başka bişeye bakıyo sürekli kıprdak haldeyiz şu an bile yazarken hiç durmuyo artık sabahları tekmeleriyle uyandırıyo beni kızımdıştan hissedemiyoruz daha ama ben hissediyorum bizim oğlanda çikolata yiyince coşuyor:)durdurana aşk olsun
ayyyy evet var ağrım biraz....kolumu kaldıramıyorum.....hiç sorma canım......bu aralar dikkat ediyorum valla yediklerime....ama gerçekten su içsem yarıyor derler yaaa....aynen öyleyim.ekmeği kestim...hamur işini kestim....tam buğday ekmeği yiyorum kahvaltıda....sonumu bende iyi görmüyorum.....((
Aaa ama beni depresyona sokacaksiniz ne 36 i bee gerci hamile degilkende 36 benden degildim :)) bu arada biz bu adamları bi okutsak mi napsak benimki de yamuldu varis saniyoduk hatta lazerle ameliyat olsun diye randevu filan aldik meger damar tikanikligiymis tesadufen ortaya ciktibiz çok iyiyiz canımsiz nasılsınız
çok şükür canım nihayet beklenen an geldi
ben kullanıyorum canım dr verdi mega 3
maşallah canım bixim kız da ne çikolataya nede başka bişeye bakıyo sürekli kıprdak haldeyiz şu an bile yazarken hiç durmuyo artık sabahları tekmeleriyle uyandırıyo beni kızım
inşş yarına bişeyin kalmaz kuzum ağrın sızın geçerbiz sürekli tam buğdaylı yiyoruz canım eve beyaz ekmek çok nadir giriyor zorda kalınca benim de hiç iştihanım yok yemek yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum 36 beden hamile pantolonu aldım bol geldi terziye verip daralttıracağım :26:
inşş yarına bişeyin kalmaz kuzum ağrın sızın geçerbiz sürekli tam buğdaylı yiyoruz canım eve beyaz ekmek çok nadir giriyor zorda kalınca benim de hiç iştihanım yok yemek yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum 36 beden hamile pantolonu aldım bol geldi terziye verip daralttıracağım :26:
Arkadaşlar merhaba,
3 gündür gribim, burnum kulağım tıkalı, gözlerim ve başım ağrıyor, bugün doktora gittim burun için tuzlu su verdi..kullandım ama burnum hala tıkalı geçmedi..içmediğim bitki çayı kalmadı...arkadaşım gebelikte grip tehlikeli, inş çocuğa geçmez dedi? canım sıkıldı iyicebilginiz var mı bu konuda, veya grip geçireniniz oldu mu? neler yaptınız geçmesi için, ilaç kullandınız mı?
Rabbim korusun bebişlerimizi
Arkadaşlar merhaba,
3 gündür gribim, burnum kulağım tıkalı, gözlerim ve başım ağrıyor, bugün doktora gittim burun için tuzlu su verdi..kullandım ama burnum hala tıkalı geçmedi..içmediğim bitki çayı kalmadı...arkadaşım gebelikte grip tehlikeli, inş çocuğa geçmez dedi? canım sıkıldı iyicebilginiz var mı bu konuda, veya grip geçireniniz oldu mu? neler yaptınız geçmesi için, ilaç kullandınız mı?
Rabbim korusun bebişlerimizi
biz çok iyiyiz canımsiz nasılsınız
çok şükür canım nihayet beklenen an geldi
ben kullanıyorum canım dr verdi mega 3
maşallah canım bixim kız da ne çikolataya nede başka bişeye bakıyo sürekli kıprdak haldeyiz şu an bile yazarken hiç durmuyo artık sabahları tekmeleriyle uyandırıyo beni kızım
Aaa ama beni depresyona sokacaksiniz ne 36 i bee gerci hamile degilkende 36 benden degildim :)) bu arada biz bu adamları bi okutsak mi napsak benimki de yamuldu varis saniyoduk hatta lazerle ameliyat olsun diye randevu filan aldik meger damar tikanikligiymis tesadufen ortaya cikti
ayyyy ne güzel yaaa...sen zayıfmışsın....iştahta yok ne güzel....ben sabahın 5inde midem kazınarak uyanıyorum....yok böyle birşey......sürekli acıkıyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?