2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Ee super ne güzel hamisler arasindasin sende allah tamamini erdirir ins tebrik ederim bu ara pek bi is yapma bence yat uzan dinlen ilac verdiyse doktor ihmal etme canim

Ay masallah cok sevindim gordun mu bak bebisin birakmadi seni aferin ona dikkat et kendini yorma

selam anneler nasılsınız

Bu ara belimdeki 2 fitik costy napcam bilmiyorum cok belim agrio.. gece yatakta sizlanarak donebiliyorum son aylar napicam hic bilmiyorum
onerisi olan var mi??
Kızımın hareketleri rahatlatiyor ama :)
ay bir de sag ayak bas parmagim apse yapti tirnak ete batiyor bugun hersey beni buldu bir an once ctesi olsun belim icin ayak tirnagim icin ve bebisim icin doktora gitmeliyim

kızlar biliyomusunuz ben artık bebeğimin hareketlerini net hissetmeye başladım bin şükürler olsun rabbime

Masallah masallah gun gectikce daha cok hissediliyo hareketler iyiki de hissediyoruz icim rahatliyo ama esim gelince bizim kiz bi anda duruyo :))

dinlen demekten başka önerim yok maalesefevet canım iyikide hissettiriyorlar çok güzel bir duygu

Şimdi bi sürü şey okumalıyım.
Şubat sonu kalp atışlarını duyunca belki farkına varıcam gebe olduğumun.
Çünkü hala anlamadım hıcbısey.

ilk aşın hayırlı olsun arkadaşım ağrın falan var mı ne durumdasın şimdiden 8 kilo almışsın canım bence de kendini biraz frenle kuzum daha doğuma var fazla kilo alman senin için iyi olmaz

ayyyy evet var ağrım biraz....kolumu kaldıramıyorum.....hiç sorma canım......bu aralar dikkat ediyorum valla yediklerime....ama gerçekten su içsem yarıyor derler yaaa....aynen öyleyim.ekmeği kestim...hamur işini kestim....tam buğday ekmeği yiyorum kahvaltıda....sonumu bende iyi görmüyorum..... ((

Şimdi bi sürü şey okumalıyım.
Şubat sonu kalp atışlarını duyunca belki farkına varıcam gebe olduğumun.
Çünkü hala anlamadım hıcbısey.

Allah tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin inşallah Bi kaç haftaya mide bulantıları ya da hazımsızlık başlayınca anlarsın

Balik yagi hapi kullanan var mi ya da onerisi vs olan ?

Ben tüp bebeğe başlamadan 2 ay önce doktorumun tavsiyesiyle başlamıştım ve hala kullanıyorum. Solgar omega-3 950 , tüp bebek merkezindeki eczaneden geçen cuma 65 e aldım ama farklı yerlerde 75-80 e kadar satıyorlar.

selam anneler nasılsınız
biz çok iyiyiz canım siz nasılsınız
kızlar biliyomusunuz ben artık bebeğimin hareketlerini net hissetmeye başladım bin şükürler olsun rabbime
çok şükür canım nihayet beklenen an geldi
Balik yagi hapi kullanan var mi ya da onerisi vs olan ?
ben kullanıyorum canım dr verdi mega 3
dıştan hissedemiyoruz daha ama ben hissediyorum bizim oğlanda çikolata yiyince coşuyor:)durdurana aşk olsun
maşallah canım bixim kız da ne çikolataya nede başka bişeye bakıyo sürekli kıprdak haldeyiz şu an bile yazarken hiç durmuyo artık sabahları tekmeleriyle uyandırıyo beni kızım

inşş yarına bişeyin kalmaz kuzum ağrın sızın geçer biz sürekli tam buğdaylı yiyoruz canım eve beyaz ekmek çok nadir giriyor zorda kalınca benim de hiç iştihanım yok yemek yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum 36 beden hamile pantolonu aldım bol geldi terziye verip daralttıracağım :26:

Son düzenleme:
Aaa ama beni depresyona sokacaksiniz ne 36 i bee gerci hamile degilkende 36 benden degildim :)) bu arada biz bu adamları bi okutsak mi napsak benimki de yamuldu varis saniyoduk hatta lazerle ameliyat olsun diye randevu filan aldik meger damar tikanikligiymis tesadufen ortaya cikti

ayyyy ne güzel yaaa...sen zayıfmışsın....iştahta yok ne güzel....ben sabahın 5inde midem kazınarak uyanıyorum....yok böyle birşey......sürekli acıkıyorum......

Arkadaşlar merhaba,
3 gündür gribim, burnum kulağım tıkalı, gözlerim ve başım ağrıyor, bugün doktora gittim burun için tuzlu su verdi..kullandım ama burnum hala tıkalı geçmedi..içmediğim bitki çayı kalmadı...arkadaşım gebelikte grip tehlikeli, inş çocuğa geçmez dedi? canım sıkıldı iyice bilginiz var mı bu konuda, veya grip geçireniniz oldu mu? neler yaptınız geçmesi için, ilaç kullandınız mı?
Rabbim korusun bebişlerimizi

Geçmiş olsun canım. Bende hamileliğimin ilk haftalarinda grip olmuştum. 3 hafta geçmedi nerdeyse. Arasıra limonlu ıhlamur ve kuşburnu çayı icmistim.
Ballı süt, açık siyah çay içerek surunmeye devam etmiştim. Ve felaket bir öksürük krizine giriyodum.bal ile yumuşatıyordum boğazımi.

geçmiş olsun canım bende geçirdim geçen ay bayağıda ağırdı ateşim falan yükseliyordu bişi olmadı şükür ilaç kullanmadım ama süründüm ortalarda stres olma canım ben bir ay olacak daha tam atlatmadım düşün yani

36 bedenim diye deme bari yaaa depresyona girecez burda benimde yoktu ne güzel ama sanırım açılıyor iştah acıkıyorum artık çok yemiorum ama heran kilo alabilirim çok müsait bir bünyem var

geçmiş olsun canım fark edilmesi iyi olmuş. valla bende ne zaman 36 bedendim hatırlamıyorum bile:)

ayyyy ne güzel yaaa...sen zayıfmışsın....iştahta yok ne güzel....ben sabahın 5inde midem kazınarak uyanıyorum....yok böyle birşey......sürekli acıkıyorum......

canımm senin kadar acıkmıyorum ama bende kiloyu çok almaktan korkuyorum bedenim müsait çünkü kilo almayakolun nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…