Geçmiş olsun canım. Bende hamileliğimin ilk haftalarinda grip olmuştum. 3 hafta geçmedi nerdeyse. Arasıra limonlu ıhlamur ve kuşburnu çayı icmistim.
Ballı süt, açık siyah çay içerek surunmeye devam etmiştim. Ve felaket bir öksürük krizine giriyodum.bal ile yumuşatıyordum boğazımi.
geçmiş olsun canım bende geçirdim geçen ay bayağıda ağırdı ateşim falan yükseliyordu bişi olmadı şükür ilaç kullanmadım ama süründüm ortalarda stres olma canım ben bir ay olacak daha tam atlatmadım düşün yani
Geçmiş olsun canım. Bende hamileliğimin ilk haftalarinda grip olmuştum. 3 hafta geçmedi nerdeyse. Arasıra limonlu ıhlamur ve kuşburnu çayı icmistim.
Ballı süt, açık siyah çay içerek surunmeye devam etmiştim. Ve felaket bir öksürük krizine giriyodum.bal ile yumuşatıyordum boğazımi.
Arkadaşlar merhaba,
3 gündür gribim, burnum kulağım tıkalı, gözlerim ve başım ağrıyor, bugün doktora gittim burun için tuzlu su verdi..kullandım ama burnum hala tıkalı geçmedi..içmediğim bitki çayı kalmadı...arkadaşım gebelikte grip tehlikeli, inş çocuğa geçmez dedi? canım sıkıldı iyicebilginiz var mı bu konuda, veya grip geçireniniz oldu mu? neler yaptınız geçmesi için, ilaç kullandınız mı?
Rabbim korusun bebişlerimizi
Kizlar merhaba
asimi oldum 5 gibi henuz hafif agrim var hemsire 2 gun agrin olur kolunu kaldirmakta bile zorlanabilirsin dediyaa suan pek agrim yok olmazmi bu saatten sonra acep..
ayak tirnagimda apse vardi kurutsun diye esime aksam eczaneden teramisin merhem aldiriyim dedim eczaci vermemis hamilelere sakincali olanilir diye cok sasirdim ben napcam bu parmagimi tirnagim batio apseli hemde((
Aaa ama beni depresyona sokacaksiniz ne 36 i bee gerci hamile degilkende 36 benden degildim :)) bu arada biz bu adamları bi okutsak mi napsak benimki de yamuldu varis saniyoduk hatta lazerle ameliyat olsun diye randevu filan aldik meger damar tikanikligiymis tesadufen ortaya cikti
valla bende bu duruma çok şaşkınım canım benim normalde sürekli yemem lazım var bu işte bi gariplikayyyy ne güzel yaaa...sen zayıfmışsın....iştahta yok ne güzel....ben sabahın 5inde midem kazınarak uyanıyorum....yok böyle birşey......sürekli acıkıyorum......
çok geçmiş olsun canım ben ilk haftalar grip olmuştum hiç kolay geçmedi 2 hafta sürmüştü allah kolyalık versin bol c vitamini ye dinlenArkadaşlar merhaba,
3 gündür gribim, burnum kulağım tıkalı, gözlerim ve başım ağrıyor, bugün doktora gittim burun için tuzlu su verdi..kullandım ama burnum hala tıkalı geçmedi..içmediğim bitki çayı kalmadı...arkadaşım gebelikte grip tehlikeli, inş çocuğa geçmez dedi? canım sıkıldı iyicebilginiz var mı bu konuda, veya grip geçireniniz oldu mu? neler yaptınız geçmesi için, ilaç kullandınız mı?
36 bedenim diye deme bari yaaa depresyona girecez burda benimde yoktu ne güzel ama sanırım açılıyor iştah acıkıyorum artık çok yemiorum ama heran kilo alabilirim çok müsait bir bünyem var
canımm senin kadar acıkmıyorum ama bende kiloyu çok almaktan korkuyorum bedenim müsait çünkü kilo almayakolun nasıl oldu
Arkadaşlar merhaba,
valla canım benimde bünyem kilo almaya müsait....zaten hamile kaldığımda vardı bir kaç kilo fazlam.....allahtan diyorum boyum var...birde boyum olmazsa....yuvarlanarak giderim herhalde....yaaaa kolun hala çok ağrıyor....hareket ettiremiyorum....kaç gün sonra geçiyor bu ağrı....((
Gecmis olsun canım burun tıkanıklığı için buğuseptil kullanabilirsin.kaba sıcak su koyup içine buguseptıl koyuyorsun 1-2 kasık sonra basına havlu koyup buharı burnuna cekıyorsun.gebelıkte kullanımı guvenlı.istersen druna sorabilirsin
Geçmiş olsun arkadaşım bende grip oldum ilaç kullanmadim ve ilerledi orta kulak iltihabina dönüştü doktor antibiyotik verdi korka korka iciyorum mecbur zor işler bu işler ya icsen bi türlü icmesen bi türlü Allah yardimcimiz olsun balli ilik süt ve balli limonlu ihlamur iyi geliyo birazcik rahatlatiyor Allah şifa versin
Günaydınnnnnnnn güzel anneler. güzel geçsin günümüzzzzz.. büyüsün minnoşlarımız.
Kızlar bir ninni duymussunuzdur belki Toygar ışıklı nin ay çok etkiledi beni. ..
Ay hangisi uyu melek yuzlum uyu o mu o adamin sedi aglatiyo beni yaaa ben kotu biri degilim diye sarkisi var agliyorum onda ben :))) bi de bana bir masal anlat bana varya eskiden beri ne zaman duysam kendim soylesem aglarim simdi bile gozlerim doldu aglak bi gun geciriyorum zaten
Kızlar bir ninni duymussunuzdur belki Toygar ışıklı nin ay çok etkiledi beni. ..
Oh ne guzel bizim daha 3 hafta var görüş gününe:))Evet canım uyu melek yuzlum olan.vallahi bende öyle 2 haftadır duygusalliktan nevrim döndü. Bugunde resmen tavan yaptı.
Yarın olsun kuzucugumu göreyim de rahatlayim azıcık. 3 haftadır görmedim minigimi
Oh ne guzel bizim daha 3 hafta var görüş gününe:))
valla canım benimde bünyem kilo almaya müsait....zaten hamile kaldığımda vardı bir kaç kilo fazlam.....allahtan diyorum boyum var...birde boyum olmazsa....yuvarlanarak giderim herhalde....yaaaa kolun hala çok ağrıyor....hareket ettiremiyorum....kaç gün sonra geçiyor bu ağrı....((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?