2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

çok sağol canım, sana da geçmiş olsun...burnum aksa rahatlarım biraz ama akmıyo, nefesim tıkanıyo iyice...doktor rapor yazayım çok kötüsün böyle çalışamazsın dedi, arkadaşım izinde olduğu için rapor alamam dedim kabul etmedim raporu...hastalık sen dur dur arkadaş izinde olunca gel beni bul
evde olsam yatar dinlenirdim, af Ya Rabbi aff...

sağolasın canım, dikkat edin bi daha yakalanmayın çok yıpratıyo insanı...Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın inş...

Gecmis olsun canım burun tıkanıklığı için buğuseptil kullanabilirsin.kaba sıcak su koyup içine buguseptıl koyuyorsun 1-2 kasık sonra basına havlu koyup buharı burnuna cekıyorsun.gebelıkte kullanımı guvenlı.istersen druna sorabilirsin

Kizlar merhaba
asimi oldum 5 gibi henuz hafif agrim var hemsire 2 gun agrin olur kolunu kaldirmakta bile zorlanabilirsin dedi yaa suan pek agrim yok olmazmi bu saatten sonra acep..
ayak tirnagimda apse vardi kurutsun diye esime aksam eczaneden teramisin merhem aldiriyim dedim eczaci vermemis hamilelere sakincali olanilir diye cok sasirdim ben napcam bu parmagimi tirnagim batio apseli hemde ((

Kuru sogani kozle ez apse olan yere sar iltihabini alir ama once bi arastir zarari dokunur mu diye umarim faydasini gorursun

bugün gittim daraltırdım canım terzide şaşırdı nasıl bol geliyor diye ama üstümden düşüyo ne yapayım kuzum kilo almadım hiç çok çok geçmiş olsun eşine inşş bi an önce sağlığına kavuşur
ayyyy ne güzel yaaa...sen zayıfmışsın....iştahta yok ne güzel....ben sabahın 5inde midem kazınarak uyanıyorum....yok böyle birşey......sürekli acıkıyorum......
valla bende bu duruma çok şaşkınım canım benim normalde sürekli yemem lazım var bu işte bi gariplik
çok geçmiş olsun canım ben ilk haftalar grip olmuştum hiç kolay geçmedi 2 hafta sürmüştü allah kolyalık versin bol c vitamini ye dinlen
36 bedenim diye deme bari yaaa depresyona girecez burda benimde yoktu ne güzel ama sanırım açılıyor iştah acıkıyorum artık çok yemiorum ama heran kilo alabilirim çok müsait bir bünyem var

zaten bu gidişle 34 kadar inecem galiba pazar günü yine pantolon bakmaya gidecez inşş bu sefer olan birini bulurum dr gittiğim de soracağım bakalım benim kilo almamam bebişimi nasıl etkiliyo :26:

canımm senin kadar acıkmıyorum ama bende kiloyu çok almaktan korkuyorum bedenim müsait çünkü kilo almayakolun nasıl oldu

valla canım benimde bünyem kilo almaya müsait....zaten hamile kaldığımda vardı bir kaç kilo fazlam.....allahtan diyorum boyum var...birde boyum olmazsa....yuvarlanarak giderim herhalde....yaaaa kolun hala çok ağrıyor....hareket ettiremiyorum....kaç gün sonra geçiyor bu ağrı.... ((

Geçmiş olsun arkadaşım bende grip oldum ilaç kullanmadim ve ilerledi orta kulak iltihabina dönüştü doktor antibiyotik verdi korka korka iciyorum mecbur zor işler bu işler ya icsen bi türlü icmesen bi türlü Allah yardimcimiz olsun balli ilik süt ve balli limonlu ihlamur iyi geliyo birazcik rahatlatiyor Allah şifa versin

Canim benim iki gece agri oldu sonra gecti

çok sağol canım, hiç bir buğu, bitki çayı, tuzlu su işe yaramadı. evde buğuseptil yoktu akşam dayanamadım sprey sıktım işin kötüsü o da açamadı tıkanıklığı..hafif bi rahatlama olunca uyumuşum bakalım bugün 4.gün geçme evresinde olmalı artık...

çok geçmiş olsun canım ben ilk haftalar grip olmuştum hiç kolay geçmedi 2 hafta sürmüştü allah kolyalık versin bol c vitamini ye dinlen

sağol canım, ilk haftalarda ben de olmuştum ama bu kadar kötü değildi canım, Allahım hepimize sağlık sıhhat versin...

sana da çok geçmiş olsun canım, dediklerini yapayım, en kısa zamanda sağlığımıza kavuşuruz inş...pıtırcıklarımıza bişey olmasın yeter ki

Son düzenleme:

sağolasın canım, ilk haftalarda ben de olmuştum ama bu kadar ağır değildi, tıkanık olmasam ağrıya dayanacam ama tıkanıklık beni öldürdü canım...akşam eşim de evde yoktu çaresizlikten bir sürü ağladım, Rabbim kimseyi sağlığından etmesin...
senin bebiş nasıl sen nasılsın? detaylı ultrson ve 3 lü test yapıldı mı sana?

Kızlar bir ninni duymussunuzdur belki Toygar ışıklı nin ay çok etkiledi beni. ..

Ay hangisi uyu melek yuzlum uyu o mu o adamin sedi aglatiyo beni yaaa ben kotu biri degilim diye sarkisi var agliyorum onda ben :))) bi de bana bir masal anlat bana varya eskiden beri ne zaman duysam kendim soylesem aglarim simdi bile gozlerim doldu aglak bi gun geciriyorum zaten

Evet canım uyu melek yuzlum olan.vallahi bende öyle 2 haftadır duygusalliktan nevrim döndü. Bugunde resmen tavan yaptı.
Yarın olsun kuzucugumu göreyim de rahatlayim azıcık. 3 haftadır görmedim minigimi

Evet canım uyu melek yuzlum olan.vallahi bende öyle 2 haftadır duygusalliktan nevrim döndü. Bugunde resmen tavan yaptı.
Yarın olsun kuzucugumu göreyim de rahatlayim azıcık. 3 haftadır görmedim minigimi
Oh ne guzel bizim daha 3 hafta var görüş gününe:))

bugün yarın geçer canım kolun benim boyumda yok yuvarlak olmaktan korkuyom:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…