2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

şuna bak ya nasılda hava atıyor pantolonunun kalıbı büyüktür sen zayıf değilsindir52:çok kıskandım

kızlar bugün idrar tahlili yaptırdım ve enfeksiyon varmış biraz doktor idrar kültürü istedi.. bakalım nasıl çıkacak sonuç? Allahaşükür bir ağrım sızım da yok ama nereden çıktı bu enfeksiyonlar, pis bakteriler enfeksiyon çoğalıyorsa ilaç kullanacakmşm

Cnm Tahlılı vermeden önce genıtal temızlık yapmışmıydın?

bebeğimin hareketleri her geçen gün canlanıyor dıştanda hissedilmeye başladı çok şükür rabbime bin şükür bu duyguları yaşattı bizlere

Özel birsey yapmamistim aslnda,sadece progestan kullaniyorum onun artiklari gelmesin diye dikkat ettim ama eminim bir miktar dahil olmustur o da :S

İdrar tahlili veya kültürü verirken sabah jel koymadan git. Eve gelince kullanırsın. Ayrıca, idrar tahlilinde direk idrarını yapabiliyorsun ama kültür için idrar verirken ilk ve son idrarı istemezler. Çoğu yerde bunu söylemez. Yani önce bir miktar idrar yapacaksın dışarı, sonra verilen kaba idrarını yeteri kadar yapacaksın, tam bitmeden son idrarını dışarı yapacaksın. İdrarda enfeksiyon olduğu kanda çıkarsa ilaç veriyorlar. Hemogram sonucunda yüksek değerler varsa onlardır. Mandalina, portakal ye ve bol su iç. Acı eşiğin benim gibi yüksekse enfeksiyon olduğunu da çok anlamıyorsun.

Özel birsey yapmamistim aslnda,sadece progestan kullaniyorum onun artiklari gelmesin diye dikkat ettim ama eminim bir miktar dahil olmustur o da :S

Cnm idrar kulturunu ankara12nın dedıgı gıbı yap normal idrar tahlılındede jel koyma genıtal bolgenı suyla yıka bıraz ıdrar yaptıktan sonra kaba idrarını yap.bence sende enfeksiyon yok.temızlık yapmadıgın için öyle cıkmıştır.tekrar ver sonra ilaç kullan bence

geçmiş olsun canım bende de enfeksiyon var ilaç da kullandım 5 gün antibiyotik 3 gün fitil şimdi de krem sürüyorum eskisi gibi sarı akıntım olmuyo inşallah işe yaramıştır ilaçlar bi de bana dr sabah akşam papatya çayı iç demişti ama ben hem ne olur ne olmaz hem de tadı kötü diye günde bi tane içmeye çalışıyorum istersen sende bi doktoruna danış olur derse bi denersin çayı da

bebeğimin hareketleri her geçen gün canlanıyor dıştanda hissedilmeye başladı çok şükür rabbime bin şükür bu duyguları yaşattı bizlere

amin canım söylemiştim sana bikaç gündür sabahtan iş yerine geliyorum genelde oturuyorum bi dün ayaktaydım arada vicdan yapıyorum bişey olur mu diye olmaz di mi yaa sen hep çalıştın sonuçta ara ara karnım da ağrı oluyo o kadar belim zaten evde de ayakta kalınca ağrıyodu

Tesekkurler kizlar bugun idrar verirken dikkat edecegm bunlara..bakalm sonuca ne diyecek doktor?

Profilinden profil ayarlarına girip. Bebeğinizin beklenen doğum tarihini giriyosun.
Eğer olmazsa benim takvimin altında gebelik takvimi oluştur linkini tıklayarak yapabilirsiniz.

Mrb arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum yazdıklarınızı okuyorum ben hamilelik takvimini göremiyorum dediğin gibi doğum tarihini yazdım ama takvimi göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…