2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Bana bişeyler söyleyin lütfennn!!!!!!! arkadaşlar benim transferin 12. Günü bhcg 141 çıktı bir gün arayla 267 çıktı ve doktorum iyi dedi salı günü yani 18 şubatta kese görmeye gidicem ama çokk korkuyorum günlerdir içim içimi yiyo kese gözükcekmi bebişim olacakmı kendimde sürekli belirti arıyorum ama ara ara kasık ağrısı ve bel ağrısından bsşka hiç bişey yok midem bulanmıyo canım özellikle bişey çekmiyo saçmalıyorum şuan biliyorum ama elimde değil sırf bunun için sabah sağlık ocağına gittim bthc baktırmaya ama sonuç p.tesiye kaldı beni bırakmamıştır demi bana bişeyler söyleyin lütfen 😔😔

Değerlerin gayet güzel canım neden endişe ediyorsun ki?

Doktordan geliyorum ve bebişimin cinsiyetini öğrendik ERKEK.....
Maşallah şeker yedim çikolata yedim ama çok sakindi kuzucum.doktor dalga geçti çok mu yedin ters tepki gösterdi dedi. Yooo azıcık yemistim.
Idrar testi ve kan testi için yarın sabah erkenden gidicez bakalım. ..

Gözün aydın canım vallahi oğluşlar çok tatlı oluyor maviş maviş tebrik ederim.

Gözün aydın canım vallahi oğluşlar çok tatlı oluyor maviş maviş tebrik ederim.

Benimde eşim hep mavililer grubuna gidiyor du zaten.ne bileyim saha ferah ferah geliyor du . kısmet işte. Babasida baştan beri hep erkek diyor ve istiyordu.
Bu günleri gösterdiği için Allahima Hamdolsun...

Hayirli olsun canim artik cicisleri alinmaya baslayabilir.RABBIM saglikla kucagina almayi nasip etsin

Masallah masallah aysegulun erkekti bi de suisli nin mi erkekti tam.hatirlayamadim ogluslarimizda artiyo

Hayırlı olsun cnm uslu bır oglan olacak demekki:)

Masalalh canim ne guzel degerin var allah korusun bisey olsa farkedersin benimde canim ozellikle bisey istemiyodu hic bulantimda olmadi merak etme dedigin gibi kasik ve bel.agrisi hafif hafif o da hep oluyo zaten hamileligim basindan beri

Sagolun kızlar vallahi. Ben daha çok bebeğimin iyi olduğunu öğrendim ya yetti zaten.cinsiyeti de bahane oldu.
Rabbim vakti zamanı geldiğinde hayirlisiyla kucağımıza almayi ve emzirmeyi nasip etsin...

Evet biliyorum ama elimde değil neden böyleyim bilemiyorum

Hepımız boyleydık cnm normalsın tup annesi olarak bız hep olumsuz şeyler yasadigimız için olumlu şeylere hep şüpheli yaklaşıyoruz.inanamıyoruz.kalpaatışını duyunca rahatlayabılırsın ama bu seferde hala atıyormu dıye merak edıcen:) cnm hergun bebeklerıne nazar dualarını oku hem sen rahatlarsın hem kotu gozlerden korunurlar

Masalalh canim ne guzel degerin var allah korusun bisey olsa farkedersin benimde canim ozellikle bisey istemiyodu hic bulantimda olmadi merak etme dedigin gibi kasik ve bel.agrisi hafif hafif o da hep oluyo zaten hamileligim basindan beri

Kızlar özelliklede size teşekkür ederim ne zaman içimi döksem hep ikinizin yardımlarını gördüm tüm arkadaşlar sağolsun yardımcı oluyorlarda siz daha çok diyebilirim geç kavuştum ondan evham yapıyorum sanırım nazar duasını okucam tekrar tşk ederim

Hosgeldin canim sanki ben seni hatirliyorum ama hangi topic onu hatirlayamadim hayirli ugurlu olsun insallah

Hatırlarsın canım eylül ekim topiğindeydik benim bir oğluşum vardı sonra o tedavimden kalan dondurulumuşlarmla temmuzda bir negatifim olmuştu arkasından ekimde yeni bir tedavi ve negatifim vardı

kızlar aksam kalp atısı dinlemeye gittik ve sürprizzzzzz ikinci keseyi de gorduk :) ama onun içinde bebiş goremedık, bos da olabılırmıs dıgerının kalp atısını duyduk ve 8 mm ımıs. Allahım ne guzel bı duygu, Rabbbım ısteyen herkese nasıp etsın. ıkı hafta sonra oburu de dolu mu bos mu bellı olur dedı. Hayırlısı olsun ınsallah

yok canım bişi olmaz rabbimin izniyle ben kalp atışlarını duyduktan sonra çalışmaya başladım bir sıkıntımda olmadı ayakta da kalıyorum eğilip kalkıyorum da merdiven inip çıkıyorum çok bir sorunum olmuyor karın ağrısı bende de oluyor ama rahim büyüdüğü için olur endişelenme

canım hayırlı olsun rahat ol değerlerin çok güzel bak ben hala canımın birşeyler çekmesini bekliyorum:)ama hiç olmadı belirti arama olmayada bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…