Merhaba kızlar bende bu başlığa geldim çok şükür Rabbim daim etsin inşallah hepinize hayırlı cumalar
Bana bişeyler söyleyin lütfennn!!!!!!! arkadaşlar benim transferin 12. Günü bhcg 141 çıktı bir gün arayla 267 çıktı ve doktorum iyi dedi salı günü yani 18 şubatta kese görmeye gidicem ama çokk korkuyorum günlerdir içim içimi yiyo kese gözükcekmi bebişim olacakmı kendimde sürekli belirti arıyorum ama ara ara kasık ağrısı ve bel ağrısından bsşka hiç bişey yok midem bulanmıyo canım özellikle bişey çekmiyo saçmalıyorum şuan biliyorum ama elimde değil sırf bunun için sabah sağlık ocağına gittim bthc baktırmaya ama sonuç p.tesiye kaldı beni bırakmamıştır demi bana bişeyler söyleyin lütfen 😔😔
Doktordan geliyorum ve bebişimin cinsiyetini öğrendik ERKEK.....
Maşallah şeker yedim çikolata yedim ama çok sakindi kuzucum.doktor dalga geçti çok mu yedin ters tepki gösterdi dedi. Yooo azıcık yemistim.
Idrar testi ve kan testi için yarın sabah erkenden gidicez bakalım. ..
Gözün aydın canım vallahi oğluşlar çok tatlı oluyor maviş maviş tebrik ederim.
Değerlerin gayet güzel canım neden endişe ediyorsun ki?
Hosgelmıssın cnm rabbım hıcbırımızın hevesını yarıda koymaz inşallah saglıkla kucaklarımızı doldururlar
Maşallah şeker yedim çikolata yedim ama çok sakindi kuzucum.doktor dalga geçti çok mu yedin ters tepki gösterdi dedi. Yooo azıcık yemistim.
Masallah masallah aysegulun erkekti bi de suisli nin mi erkekti tam.hatirlayamadim ogluslarimizda artiyoDoktordan geliyorum ve bebişimin cinsiyetini öğrendik ERKEK.....
Sağol canım teşekkür ederim Allah razı olsun
Masalalh canim ne guzel degerin var allah korusun bisey olsa farkedersin benimde canim ozellikle bisey istemiyodu hic bulantimda olmadi merak etme dedigin gibi kasik ve bel.agrisi hafif hafif o da hep oluyo zaten hamileligim basindan beriBana bişeyler söyleyin lütfennn!!!!!!! arkadaşlar benim transferin 12. Günü bhcg 141 çıktı bir gün arayla 267 çıktı ve doktorum iyi dedi salı günü yani 18 şubatta kese görmeye gidicem ama çokk korkuyorum günlerdir içim içimi yiyo kese gözükcekmi bebişim olacakmı kendimde sürekli belirti arıyorum ama ara ara kasık ağrısı ve bel ağrısından bsşka hiç bişey yok midem bulanmıyo canım özellikle bişey çekmiyo saçmalıyorum şuan biliyorum ama elimde değil sırf bunun için sabah sağlık ocağına gittim bthc baktırmaya ama sonuç p.tesiye kaldı beni bırakmamıştır demi bana bişeyler söyleyin lütfen 😔😔
Evet biliyorum ama elimde değil neden böyleyim bilemiyorum
Masalalh canim ne guzel degerin var allah korusun bisey olsa farkedersin benimde canim ozellikle bisey istemiyodu hic bulantimda olmadi merak etme dedigin gibi kasik ve bel.agrisi hafif hafif o da hep oluyo zaten hamileligim basindan beri
Hepımız boyleydık cnm normalsın tup annesi olarak bız hep olumsuz şeyler yasadigimız için olumlu şeylere hep şüpheli yaklaşıyoruz.inanamıyoruz.kalpaatışını duyunca rahatlayabılırsın ama bu seferde hala atıyormu dıye merak edıcen:) cnm hergun bebeklerıne nazar dualarını oku hem sen rahatlarsın hem kotu gozlerden korunurlar
Hosgeldin canim sanki ben seni hatirliyorum ama hangi topic onu hatirlayamadim hayirli ugurlu olsun insallah
amin canım söylemiştim sana bikaç gündür sabahtan iş yerine geliyorum genelde oturuyorum bi dün ayaktaydım arada vicdan yapıyorum bişey olur mu diye olmaz di mi yaa sen hep çalıştın sonuçta ara ara karnım da ağrı oluyo o kadar belim zaten evde de ayakta kalınca ağrıyodu
Bana bişeyler söyleyin lütfennn!!!!!!! arkadaşlar benim transferin 12. Günü bhcg 141 çıktı bir gün arayla 267 çıktı ve doktorum iyi dedi salı günü yani 18 şubatta kese görmeye gidicem ama çokk korkuyorum günlerdir içim içimi yiyo kese gözükcekmi bebişim olacakmı kendimde sürekli belirti arıyorum ama ara ara kasık ağrısı ve bel ağrısından bsşka hiç bişey yok midem bulanmıyo canım özellikle bişey çekmiyo saçmalıyorum şuan biliyorum ama elimde değil sırf bunun için sabah sağlık ocağına gittim bthc baktırmaya ama sonuç p.tesiye kaldı beni bırakmamıştır demi bana bişeyler söyleyin lütfen 😔😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?