2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

hayırlı olsun canım oğluşuma arkadaş geliyor desene kızların arasında kalmıştık:)

OY Oy Oy Maşallah Paşa Geliyorrrrr ben de yarın kontrole gideceğim bizimkini bi öncekinde kıza benzetmişti bakalım şimdi ne diyecek

canım hayırlı olsun rahat ol değerlerin çok güzel bak ben hala canımın birşeyler çekmesini bekliyorum:)ama hiç olmadı belirti arama olmayada bilir

Tşk ederim haklısın işte kuruntu bu kdr zorlukla kavuşunca insan tedirdin oluyor hepimiz için hayırlısı olsun seninki ne kdr oldu

Kızlar benimde oğlum olucak hayırlısıyla
Bir oğlan daha size yazamıydum ne zamandır inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız bebişlerimizi

şuna bak ya nasılda hava atıyor pantolonunun kalıbı büyüktür sen zayıf değilsindir52:çok kıskandım
tamam canım ya seni mi kıracam pantolunun kalıbı büyüktü
Aaa evet ya oda harika. Benim bugün musluk hiç durmadı ya.Bak o benimde aklımda olsun güzel fikir miş.
bence de canım ileride allahın izniyle bebişlere izletiriz çok güzel kalıcı bi anı olur
bebeğimin hareketleri her geçen gün canlanıyor dıştanda hissedilmeye başladı çok şükür rabbime bin şükür bu duyguları yaşattı bizlere
çok şükür canım
Merhaba kızlar bende bu başlığa geldim çok şükür Rabbim daim etsin inşallah hepinize hayırlı cumalar
hoş geldin canım tebrik ederim hayırlısı olsun inşşş rabbim tamamına erdirsin
hayırlısı olsun canım tebrik ederim değerin de çok iyi inş keseyide kalp atışlarını duyarsınız
oğluşun geliyor demek canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşşş maşallah bu kadar kıza erkek te lazım

gözünaydın canım

Bir oğlan daha size yazamıydum ne zamandır inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız bebişlerimizi

hayırlısı olsun canım rabbim oğluşuna uzun ömürler versin inşşş

Tşk ederim amin inş herşey yolunda gider

Aaa cok sevindim cok zamandir yoksun gercekten valla uzun zamandir yazmayan biri yazinca sanki eskilerden bi arkadaslarla karsilasmis gibi oluyorum benimde kizim olacak insallah

Ay ne guzel yardimci olabiliyosak ne mutlu bol bol oku canim ben bazi geceler uyuyamiyorum esime diyorum biraz okur musun rahatliyorum valla nas felak oku nazar duasini ezbere bilmiyosan( ben bilmiyorumda ) :))

Hatırlarsın canım eylül ekim topiğindeydik benim bir oğluşum vardı sonra o tedavimden kalan dondurulumuşlarmla temmuzda bir negatifim olmuştu arkasından ekimde yeni bir tedavi ve negatifim vardı
Cok sukur ne guzel ikinci evlat da nasip olmus hayirlisiyla kucagina al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…