Merhaba kızlar bende bu başlığa geldim çok şükür Rabbim daim etsin inşallah hepinize hayırlı cumalar
Doktordan geliyorum ve bebişimin cinsiyetini öğrendik ERKEK.....
Maşallah şeker yedim çikolata yedim ama çok sakindi kuzucum.doktor dalga geçti çok mu yedin ters tepki gösterdi dedi. Yooo azıcık yemistim.
Idrar testi ve kan testi için yarın sabah erkenden gidicez bakalım. ..
hayırlı olsun canım oğluşuma arkadaş geliyor desene kızların arasında kalmıştık:)
Maşallah şeker yedim çikolata yedim ama çok sakindi kuzucum.doktor dalga geçti çok mu yedin ters tepki gösterdi dedi. Yooo azıcık yemistim.
canım hayırlı olsun rahat ol değerlerin çok güzel bak ben hala canımın birşeyler çekmesini bekliyorum:)ama hiç olmadı belirti arama olmayada bilir
tamam canım ya seni mi kıracam pantolunun kalıbı büyüktüşuna bak ya nasılda hava atıyor pantolonunun kalıbı büyüktür sen zayıf değilsindir52:çok kıskandım
bence de canım ileride allahın izniyle bebişlere izletiriz çok güzel kalıcı bi anı olurAaa evet ya oda harika. Benim bugün musluk hiç durmadı ya.Bak o benimde aklımda olsun güzel fikir miş.
bebeğimin hareketleri her geçen gün canlanıyor dıştanda hissedilmeye başladı çok şükür rabbime bin şükür bu duyguları yaşattı bizlere
hoş geldin canım tebrik ederim hayırlısı olsun inşşş rabbim tamamına erdirsinMerhaba kızlar bende bu başlığa geldim çok şükür Rabbim daim etsin inşallah hepinize hayırlı cumalar
hayırlısı olsun canım tebrik ederim değerin de çok iyi inş keseyide kalp atışlarını duyarsınızBana bişeyler söyleyin lütfennn!!!!!!! arkadaşlar benim transferin 12. Günü bhcg 141 çıktı bir gün arayla 267 çıktı ve doktorum iyi dedi salı günü yani 18 şubatta kese görmeye gidicem ama çokk korkuyorum günlerdir içim içimi yiyo kese gözükcekmi bebişim olacakmı kendimde sürekli belirti arıyorum ama ara ara kasık ağrısı ve bel ağrısından bsşka hiç bişey yok midem bulanmıyo canım özellikle bişey çekmiyo saçmalıyorum şuan biliyorum ama elimde değil sırf bunun için sabah sağlık ocağına gittim bthc baktırmaya ama sonuç p.tesiye kaldı beni bırakmamıştır demi bana bişeyler söyleyin lütfen 😔😔
kızlar aksam kalp atısı dinlemeye gittik ve sürprizzzzzz ikinci keseyi de gorduk :) ama onun içinde bebiş goremedık, bos da olabılırmısdıgerının kalp atısını duyduk ve 8 mm ımıs. Allahım ne guzel bı duygu, Rabbbım ısteyen herkese nasıp etsın. ıkı hafta sonra oburu de dolu mu bos mu bellı olur dedı. Hayırlısı olsun ınsallah
Kızlar benimde oğlum olucak hayırlısıyla
Bir oğlan daha size yazamıydum ne zamandır inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız bebişlerimizi
Tşk ederim haklısın işte kuruntu bu kdr zorlukla kavuşunca insan tedirdin oluyor hepimiz için hayırlısı olsun seninki ne kdr oldu
Kızlar benimde oğlum olucak hayırlısıyla
Bir oğlan daha size yazamıydum ne zamandır inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız bebişlerimizi
tamam canım ya seni mi kıracam pantolunun kalıbı büyüktü
bence de canım ileride allahın izniyle bebişlere izletiriz çok güzel kalıcı bi anı olur
çok şükür canım
hoş geldin canım tebrik ederim hayırlısı olsun inşşş rabbim tamamına erdirsin
hayırlısı olsun canım tebrik ederim değerin de çok iyi inş keseyide kalp atışlarını duyarsınız
oğluşun geliyor demek canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşşş maşallah bu kadar kıza erkek te lazım
gözünaydın canım
haklısın canım herşeye evham yapıyoruz kıymetli bebek bizim bebeklerimiz :)21haftalık canım benimkisi
haklısın canım herşeye evham yapıyoruz kıymetli bebek bizim bebeklerimiz :)21haftalık canım benimkisi
Kızlar yardım 18 şubatta kese görülecek bugün ilk defa kahverengi leke gördüm neden
Aaa cok sevindim cok zamandir yoksun gercekten valla uzun zamandir yazmayan biri yazinca sanki eskilerden bi arkadaslarla karsilasmis gibi oluyorum benimde kizim olacak insallahKızlar benimde oğlum olucak hayırlısıyla
Ay ne guzel yardimci olabiliyosak ne mutlu bol bol oku canim ben bazi geceler uyuyamiyorum esime diyorum biraz okur musun rahatliyorum valla nas felak oku nazar duasini ezbere bilmiyosan( ben bilmiyorumda ) :))Kızlar özelliklede size teşekkür ederim ne zaman içimi döksem hep ikinizin yardımlarını gördüm tüm arkadaşlar sağolsun yardımcı oluyorlarda siz daha çok diyebilirim geç kavuştum ondan evham yapıyorum sanırım nazar duasını okucam tekrar tşk ederim
Cok sukur ne guzel ikinci evlat da nasip olmus hayirlisiyla kucagina al insallahHatırlarsın canım eylül ekim topiğindeydik benim bir oğluşum vardı sonra o tedavimden kalan dondurulumuşlarmla temmuzda bir negatifim olmuştu arkasından ekimde yeni bir tedavi ve negatifim vardı
Jel mi kullanıyosun iğnemi cnm? Lekeyı jelle bırlıktemı gordun?
Ben progestan vajine kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?