Kızlar canım sıkın ya
Kocama sinir oldum ve olmaya da devam edıom
Dedim bugun kendı kendıme " keske hamile kalması mıydım"
Pişmanlık duyuyorum
Napıcam ben
Kızlar canım sıkın ya
Pişmanlık duyuyorum
Napıcam ben
Kızlar canım sıkın ya
Pişmanlık duyuyorum
Napıcam ben
sana bişey sorcam benim 18 ocakta kese bakılacak ya bugün ilk defa çok az 2 defa kahverengi leke gördüm peçeteye çok korkuyorum
canım stres olma hemen stres daha kötü yapar jel kullanıyomuşun bazen jelden de kaynaklı olabiliyor ama sen yinede doktorunla konuş ve yat dinlen ve bolda su iç
Kızlar dün kanama oldu biraz doktora gittik iki kese gözüktü ama biri gelişmemiş kucuk biride duzensiz yamuk mus doktor erken ondan dedi bugun transferin 20 gunu pregostsb iğne 2 vuruluyor um ama yine bugün lekelenme oldu sürekli yatıyorum ve ağrılarında var sizce ne yapmalıyım dünden beri keyfin yok sürekli dua ediyorum
Konuştum doktorla daha erken dedi yerleşmeden kaynaklı olabilir dedi ama içim rahat etmedi hastaneye gittim kan verdim 1585 çıktı karından ultrason baktılar ama çok küçük gözükmüyo dediler off rabbim korusun
Cnm druna sor hemen.coraspin yada kan sulandırıcı cleaxan falan kullanıyosan onları kes.fitil yerıne iğne yaptır Bence ilk üç ay.sakın wc ve yemek harıcı hareket etme dınlen.ayaklarını kaldırıp yat.lutfen dıkkat et
Onları kullanmadım hiç drumu aradım yerleşme olabilir dedi ayın 18 inde kese bakmadan bişey diyemem dedi ama benim içim rahat etmedi hastaneye gittim kan verdim 1585 çıktı karından ultrason yaptılar ama daha çok yeni gözükmedi bişey
Cnm dr haklı ama sen druna dekı ben jel istemiyorum progestan iğne olmak istiyorum de.jel dışarı çıkıyor artı lekelenme yapıp seni huzursuz edıyor.kalp atımına kadar iğne kullan.garantı olsun.
Yarın doktoruma gidicem bu aldığım değerle söylerim bileemiyorum ne der iğne daha iyise neden bunu verdiki bana
Amniyosentez olacaktın sanırım. Nasıl geçti. Son durum nedir. Umarım güzel haberlerle gelirsin.
Merhaba rimambo merak etmişsin çok sağol yazamadım uzun zamandır.yeni gördüm mesajını.geçen hafta cuma günü amniyosentez yapıldı.çok şükür bugüne kadar, bir sorun olmadı.ilk sonuç çıktı down sendromu negatifmiş.bir de cinsiyet kromozomunz bakılmış onda da sorun yok dedndi.pazartesı enfeksiyon test sonuçları çıkacak.2 hafta sonra da tüm sonuçlar. Hayırlısı olur inşallah.doktor kistik fibrozisi şimdilik istemedi tüm sonuçlar çıkınca karar verecekmiş.herkese sorunsuz mutlu hamilelikler diliyorum...
Merhaba rimambo merak etmişsin çok sağol yazamadım uzun zamandır.yeni gördüm mesajını.geçen hafta cuma günü amniyosentez yapıldı.çok şükür bugüne kadar, bir sorun olmadı.ilk sonuç çıktı down sendromu negatifmiş.bir de cinsiyet kromozomunz bakılmış onda da sorun yok dedndi.pazartesı enfeksiyon test sonuçları çıkacak.2 hafta sonra da tüm sonuçlar. Hayırlısı olur inşallah.doktor kistik fibrozisi şimdilik istemedi tüm sonuçlar çıkınca karar verecekmiş.herkese sorunsuz mutlu hamilelikler diliyorum...
hafta sonlarının rüzgrlı olmasına sinir oluyorum
Ankarada kapalı ve yağmurlu. Sabah kan verdim ve eve geldim tv karsisinda pinekliyorum.Aksama kayinvalidemde olucam davetliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?