2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Kızlar dün kanama oldu biraz doktora gittik iki kese gözüktü ama biri gelişmemiş kucuk biride duzensiz yamuk mus doktor erken ondan dedi bugun transferin 20 gunu pregostsb iğne 2 vuruluyor um ama yine bugün lekelenme oldu sürekli yatıyorum ve ağrılarında var sizce ne yapmalıyım dünden beri keyfin yok sürekli dua ediyorum

Kızlar canım sıkın ya
Kocama sinir oldum ve olmaya da devam edıom

Dedim bugun kendı kendıme " keske hamile kalması mıydım"
Pişmanlık duyuyorum

Napıcam ben

Kızlar canım sıkın ya

Pişmanlık duyuyorum

Napıcam ben

Yaa lutfenn oyle dusunme umarim aranizdaki sorun halledilebilir bisidir canini sikma ama tabi yolun basindayken karar vermek dogru olani ama bence esini karsina al ve konus

Kızlar canım sıkın ya

Pişmanlık duyuyorum

Napıcam ben

Canim belki bebis herseyi yoluna koyacaktir esleri birbirine daha cok yaklastiriyo hamilelik ilk baslarda o kasar farkinda olmuyo insan ama haftalar ilerleyip de evet ya gercekten bi bebegimiz olacak diye iyice sindirince birbirinizede yaklasiminiz farkli olacaktir diye düşünüyorum

Kızlar canım sıkın ya

Pişmanlık duyuyorum

Napıcam ben

Cnm yaşımız geçmeden (ben 32yım bu arada)Rabbim bıze evlat nasıp ederse bınlerce sukretmelıyız bence.eslerımızle gun olup ayrı dusebılırız (inşallah düşmeyız) ama esım olmasada ben bebegim olmasını isterim bız ıstersek ikinci esde herzaman bulunur ama anne olmayabiliriz.bunun kıymetını bıl.o senın can yoldasın olacak inşallah. Bebek evlılıgı guclendırır bence.farzetki guclendırmedı yinede bebegın için hersey deger buna inan ona sıkı sıkı baglan.sakın pişman olma babasını bılmem ama o senı cok mutlu edecek buna inan

sana bişey sorcam benim 18 ocakta kese bakılacak ya bugün ilk defa çok az 2 defa kahverengi leke gördüm peçeteye çok korkuyorum

canım stres olma hemen stres daha kötü yapar jel kullanıyomuşun bazen jelden de kaynaklı olabiliyor ama sen yinede doktorunla konuş ve yat dinlen ve bolda su iç

canım stres olma hemen stres daha kötü yapar jel kullanıyomuşun bazen jelden de kaynaklı olabiliyor ama sen yinede doktorunla konuş ve yat dinlen ve bolda su iç

Konuştum doktorla daha erken dedi yerleşmeden kaynaklı olabilir dedi ama içim rahat etmedi hastaneye gittim kan verdim 1585 çıktı karından ultrason baktılar ama çok küçük gözükmüyo dediler off rabbim korusun

Allah yardımcın olsun cnm coraspin ve kan sulandiricı kullanıyorsan kes.marul muz ye kanamayı durdurmak için papatya cayı iç Sakınlesmk için. Yemegı bıle tepsıde uzanırken ye.banyo ılık su ıle ayakta 5 dk yap.hep ayaklarını kaldırıp yat.ilişki sevişme hepsınden uzak dur.rahım kasılmamalı.streste kasıyor sakin ol..sadaka ver.elını karnına koyup ya mubdıu -ya musavvıru 99 kere oku hergun. Rabbım evladını bagışlasın inşallah. ..

Cnm jeli bırak iğneye gec yerleşmeden oluyor buyuk ihtimal ama rıske atma kalp atımına kadar iğne yaptır.banada jel dedı dr ben kendım ıgneye basladım

Onları kullanmadım hiç drumu aradım yerleşme olabilir dedi ayın 18 inde kese bakmadan bişey diyemem dedi ama benim içim rahat etmedi hastaneye gittim kan verdim 1585 çıktı karından ultrason yaptılar ama daha çok yeni gözükmedi bişey

Cnm dr haklı ama sen druna dekı ben jel istemiyorum progestan iğne olmak istiyorum de.jel dışarı çıkıyor artı lekelenme yapıp seni huzursuz edıyor.kalp atımına kadar iğne kullan.garantı olsun.

Cnm dr haklı ama sen druna dekı ben jel istemiyorum progestan iğne olmak istiyorum de.jel dışarı çıkıyor artı lekelenme yapıp seni huzursuz edıyor.kalp atımına kadar iğne kullan.garantı olsun.

Yarın doktoruma gidicem bu aldığım değerle söylerim bileemiyorum ne der iğne daha iyise neden bunu verdiki bana

Amniyosentez olacaktın sanırım. Nasıl geçti. Son durum nedir. Umarım güzel haberlerle gelirsin.

Merhaba rimambo merak etmişsin çok sağol yazamadım uzun zamandır.yeni gördüm mesajını.geçen hafta cuma günü amniyosentez yapıldı.çok şükür bugüne kadar, bir sorun olmadı.ilk sonuç çıktı down sendromu negatifmiş.bir de cinsiyet kromozomunz bakılmış onda da sorun yok dedndi.pazartesı enfeksiyon test sonuçları çıkacak.2 hafta sonra da tüm sonuçlar. Hayırlısı olur inşallah.doktor kistik fibrozisi şimdilik istemedi tüm sonuçlar çıkınca karar verecekmiş.herkese sorunsuz mutlu hamilelikler diliyorum...

Ay canim cok sevindim hic bi sorun cikmicak allahin izniyle

gözünaydın canım inşallah diğer sonuçlarda güzel çıkarda rahatlarsınız dualarımız sizinle

Merhaba canım. Gözün aydın. Rabbim sana bagislasin yavrunu. Bundan sonra iyi günler dilerim. Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…