2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

kızlar selam...

bikaç kez kez yazmıştım bir daha yazamadım. 8. haftamda kanama geçirdim. üzerinden 5 hafta geçti. şu an çok şükür iyiyiz. kanama olunca doktor 1 test varmış kan alıp amerikaya gitti sonucu ordan geldi bu 2li 3lü testler ve amniyosentez yerine onları yaptırmıyomuşsun doktor yapın deyince hemen yaptırdık tabi çokta pahalı dolar üzerinden ödedeik neyse çok şükür herşey normal çıktı ve cinsiyeti de belli oldu o tahlilden 1 oğluşum olacak rabbim nasip ederse...test şu http://prenataltest.net/biolab.php?sayfa_id=141&kategori_id=141&id=14&lng=1

sonra bir daha kanama olmadı ama kahverengi akıntı oldu doktor o normal içerde kuruyan kanlar dedi. ama ben çok tedirginim devamlı stres altındayım.doktor kanamadan sonra 30 gün rapor verdi evde yattım devamlı şimdi rapor da bitiyor. doktor bu saatten sonra düşük olmaz işe başla dedi yine kanama felan olursa o zaman konuşuruz dedi rapor için onlar için ne kadar normal yani. başına kanama gelen oldu mu ne kadar sürdü ne zaman kesildi valla paranoyak oldum iyice yaaa

yine bi resim yükleme denemsi yapıyorum galiba bu sefer oldu baykuşlu olan yastık kılıfına dikilecek sehpanın üstünde henüz :))) diğeri ayna yaptım odamıza vee en son aldığımız cicilerimizi ekleri 0-3 aylık

Eklentiler

• $resim 1.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $resim 2.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG-20140214-WA0019.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 49
hehehee sonunda yükledim oh bee meğer piksel yüksel geliyomuş düşürdüm bilgisayarda genelde telefondan girdiğim için resimleri küçültemiyodum

Gecmis olsun cnm benım ılk 7. Hftda kanamam oldu işteyken 10 gun rapor aldım.rapor bıttı işe basladım iştede hıc yorulmadım oturdum hep ertesi gun tekrar kanamam oldu.ondan snra bıdaha işe gıtmedım.17. Hftya kdr ara ara kanamam oldu.wc banyo harıcı hep yattım ben.ama ben bu kdr sürmesini coraspin kullanmama baglıyorum.kanama bıtınce tekrar başlardım kullanmaya.en son burdaki kızlara sorup kendım bıraktım.hala cok dıkkat edıyorum. Çok şükür kanamam olmuyor. Plasentanın yerleşimide önemli.benimki rahım agzına 1 cm uzaklıkta. Cok dıkkat etmem lazım.usg harıcı evden cıkmıyorum.yemek temizlik yapmıyorum. İlişkiye gırmıyorum.15-20 dkdan fazla oturmuyorum.sana tavsıyem işin yorucu ve streslı ise işe gıtme..

oooo çok güzelmiş güle güle kullansın prensesin inşallah sen mi yaptın aynayı ve yastık kılıfını

geçmiş olsun canım rabbim bir daha göstermesin

canım çok sağol hemen cevapladın için. ben devlet memuruyum yani masa başı işim. sadece yol biraz uzak 3 vasıta değiştirmem gerekiyor. doktora göre risk kalktı. ben de 1 ay hiç bişey yapmadım yemek ve kahvaltı bile yatakta yedim. annemle eşim vardiya usulu baktılar allah razı olsun. ben de kanama olunca doktoru ramıştım coraspin kes dedi. onu kestim ve kanama gününden beri haftada 1 gün proluton depot isimli 1 iğne vuruluyorum. en son geçen ptesi kontrol vardı. doktor herşey normal dedi. coraspine geri başlayabilirsin dedi. o da gebelik zehirlenmesini önlüyo dedi o neyse artık bilmiyorum canım. iğneye de artık kahverengi lekelenme de yoksa iğneyi de bırak dedi. plesenta yerleşimi ile ilgili bişey demedi bana. doktora göre bundan sonra düşük olmaz artık dedi. hatta kontrollerimi ayda 1 e düşürdü 15te 1 gidiyodum. ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum. onla başladım diye bırakamadım. acaba başka bir riskli gebelik uzmanına felan görünsem mi. canım işe gitmemeyi ben de isterim de doktor rapor vermeyince mecbur gitmek zorunda kalıcam.

oooo çok güzelmiş güle güle kullansın prensesin inşallah sen mi yaptın aynayı ve yastık kılıfını

evet canım internetten sağolsun baka baka yaptım : )) yastığı tamamamen bitince yine yüklerim resim, kumaş aldım şimdi ona dikecem bu keçeleri

çok geçmiş olsun tatlım. Testlerinin iyi çıkmasına çok sevindim. Inşallah bundan sonra herşey yolunda gider. Sağlıkla kucağına alırsın.

Ay hepsine bayıldım. Ellerine saglık canım. Kiyafetini de Güle güle giysin prenses.

ayyyy ne şekerler...cicilerini güle güle giysin inşallah....diğerleri de çok güzel...ne kadar marifetlisiniz hanımlar.....imrendim şimdi size....ayşegül senin kapı süsünü de merakla bekliyorum... :)))

Aaa cok sevindim cok zamandir yoksun gercekten valla uzun zamandir yazmayan biri yazinca sanki eskilerden bi arkadaslarla karsilasmis gibi oluyorum benimde kizim olacak insallah

Canım ya çok sağol oğluşlarımıza kızlar lazım😉 allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah

Canım geçmiş olsun çok şükür çıok sevindim birşey çıkmamasına

Proluton bende leke bıtene dek vuruldum.coraspıne sakın baslama.burdakı herkes kanama sonrası bıdaha kullanmamış.zaten ılk uc ay gecmiş.ben bunu duyunca yok yere kanadım dıye uzuldum. Pıhtılaşma problemın yoksa sakın baslama.rısklı gebelık uzmanı ıyı Fıkır bence.plasenta yerleşimini sor mutlaka. 3 vasıta senı yıpratır.bence baska drdan tanıdık vs bulup 1 ay daha en az rapor al.drun dusuk olmaz demış ama ben adet gıbı kanamalar gordum 17 ye kdr.sen dru bosver olan bıze oluyor coraspin vucudundan ıyıce temızlensın.dr bana coraspin pıhtılaşma sıstemını çok bozuyor dedı .plasenta yerleşiminde normalse 1 ay snra işe başlarsın.

ayyyy ne şekerler...cicilerini güle güle giysin inşallah....diğerleri de çok güzel...ne kadar marifetlisiniz hanımlar.....imrendim şimdi size....ayşegül senin kapı süsünü de merakla bekliyorum... :)))

yapıyımda yüklerim canım yapmaya niyetlendim ama ortaya nasıl bir şey çıkacak bende merak ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…