Proluton bende leke bıtene dek vuruldum.coraspıne sakın baslama.burdakı herkes kanama sonrası bıdaha kullanmamış.zaten ılk uc ay gecmiş.ben bunu duyunca yok yere kanadım dıye uzuldum. Pıhtılaşma problemın yoksa sakın baslama.rısklı gebelık uzmanı ıyı Fıkır bence.plasenta yerleşimini sor mutlaka. 3 vasıta senı yıpratır.bence baska drdan tanıdık vs bulup 1 ay daha en az rapor al.drun dusuk olmaz demış ama ben adet gıbı kanamalar gordum 17 ye kdr.sen dru bosver olan bıze oluyor coraspin vucudundan ıyıce temızlensın.dr bana coraspin pıhtılaşma sıstemını çok bozuyor dedı .plasenta yerleşiminde normalse 1 ay snra işe başlarsın.
çok sağol canım yardımların için valla coraspine geri başla dedi ben de başladım ne biliyim. 1 doktora daha görünmek iyi olacak sanırım. üni.den prof hocanın özeline gittim psikiyatrist durumu anlattım 30 gün heyet veremem dedi 10+10 verebilirim dedi heyetler eskisi gibi değil sağlık bakanlığı denetliyo felan dedi bilmiyom doğru yalan artık canım. haftaya gidip 10+10 alcam o da 20 gün eder o arada da riskli gebelik uzmanı araştırırım artık. çünkü benim de hiç içime sinmedi doktor kanama ile ilgili hiç bilgi vermedi neden oldu nasıl oldu vs. tek söylediği kanama olmuş ama bebeğe zarar vermemiş dedi. başka da bişey demedi yani.
meraba kızlar benide alın aranıza bende geldim
İyi dusunmuşsun cnm. Bana devlet hst heyet verdı hep.rısklı uzmana bıran önce gıt barıde ilaçlarını duzenlesın hemen.belkı raporda da kolaylık saglar. Tek drdan 10ar gunluk toplam 40 gun rapor alınıyor sanırım.ben ıkı defa universite den 10 +10 aldm snrada hep heyet aldım.
evet canım tek hekimden rapor hakkım 40 gün. yani 2 tane 10+10 alabilirim. bu arada yıllık iznimde var tabi çok sıkışırsam onu da alırım ama benim şuanki doktorun dediği bütün hamileliğini yatarak geçirecek halin yok dedi. bir yandan iyi bişey diyorum demek ki düzeldi risk kalktı mı diyorum adam yatmana gerek yok dedi yani bir yandan da sallamıyor mu diyorum. baksana bana plesenta felan bişey demedi yani. rabbim kimseye yaşatmasın çok zor canım.
Kanama olmazsa yatmazsın zaten. Ben ıkı kere işe gıttım ikisindede ertesı gun acıldeydım.iş arkadaslarım bana gıt evıne rapor al sen bu bebegı kolaymı buldun dedıler. Ben de daha gıtmedım. Allah basına vermesin evdeyken bıle cok kanamam oldu.hep coraspini sucladım ben inşallah kullanmak zorunda kalmazsın ben en son14. Hftmda kullandım.20 gune yakın kanamam oldu bıdaha da kullanmadım.ama bır arkadaşımın ıkızi var oda bırkez kanadı snra tekrar kullanmaya devam ettı işede gıdıyor cok şukur bıdaha kanaması olmadı.vucuda gorede degısıyo demekki. Ama burdakı kızlardan benım sorduklarımdan hıcbırı kanama sonrası devam etmemiş.demekki şart degıl.ama pıhtılaşma problemın varsa kullanman gerekır .
Merhaba rimambo merak etmişsin çok sağol yazamadım uzun zamandır.yeni gördüm mesajını.geçen hafta cuma günü amniyosentez yapıldı.çok şükür bugüne kadar, bir sorun olmadı.ilk sonuç çıktı down sendromu negatifmiş.bir de cinsiyet kromozomunz bakılmış onda da sorun yok dedndi.pazartesı enfeksiyon test sonuçları çıkacak.2 hafta sonra da tüm sonuçlar. Hayırlısı olur inşallah.doktor kistik fibrozisi şimdilik istemedi tüm sonuçlar çıkınca karar verecekmiş.herkese sorunsuz mutlu hamilelikler diliyorum...
canım ben coraspini transfer gününden beri kullanıyorum. pıhtılaşma olup olmadığı ile ilgili hiç bir fikrim yok. doktor kullan dedi kullandım bırak dedi bıraktım yine başla dedi yine başladım. ama pıhtılaşmadan bahsetmedi de gebelik zehirlenmesini önlüyor dedi.
Merhaba arkadaşlar;
ben de bu topiğe katılmak istiyorum.
bugün transferimin 8. günüydü beta hcg değerim 50 çıktı.. doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi.. darısı kese ve kalp atışlarına inşallah..
Merhaba arkadaşlar;
ben de bu topiğe katılmak istiyorum.
bugün transferimin 8. günüydü beta hcg değerim 50 çıktı.. doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi.. darısı kese ve kalp atışlarına inşallah..
Merhabalar bnmde transfermn 3 . Gunuydu bugn e2 ve progesteron bakildi e2 1164 ckti prog 46 galba sizce nasil biln varsa cevplar mi lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?